- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.661
sağlıklı olsun da canım senin olsun.
ayyy canım afedersin okumadan yazmıştım üzüldüm sonra böyle yazdım diye
inşallah çook sağlıklı olcak
dualarımız sizinle:Saruboceq:
ya ultrason resmine bakınca hiç öle sağlıksız bir bebek gibi gelmiyorki kesin bir yanılma var bu işte çünkü yani hani down sendromlu bebekler görünüş olarakta farklılar ya nebilim içime böyle doğdu gözümede böyle geldi Allah yardımcınız olsun
canım üzülmeni gerektirecek birşey yok ki, dediğim gibi sağlıklı olsun da senin de oğlun olsun, ben de senin kızının kaynanası oluveririm. a.s
elifciğim söylemiştin şimdi hatırladım canım
senin aklında hiç isim yok mu peki?
loliss canım ya makarna gibi güzel bi yemek mi var
ben çok seviyorum valla:)
kızlar bu arada kuzumla birlikte klasik müzik dinliyorum zemuszemus
az rahatlasın yavrucuğum
Kızlar küstüm size yaaa, bi selam verdim hal hatır ettim kimse tek satır yazmamış, gelmicem bi dahaaaa
Deep canım bozma moralini, nice riskli dedikleri kişilerin amniyosentezleri iyi çıkıyor, sağlıklı bebekler doğuyor, yaptırıp yaptırmamak senin kararın, sanırım ben yaptrımazdım, herkese göre değişiyor, iyi düşün iyi olsun canım.
canım melike de güzel isim,valla bence de yokcokacimcoooksırnaşık şey
eee sen ne düşünüyosun isim konusunda
biz melike görkem demiştik ama melike den vazgeçer gibiyiz kafam çok karışık:sm_confused:
canım işteyim bi taraftan dosya inceliyorumKızlar küstüm size yaaa, bi selam verdim hal hatır ettim kimse tek satır yazmamış, gelmicem bi dahaaaa
Deep canım bozma moralini, nice riskli dedikleri kişilerin amniyosentezleri iyi çıkıyor, sağlıklı bebekler doğuyor, yaptırıp yaptırmamak senin kararın, sanırım ben yaptrımazdım, herkese göre değişiyor, iyi düşün iyi olsun canım.
:1hug::1hug:amin canım inşallah
ben de diyorum salla diye kendi kendime ama işte dayanamıyorumsenağlama
canım bazen benim konuşmalarda havada kalıyor üzülme gelmiycem deme lütfen :1hug:Kızlar küstüm size yaaa, bi selam verdim hal hatır ettim kimse tek satır yazmamış, gelmicem bi dahaaaa
onu bende merak ettim dün sayfasına baktım nerdeyse 10 gündür online değilbenneyaptımkikızlar yaaa tuğçe ne zamandır yok umarım bişey yokturr benneyaptımki
sağol suhancım hoşgeldin cnmopuyorumnanaktanselam kızlar..
deep okudum yazını ne dicemi bilemedim canım.. Allahın izniyle bişey çıkmayacak.. Kendin ve özellikle bebişin için moralini yüksek tut..dualarım seninle canım.. Allah hepimize sorunsuz hamilelik geçirmeyi nasip etsin.:Saruboceq:
çitos senin adına sevindim canım hayırlı olsun oğluşun..
sağol bebişim hoşgeldinopuyorumnanaktançitosss
acayip ötesi sevindim nihayet bebişinn cinsiyetini öğrenmene canım,
allah sağlıklı hayırlı çok yakışıklı bi evlat versin inş.:))
hunyy'cim
cnmın içi
nabersin bakalım???ösledim:))
elifesss
neydi mönü
iç açıcı deildi deyince çook merakettim
ben davet mönümü ayarladım ama yaz sen genede :))
diğer tüm arkadaşlarada kocaman selamlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?