2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mönü şuydu
domesetli şehriye çorbası
fasulye
lahana türü bi yemek
biber dolması
pilav
tavuk mangal
salata
tulumba tatlısı

yemeklerin bi kısmı bi gece önceden yapılmış ve nasıl olduysa bozulmuş mangalıda ben yiyemiyom böyle işte

sağol bebişim hoşgeldinopuyorumnanaktan
bizi öslemedinmi aşkolsun:dilcikar:

aaa
olurmu kıs öle şeyy
hepinizi ayrı ayrı çokk ösledimm
geçen gün tüm gün giremedin yokluunu farkettik hemencik
cinsiyet mağduru annemizdin sen bizim:))

doğumlarımız tek tek olmaya başladıında ayrı kalmaya az görüşmeye nası dayanaıcam
napıcam sizsiz ve de burasız daha şimdiden bunu düşünüorum ben gerçektenn
öslemesem nie düşüneyim dimi:gitme:

Deep canim yazini simdi okudum ...
canim moralini bozma ... demesi kolay biliyorum ama
Allah bu mübarek aylarin hatirina bebisini sagliki sihhatli
bir sekilde kucagina almayi nasip eder insallah
dualarim seninle canim ...olumunekankayizsmile

elifcim
ne diyelim allah kabul etsin yinede
tabii hoş deil tadı hoş olmayan yemeği misafirinin önüne koymak ama
o onların ayıbı(bilerek koyduysa tabi)
mönü biraz kuru geldi bana sanki
ama allah kabuletsin yinede:)

ayy deniz
sağol kız
bnde sağlık ocağına gitcektim unutmuşum hemen gidip geliim
aşım vardı bugün
vitaminimde bitti
onuda yazdırıcam :))
hoşçakalın şimdilikkk

sağol canım şaka yapıyom kıs hamile nazı işte:))
kız doğumun ertesi günü şıplarız buraya merak etme ben laptopumuda götürcem hastaneye zaten naklen size haber etcem kaydirigubbakcemile3sonrada inşallah bebişimizin gazıydı uykusuydu bizim kilo problemleri derken kopamayız bizkaydirigubbakcemile5

kadın çok mahçup oldu utandı bilmeyerek koydu yoksa öyle birşey yapmaz çok iyi biri allah kabul etsin niyetini

selam canım..biliyorsundur aynı sıkıntılardan bende geçtim günlerce kendime gelemediğimi piskolojik olarak çöktüğümü bile hatırlıyorum burada hep derdimi anlatmıştım sağolsun tüm arkadaşlar bol bol dua ettiler allah razı olsun ve bende tüm kararsızlıklardan sonra aminosentez oldum 11 gün önce üstelik bizim değerlerimiz çok yüksek bile değilken risk çok düşükken çocuğumun burun kemiğini göremediklerini sölemişlerdi. sonra başka bir prof doktor burun kemiği var dedi öle karışıklık ki seni çok iyi anlıyorum canımşu anda..öncelikle 4lü testin normal bir değer doktorununda dediği gibi.ense kalınlığı 6larda olupta maşallah hiçbirşeyi çıkmayan ve sağsağlim doğan bebekler biliyorum canım yani bunların hepsi birer risk belirleme ve risk oranları cnm bildiğin üzre..ama yinede aminosentez önermesi çok normal yani riskli olmasa Türkiyede bence bu testlere bile gerek kalmadan direk aminosentez uygulanmalı her kadına..bir test yaptırıyorsun risk çıktı hayddiii ikinci test üçüncü testtt insanın piskolojisi allak bullak oluyor..benimde 1/138 dovn sendromu riskim vardı ama çok düşük bir risk dediler bunun için seninkide öle bence...sonuçta bu bir risk.aminosentezde düşük ihtimali 1/200 değil 1/300 canım en azından bana bir çok uzman tarafından sölenen buydu hee ha 200 ha 300 ne farkederki burda önemli olan risklerin oranından ziyade rabbimin neyi nasip kısmet ettiği bence ben buna inandım hep..aminosentez uzman doktorlar tarafından yapıldığında işinin ehli doktorlar tarafından gerçekten başarıyla sonuçlanıyor aminosentezden hiç korkma derim ben oldum 2 gün dinlendim evimde geçti gitti şimdi sonucumu bekliyorum ve pozitifim..tüm arkadaşlarımızında dediği gibi pozitif düşün ki pozitif olsun kafanı hiç karıştırma eğer ben bukadar testin sonucunda bu riskle beklerim 9 ay diyorsan aminosentez olma ozaman ama bekleyemem en azından öğrenim diyorsan aminosentez olmanı tavsiye ederim canım..herşey allahtan unutma diyeceğim o ki bebişinin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa gelecektir kollarına canımcım ben bu süreç boyunca hep bunu düşündüm buna inandım ve pozitif olmaya çalıştım ve hala böle düşünüyorum sende böle düşün ki bebişinde mutsuz olmasın bu süreci anlamasın...hissetmesin..tüm annelerimizin bebişleri gibi kendi bebeğim gibi senin bebeğin içinde dua edeceğim..rabbim bebişinide senide eşinide korusun canım..bak görürsün bebişlerimizde hiç bir sorun çıkmayacak ve sağlıcakla gelecekler kucağımıza allahın izniyle)

Son düzenleme:
dirimcim oğlunun adı ne olacak merakettim:))

hunny
tuğçe kim canım??
vehbi canım
ikinci isim koyabilirsem yanına koyucam

Özgey, dirim teşekkür ederim kızlar :)
opuyorumnanaktan

dirim resim yorumun için teşekkür canımopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
kızlar sağlık ocağına gittik kaydımı yaptırdım aşı için 5. ayın bitsin dediler vurmadılar yani
bizimde 6.ayda olacak inşallah canım

deep canım ben de okudum şimdi ama üzme canını moralini yüksek tut ben bir sorun çıkmayacağına inanıyorum benim de çevremde bu tarz olaylar oldu ama bebekler büyüdü bile gayet sağlıklı...İnşallah güzel sonuçlarla dönersin

hoşgeldin cnm ben şimdi gördüm küsme küsme bizeeeee opuyorumnanaktan

kızlar ben de tekrar doktora gitmek üzere hazırlanmaya başlayayım. hepinize bir kez daha teşekkürler...

inşallah iyi haberleri alır için rahatlar. Bazen diyorumki acaba çok mu araştırıyoruz. Yani belki burada 2011 ocak anneleri olarak 100 kişi bu kadar ayrıntılı testler yaptırsa belki 50sinde sorun çıkardı bide böyle düşünmek lazım. Büyük bir ihtimalle bebeğinin çok sağlıklı ama detaylı araştırmalar yapıldığından her türlü riski değerlendirme gereği duyuluyo bilmen ne demek istediğimi anlatabildimmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…