- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.061
Merhabalar herkese. Bende araniza yeni katilanlardanim. 18 nisan sat, 23 ocak muhtemel dogum tarihim, 21 yasindayim ve kilom 65. Beni de listeye eklerseniz sevinirim. Rabbim herkese saglikli ve kolay dogumlar nasip etsin.
aramıza hoş geldin ama sat 18 mart değildir listedeki diğer bilgileri de verirsen ekleyeyeim lsitemize
LAL canım seninle sat ve doğum tarihlerimiz aynı. bebeklerimiz sağlıkla doğsun.
aslında doğru söylüyosunda canım ya benim anlamadığım kese ayrı bebek ayrımı ölçülüyo:uhm:
canım ilk haftalarda rahım ıcı gebelık mı degıl mı dıye önce kesenın olusmasını beklıyorlar. Kese ılk olustugunda bebek görunmuyor ıcınde. bır hafta sonra ıcınde yolk kesesı veya bebek gözlemlenıyor. bebek gözlemlene kadar da kesenın boyutları ölçülüyor. bebek görulmeye baslandıktan sonra artık kesenın boyutları degıl bebegın boyutlarına bakılıp yorumlar yapılıyor.
günaydın güzel anneler
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum
bi yorgunluk var üzerimde
dün mide bulantısından öldüm
sabahlarıda midem mahvediyor beni
sizler nasılsınız?
kyle123
canım nasılsın? bı kaç gundur gıremedım nete. ben her dakıka kendımı daha kötu hıssedıyorum. sabah baska bır doktora daha gıdıcem. sende bır gelışme var mı?
günaydın güzel anneler
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum
bi yorgunluk var üzerimde
dün mide bulantısından öldüm
sabahlarıda midem mahvediyor beni
sizler nasılsınız?
günaydın canımgünaydın kızlar,
bende bugün biraz mide bulantısı vardı ama geçti çok şükür :CüvCüv:
a canım geçmiş olsuncanım günaydın bir gun hastanede yattım ben mıde bulantısından bır gunde evde ablam serum taktı berbat bır hafta gecırdım sanırım hormonlara vucudum alısmaya basladı bırde ben bıleklık aldım mıdebulantısı ıcın dunden berı takıyorum sanıyorumkı işe yarıyor dun yemek bıle yedım agzıma hıcbısey sokamasken sabah bulantıları normal sabah su içsem cıkarıyorum ben oglene dogru yemege calıs bırde onerım agzında tuhaf bı tat varsa agzına seker at arada o tatta mıde bulandıyor cokişe yarıyor ben bır hafta surundum resmen bantıda bı arastır ıstersen psıband adı
canım bugün bi sitede okudum mide bulantıları düşük riskini azaltır diyeneden canım kanamanmı var çok dikkaat et kendine bende hiç bi gelişme yok aynen sancılarım devam ediyor benim kontrolüm pazartesi beklemekten başka yapcak hiçbişeyim yok malesef
günaydın canım bende de yeni yeni bulantılar başladı sabahları aç karnına ve yemek yaparken çok bulantım oluyor
canım maşallah diyeyim ozamanherkese günaydınnn hihoyyyt
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
kızlar bende mide bulantısı olmuyor çok şükür olmazda inşallah ama bacaklarıma kramp giriyor inanın zor yürüyorum çok canım acıyor merdivenlerden zor indim sabah mafoldumben
günaydın kızlarmirmirmirmir
bugün bulantım çok olduğundan işe geç gittim :bbo:
günaydın kızlarmirmirmirmir
bugün bulantım çok olduğundan işe geç gittim :bbo:
allah;tan kendi işimiz cnm istediğim saat gelip gidiyom yoksa nerdee el işinde çalışan arkadaşlarıma sabır versin çok zor oluyorkafamçokkarıştıhala ufak ufak bulantım var akşam üzeri geçiyor benim:sinifsinif:canım geçmiş olsun
şimdi nasılsın?
benide en çok iş yeri düşündürüyor
yatsan yatamassın da
sağol canım sorma yaw içim dışıma çıkıyor resmen midede bişeyde yok kuru kuru öğürtü:1ninca:valla bulantısı olmayan arkadaşlara imrenmiyor değilim nazar değmesinmirmirmirmirgeçmiş olsun sanırım durmumuz aynı midesi bulanmayan annelere nazar değmesin.Bide bizim azalsa çok zorlanıyorum hersabah istifraklava:
bol bol kalsiyum al cnm onun eksikliğinden kramp çok giriyor benimde ilk hamileliğimde giriyordu 5, aydan sonra çok oluyorşutarafagittiherkese günaydınnn hihoyyyt
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
kızlar bende mide bulantısı olmuyor çok şükür olmazda inşallah ama bacaklarıma kramp giriyor inanın zor yürüyorum çok canım acıyor merdivenlerden zor indim sabah mafoldumben
aynen birbirine hiç benzemiyor ilkinde bu kadar bulantı yaşamamıştım bu çok fenaakannehirher gebelik farklı oluyo diyolarya bu bi gerçekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?