2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar herkese. Bende araniza yeni katilanlardanim. 18 nisan sat, 23 ocak muhtemel dogum tarihim, 21 yasindayim ve kilom 65. Beni de listeye eklerseniz sevinirim. Rabbim herkese saglikli ve kolay dogumlar nasip etsin.

LAL canım seninle sat ve doğum tarihlerimiz aynı. bebeklerimiz sağlıkla doğsun.

LAL canım seninle sat ve doğum tarihlerimiz aynı. bebeklerimiz sağlıkla doğsun.

Cok sevindim ocagin sonuna kalan bir ben varim zannetmistim :) Acikcasi endiselerim cok fazla ve su ilk 3 ayi saglikla atlatabilmek dilegim. Hep birlikte o mutlu gunleri goruruz insallah. Kan degeri olcumun yapildimi senin canim degerlerin nasil?

kyle123

canım nasılsın? bı kaç gundur gıremedım nete. ben her dakıka kendımı daha kötu hıssedıyorum. sabah baska bır doktora daha gıdıcem. sende bır gelışme var mı?

günaydın güzel anneler
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum
bi yorgunluk var üzerimde
dün mide bulantısından öldüm
sabahlarıda midem mahvediyor beni
sizler nasılsınız?

günaydın güzel anneler
sizler nasılsınız?

canım günaydın bir gun hastanede yattım ben mıde bulantısından bır gunde evde ablam serum taktı berbat bır hafta gecırdım sanırım hormonlara vucudum alısmaya basladı bırde ben bıleklık aldım mıdebulantısı ıcın dunden berı takıyorum sanıyorumkı işe yarıyor dun yemek bıle yedım agzıma hıcbısey sokamasken sabah bulantıları normal sabah su içsem cıkarıyorum ben oglene dogru yemege calıs bırde onerım agzında tuhaf bı tat varsa agzına seker at arada o tatta mıde bulandıyor cokişe yarıyor ben bır hafta surundum resmen bantıda bı arastır ıstersen psıband adı

kyle123

canım nasılsın? bı kaç gundur gıremedım nete. ben her dakıka kendımı daha kötu hıssedıyorum. sabah baska bır doktora daha gıdıcem. sende bır gelışme var mı?

neden canım kanamanmı var çok dikkaat et kendine bende hiç bi gelişme yok aynen sancılarım devam ediyor benim kontrolüm pazartesi beklemekten başka yapcak hiçbişeyim yok malesef
günaydın güzel anneler
sizler nasılsınız?

günaydın canım bende de yeni yeni bulantılar başladı sabahları aç karnına ve yemek yaparken çok bulantım oluyor

herkese günaydınnn hihoyyyt
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
kızlar bende mide bulantısı olmuyor çok şükür olmazda inşallah ama bacaklarıma kramp giriyor inanın zor yürüyorum çok canım acıyor merdivenlerden zor indim sabah mafoldumben

günaydın kızlar,
bende bugün biraz mide bulantısı vardı ama geçti çok şükür :CüvCüv:
günaydın canım
dayanacağız artık
2. aya girdiğimizde geçer dimi
bir arkadaşımın 4. ayına kadar midesi bulanmış :gitme:

a canım geçmiş olsun
serum iyi gelir
psibandı bide ben araştırayım
paket paket çubuk yiyorum
bana fayda etmiyor çubuk

canım bugün bi sitede okudum mide bulantıları düşük riskini azaltır diye
aynen şöyle diyor
sabah bulantılarının tek tesellisi bu gebelerde düşük riskinin azaldığının gösterilmiş olmasıdır diyor kafamçokkarıştı

bende daha çok tiksinme var
aklıma yemek getirmemeye çalışıyorum (

canım maşallah diyeyim ozaman
yengemdede oluyordu kramp
Allah yardımcın oslun

günaydın kızlarmirmirmirmir
bugün bulantım çok olduğundan işe geç gittim :bbo:

canım geçmiş olsun
şimdi nasılsın?
benide en çok iş yeri düşündürüyor
yatsan yatamassın da

canım ekşi yeşil elma ve havuç iyi gelıyor hepsını denedım ben sanırım içinizde bu dertten en çok muzdarıp olan benım ve agzınıza seker atmayı unutmayın derım.benım iştahım hiç yok şu ıkı ay gecse dıye bakıyorum yazık bebısıme ama doktora sordum suanda beslenmende sorun olsada o senden beslenıyorılerıde beslenmen daha onemlı dedı bu arada serumuda bebıste beslensın dıye kabul ettım yoksa cok korkuyorum iğneden ah bebişim ah senin için nelere katlanıyor annen bi bilsen ama değer Allaha çokşükür

maşşalh kızlar ne güzel 2011 ilk anneleri olacaksınız

bende 2 bebiş planı yapar oldum oğluş büyüyp kardeş diye tuuturuncaaa
1.5 aydır folikasit kullanıyorum allah nasip ederse temmuz agustos döneminde hamiş kalmak istiyorummm allahım isteyen herkese nasip etsinnnnnnnnnnn

benim ilk hamileliğimde 5 ay mide bulantım tiksinmem geçmedi aç yaşadım resmen ama bebeği fazla etkilemiyomuş şuan ne mide bulantısı ne iştahsızlık istediğimi yiyorum

canım geçmiş olsun
şimdi nasılsın?
benide en çok iş yeri düşündürüyor
yatsan yatamassın da
allah;tan kendi işimiz cnm istediğim saat gelip gidiyom yoksa nerdee el işinde çalışan arkadaşlarıma sabır versin çok zor oluyorkafamçokkarıştıhala ufak ufak bulantım var akşam üzeri geçiyor benim:sinifsinif:

geçmiş olsun sanırım durmumuz aynı midesi bulanmayan annelere nazar değmesin.Bide bizim azalsa çok zorlanıyorum hersabah istifra klava:
sağol canım sorma yaw içim dışıma çıkıyor resmen midede bişeyde yok kuru kuru öğürtü:1ninca:valla bulantısı olmayan arkadaşlara imrenmiyor değilim nazar değmesinmirmirmirmir

bol bol kalsiyum al cnm onun eksikliğinden kramp çok giriyor benimde ilk hamileliğimde giriyordu 5, aydan sonra çok oluyorşutarafagitti

her gebelik farklı oluyo diyolarya bu bi gerçekmiş
aynen birbirine hiç benzemiyor ilkinde bu kadar bulantı yaşamamıştım bu çok fenaakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…