2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

şimdilik bende memnunum aslında bana yakınlığı dolayısıyla melikgazi hastanesini seçmiştim ben devamlı birine gitmiyordum ama hamileliğim boyunca hep aynı doktora gitmek istiyorum bakalım memnun kalmazsam değiştirebilirim

hayırlısı olsun diyelim ozamanboshayallersmile

benim bir arkadaşım 9 ay boyunca günde 1 bütün limon 5 tane büyük çok ekşi elmalardan yedi
sonuç: şimdi yakışıklı bir oğlu var kaydirigubbakcemile3

allah biliyor ya canım gönlüm hep oğlum olmasından yana,sağlıklı gelsin de gerçi kız erkek ne farkeder ama gönül oğlan anası olmayı istiyoropuyorumnanaktan

canım yaşıyor olsaydı 9 aylık oğlum olucaktı doğumuna 1 hafta kala kaybettim onu mafoldumben
rabbim bu bebişime uzun ömür versin inşallah:Saruboceq:

canım başın sağolsun allah sabır versin çok zor bi durum seni çok iyi anlıyorum bende kızımı sekiz aylık akybettim 3 gün yaşadı mleğim senin hangi aydı ne kdar korundun

ben hayatımda turşu yemem kızımda hamileyken hep turşu yemiştim tatlıya çikolataya bayılşırım kutusunu bile görmeye dayanamıyodum bu hamileliğimde sıkıntı yok

iyi akşamlar kızlar,iki gündür internete giremedim,geçmişi okumak epey zamanımı aldı.
sıkıntı yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun demek istiyorum.inşallah onlar için herşey yoluna girer.
ben de sizinle güzel bir haber paylaşmak istiyorum.dün doktor randevumuz vardı ve ilk defa bebişimizi ve pıt pıt atan kalbini gördük,ayrıca gümbür gümbür de kalp atış seslerini duyduk maşallah dk'da 170 atıyormuş ve bebeğimizde 21 mm'miş bebeğimin yaşının 2 gün büyük olduğunu söyledi doktorum,normalden 2 gün önce yumurtlamışım.yeni yılın ilk bebeği olarak televizyona çıkma ihtimalimiz var yani :)
çok duygulu bir andı,muayene boyunca göz yaşlarımı tutamadım.henüz kalp atışlarını duymayan arkadaşlarımıza da Allah nasip etsin ve hep doktorlarımızdan güzel haberler alalım inşallah.

Cok sevindim ocagin sonuna kalan bir ben varim zannetmistim :) Acikcasi endiselerim cok fazla ve su ilk 3 ayi saglikla atlatabilmek dilegim. Hep birlikte o mutlu gunleri goruruz insallah. Kan degeri olcumun yapildimi senin canim degerlerin nasil?

canım ben 21 mayısta beta hcg 500 dü,bugün dra gitim 4,7 mm çıktı henüz kalp atışlarını duyamadık, 10 gün sonra tekra gidicem,tahlilleri o zaman yapıcaz.

muz kabızlık yapar sakın yeme dediler bana da,kafam karıştı amabilmiyorumkismile

canım ye ama bunun yanında lifli gıdalar tüket ilaç alarak krampları geçirmek yerine meyveyle engelmemek daha ne var

2 günde 1 tane ye salatalara ve kahvaltılarda zeytin yagı tüket kabızlık nedir bilme<sinnnnnnnopuyorumnanaktan

herkese günaydın kızlar güne bebişimle yine bulantı ve istifralarla başladık ama bılıyorum yavas yavas gecıcek Allahın izniyle

beni avutan tekşey bu

Normal bir mide bulantısı anne karnındaki bebeği etkilemiyor. Bu nedenle bebeğiniz için endişelenmenize gerek yok. Ayrıca bulantı sağlıklı bir hamileliğin göstergesi. Tabii eğer günden beş kereden fazla kusuyorsanız doktorunuza danışmanızda yarar var. Aşırı derecede sıvı kaybı sağlınız açısından sakıncalı olabilir. Kesinlikle doktorunuza danışmadan bulantı kesici hapları kullanmayın. Sadece doktor kontrolünde bu ilaçları alabileceğinizi unutmayın. Hekim kontrolü altında kullanıldığında bu ilaçları kullanmanızın hiçbir sakıncası yok. Bu arada bulantıların 16. haftadan sonra sona ereceğini aklınızdan çıkarmayın. O tarihten sonra bulantısız hamilelik günleri sizi bekliyor.

Son düzenleme:

gözün aydın canım çok sevindim pıt pıtı duymana

bende hep kızım olmasını istemiştim şimdi sağlıklı olsunda hiçde önemli değil benim için cinsiyeti diyorum Allah gönlümüze göre versin inş

canım başın sağolsun allah sabır versin çok zor bi durum seni çok iyi anlıyorum bende kızımı sekiz aylık akybettim 3 gün yaşadı mleğim senin hangi aydı ne kdar korundun

çok üzüldüm Allah sabır versin rabbim inş onun ömrünü bu bebişine verir

Allah sabır versin cnm çok zordur. İnşallah rabbim şimdiki korusun kucağına almayı nasip etsin
sağol canım inşallah bu bebişim uzun ömürlü olur acısını göstermesin rabbim:gitme:

ben eylülde kaybettim canım 6 ay korunduk seninde başın sağolsun rabbim birdaha o acıyı yaşatmasın kimseye bu bebişlerimize uzun uzun ömürler versin sağlıkla doğsunlar inşallah:Saruboceq:

selam kızlar herkese günaydın dün pek giremedim çok bulantılarım vardı işten eve geri döndüm ve bütün gün kustum Allah yardımcımız olsun tek avuntum bulantılar bebeğin sağlıklı olduğuna işaret edermiş. ama tabi çok uzun sürmasinden korkuyorum kiminin 9 ay boyunca sürüyomuş

canım umutsuzluga kapılma herkesde farklıolur bulantılar
bide dr bir sorun ben oğluma hamişken bana bitkisel bir ilaç vermişti dr
bulantılar içinnnnn
:ecrin_bebek:

canım umutsuzluga kapılma herkesde farklıolur bulantılar
bide dr bir sorun ben oğluma hamişken bana bitkisel bir ilaç vermişti dr
bulantılar içinnnnn
:ecrin_bebek:

doğru canım herkeste farklı oluyo ama sanki o eski günlerime hiç dönemicem gibi hissediyorum resmen su dahi içemiyorum hiçbirşey yiyemiyorum bunu için doktorumdan istirahat raporu isticem işyerinde daha bi çekilmez oluyo çünkü yatamıyorum :sinifsinif:

evet canımya bulantılı zordur ben yaşamadım ama komsumla aynı dönemlerde hamileydik o 9 ay kustu
cok zordu
ama 2-3 arkadasım baştaoldu kusmalrı geçti
yanında kolanya tası muhakkak küçük torba ulaşım araçlarına binince lazım oluyo omadık zamanda kusabilirsin
gececek bu günler helede kucagına alınca varya hiç bişey hatırlmayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…