- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.101
vuslat yaren sen hangi doktora gidiyosun canım bende kayserideyim dezemuszemus
allah yardımcınız olsun kızlar ilk gebeliğimde hiç bulantı kusma nedir bilemedim devamlı yedim ve cokkkk kilo aldım dengeli beslenin krampalara yalanmamak için muzu bol tüketinnnn
melikgazi hastanesi nilgün özer e gidiyorum
allah yardımcınız olsun kızlar ilk gebeliğimde hiç bulantı kusma nedir bilemedim devamlı yedim ve cokkkk kilo aldım dengeli beslenin krampalara yalanmamak için muzu bol tüketinnnn
mrblar benim ilk hamileliğimde sürekli limon kesip tuzlayıp yiyodum kızım oldu bilmem batıl bilmem aslı var ama galiba ekşi çok yiyenin kızı oluyo
bu arada rahatsız olan tüm arkadaşlara da ALLAH acil şifalar versin
benim bir arkadaşım 9 ay boyunca günde 1 bütün limon 5 tane büyük çok ekşi elmalardan yedi
sonuç: şimdi yakışıklı bir oğlu var kaydirigubbakcemile3
canım yaşıyor olsaydı 9 aylık oğlum olucaktı doğumuna 1 hafta kala kaybettim onu mafoldumben
rabbim bu bebişime uzun ömür versin inşallah:Saruboceq:
kızlar herkese merhaba
tehlikeli durumda olan arkadaşlara bol bol şifa diliyorum,en kısa zamanda bu zor dönemleri atlatırsınız inşallah
benim de canım son zamanlarda sürekli ekşi şeyler istiyor,tatlı türü şeyleri görmek bile istemiyorum elimde olsa herşeyin üstüne limon sıkıcam nerdeyse o derecezemuszemus canı ekşi isteyenin kızı mı olurmuş ki,sizde de oluyor mu böyle şeyler?
Cok sevindim ocagin sonuna kalan bir ben varim zannetmistim :) Acikcasi endiselerim cok fazla ve su ilk 3 ayi saglikla atlatabilmek dilegim. Hep birlikte o mutlu gunleri goruruz insallah. Kan degeri olcumun yapildimi senin canim degerlerin nasil?
muz kabızlık yapar sakın yeme dediler bana da,kafam karıştı amabilmiyorumkismile
örgülerine bayıldım canım yaaaa kızım olsaydı yanmıştım valla ne süper şeyler var
iyi akşamlar kızlar,iki gündür internete giremedim,geçmişi okumak epey zamanımı aldı.
sıkıntı yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun demek istiyorum.inşallah onlar için herşey yoluna girer.
ben de sizinle güzel bir haber paylaşmak istiyorum.dün doktor randevumuz vardı ve ilk defa bebişimizi ve pıt pıt atan kalbini gördük,ayrıca gümbür gümbür de kalp atış seslerini duydukmaşallah dk'da 170 atıyormuş ve bebeğimizde 21 mm'miş bebeğimin yaşının 2 gün büyük olduğunu söyledi doktorum,normalden 2 gün önce yumurtlamışım.yeni yılın ilk bebeği olarak televizyona çıkma ihtimalimiz var yani :)
çok duygulu bir andı,muayene boyunca göz yaşlarımı tutamadım.henüz kalp atışlarını duymayan arkadaşlarımıza da Allah nasip etsin ve hep doktorlarımızdan güzel haberler alalım inşallah.
hayırlısı olsun diyelim ozamanboshayallersmile
allah biliyor ya canım gönlüm hep oğlum olmasından yana,sağlıklı gelsin de gerçi kız erkek ne farkeder ama gönül oğlan anası olmayı istiyoropuyorumnanaktan
canım başın sağolsun allah sabır versin çok zor bi durum seni çok iyi anlıyorum bende kızımı sekiz aylık akybettim 3 gün yaşadı mleğim senin hangi aydı ne kdar korundun
sağol canım inşallah bu bebişim uzun ömürlü olur acısını göstermesin rabbim:gitme:Allah sabır versin cnm çok zordur. İnşallah rabbim şimdiki korusun kucağına almayı nasip etsin
ben eylülde kaybettim canım 6 ay korunduk seninde başın sağolsun rabbim birdaha o acıyı yaşatmasın kimseye bu bebişlerimize uzun uzun ömürler versin sağlıkla doğsunlar inşallah:Saruboceq:canım başın sağolsun allah sabır versin çok zor bi durum seni çok iyi anlıyorum bende kızımı sekiz aylık akybettim 3 gün yaşadı mleğim senin hangi aydı ne kdar korundun
selam kızlar herkese günaydın dün pek giremedim çok bulantılarım vardı işten eve geri döndüm ve bütün gün kustum Allah yardımcımız olsun tek avuntum bulantılar bebeğin sağlıklı olduğuna işaret edermiş. ama tabi çok uzun sürmasinden korkuyorum kiminin 9 ay boyunca sürüyomuş
canım umutsuzluga kapılma herkesde farklıolur bulantılar
bide dr bir sorun ben oğluma hamişken bana bitkisel bir ilaç vermişti dr
bulantılar içinnnnn
:ecrin_bebek:
doğru canım herkeste farklı oluyo ama sanki o eski günlerime hiç dönemicem gibi hissediyorum resmen su dahi içemiyorum hiçbirşey yiyemiyorum bunu için doktorumdan istirahat raporu isticem işyerinde daha bi çekilmez oluyo çünkü yatamıyorum :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?