2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar ; ben sık sık giremiyorum 2 saatir yazılanalrı okuyorum tehlikeli durumda olan arkadaşlar inş bu kötü günleri hayırlısı ile atlatırlar bebişlerine kavuşurlar. allah herkesi bebeğine kavuştursun 3 aylık süre geçince herkes rahatlaycak sanırım biraz daha tehlikeler azalacak, rahatsızlıklar azalacak 9 ay güzelliklerle bitecek inş. bende bugün 8+2 deyim midem bulantım var cumartesi den beri her sabah istifra ediyoru mgeçen sefer yok demiştim nazar deydirdim kendime çok iyiyim diye diye ayrıca sırt ve bel ağrılarım var 3 gündür ve de 4 kilo aldım 54 buçuk oldum şuan doktor ne diyecek bakalım yarın akşam kontrolum var daha sonra gelir anlatırım doktorun dediklerini ben sizin doktorlarınızın dedklerini okuyunca daha bilinçli davranıyorum o yüzden bende yazarım görüşmek üzere tekrar tehlikeli durumda olan arkadaşlara inş atlatırsınız demek istiyorum dua ediyorum Allah bebeklerimizi bize bağışlasın 3 ay içindeyiz hepimizde risk var sonuçta ben şimdilik atlattım gibi inş sizde atlatırsınız rahat bir nefes alırsınız :Saruboceq:

canım süt süt ürünlerini çok tüketiyorum zaten doktor da elevit verdi bide magnezyum magnezyum eksikliğinden de olabiliyormuş

denizcim bende bugün doktora gittim banada elevit verdi dedim benim iştahım kesildi süt içemiyorum da zorlama dedi verdiğim ilaçtan karşılıcaksın dedi

bugün tahlillerimi yaptırmak için devlet hastanesine gittim özelde çok pahalı olyodu boshayallersmile ordaki doktor bi muayene ediyim ben dedi ve kalp atişini duymadım dedimafoldumben ama doktorun alttan baktıysa duyar dedi o normal ultrason yapmişti.bişii yoktur di mi:gitme:

kızlar herkese merhaba
tehlikeli durumda olan arkadaşlara bol bol şifa diliyorum,en kısa zamanda bu zor dönemleri atlatırsınız inşallah
benim de canım son zamanlarda sürekli ekşi şeyler istiyor,tatlı türü şeyleri görmek bile istemiyorum elimde olsa herşeyin üstüne limon sıkıcam nerdeyse o derecezemuszemus canı ekşi isteyenin kızı mı olurmuş ki,sizde de oluyor mu böyle şeyler?

canım hemen panik yapma bence bi doktorun dediği diğerine tutmuyor bazen ama içinde şüphe kalmasın kendi doktoruna da bi git görün istersen..

öyle derler ye ekşiyi çıkar ayşeyi :)) ama benim canım tatlıda istiyor ekşide duruma göre değişiyor

mrblar benim ilk hamileliğimde sürekli limon kesip tuzlayıp yiyodum kızım oldu bilmem batıl bilmem aslı var ama galiba ekşi çok yiyenin kızı oluyo
bu arada rahatsız olan tüm arkadaşlara da ALLAH acil şifalar versin

allah yardımcınız olsun kızlar ilk gebeliğimde hiç bulantı kusma nedir bilemedim devamlı yedim ve cokkkk kilo aldım dengeli beslenin krampalara yalanmamak için muzu bol tüketinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…