- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.081
bol bol kalsiyum al cnm onun eksikliğinden kramp çok giriyor benimde ilk hamileliğimde giriyordu 5, aydan sonra çok oluyorşutarafagitti
5+2 deyken 5.1 mm yazıyor doktor çok küçük dedi düşük ihtimali var dedi
5+6 haftalıkken benim crl 1.8mm boy 2.5mm çıkmıştı 7+4 ken kalp atışını duydum crl 8.2mm çıktı herşey normalmiş geç döllenme dedi doktor anlamadığım 5.1mm çok büyük hatta, nasıl oluyor anlamadım...
evet doğru magnezyumdanda oluyor aklıma gelmedikaydirigubbakcemile3canım süt süt ürünlerini çok tüketiyorum zaten doktor da elevit verdi bide magnezyum magnezyum eksikliğinden de olabiliyormuş
herkesin farklı olabilir cnm bende 7+5te gittik 11mm dedi dktrCADIARZU5+2 deyken 5.1 mm yazıyor doktor çok küçük dedi düşük ihtimali var dedi
5+6 haftalıkken benim crl 1.8mm boy 2.5mm çıkmıştı 7+4 ken kalp atışını duydum crl 8.2mm çıktı herşey normalmiş geç döllenme dedi doktor anlamadığım 5.1mm çok büyük hatta, nasıl oluyor anlamadım...
kızın hamileliği zor olur derler benimki çok zordu meleğimde şimdi hiç bişey hissetmiyorum erkek mi diye düşünüyorum
canım yaşıyor olsaydı 9 aylık oğlum olucaktı doğumuna 1 hafta kala kaybettim onu mafoldumbençitos senin ilkinin cinsiyeti neydi
5+2 deyken 5.1 mm yazıyor doktor çok küçük dedi düşük ihtimali var dedi
canım ya bebiş ile kese farklı oluyormuş benimki kesenin boyutu biz bebeği daha görmedik
canım yaşıyor olsaydı 9 aylık oğlum olucaktı doğumuna 1 hafta kala kaybettim onu mafoldumben
rabbim bu bebişime uzun ömür versin inşallah:Saruboceq:
canım süt süt ürünlerini çok tüketiyorum zaten doktor da elevit verdi bide magnezyum magnezyum eksikliğinden de olabiliyormuş
bugün tahlillerimi yaptırmak için devlet hastanesine gittim özelde çok pahalı olyodu boshayallersmile ordaki doktor bi muayene ediyim ben dedi ve kalp atişini duymadım dedimafoldumben ama doktorun alttan baktıysa duyar dedi o normal ultrason yapmişti.bişii yoktur di mi:gitme:
kızlar herkese merhaba
tehlikeli durumda olan arkadaşlara bol bol şifa diliyorum,en kısa zamanda bu zor dönemleri atlatırsınız inşallah
benim de canım son zamanlarda sürekli ekşi şeyler istiyor,tatlı türü şeyleri görmek bile istemiyorum elimde olsa herşeyin üstüne limon sıkıcam nerdeyse o derecezemuszemus canı ekşi isteyenin kızı mı olurmuş ki,sizde de oluyor mu böyle şeyler?
kızlar herkese merhaba
tehlikeli durumda olan arkadaşlara bol bol şifa diliyorum,en kısa zamanda bu zor dönemleri atlatırsınız inşallah
benim de canım son zamanlarda sürekli ekşi şeyler istiyor,tatlı türü şeyleri görmek bile istemiyorum elimde olsa herşeyin üstüne limon sıkıcam nerdeyse o derecezemuszemus canı ekşi isteyenin kızı mı olurmuş ki,sizde de oluyor mu böyle şeyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?