2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyiz naplım büyümeye çalışıyoruz işte elif hanımın keyfi yerınde canım asıl sen nasılsın azaldımı şikayetlerin

yok ya ben aynıyım gece bekçisi gibiyim gündüz yada sahurdan sonra ne uyursam o işte.pzt bi tahlilim var işte o da 2-3gün içinde sonuçlanacak ankarada yapılıyomuş da.onun sonuçlarını alınca tekrar gideceğim ve bir sonuca varacağım inşallah.
halime şükür ama bu hamileliğim çok yorucu geçiyor.hayırlıyla bu bebeklerimi bi kucağıma alsam başka çocuk kesinlikle düşünmüyorum.

günaydın canım bende burdayım
oleyyyyyyyy

burdayım canım erkenden uyandık işte tugce göğüslerinizden süt gelıyormus dıye sormus onu arastırıyordum buarada bendede gelıyo
sıkma goguslerını..kurcalama hiç..ama 6 aydan sonra sut olusmaya baslıyacak bılıyorum..dun oyle okumustum..ama erkekn sutu olusanlar var demekkı..
sutu bol olacaklar sanırım onlar..

adilemir senin oğlunda mı erken kalkmayı sevenlerden?şimdi neyse ama okul varken de haftasonu bi yatayım derim erkenden kalkar ne varsa
evettttttt
uyumak emıre gore dıgıl...
ben de oyle...bana çekmıs...alsanaalsanasmile
kızın kaça gıdıyor senın..kaç yasında..buyuk mu..kaydirigubbakcemile5

şirinem hemencecik bulmususn konuyu..tebrık ederım..kaydirigubbakcemile5

evettttttt
uyumak emıre gore dıgıl...
ben de oyle...bana çekmıs...alsanaalsanasmile
kızın kaça gıdıyor senın..kaç yasında..buyuk mu..kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

yok canım ya kızım 2006 lı daha okula gitmiyor.şu ana anaokulu arıyoruz.onun okulu değil ben okula giderken bi haftasonu uyutmaz ben zaten hafta içi 6da kalkıyorum ilçede çalışıyorum 55 km. senin oğlun kaç yaşında?

benım ılk ve bırtane ama bılıyorsun neadar cok sıkıntılı gecıtıgını bulantılar amelıyatlar ınan ıkıcı ıcın gozum kokrtu kızım yanlız kalıcak sanırım hakkımızda hayırlısı ınsallah sen de cözum bulurusn su derdıne arkadasım ya

ya çocuk doğup birkaç yıl geçince unutuluyor ama,bizim nüfus zaten kalabalıklaşıyo yeter başbakanın talimatına da uymuş olcaz zatensırnaşık şey
sen de kızını yalnız bırakmazsın artık canım çocuk ilerde tek olmasın annesi.inşallah bi daha da sıkıntı yaşamazsın yaşamayız hiç birimiz:Saruboceq:
benim kızımın adı da elif sıla ama bu kızlara henüz isim bulamadım

bakalım zaman neyı gosterıcek canım ya yalnız kalmasını bende ıstemıyorum ne guzel senın kızının adıda elifmiş ben cok sevdım bu ısmı.ıkızlere ne dusundun hıcbısı yokmu aklında defne deva derın selin belin.arkadaslarım vardı bıde ıkız kızlar zeynep zelıhaydı adları

benim aklıma gelen isimler var da babamız elif sılayı sen koydun bunların ismini ben koycam diyor ben de en azından birini sen birini ben koyalım diyorum.bakalım
ben de reyyan-rana,sena-rana,ahsen-..... 2.yi bulamadım,düşündüm
daha çok aklıma erkek isimleri geliyor oğlumuz olsa yusuf koymayı düşünmüştüm.

duru^da guzel ısım bulduklarında guzel bızde erkek olsaydı oguz kağan koycaktık kızımızı ogrenınce bızde ısım telasına dustu sonra bı sabah eşim neden elif olmasın hem cok temız hem cok guzel bır ısım dedı sonra dusundum hakıkaten oyle tertemız ve kısa bende tamam dedım

günaydın kızlar pazar gününün keyfini çıkarıyorum annem bizde kociş fırına gitti simit istedi canım hepinizi öpüyoruz prensesimle bu sabah baya hareketli durmuyor yerinde acıktı mı ne yavrum :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…