2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın cnm hoşgeldin.aç durma acıkmıştır meleğin.bende acıktım ama hazırlamaya eriniyorum.:asigim:

evettttttt
uyumak emıre gore dıgıl...
ben de oyle...bana çekmıs...alsanaalsanasmile
kızın kaça gıdıyor senın..kaç yasında..buyuk mu..kaydirigubbakcemile5

yok canım ya kızım 2006 lı daha okula gitmiyor.şu ana anaokulu arıyoruz.onun okulu değil ben okula giderken bi haftasonu uyutmaz ben zaten hafta içi 6da kalkıyorum ilçede çalışıyorum 55 km. senin oğlun kaç yaşında?[/QUOTE]
canım benım..çocuklar yasıt..
eylul 2006 dogumlu oglum..bende yazdırıcam krese
hatta yarın ınşallah..ben buldum 1 tane ...çok erken kalkıyormussun canım...
unutuluyor canım benım..olsun kardesı kızının..zemuszemus

sende bulamadın mı
ustelık 2 tane bulman gerekıyor...

günaydın kızlar.
hepinize mutlu pazarlar diliyoruma.s.

elıf guzel...çok guzelll
bak bı sıtede ıkız bebek ısımlerıne duru ebru yazmıslar
begendım..çok begendım..
duru ebru da slında kulağa hoş geliyor.
ikisi de anlamlı ve birbirine uygun olsun istiyorum mesela ikizlere bade sude koymuşlar ama sude şarap demekmiş

duru ebru nasıl...

Evet canım gecmezmi gecti tabii gorucemin eşi kendi kızına ere artık senin pabucun dama atilicak yakında dedi sakayla karışık.Görümden de ve kayınvalidende tık yok tabii suratları iki karış oldu:)

Karnın büyümesinin değerlendirilmesi
Gebeliğin ikinci yarısının başında uterus tam göbek deliği hizasına gelir ve elle hissedilir. Daha sonra ise mesane boşken yapılan ölçümlerde pubis (çatı) kemiği ile uterusun en üst yüksekliği arasındaki mezura ile ölçülen santimetre birimindeki mesafe az hata payıyla gebelik haftasını verir. İkiz gebelik, aşırı şişmanlık, mesanenin aşırı dolu olması, ölçen kişinin tecrübesiz olması gibi faktörler testin yanıltıcı sonuç vermesine katkıda bulunur

ben kahvaltımı çok guzel yapıyorum..ama sonrası ıçın acıkamıyoruım..
ayran ıçıyorum koca bır bardak oglen ve 1 saat sonra meyve..acıkmıyorum yıne uzun saatler..az agzıma bırsey atsam tıkanıyorum...kılo alamıyorum...artık korkmaya basladım ıstahsızlıgımdan ..boyum 167 kılom 55 ..5 ayda 1 kılo aldım..ama iştah hiç yokkk..
napcam...açılcak gıbıde degıl..
zaten dun kocışle buyuk kavga ettık...oolan ıstahsızlıgım hepten kaçtı..
herseyden zorla yıyorum vallahı...oda az az..yıyemıyorum fazla..
kocış hepten ıstahımı kaçırdı..
zaten 5:30 da uyandım bırdaha uyuyamadım..gece 12 buçuk gıbı uyumustum..canım sıkılınca gecelerı uyuyamıyorum...mafoldumben

Evet canım gecmezmi gecti tabii gorucemin eşi kendi kızına ere artık senin pabucun dama atilicak yakında dedi sakayla karışık.Görümden de ve kayınvalidende tık yok tabii suratları iki karış oldu:)
ayy..kızın yuzune soylemekte kotu olmus..hemde kendı kızına demış...kız hepten kıskanacak...kuçuktur demı oda..yazık kııı...

hımmm :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…