- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.161
günaydın kızlar pazar gününün keyfini çıkarıyorum annem bizde kociş fırına gitti simit istedi canım hepinizi öpüyoruz prensesimle bu sabah baya hareketli durmuyor yerinde acıktı mı ne yavrum :ecrin_bebek:
ben aynı işte sahura kadar uyuyamıyorum sahurdan sonra ne uyuyabilirsem o.sen nasılsın?
günaydın denizcim.afiyet olsun.
iyiyim cnm saol.umarım şu sıkıntılarından bir an önce kurtulursun uykusuzluk çok kötü Allah yardımcın olsun:Saruboceq:
evettttttt
uyumak emıre gore dıgıl...
ben de oyle...bana çekmıs...alsanaalsanasmile
kızın kaça gıdıyor senın..kaç yasında..buyuk mu..kaydirigubbakcemile5
unutuluyor canım benım..olsun kardesı kızının..zemuszemusbenım ılk ve bırtane ama bılıyorsun neadar cok sıkıntılı gecıtıgını bulantılar amelıyatlar ınan ıkıcı ıcın gozum kokrtu kızım yanlız kalıcak sanırım hakkımızda hayırlısı ınsallah sen de cözum bulurusn su derdıne arkadasım ya
sende bulamadın mıya çocuk doğup birkaç yıl geçince unutuluyor ama,bizim nüfus zaten kalabalıklaşıyo yeter başbakanın talimatına da uymuş olcaz zatensırnaşık şey
sen de kızını yalnız bırakmazsın artık canım çocuk ilerde tek olmasın annesi.inşallah bi daha da sıkıntı yaşamazsın yaşamayız hiç birimiz:Saruboceq:
benim kızımın adı da elif sıla ama bu kızlara henüz isim bulamadım
günaydın kızlar.
hepinize mutlu pazarlar diliyoruma.s.
ahsen isminin anlamı da çok güzel demek.
ve tandığım tüm ahsenler çok güzel bugüne kadar ama ona da uygun,anlamlı öbür ismi bulamadım
elıf guzel...çok guzelllduru^da guzel ısım bulduklarında guzel bızde erkek olsaydı oguz kağan koycaktık kızımızı ogrenınce bızde ısım telasına dustu sonra bı sabah eşim neden elif olmasın hem cok temız hem cok guzel bır ısım dedı sonra dusundum hakıkaten oyle tertemız ve kısa bende tamam dedım
begendım..çok begendım..bak bı sıtede ıkız bebek ısımlerıne duru ebru yazmıslar
duru ebru da slında kulağa hoş geliyor.
ikisi de anlamlı ve birbirine uygun olsun istiyorum mesela ikizlere bade sude koymuşlar ama sude şarap demekmiş
ahsen aysunkaydirigubbakcemile2
elıf guzel...çok guzelll
begendım..çok begendım..
duru ebru nasıl...
günaydın kızlar pazar gününün keyfini çıkarıyorum annem bizde kociş fırına gitti simit istedi canım hepinizi öpüyoruz prensesimle bu sabah baya hareketli durmuyor yerinde acıktı mı ne yavrum :ecrin_bebek:
kızlar iyi bakın kendinize ve bebişlerinize.ben çıkıyorum açlık bastırdı gidip bişeyler hazırlayayım.a.s.
senınının adı ne olcak canım hayırlısıyla
kızlar iyi bakın kendinize ve bebişlerinize.ben çıkıyorum açlık bastırdı gidip bişeyler hazırlayayım.a.s.
canım akşam ıftar nasıl geçtı...
kızın dan bahsettılermı..kaydirigubbakcemile5
hoşgeldınn..hayırlı olsun bebegın..
hahahahahhahaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım olması normal..kan hacmın artıyor..
ozellıkle gogusten boyuna dogru çıkan damarlar 1-2 ay sonra daha da yesıl olucak..çok normal canım...:hulya:
ben bulamadım...
oglum adil emir
ona uygun olması sart degıl...
ama ne bulsam kocam begenemıyor..
benım edız var aklımda ama hıç ıstemıyor..baska bakınıyorum sımdılık..ama yohh..
ayy..kızın yuzune soylemekte kotu olmus..hemde kendı kızına demış...kız hepten kıskanacak...kuçuktur demı oda..yazık kııı...Evet canım gecmezmi gecti tabii gorucemin eşi kendi kızına ere artık senin pabucun dama atilicak yakında dedi sakayla karışık.Görümden de ve kayınvalidende tık yok tabii suratları iki karış oldu:)
hımmm :içelim:Karnın büyümesinin değerlendirilmesi
Gebeliğin ikinci yarısının başında uterus tam göbek deliği hizasına gelir ve elle hissedilir. Daha sonra ise mesane boşken yapılan ölçümlerde pubis (çatı) kemiği ile uterusun en üst yüksekliği arasındaki mezura ile ölçülen santimetre birimindeki mesafe az hata payıyla gebelik haftasını verir. İkiz gebelik, aşırı şişmanlık, mesanenin aşırı dolu olması, ölçen kişinin tecrübesiz olması gibi faktörler testin yanıltıcı sonuç vermesine katkıda bulunur
belki eşinin aklında bır ısım vardır ondan begenmıyordur canımfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?