2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba, ben sadece okuyarak size dahil oluyordum ama artık arada yazayım dedim :) ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı bu 2. gebelik. allaha şükür herşey yolunda. dün ayrıntılı 2. boyut taramamaız vardı. beyni, kalbi, kan akışı, kordondaki kan akışı innaılmaz görüntülerdi. tabi en sonunda 4 boyutlu da gördük hatta cd aldık geldik. şimdi açıp açıp bakıyoruz babasıyla :) darısı henüz görmeyenlere.

hoşgeldın canım..
taramanız çok guzel geçmıs..
bebegın hayırlı olsun..kız mı erkek mı...

ayy..kızın yuzune soylemekte kotu olmus..hemde kendı kızına demış...kız hepten kıskanacak...kuçuktur demı oda..yazık kııı...

hımmm :içelim:

Yok be canım zaten küçük daha 2 buçuk yasında anlamaz daha ama görümden ve kayınvalidem haa hazmedemiyolar olayı..Mesela ben söylemezsem hiç sormuyor bile kayınvalidem bebeği. Tamam su an torunu onun ilk göz ağrısı falan ama ben de içerliyorum tabii bu durumu zaten bu donem çok hassas oluyo insan...

boyle sacmalık gormedım kuşum ya...
nasıl yanı..kızından kız torunu var..senın kızın olmasın ıstıyor...
onun sevgısımı azalacakmıs o zaman...
çoks sevıyorsa sevmeye devam etsın torununu..hepsının sevgısı ayrı ayrı degıl mı...
çok ılgınç kayınvalıden ve gorumcen var..
benım kaynanacıgımda evlere senlık...canı ıstersde ıyi, ıstemez se çok gaddar...

oglumu bugun sınemayagoturmek ıstıyorum..gezegen 51 varmıs..
ama altyazılıysa gıdemem...
turkçe dublajsa ıyı olur..
ama sormalk ıçın telefon açıyorum bakmıyorlar..alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

tamam kızlar adam telefona baktı..
turkçe dublajmıs..
12 seansı
gıdıyorum kızlar...
oglum dun kocamla olan kavgada çok uzuldu...
arada kaldı kuşum..ona moral olsun...

Demek ki hepsinin bı arızası oluyo canım ya aslında İyiliğine iyidir kayınvalidem bı kaç kez aradı hep Caninin çektiği bı şey varsa yapayım falan diye şimdi hakkını yemem o konuda ama ne biliyim ...Asıl kızımız dünyaya geldiginde neler olucak ben en çok onu merak ediyorum:))

günaydın kızlar.
akşam misafirim vardı iftarda yorulmuşsum,bu saate kadar uyumuşum.bu akşam da annemler geliyolar bir haftalığına yanıma,dün bebişimizin cinsiyetini öğrendik de eşimi ikna ettim alışveriş yapmaya,birazdan dışarı çıkcaz oğluşuma ilk cicilerini alıcazzemuszemus
buarada yeni gelen arkadaşalr olmuş hoşgeldiniz aramıza.
arsivist hemşeri sayılırız,ben de orduluyumzemuszemus

merhaba opuyorumnanaktan
sabah sabah rüyamda eşimden ayrılıp kıvanç tatlıtugla evlendiriliyodum zorla (hiç sevmem)nasıl aglıyorum kocişimden ayrıldım bide kıvançla evleniyom diye bebkle ilgili herşeyi ayarlamış kız erkek olursa isimleri şunlar bakıcısı şu falan ayyy bi uyandım kocacım yanımda nasıl sevindim bilemessiniz nerden çıktıysa şimdi-tatlicadiarzu-

hoşbulduk :) aslında istanbulda oturuyorum ama baba memleketi giresun :) orduyu da gördüm gerçekten çok güzel bir şehir.

canım ne güzel işte,rüyalar tersine çıkar derler,eşinle birlikte birömür olucaksınız demekki,allah ayırmasınopuyorumnanaktan

günaydınlar herkeseeeopuyorumnanaktan
bnde yeni uayndım,oğlum acıktım deyince kalktım mecburen
kahvaltı yapıp gelirimkaydirigubbakcemile5
aramıza hoşgeldin arsivista.s.
şimdilik hoşçakalınnn
hepinizi öptümm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…