- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.201
tekrar merhabaa
cambazcım şimdiden güle güle giysin cicişlerini bebişin..
nevacım hemen bakıorum
bugün bnde kızımın papilerini eklicem oraya
başkada bişiyi yok zaten:)))
günaydın kızlar
nasılsınız bklaım
yaaa ben daha şimdiden acıktım,temizlik yapmam gerekiyo oooofff offr:çok üzgünüm:
Ben daha hiçbişi almadımmmm... Daha cinsiyeti bilem netleşmedi kiYarını bekliyom dört gözle.. 17. hafta da yapılan test 4lü test mi arkadaşlar... Sordum ama cvp alamadım :) Bi de nasıl yapılıyor 4 lü test?? Kan mı alıyolar gene?? fisfisfis
Ben de sürekli acıkıyorum cnm.. Zaten uyanır uyanmaz yemek yiyiom öle devam ediyom günelaelaelaelaelae
Ben daha hiçbişi almadımmmm... Daha cinsiyeti bilem netleşmedi kiYarını bekliyom dört gözle.. 17. hafta da yapılan test 4lü test mi arkadaşlar... Sordum ama cvp alamadım :) Bi de nasıl yapılıyor 4 lü test?? Kan mı alıyolar gene?? fisfisfis
ama ben oruçluyum:çok üzgünüm:
maaşallah cnm sana yaa
imreniorum valla
bide okadar zayıfsın
bnde tutucam bi kere daha deniyim bakalım:))
canım doktorun söylemedi hangi testi yapacağını bazıları üçlü bazılar dörtlü yapıyor yine kan alınarak yapılıyor testler
ama ben oruçluyum:çok üzgünüm:
Hea dogru unutmuştum, özür... O zaman nediyim Allah sabırversin cnm.. Uykuya ver kendini lülülülülülü
kızlar sabahtan beri karnımın acısından duramıyorumm sol ve sağ yanı özellikle gerim gerim gerilio...bebe yağı sürmek işe yaramıcak galiba kupkuru olmuş heryeri:a015:
Ilık bi suyla duş alıp hafif hafif ovalayabilirsin istersen cnm.. Belki biraz faydası olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?