2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tekrar merhabaa
cambazcım şimdiden güle güle giysin cicişlerini bebişin..
nevacım hemen bakıorum
bugün bnde kızımın papilerini eklicem oraya
başkada bişiyi yok zaten:)))

tekrar merhabaa
cambazcım şimdiden güle güle giysin cicişlerini bebişin..
nevacım hemen bakıorum
bugün bnde kızımın papilerini eklicem oraya
başkada bişiyi yok zaten:)))

Ben daha hiçbişi almadımmmm... Daha cinsiyeti bilem netleşmedi ki Yarını bekliyom dört gözle.. 17. hafta da yapılan test 4lü test mi arkadaşlar... Sordum ama cvp alamadım :) Bi de nasıl yapılıyor 4 lü test?? Kan mı alıyolar gene?? fisfisfis

günaydın kızlar
nasılsınız bklaım
yaaa ben daha şimdiden acıktım,temizlik yapmam gerekiyo oooofff offr:çok üzgünüm:

canım doktorun söylemedi hangi testi yapacağını bazıları üçlü bazılar dörtlü yapıyor yine kan alınarak yapılıyor testler

cnm eğer doktorun hala üçlü test yapılması taraftarı bir doktorsa üçlü yapar
yok oda artık üçlü yerini 4lüye bıraktı diyenlerdense 16.-18.haftalar arasında yapılıormuş dörtlü test.netten baktım yani bnde
kesin yine kan alınıdur canm ikili ve üçlüden farkı 4hormon seviyesine bakılıo
tıpku ikilide iki hormona bakıldıı gbi
kan alınır başka ne yapsınlaryerimseniben

maaşallah cnm sana yaa
imreniorum valla
bide okadar zayıfsın
bnde tutucam bi kere daha deniyim bakalım:))

canımk sağol
sen zorlandın ama kendin bilirsin bi daha dene istersen
ya sahurda pek bişey yiyemedim bugün o yüzden acıktım şimdiden
diğer günler böle olmuyodum en azından akşam üstü acıkıyodumakannehirakannehir

neyse daha fazla acıkmak demeyim özürlü olcak orucumsırnaşık şey

canım doktorun söylemedi hangi testi yapacağını bazıları üçlü bazılar dörtlü yapıyor yine kan alınarak yapılıyor testler

Yoo sölemedi.. Sadce 1 ay sonra görüşelim o zaman başka şeylere bakacaz dedi.. O da yarına denk geliyor.. 3lü test ile 4 lü test aynı haftalarda mı yapılıyor da CADIARZU

kızlar sabahtan beri karnımın acısından duramıyorumm sol ve sağ yanı özellikle gerim gerim gerilio...bebe yağı sürmek işe yaramıcak galiba kupkuru olmuş heryeri:a015:

Ilık bi suyla duş alıp hafif hafif ovalayabilirsin istersen cnm.. Belki biraz faydası olur..[/QUOTE]

saol cnm deniyim bi bugün galiba çatlıcam cok ben niye acıosa bu kadar:smiley-cool:

Ilık bi suyla duş alıp hafif hafif ovalayabilirsin istersen cnm.. Belki biraz faydası olur..

saol cnm deniyim bi bugün galiba çatlıcam cok ben niye acıosa bu kadar:smiley-cool:[/QUOTE]

Rahim genişledii veya yukarı çıktıgı için de olabilir.. Hemen olumsuz düşünme... bilmiyorumkismile

Bu arada ben kaçıyom, daha hazırlanıp dışarı çıkıcam.. Hadi kalınn saglıcakla... :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…