2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

vuslatyaren hoşgeldin geçmiş mi okuyorsunuz?nasıl oldu kaşıntılar cnm?bebilerin nası?

sağol canım yaa kaşıntım hiç ii değil pzt bi tahlil var sonucu 2-3günde çıkıyomuş onunda sonucunu alıp dra giderim prşmb falan.çok kötü sahura kadar hiç uyuyamıyom nedense akşam daha bi yoğun oluyo kaşıntılar.
karnına vazelin sürmeyi dene istersen sanki o daha yağlı gibi ben de kakao ve badem yağı aldım güya ama daha sadece bi defa sürdüm

cnm inşallh iyi olur düzelirsin ya benim de hep kaşıntılarla basım derttedir çünkü yara yaparım kaşımaktan heryerimi...

vazelini bende düşündüm daha yağlı olduu için yarayabilir işe dimi

bu öyle bi kaşıntı ki ben bi yeri kaşırken başka bi taraf sanki sinek ısırır gibi kaşınıyo çok zor ALLAH kimseye yaşatmasın.bu karaciğerime ne oluyo neden bu kadar yükseliyo enzimler anllamdım ki.
bebeyağı çabuk emilio vazelin daha uzun süre kalacağından etkili olur inşallah

inşallh düzelir cnm.üniversite hastanesine falanmı gidiyorsunn?şu yüzden soruyorum üniversite hastaneleri didik didik inceliyor herşeyi daha iyi olabilir kafanda tereddüt kalmaz..

kızlar sabahtan beri karnımın acısından duramıyorumm sol ve sağ yanı özellikle gerim gerim gerilio...bebe yağı sürmek işe yaramıcak galiba kupkuru olmuş heryeri:a015:

başakcım çatlak oluşumu genelde kaşıntı yapar ama
bilemiorum tabiii
bebe yağının bana hiç bi faydası olmamıştı oğluma hamişken 2,5aylıkken başlamıştım
iyi de bi markaydı ama
çare olmadı bana
şimdi hiç bişiy kullanmıorumm

kızlar ben hodan yagı kullanıyorum karnım ve gögüslerim için gögüslerim çok kaşınıyodu hodan yagı kullanınca geçti karnımda öyle esneklik veriyomuş bacaklardada çatlak oluyomu merak ettim oralarada sürmek gerekirmi acababilmiyorumkismile

ya bide tüy dökücü kremi göbegimde kullansam bebege zarar verirmi acaba göbegim çok kıllı ultrason çekilirken çok utanıyorum:kedi: agdada çok can yakıyo göbekte

inşallh düzelir cnm.üniversite hastanesine falanmı gidiyorsunn?şu yüzden soruyorum üniversite hastaneleri didik didik inceliyor herşeyi daha iyi olabilir kafanda tereddüt kalmaz..

kusura bakma bilg açıktı bilg başında değildm.prof kadın doğumcuya gittim o ünv hastanesine 2 farklı bölüme yönlendirdi oralara gittim tahlil sonuçlarını tamamlayınca tekrar gitcem bakalım inş çöüm bulurum

cnmdrum bana dedi zaten boşuna para harcama yapın çatlamaya müsaitse çatlarsın dedi...çatlama deil ama karnım kupkuru olmuş susuz kalmış toprak gibi görüntüsüsırnaşık şey

kalçana basen ve bacağının üst kısmaına sür bence ben ilk hamileliğimde bacağımın üst taraflarında çatkalklar olmuştu.kızkardeşim ikiz hamileydi onun bacağının arka tarafında diz kapağına yakın yerlerde bile çatlak olmuş

cnm bacaklarının üst kısmına sür bence.ben hodan yağı diye bişi duymamıştımm o da nebilmiyorumkismile

ya bide tüy dökücü kremi göbegimde kullansam bebege zarar verirmi acaba göbegim çok kıllı ultrason çekilirken çok utanıyorum:kedi: agdada çok can yakıyo göbekte

cnm kıyamammmm hamilelikten önce de var mıydı yoksa hamileliğinden sonra mı arttı kıllar?hamileliğnden sonra arttıysa hiçbişeyle alma bence cnm dökülüyormuş doğumdan sonra çünkü cnm...

elifes
evet cnm bacaklardada oluo çatlaklık
madem sürüosun her yerine sür göğsüne karnına ve bacaklarına
ben bebe yağı kullanmıştım ama göbeğimde bi tane bile olmamasına rağmen bacaklarım ve göğsüm okyanus gbiydi
allah'tan rengi açılıo zamanla
bordo renkliyken kendime bakmak bile istemiodum aynada..
şimdi bişiy yapmıorum ama
vazelin mi kullanmalı acaba??
bu dediğin hoganmı ne
o ne canım??
bi çeşit yağ falanmı??

aynen

basen
kalça
dizkapağımın arkalarına kadar okyanus gbiyim(

esracım bana dr beyaz tenlisin çatlak gözükmez sende dedi öle mi olur...bordo renkli demişsin korktumm:1no2:

cnm kıyamammmm hamilelikten önce de var mıydı yoksa hamileliğinden sonra mı arttı kıllar?hamileliğnden sonra arttıysa hiçbişeyle alma bence cnm dökülüyormuş doğumdan sonra çünkü cnm...

bencede cnm ya
sürme öle kremleri göbüşüne
hele ağda sakın yapma bebişin var orda
başak haklı eğer sonradan oluştuysa hiç çekinmede almada
doğumdan sonra dökülür
bnmde göbüş büyüdükçe gözüme gelmeye başladı ama şikayetçi deilim
okada deil yani
ben şu bikini bölgesi temizliğine odaklandım bu aralar
bebiş göbüşe çıksada artık başlasam barieyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…