- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.221
vuslatyaren hoşgeldin geçmiş mi okuyorsunuz?nasıl oldu kaşıntılar cnm?bebilerin nası?
yani vazelin evde bulunur die dedim
cnm inşallh iyi olur düzelirsin ya benim de hep kaşıntılarla basım derttedir çünkü yara yaparım kaşımaktan heryerimi...
vazelini bende düşündüm daha yağlı olduu için yarayabilir işe dimi
bu öyle bi kaşıntı ki ben bi yeri kaşırken başka bi taraf sanki sinek ısırır gibi kaşınıyo çok zor ALLAH kimseye yaşatmasın.bu karaciğerime ne oluyo neden bu kadar yükseliyo enzimler anllamdım ki.
bebeyağı çabuk emilio vazelin daha uzun süre kalacağından etkili olur inşallah
kızlar sabahtan beri karnımın acısından duramıyorumm sol ve sağ yanı özellikle gerim gerim gerilio...bebe yağı sürmek işe yaramıcak galiba kupkuru olmuş heryeri:a015:
inşallh düzelir cnm.üniversite hastanesine falanmı gidiyorsunn?şu yüzden soruyorum üniversite hastaneleri didik didik inceliyor herşeyi daha iyi olabilir kafanda tereddüt kalmaz..
başakcım çatlak oluşumu genelde kaşıntı yapar ama
bilemiorum tabiii
bebe yağının bana hiç bi faydası olmamıştı oğluma hamişken 2,5aylıkken başlamıştım
iyi de bi markaydı ama
çare olmadı bana
şimdi hiç bişiy kullanmıorumm
kusura bakma bilg açıktı bilg başında değildm.prof kadın doğumcuya gittim o ünv hastanesine 2 farklı bölüme yönlendirdi oralara gittim tahlil sonuçlarını tamamlayınca tekrar gitcem bakalım inş çöüm bulurum
kızlar ben hodan yagı kullanıyorum karnım ve gögüslerim için gögüslerim çok kaşınıyodu hodan yagı kullanınca geçti karnımda öyle esneklik veriyomuş bacaklardada çatlak oluyomu merak ettim oralarada sürmek gerekirmi acababilmiyorumkismile
kızlar ben hodan yagı kullanıyorum karnım ve gögüslerim için gögüslerim çok kaşınıyodu hodan yagı kullanınca geçti karnımda öyle esneklik veriyomuş bacaklardada çatlak oluyomu merak ettim oralarada sürmek gerekirmi acababilmiyorumkismile
ya bide tüy dökücü kremi göbegimde kullansam bebege zarar verirmi acaba göbegim çok kıllı ultrason çekilirken çok utanıyorum:kedi: agdada çok can yakıyo göbekte
kalçana basen ve bacağının üst kısmaına sür bence ben ilk hamileliğimde bacağımın üst taraflarında çatkalklar olmuştu.kızkardeşim ikiz hamileydi onun bacağının arka tarafında diz kapağına yakın yerlerde bile çatlak olmuş
elifes
evet cnm bacaklardada oluo çatlaklık
madem sürüosun her yerine sür göğsüne karnına ve bacaklarına
ben bebe yağı kullanmıştım ama göbeğimde bi tane bile olmamasına rağmen bacaklarım ve göğsüm okyanus gbiydi
allah'tan rengi açılıo zamanla
bordo renkliyken kendime bakmak bile istemiodum aynada..
şimdi bişiy yapmıorum ama
vazelin mi kullanmalı acaba??
bu dediğin hoganmı ne
o ne canım??
bi çeşit yağ falanmı??
cnm kıyamammmm hamilelikten önce de var mıydı yoksa hamileliğinden sonra mı arttı kıllar?hamileliğnden sonra arttıysa hiçbişeyle alma bence cnm dökülüyormuş doğumdan sonra çünkü cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?