- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.241
cnm bacaklarının üst kısmına sür bence.ben hodan yağı diye bişi duymamıştımm o da nebilmiyorumkismile
esracım bana dr beyaz tenlisin çatlak gözükmez sende dedi öle mi olur...bordo renkli demişsin korktumm:1no2:
cnm kıyamammmm hamilelikten önce de var mıydı yoksa hamileliğinden sonra mı arttı kıllar?hamileliğnden sonra arttıysa hiçbişeyle alma bence cnm dökülüyormuş doğumdan sonra çünkü cnm...
elifes
evet cnm bacaklardada oluo çatlaklık
madem sürüosun her yerine sür göğsüne karnına ve bacaklarına
ben bebe yağı kullanmıştım ama göbeğimde bi tane bile olmamasına rağmen bacaklarım ve göğsüm okyanus gbiydi
allah'tan rengi açılıo zamanla
bordo renkliyken kendime bakmak bile istemiodum aynada..
şimdi bişiy yapmıorum ama
vazelin mi kullanmalı acaba??
bu dediğin hoganmı ne
o ne canım??
bi çeşit yağ falanmı??
bencede cnm ya
sürme öle kremleri göbüşüne
hele ağda sakın yapma bebişin var orda
başak haklı eğer sonradan oluştuysa hiç çekinmede almada
doğumdan sonra dökülür
bnmde göbüş büyüdükçe gözüme gelmeye başladı ama şikayetçi deilim
okada deil yani
ben şu bikini bölgesi temizliğine odaklandım bu aralar
bebiş göbüşe çıksada artık başlasam barieyvahedigeldismile
hodan bir bitki ıspıt zılpıt diye geçer buralarda çok yeniyo pazarda bile satılıyo ilkbaharda onun yagı cild için faydalıymış ömer çoşkun söylemiş hamileler içinde sürüldüğü bölgeye esneklik veriyomuş böylelikle çatlak oluşmuyo kaşıntıda olmuyo ben sürüyorum kaşıntım olmadı bazen aksatıyorum hemen başlıyo hafiften sürüyorum tekrar geçiyo valla
zaten alamam artık agdayla başka yapcak birşeyde yok erkek göbegi gibi durcak tüylü tüylükaydirigubbakcemile3
anladım cnm inşallh hiçbirimiz fazla çatlamayızzzz.bolll su içmekten başak bi çare yokkkk ne krem ne losyonnn...ve bi de fazla kilo almamak gerekalsanaalsanasmile
vardı ama bu kadar fazla değildi ama yinede vardı zayıflayınca sanki dahada pörtlediler eşim bile görünce o karnının hali ne diyo bende utandım artık bi gün agdayla alıyım dedim canım çıktı tüyler çok fena kökleri farklı yerde
cnm cilt lekelerinde etkin sonuç verir dio
sonrada biyerdede gebelerde kesinlikle kullanılmamalıdır dio hodan yağı için...
ben daha mutfağımı bile toplamadım kıslar ve uykum geldi
az uyuyim gelirim yine
:))hoşçakalınn
görümcem hergün izliyodu öyle demiş programda çilek yagı ve tatlı badem yagınnında faydası varmış
cnm bu kıllar birazda beslenme bozukluğu adet düzensizliğinden falan oluo...ben beyaz tenli olmama rağmen göbeğimin alt kısmında çıktı bi miktar üniversitede ama iştahım yoktu bişi yemiyodum adet görmedim 3 ay hormon dengem bozulmuşş...ben makineyle alt kısmını alıyrm göbeğimin ama benim 3-4 tane kıll
cnm yok hiçbir yağın faydası ya...neler neler kullananlar çatlamışşşş...hiçbişi kullanmayıp çatlamayanlar olmuşşş...yapı meselesi...dua edelim de fazla çatlak oluşmasınnn.sen zayıfsın ama cnm baya sende olmaz büyük ihtimalll:CüvCüv:
bende beyaz tenliyim ama bende var belkide bendede yemek sorunundan dolayı bu kadar çıktı almıycam vazgeçtim bebişime zarar gelir belki dursunlar öyle beni seven böyle sevsin
cnm alma boşver alan almış satan satmış derler bizim buralarda:)))cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?