2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bacaklarının üst kısmına sür bence.ben hodan yağı diye bişi duymamıştımm o da nebilmiyorumkismile

hodan bir bitki ıspıt zılpıt diye geçer buralarda çok yeniyo pazarda bile satılıyo ilkbaharda onun yagı cild için faydalıymış ömer çoşkun söylemiş hamileler içinde sürüldüğü bölgeye esneklik veriyomuş böylelikle çatlak oluşmuyo kaşıntıda olmuyo ben sürüyorum kaşıntım olmadı bazen aksatıyorum hemen başlıyo hafiften sürüyorum tekrar geçiyo valla

cnm kıyamammmm hamilelikten önce de var mıydı yoksa hamileliğinden sonra mı arttı kıllar?hamileliğnden sonra arttıysa hiçbişeyle alma bence cnm dökülüyormuş doğumdan sonra çünkü cnm...

vardı ama bu kadar fazla değildi ama yinede vardı zayıflayınca sanki dahada pörtlediler eşim bile görünce o karnının hali ne diyo bende utandım artık bi gün agdayla alıyım dedim canım çıktı tüyler çok fena kökleri farklı yerde

aktarlarda var hodan yagı süreyim madem oluyo oralardada genç yaşımda çatlamayayım kociş begenmez sonramafoldumben

Ahmet Maranki, hodan adlı bitkinin faydalarından bahsetti. Bu bitkinin, yaprak ve çiçekleri kullanılabiliyor. Ama sadece demleme usulü kullanılabiliyor, haşlaması yapılmıyor. Hodan bitkisinin faydalarına gelince ;

*İltihap ve enfeksiyonları temizler
*Cesaret artırıcıdır.
*Sütü artırıcı özelliği bulunur.
*Sakinleştirici özelliği vardır.
*Kış aylarında soğuk algınlığına faydalıdır.
*Müthiş bir balgam söktürücüdür.
*Lapası yanık ve yaraları iyileştirir.
*Ateş düşürücü özelliği vardır.
*İdrara yollarını ve bağırsakları temizler.
*Sakinleştirici özelliği vardır.

alıntıdır.

zaten alamam artık agdayla başka yapcak birşeyde yok erkek göbegi gibi durcak tüylü tüylükaydirigubbakcemile3

anladım cnm inşallh hiçbirimiz fazla çatlamayızzzz.bolll su içmekten başak bi çare yokkkk ne krem ne losyonnn...ve bi de fazla kilo almamak gerekalsanaalsanasmile

cnm bu kıllar birazda beslenme bozukluğu adet düzensizliğinden falan oluo...ben beyaz tenli olmama rağmen göbeğimin alt kısmında çıktı bi miktar üniversitede ama iştahım yoktu bişi yemiyodum adet görmedim 3 ay hormon dengem bozulmuşş...ben makineyle alt kısmını alıyrm göbeğimin ama benim 3-4 tane kıll

görümcem hergün izliyodu öyle demiş programda çilek yagı ve tatlı badem yagınnında faydası varmış

cnm yok hiçbir yağın faydası ya...neler neler kullananlar çatlamışşşş...hiçbişi kullanmayıp çatlamayanlar olmuşşş...yapı meselesi...dua edelim de fazla çatlak oluşmasınnn.sen zayıfsın ama cnm baya sende olmaz büyük ihtimalll:CüvCüv:

bende beyaz tenliyim ama bende var belkide bendede yemek sorunundan dolayı bu kadar çıktı almıycam vazgeçtim bebişime zarar gelir belki dursunlar öyle beni seven böyle sevsin

bilmiyorumki ya olursa annemde var hala duruyo çatlakları çok fena -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…