- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.261
canım bende de tüy problemi var ben normalde sirle aldırıyordum ama hamile kaldığımdan beri aldırmadım ilk randevuda dedim doktoruma ne alcaksın canım ne var bunda kalsın dedi bende doğumdan sonra tekrar başlayacağım bikini giyerdim ama şimdi mayo giyiyorum gözükmesin diye evlenmeden önce 52 kiloydum 20 kilo aldım kısa süre içinde diz kapaklarımın arkası çatladı popom çatladı belimin arkası çatladı bende beyaz tenliyim ve kırmızı kırmızı çatlaklarım kısa bir şey giyemiyorum artık ama eşim hiç önemsemiyor çatlaklarımı da kıllarımı da bebeğimiz doğsun istersen estetik olursun dedi ama ben ikinciyide düşündüğümden ondan sonra belki dedim kaydirigubbakcemile3ya bide tüy dökücü kremi göbegimde kullansam bebege zarar verirmi acaba göbegim çok kıllı ultrason çekilirken çok utanıyorum:kedi: agdada çok can yakıyo göbekte
oglun hayırlı olsunnnnnnnnnnnnngünaydın kızlar.
akşam misafirim vardı iftarda yorulmuşsum,bu saate kadar uyumuşum.bu akşam da annemler geliyolar bir haftalığına yanıma,dün bebişimizin cinsiyetini öğrendik de eşimi ikna ettim alışveriş yapmaya,birazdan dışarı çıkcaz oğluşuma ilk cicilerini alıcazzemuszemus
buarada yeni gelen arkadaşalr olmuş hoşgeldiniz aramıza.
arsivist hemşeri sayılırız,ben de orduluyumzemuszemus
hahahha..merhaba opuyorumnanaktan
sabah sabah rüyamda eşimden ayrılıp kıvanç tatlıtugla evlendiriliyodum zorla (hiç sevmem)nasıl aglıyorum kocişimden ayrıldım bide kıvançla evleniyom diye bebkle ilgili herşeyi ayarlamış kız erkek olursa isimleri şunlar bakıcısı şu falan ayyy bi uyandım kocacım yanımda nasıl sevindim bilemessiniz nerden çıktıysa şimdi-tatlicadiarzu-
hadı al gel..ben de çıkıyorum artık,bebişime ciciler almaya gidicez.öptüm hepinizizemuszemus
canım benımmmbu öyle bi kaşıntı ki ben bi yeri kaşırken başka bi taraf sanki sinek ısırır gibi kaşınıyo çok zor ALLAH kimseye yaşatmasın.bu karaciğerime ne oluyo neden bu kadar yükseliyo enzimler anllamdım ki.
bebeyağı çabuk emilio vazelin daha uzun süre kalacağından etkili olur inşallah
herkese merhaba dün tansiyon sorunum olmuştu arkadaşlar aman dikkat edin tansiyon aniden yükselebiliyor özellikle ödem oluşan arkadaşlarda dikkat etsinler dün hastaneye çağırdı doktor apar topar yatış yapıcam dedi çok üzüldüm çok şükür kan tahlillerim normal çıktı ama bir hafta tansiyon ölçümü olcak ne zormuş anne olmak
ya arkadaşlar sabahtan beri karnım içten geriliyo sanki sertlik var.korkuyorum pazar olmasa doktora gıdıcem.bu nedir kasılmamı anlamadım.böyle olan varmı aranızda.benim ikiz korkuyorum erken doğum filan.daha 20 haftalığım Allahım sen koru....
canım bende de tüy problemi var ben normalde sirle aldırıyordum ama hamile kaldığımdan beri aldırmadım ilk randevuda dedim doktoruma ne alcaksın canım ne var bunda kalsın dedi bende doğumdan sonra tekrar başlayacağım bikini giyerdim ama şimdi mayo giyiyorum gözükmesin diye evlenmeden önce 52 kiloydum 20 kilo aldım kısa süre içinde diz kapaklarımın arkası çatladı popom çatladı belimin arkası çatladı bende beyaz tenliyim ve kırmızı kırmızı çatlaklarım kısa bir şey giyemiyorum artık ama eşim hiç önemsemiyor çatlaklarımı da kıllarımı da bebeğimiz doğsun istersen estetik olursun dedi ama ben ikinciyide düşündüğümden ondan sonra belki dedim kaydirigubbakcemile3
Ben çatlaklar için dalinin bebek jeli şeklinde olan yağını kullanıyorum ama jel şeklinde.Her yerde kolayca bulunmuyor nedense.Arkadaşım estetisyen ve cilt konusunda çok hassastır.3.aydan itibaren bu ürünü kullanmış ve hiç çatlağı olmamış onun tavsiyesiyle başladım bakalım.Ya kızlar topicin birinde bi arkadaş kahve ve limon karışımın çatlakları önlediği ve olan çatlakları da incelttiği,ince olanların ise kaybolduğunu anlatmış.Kızın babaannesi vermiş bu formülü ona da ve kız 2haftayı aşkın süre denemiş etkisini görmüş hatta topicte millet uygulamaya başlamış ve herkes bi farklılık var diye sonuç bildirmiş ama etkili olur mu ki sizce?Denesek mi acaba?
herkese merhaba dün tansiyon sorunum olmuştu arkadaşlar aman dikkat edin tansiyon aniden yükselebiliyor özellikle ödem oluşan arkadaşlarda dikkat etsinler dün hastaneye çağırdı doktor apar topar yatış yapıcam dedi çok üzüldüm çok şükür kan tahlillerim normal çıktı ama bir hafta tansiyon ölçümü olcak ne zormuş anne olmak
bende has zeytin yağının çok iyi geldiini duydum eskilerden ama çok vıcık vıcık yasempatiksalakcinni
bn iim şekerim seni sormalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?