2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya bide tüy dökücü kremi göbegimde kullansam bebege zarar verirmi acaba göbegim çok kıllı ultrason çekilirken çok utanıyorum:kedi: agdada çok can yakıyo göbekte
canım bende de tüy problemi var ben normalde sirle aldırıyordum ama hamile kaldığımdan beri aldırmadım ilk randevuda dedim doktoruma ne alcaksın canım ne var bunda kalsın dedi bende doğumdan sonra tekrar başlayacağım bikini giyerdim ama şimdi mayo giyiyorum gözükmesin diye evlenmeden önce 52 kiloydum 20 kilo aldım kısa süre içinde diz kapaklarımın arkası çatladı popom çatladı belimin arkası çatladı bende beyaz tenliyim ve kırmızı kırmızı çatlaklarım kısa bir şey giyemiyorum artık ama eşim hiç önemsemiyor çatlaklarımı da kıllarımı da bebeğimiz doğsun istersen estetik olursun dedi ama ben ikinciyide düşündüğümden ondan sonra belki dedim kaydirigubbakcemile3

Ben çatlaklar için dalinin bebek jeli şeklinde olan yağını kullanıyorum ama jel şeklinde.Her yerde kolayca bulunmuyor nedense.Arkadaşım estetisyen ve cilt konusunda çok hassastır.3.aydan itibaren bu ürünü kullanmış ve hiç çatlağı olmamış onun tavsiyesiyle başladım bakalım.Ya kızlar topicin birinde bi arkadaş kahve ve limon karışımın çatlakları önlediği ve olan çatlakları da incelttiği,ince olanların ise kaybolduğunu anlatmış.Kızın babaannesi vermiş bu formülü ona da ve kız 2haftayı aşkın süre denemiş etkisini görmüş hatta topicte millet uygulamaya başlamış ve herkes bi farklılık var diye sonuç bildirmiş ama etkili olur mu ki sizce?Denesek mi acaba?

herkese merhaba dün tansiyon sorunum olmuştu arkadaşlar aman dikkat edin tansiyon aniden yükselebiliyor özellikle ödem oluşan arkadaşlarda dikkat etsinler dün hastaneye çağırdı doktor apar topar yatış yapıcam dedi çok üzüldüm çok şükür kan tahlillerim normal çıktı ama bir hafta tansiyon ölçümü olcak ne zormuş anne olmak

oglun hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn

hahahha..
ruya ıste sıkma canını..
bende sevmem hıç kıcvanç tatlıtugu..

ben de çıkıyorum artık,bebişime ciciler almaya gidicez.öptüm hepinizizemuszemus
hadı al gel..

canım benımmm
tahlıllerın nasıl cıktı..

çok geçmıs olsun canım..tuz tuketmemeye calıs..mumkun oldugunca az kullan kendı yemeklerınde..
tuz tansıyonu çıkarır..
zaten hamılelıkte odem tuzdan kaynaklanıyor..tuzu az kullanırsan odem olmazsın dıye bılıyorum..

ya arkadaşlar sabahtan beri karnım içten geriliyo sanki sertlik var.korkuyorum pazar olmasa doktora gıdıcem.bu nedir kasılmamı anlamadım.böyle olan varmı aranızda.benim ikiz korkuyorum erken doğum filan.daha 20 haftalığım Allahım sen koru....

banada aynı şey oldu rahim genişliyomuş bebişler büyüyo artık burdaki arkadaşlar ve çevremdeki çocuklu hanımlar öyle diyo birşey olmaz inş

denizcim nie o kadar kilo aldın bi problem mi vardı sağlıkla ilgili? benim de kalçalarımın üst kısmında belimin yan taraflarında ,göğüslerimin üst taraflarında çatlaklarım var ama beyaz çatlaklar çok belli oluo.hamileliğimde daha fene çatlıcam heralde acıo her yanımmÇok üzgünüm çoook

bende has zeytin yağının çok iyi geldiini duydum eskilerden ama çok vıcık vıcık yasempatiksalakcinni

cnm geçmiş olsun bende bugün halsizlikten kafamı kaldıramadım benim de sürekli düşük tansiyonum bole yaşamaya alışkınım ama ben hep boleydiii...tüm gün adeta bedenim döküldü uyudum durdumÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…