2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar yine en erkenci benim galiba ee tabi 10 da yatağa girince boyle oluyo :) Esim nerdeyse iftar sofrasında uyucakcin diye dalga geçiyor:) Dün basıma ne geldi biliyo musunuz ? Esimle birlikte bı alışveriş merkezine gittik Ülker'e girdik bu arada bebek arabası için sipariş verdik Ankara'dan kargoyla getirticekler bu hafta ici gelicek. Neyse otdan çıktık tam yürüyoruz vitrinlere baka baka karşıdan 4-5 yaslarında iki tane velet. Koşarak geliyodu tam yanımdan geçerken göbeğime öyle bı vurdu ki ne olduğunu anlayamadım oyle çok korktum ki ...Öyle ağrım falan olmadı ama sinirimden ağlamamak için zor tuttum kendimi...Goruyosunuz sakınan göze çöp batiyo iste.Artık yanımdan cocuk geçerken farkında olmadan göbeğimi tutuyorum :))

günaydın kızlar,

canım valla çok büyük geçmiş olsun öle bir durumda insan ne yapacağını şaşırıyor sinirden ağlayası geliyor ya veletleri yakalayıp döveceksin sanki futbol topu var içerde işte dengesiz yetişen çocuklar kötükedihüso

kızlar günaydın a.s.
geçmişi okuyamadım 3 gün de çok yazmışınız :hulya:

manolya çok geçmiş olsun canım
bende sinir oldum,çocuksa çocuk ya
nasıl yetiştirmişler anlamıyorum
yinede kınamayayımda :kedi:
iyiki bişey olmamaış

Ozgey ve dirim çok teşekkür ederim yani nihayetinde cocuk tabii ama insan çok etkileniyo çok sukur ki ağrım falan olmadı hatta baya korktum ama otdan çıkınca arabadayken kızım öyle bı tekmeledi ki etki tepki prensibine uydu sanırım o da :)) Kıpırtılarını hissesinde icim rahatladı tabii...

herkese kocamannnnn günaydınnnn ve hayırlı haftalar olsunnn kıslarrrrrr bebişleriniz ve sizler bugün nasılsınız iisinizdir inş..cumartesi günü gittik doktorumuza kızımı gördüm önce biraz sakin durgundu.. hayırdır bugün sakin bizim kız dedim kiiii bir baktım bizimkinin eller başladı yine oynamaya çok komik ya o eller hep oynuyor fırıldak fırıldak:))))sonra bariz görünen bişi oldu sanki ağzına vermişiz bir sakız gibi sürekli geviş getiriyor sakız çiğner gibi dedim ki o ne yiyor öle yaaaa doktorumda gülmeye başladı hepimiz koptuk orda:)))))sonrada sanki ağzındakini yemişte bitirmiş eliyle ağzını silecek gibi ağzına götürdü elinin tersini hay allahım ya sonrada bana bir tepik savurdu bacaklarıyla yaramazlığı üstündeydi o ağzını öl enapıyorduysa tamamen ona odaklanmıştı anlıcanız:) doktorum maşallahı var dedi kilo boy ölçülerini sölemiyor ama kilosu boyu ii maşallah babasına benzicek galiba fiziği dedi ama yüz hatları okdar belirgin gözüküyordu ki sana benzicek bu kızın yüz hatları dedi:)))ayy nebilim insan bir tuhaf oluyor..burun kemiğine baktı tabi büyüdükçe burun kemiği kıkırdak oluştuğundan zaten artık gözükmezmiş yani büyüdükçe yanıltırmış herşey güzel sadece işte burun kemiği normale göre biraz küçük gözüküyor dedi neyse dedi aminosentez sonucuna bakacağız nede olsa valla dedimhiç bişi çıkmıcak allahın izniyle burnuda benim gibi minik olcak dedim...napim üzülmek her söleneni kafama takmak çözüm değil kendimi böle motive ediyorum ve ölede olacak allahın izniyle...he birde suyunu fazla gördüm sanki dedi baktı baktı sonra yok yok dedi normal birtarafa toplanmış galiba sadece dedi..bu konuda bilgisi olan varmı kızlarr suyun fazla olması ne anlama geliyor ne olurki???bu arada magnezyum verdi banada sabahları tok karnına günde birkere siz nasıl içiyorsunuz aynı değilmi birde bunu normal bir bardak soğuk sudamı eritiyoruz??? tetenozu sordum doktoruma gerek olmadığını söledi sen bilirsin dedi biz olun yada olmayın demiyoruz dedi biraz bahsetti bende olmamaya karar verdim..
işte böle bir an önce gelip sizle paylaşmak istedim ama haftasonnu izmitte geçirdik giremedim bir türlü internete ancak bu sabah işe gelir gelmez geldimmmm:))benden böle arkadaşlar şimdi biraz geçmişi okim bakim ne olmuş bitmiş ben yokken:)

Son düzenleme:
selam kızlar gunaydın herkese aksam nasıl olduysa bızım acık pencerden ıcerı yavru bı kedı gırmıs evımız ıkıncı kat buarada gece 4 gıbı benım muhabbet kuslarım delı gıbı otmeye basladı esıme bı bak kavgamı edıyorlar bısey var dedım esımın kapıyı acmasıyla kedı bızım yatak odasına daldı bende uyku sersemı cıglıgı bastım oda kokrmus bellı hemen kactım odadan esımde ne oldugunu anlayamadı kapıı kapadık sakınlesınce bıraz actık kapıyı aradık yok heralde aynı camdan dısarı cıkmıs hem benım hemde muhabbet kuslarımın ödünü kopardı yetısemeseydım yiycekti çok üzüldüm çok

Son düzenleme:
günaydın kızlar mutluluk dolu bir hafta diliyorum herkeseopuyorumnanaktan
belgün kuzucunu görmüşün gözün aydın cnm suyun fazlası nedir bilmiyorum cnm yanlış hatırlamıyorsam suhanında fazla demişti dktru gelince ona sorarsın cnmboshayallersmile
manolya geçmiş olsun cnm o veletleri yakalayıp çırpıştırsaydı eşin sinir oldum şımarıklıkları yüzünden ne duruma düşmüşün:mymeka:

bu gün çok yorgunum sanki uykumu alamadım galiba dünya işim var ve hiç yapasım yok ne yapsam acep başımda deli gibi ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…