2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkeseeee :sm_cool: umarım görüşmeyeli herkes iyidirr zemuszemus
ben çok iyiymm amaaa
2 gecedir miğdemin üstü acayip yanıo özellikle yattığım zaman sanki yediklerim çıkacak gibi yüksek yatmaya çalışıyorumm sizde de böyle oluomu arkadaşlarr bilmiyorumkismile
neden olur acaba fikri olan varmı ?? :uhm:

hoşbuldukkk
nasılsınız görüşmeyeli ??
muahbbet ayrınyılı ultrason sanırım!!

hunyy nereye gitti yaa çokokuyamadımda geçmişi??

canım gece saat 1 buçuktu geldiğimizde anneme gittim kayınvalideme gittim kardeşime gittim çok gezdim yanii zemuszemus ço güzel bi hafta sonu geçirdimm opuyorumnanaktan inşş sizinde güsel geçmiştirr opuyorumnanaktan

selam kızlaar
yaaa benim göğüslerim çok büyüdü :kedi:özellikle sağ...
bi de sağ ucu giderek koyulaşiyo ve kaşınıyo sizinde başladı mı:uhm:

ewet canım benimde kaşınıo ve ucu bile çıktı daha şimdiden fisfisfis rengi koyulaştı
anne olucas ya ondan oluo bunlarr boshayallersmile

a.s. aramıza hoşgeldin cnmm

Allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın inşş. hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinn opuyorumnanaktan

aynı sorun bende de var geçen gece yattım gece lambasını açmıştım o ışıkta bacaklarımda ki çizgileri farkettim öyle korktum kii eyvahedigeldismile hemen fırladım ışığı açtım gerçi o kadar korkulacak kadar değildi ama yeşil yeşil çizgiler belirmişti ... kan miktarımız artıyomuş bence ondan oluyo bu çizgiler yani anne olmak bööle bişey boshayallersmile olsun varsınn yerimseniben :CüvCüv:

ahsen isminin anlamı da çok güzel demek.
ve tandığım tüm ahsenler çok güzel bugüne kadar ama ona da uygun,anlamlı öbür ismi bulamadım

canım, benim kardeşimin kızı var çok tatlııı opuyorumnanaktan adı ayşen çokda bilgilidirr.neden senin kilerde ahsen - ayşen olmasınn yerimseniben olumunekankayizsmile bence düşün derimm aklinialirimsmile

ya bide tüy dökücü kremi göbegimde kullansam bebege zarar verirmi acaba göbegim çok kıllı ultrason çekilirken çok utanıyorum:kedi: agdada çok can yakıyo göbekte

sakınn canımm lmaz: sakın alma zaten doğumdan sonra dökülüomuşş bende de çok var eşime diyorum seni geçicem die kaydirigubbakcemile3 napalımm annelikk boshayallersmile :CüvCüv:

ah canım çok geçmiş olsunn Allah göstermesin bidaha olumunekankayizsmile
bak bebişin anne ben iyiym demişş boshayallersmile :CüvCüv:

boshayallersmile ah teysesi yesin onuuu sırnaşık şey canım inşş yakında güsel haberler vericeksin bize olumunekankayizsmile bak ne güsell pozitif düşünüyosunn alkisalkisalkis bebeğinde seni duyacak ve sağ ağlim kucağımıza alıcass opuyorumnanaktan

ayy canım geçmiş olsunn ucuz atlatmışsınıss bende çok korkarım kedilerdenn eyvahedigeldismile bi kersinde ulucaminin orda utururken üzerime atlamıştı o günden beri yolumu bile değiştiririm kedi görünce kaydirigubbakcemile3

bu gün çok yorgunum sanki uykumu alamadım galiba dünya işim var ve hiç yapasım yok ne yapsam acep başımda deli gibi ağrıyor

ozgey al bendende okadar uykumu alamadım ve birsürüüü işim varrrr bugün çabuk bitsin inşşşş...

citos sağol canımcım suhan gelince bir sorim onada ozaman belki biliyordur

günaydın kuzum..hayır olsun miğde yanması normal diye biliyorum.. gazınmı var acaba canım benim miğdem hiç ynmadı ama sıkıştığı gaz yaptığı çok oluyor

hunyy hoşgeldin cnm
o mide yanması bebişinin saçlanmasından oluyor şekerim benimde oluyor çünkü
ohh ne güzel gezmişin iyi olmuş dünde bizde kocikle alışveriş yaptık biraz bebişime bişiler aldık nihayetzemuszemus

günaydın kuzum..hayır olsun miğde yanması normal diye biliyorum.. gazınmı var acaba canım benim miğdem hiç ynmadı ama sıkıştığı gaz yaptığı çok oluyor

sana da günaydın cnmm ... yok yaa yani arada gaz olduğuda oluo ama bu daha bi başka diyorum ya 2 gecedir özellikle yatınca boğazıma kadar kaynıo miğdemm kimileri saçlanıo ondan olur filan dedi ama bilmiyorum işte bide sabah kalkınca miğdem bulanıo filan...
sabah canım simit istedi yedim ama bişey anlamadım hala açım sanırım gidip 2 tane daha alıcamm :kedi: doymak bilmiyorum yaaaaa :bbo:

Günaydın kızlar bugün ve yarın çok yoğunum pek yazamaya bilirim hepinizi öpüyoruzz

bizde seni öpüyorus teysesiii opuyorumnanaktan bende gece geldim ortalığı toparlayıp eşyaları yerleştirmem lazım ama çok üşeniyorummm kafamçokkarıştı miğdem fena karnım aççç off napıcam biliyorummm :sinifsinif:

selammm hanımlarrr
nasıl ösledim sizi nası ösledimmm
dünde görüşemedik topik pek durgundu bende giremedim nete çokkk
hunyy,
hoşgeldin bidenem:))isledik valla
şirinemm,
sana ve kuşlarına çookk geçmişler olsunn
manolya,geçmiş olsun hayatım,ağrı falan olmamasına çok sevindim..bizim bi aradaş üçüncü bebeğine 6aylık hamileyken en büyük oğlu oynarken sırtından annesine bi darbe indirio,aşırı kanama soncu ıspartaya yetiştirmişler bebeğini kaybetti geçtiimiz aylarda..çok üzüldüm..yavrularımız allah'a emanetler cnm,uucuz atlatmışsın...geçmişler olsun tekrar..
belgün,
maşşallah bebeğine cnm benm
hep böle moralli ol
bak ne şirin hareketler yapmış sana
hiç bişiycik çıkmıcak gör bak inş.ne amniyotest sonucu kötü olupta bide yüzde yüzkesin sonuç demelerine rağmen çevremde çok var sağlıklı bebeği olan aldırın sorun çıktı denmesine rağmen ...
bi imtihan ve sabrınla moralinle kabul gücünle yeniceksin bnu,bizde yanındayız cnm inş.
özgey,sende yorma kendini bol bol mola ver işlerini yaparken tatlımm..
çitoss,günaydın cnmm
oğlun ve sen bugün nasılsınız??:))
dirimcim günaydın şekerim,
sizler nasılsınız???

kızlar bnde alamadım uykumu sabah 9da kapı güm güm bi uyandık kargooooooooooooookaydirigubbakcemile2
geldi bizim koşu bandı nihayettt
eşim kurdu şimdi
ona bakıo bnde damladım buraya
birazdan çalıştırcaz bakalım...
bunu aldık diemidir nedir üç gündür iştahım azaldı az yiyorum artıkkaydirigubbakcemile3

bu arada size birde çook güsel haberim varrr;facebook kullanan arkadaşlar varsa ve üyelerse baksınlar derim...gebe nin face sitesinde görürsünüz gebe hamileliklerin bazıları ve yeni ürünler outlet olmuş.....
yani fiyatlar çook düşmüş..ürünler çok güsel
sonbahar kış katoloğuda yakında gelioooo
özellikle mağazsı olan yerlerde yaşayan arkadaşlarım bi baksın derim..ben kocamı ikna etsem bile netten getirtmek zorundayımm çünki burda mağazası yook
işte size bikaç resim,benm beyendiklerim bunlarr :hulya:
[/url][/IMG]19,50tl
(resim açıldıysa eklicem hemen diğerlerinide)

günaydın bebişim hoşgeldin cnm sağol oğluşumda bende gayet iyiyiz çok şükür sen nasılsın prensesin nasıl bakalımopuyorumnanaktan
koşu bandında gelmiş güle güle kullan cnm

Son düzenleme:

hoşbulduk canımm....
ewet yaa gezdimm iyi geldii ama dönüş :bbo: miğde fenaaa
demek saçlanmadan oluoo oğluşum sırma saçlımı olacakk aklinialirimsmilene güselll opuyorumnanaktan
biz hemen almıycass son modayı bekliyoruss eşim acele etmeyelim dio zaten ewim dar bi de koymaya yer ara sempatiksalakcinni
inşş iyi günlerde giyer bebişinn opuyorumnanaktan bende çok hevesliyim hemen alalım istiyorum ama bakalım kendimi ne kadar frenliycemm laelaelaelaelae

günaydınn canımmm bende sizleri çok çok çoooookkk ösledimmmm opuyorumnanaktan
koşu bandın hayırlı olsunnn
ben kararımı değiştirim almıcam zaten yürüyüşe çıkıyorusher akşamm bide daha verdiğim kiloları alamadım zor kilo alıcam galiba bilmiyorumkismile
bide koşu bandı alırsak tmm dır akannehir dışarıda uçan birini görürseniz bilinki güldenn :roflol:
hemen gebe nin sitesine bakıyorumm
buarada göbiş topiğine yeni resim yükledim hamile pantalonuyla :CüvCüv: çok rahat , göbişde biras biyidi sırnaşık şey görün istedimm boshayallersmile

canım saçlar çıkıyordur ozaman çitosunda dediği gibi miğde yanması ondan derler hep.. ayy bende doymak bilmiyorum sormayın ya ne olcak böle:)

bebishh canım hoşgeldin hayırlı olsun bol yürüyüşler koşular diliyorum :)) hoşmuş kıyafetler bakmak gerek bende bakim faceden gebe mi?? bu arada sağol canım verdiğin moral için

denizcim günaydın ve kolay gelsin tatlım

selam canlarımmmm.... ayyy iki gün girmedim ama hemencik özledimm sizii.. Biz tatile geldikk kızım ve kocişle:)))) ama hepiniz aklımdasınız çook öptümmm

hemmen bakıorum hunyy cimm
işlerini yaparken çok yorma kendini..
çitosummm çook teşekkr ederim kızlar
kociş gel bi deneyem die çağırdı i koşu gittim geldim
süper sessiz ve süper bi alettt
:)))

sağol cnm bizde kıyafet aldık daha eşya almadık çünkü bayramdan sonra eve bazı değişilikler yapılacak dolap falan yaptırcem ordan oraya taşıması zor olur boya badana derken eşya iyi olmaz temizliğim bitincede diğer eşyaları alırız artık zaten beşiğimin siparişini verdim zemuszemusiş bitince yolluycaklaraklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…