- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.301
günaydın herkeseeee :sm_cool: umarım görüşmeyeli herkes iyidirr zemuszemus
ben çok iyiymm amaaa
2 gecedir miğdemin üstü acayip yanıo özellikle yattığım zaman sanki yediklerim çıkacak gibi yüksek yatmaya çalışıyorumm sizde de böyle oluomu arkadaşlarr bilmiyorumkismile
neden olur acaba fikri olan varmı ?? :uhm:
canım gece saat 1 buçuktu geldiğimizde anneme gittim kayınvalideme gittim kardeşime gittim çok gezdim yanii zemuszemus ço güzel bi hafta sonu geçirdimm opuyorumnanaktan inşş sizinde güsel geçmiştirr opuyorumnanaktan
ewet canım benimde kaşınıo ve ucu bile çıktı daha şimdiden fisfisfis rengi koyulaştı
anne olucas ya ondan oluo bunlarr boshayallersmile
a.s. aramıza hoşgeldin cnmm
Allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın inşş. hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinn opuyorumnanaktan
aynı sorun bende de var geçen gece yattım gece lambasını açmıştım o ışıkta bacaklarımda ki çizgileri farkettim öyle korktum kii eyvahedigeldismile hemen fırladım ışığı açtım gerçi o kadar korkulacak kadar değildi ama yeşil yeşil çizgiler belirmişti ... kan miktarımız artıyomuş bence ondan oluyo bu çizgiler yani anne olmak bööle bişey boshayallersmile olsun varsınn yerimseniben :CüvCüv:
canım, benim kardeşimin kızı var çok tatlııı opuyorumnanaktan adı ayşen çokda bilgilidirr.neden senin kilerde ahsen - ayşen olmasınn yerimseniben olumunekankayizsmile bence düşün derimm aklinialirimsmile
sakınn canımm lmaz: sakın alma zaten doğumdan sonra dökülüomuşş bende de çok var eşime diyorum seni geçicem die kaydirigubbakcemile3 napalımm annelikk boshayallersmile :CüvCüv:
ah canım çok geçmiş olsunn Allah göstermesin bidaha olumunekankayizsmile
bak bebişin anne ben iyiym demişş boshayallersmile :CüvCüv:
boshayallersmile ah teysesi yesin onuuu sırnaşık şey canım inşş yakında güsel haberler vericeksin bize olumunekankayizsmile bak ne güsell pozitif düşünüyosunn alkisalkisalkis bebeğinde seni duyacak ve sağ ağlim kucağımıza alıcass opuyorumnanaktan
ayy canım geçmiş olsunn ucuz atlatmışsınıss bende çok korkarım kedilerdenn eyvahedigeldismile bi kersinde ulucaminin orda utururken üzerime atlamıştı o günden beri yolumu bile değiştiririm kedi görünce kaydirigubbakcemile3
ben çok iyiymm amaaa
2 gecedir miğdemin üstü acayip yanıo özellikle yattığım zaman sanki yediklerim çıkacak gibi yüksek yatmaya çalışıyorumm sizde de böyle oluomu arkadaşlarr bilmiyorumkismile
neden olur acaba fikri olan varmı ?? :uhm:
hoşbuldukkk
nasılsınız görüşmeyeli ??
muahbbet ayrınyılı ultrason sanırım!!
hunyy nereye gitti yaa çokokuyamadımda geçmişi??
canım gece saat 1 buçuktu geldiğimizde anneme gittim kayınvalideme gittim kardeşime gittim çok gezdim yanii zemuszemus ço güzel bi hafta sonu geçirdimm opuyorumnanaktan inşş sizinde güsel geçmiştirr opuyorumnanaktan
selam kızlaar
yaaa benim göğüslerim çok büyüdü :kedi:özellikle sağ...
bi de sağ ucu giderek koyulaşiyo ve kaşınıyo sizinde başladı mı:uhm:
ewet canım benimde kaşınıo ve ucu bile çıktı daha şimdiden fisfisfis rengi koyulaştı
anne olucas ya ondan oluo bunlarr boshayallersmile
Mrb arkadaşlar..Geçte olsa bende aranıza katıldım.Benim doğumumda ocak 20 ile 25 arası olucakmış doktorlara göre.Hiç yoktu bebek fikri bende 2senelik evli olmama rağmen 1 sene daha düşünmüyordum ve beklemediğim anda sürpriz oldu bize.Ancak o sıralarda bu durumu kabullenemedim ve ilk 1ay kabus gibiydi sanki başıma çok kötü bişey gelmiş ve ben bir daha eskisi gibi olamıcak gibiydim hatta o günlerde kk ile de paylaşmıştım bu durumu.Şimdi şükür attım o psikolojiyi ve adapte oldum hamileliğime..Bebişimi ilk kez ikili tarama testinde büyümüş ve net olarak gördüm ve o anda sıcacık tarif edilemez bi duygu kapladı bedenimi.O günden sonra daha bi alıştım bebeğime ve çok mutlu oldum.Allahm isteyen herkese nasip etsin inş.Sizleri merak ediyorum zamanla tanıyacağım inş hepinizi..
a.s. aramıza hoşgeldin cnmm
Allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın inşş. hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinn opuyorumnanaktan
selam kızlar,hepınıze gusel bır hafta sonu dılıyorum.
benden de sut gelmıyor,ama goguslerım cok sıs ve hassas,ayrıca 1 beden buyuduu
kızlar benımde sıze sorum olacak,benım bacaklarımda damarlarım bellı olmaya basladı varıs gıbı degıl ama yeşil ve mor ınce ınce görunuyor.ınsallah artmaz sızınde boyle bısey oldu mu
aynı sorun bende de var geçen gece yattım gece lambasını açmıştım o ışıkta bacaklarımda ki çizgileri farkettim öyle korktum kii eyvahedigeldismile hemen fırladım ışığı açtım gerçi o kadar korkulacak kadar değildi ama yeşil yeşil çizgiler belirmişti ... kan miktarımız artıyomuş bence ondan oluyo bu çizgiler yani anne olmak bööle bişey boshayallersmile olsun varsınn yerimseniben :CüvCüv:
ahsen isminin anlamı da çok güzel demek.
ve tandığım tüm ahsenler çok güzel bugüne kadar ama ona da uygun,anlamlı öbür ismi bulamadım
canım, benim kardeşimin kızı var çok tatlııı opuyorumnanaktan adı ayşen çokda bilgilidirr.neden senin kilerde ahsen - ayşen olmasınn yerimseniben olumunekankayizsmile bence düşün derimm aklinialirimsmile
ya bide tüy dökücü kremi göbegimde kullansam bebege zarar verirmi acaba göbegim çok kıllı ultrason çekilirken çok utanıyorum:kedi: agdada çok can yakıyo göbekte
sakınn canımm
Günaydın kızlar yine en erkenci benim galiba ee tabi 10 da yatağa girince boyle oluyo :) Esim nerdeyse iftar sofrasında uyucakcin diye dalga geçiyor:) Dün basıma ne geldi biliyo musunuz ? Esimle birlikte bı alışveriş merkezine gittik Ülker'e girdik bu arada bebek arabası için sipariş verdik Ankara'dan kargoyla getirticekler bu hafta ici gelicek. Neyse otdan çıktık tam yürüyoruz vitrinlere baka baka karşıdan 4-5 yaslarında iki tane velet. Koşarak geliyodu tam yanımdan geçerken göbeğime öyle bı vurdu ki ne olduğunu anlayamadım oyle çok korktum ki ...Öyle ağrım falan olmadı ama sinirimden ağlamamak için zor tuttum kendimi...Goruyosunuz sakınan göze çöp batiyo iste.Artık yanımdan cocuk geçerken farkında olmadan göbeğimi tutuyorum :))
ah canım çok geçmiş olsunn Allah göstermesin bidaha olumunekankayizsmile
bak bebişin anne ben iyiym demişş boshayallersmile :CüvCüv:
herkese kocamannnnn günaydınnnn ve hayırlı haftalar olsunnn kıslarrrrrr bebişleriniz ve sizler bugün nasılsınız iisinizdir inş..cumartesi günü gittik doktorumuza kızımı gördüm önce biraz sakin durgundu.. hayırdır bugün sakin bizim kız dedim kiiii bir baktım bizimkinin eller başladı yine oynamaya çok komik ya o eller hep oynuyor fırıldak fırıldak:))))sonra bariz görünen bişi oldu sanki ağzına vermişiz bir sakız gibi sürekli geviş getiriyor sakız çiğner gibi dedim ki o ne yiyor öle yaaaa doktorumda gülmeye başladı hepimiz koptuk orda:)))))sonrada sanki ağzındakini yemişte bitirmiş eliyle ağzını silecek gibi ağzına götürdü elinin tersini hay allahım ya sonrada bana bir tepik savurdu bacaklarıyla yaramazlığı üstündeydi o ağzını öl enapıyorduysa tamamen ona odaklanmıştı anlıcanız:) doktorum maşallahı var dedi kilo boy ölçülerini sölemiyor ama kilosu boyu ii maşallah babasına benzicek galiba fiziği dedi ama yüz hatları okdar belirgin gözüküyordu ki sana benzicek bu kızın yüz hatları dedi:)))ayy nebilim insan bir tuhaf oluyor..burun kemiğine baktı tabi büyüdükçe burun kemiği kıkırdak oluştuğundan zaten artık gözükmezmiş yani büyüdükçe yanıltırmış herşey güzel sadece işte burun kemiği normale göre biraz küçük gözüküyor dedi neyse dedi aminosentez sonucuna bakacağız nede olsa valla dedimhiç bişi çıkmıcak allahın izniyle burnuda benim gibi minik olcak dedim...napim üzülmek her söleneni kafama takmak çözüm değil kendimi böle motive ediyorum ve ölede olacak allahın izniyle...he birde suyunu fazla gördüm sanki dedi baktı baktı sonra yok yok dedi normal birtarafa toplanmış galiba sadece dedi..bu konuda bilgisi olan varmı kızlarr suyun fazla olması ne anlama geliyor ne olurki???bu arada magnezyum verdi banada sabahları tok karnına günde birkere siz nasıl içiyorsunuz aynı değilmi birde bunu normal bir bardak soğuk sudamı eritiyoruz??? tetenozu sordum doktoruma gerek olmadığını söledi sen bilirsin dedi biz olun yada olmayın demiyoruz dedi biraz bahsetti bende olmamaya karar verdim..
işte böle bir an önce gelip sizle paylaşmak istedim ama haftasonnu izmitte geçirdik giremedim bir türlü internete ancak bu sabah işe gelir gelmez geldimmmm:))benden böle arkadaşlar şimdi biraz geçmişi okim bakim ne olmuş bitmiş ben yokken:)
boshayallersmile ah teysesi yesin onuuu sırnaşık şey canım inşş yakında güsel haberler vericeksin bize olumunekankayizsmile bak ne güsell pozitif düşünüyosunn alkisalkisalkis bebeğinde seni duyacak ve sağ ağlim kucağımıza alıcass
selam kızlar gunaydın herkese aksam nasıl olduysa bızım acık pencerden ıcerı yavru bı kedı gırmıs evımız ıkıncı kat buarada gece 4 gıbı benım muhabbet kuslarım delı gıbı otmeye basladı esıme bı bak kavgamı edıyorlar bısey var dedım esımın kapıyı acmasıyla kedı bızım yatak odasına daldı bende uyku sersemı cıglıgı bastım oda kokrmus bellı hemen kactım odadan esımde ne oldugunu anlayamadı kapıı kapadık sakınlesınce bıraz actık kapıyı aradık yok heralde aynı camdan dısarı cıkmıs hem benım hemde muhabbet kuslarımın ödünü kopardı yetısemeseydım yiycekti çok üzüldüm çok
ayy canım geçmiş olsunn ucuz atlatmışsınıss bende çok korkarım kedilerdenn eyvahedigeldismile bi kersinde ulucaminin orda utururken üzerime atlamıştı o günden beri yolumu bile değiştiririm kedi görünce kaydirigubbakcemile3