2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sormuşsunuz ya göbüş topiğinde bluzu
lcw'nın oda
sadece beyazın var uzun kolluları
renklilerin yok maalesef
içime sinmemişti aldıımda ama penyesi güsel ve sıkıymış tavsiye ederim..
gebennde çok şık ve güsel deilmi giysileri:)))
keşke buradad olsa mağazasıda bnde bakıp denesemmm

Uzun kollu renkli vardı canım öce de ama bitmiş olabilir mesela ben önünde bebek firarda yazan var ya onun pembesinden uzun kollu almıştım bir ay önce.Yeni sezonda çıkar daha uzun kollu olanları...

selam canlarımmmm.... ayyy iki gün girmedim ama hemencik özledimm sizii.. Biz tatile geldikk kızım ve kocişle:)))) ama hepiniz aklımdasınız çook öptümmm

hadi iyi tatiller canım bol bol dinlenn tatilin tadını çıkarr opuyorumnanaktan

selam güzel annelerŞeniz

slmm canımm hoşgeldinnn opuyorumnanaktan

hemmen bakıorum hunyy cimm
işlerini yaparken çok yorma kendini..
çitosummm çook teşekkr ederim kızlar
kociş gel bi deneyem die çağırdı i koşu gittim geldim
süper sessiz ve süper bi alettt
:)))

tekrardan hayırlı olsunn cnmmm iyi koşularrr

belgun cum bu bööle olmucak ben bi koşu hepimise simit alıp geliyorummm miğdemm kazındı çok fenaaa eyvahedigeldismile

Günaydın kızlar,
Sabahtan ayrıntılı ult. vardı, çok şükür bütün organları gelişmiş fakat beyinde kist var, %90 ihtimalle 26. haftaya kadar kaybolacakmış, birde rahmimde çeltik varmış bu da 26. haftaya kadar kaybolabilirmiş ama ihtimal daha düşük %70 gibi...sabah sabah moralim bozuldu, sizler de yaptırdınız mı ayrıntılı?

ben lcw de görmedim badinden birdahaki gittimde bakcam çok şekermiş:)bende cmt günü ordan

18 tl ye çok güzel bir elbise
22 tlye kot yelek ve
16 tlye kırmızı bebişli bir badi aldım yanında da bedavası vardı kocişe birtane tişört aldım tabi dedi kendine doldur doldur her hafta bana gelince bedavası:)))))hehehehe:)))

Uzun kollu renkli vardı canım öce de ama bitmiş olabilir mesela ben önünde bebek firarda yazan var ya onun pembesinden uzun kollu almıştım bir ay önce.Yeni sezonda çıkar daha uzun kollu olanları...

ayy ciddimisinnn
bnde nie üretmiolar uzununu diodumm
acayippp sevindim yhaaaaaaaaaa
bayramda gelio cicilerimizi giyemde gezem garii:))kaydirigubbakcemile3

bu dediğin yelek elbise hamile kreasyonundamı
normal giyim demi cnm ???
resimlerini eklesene
elbise giyim dedin mi çatlarım valla görmezsemmm
benm en sondan bi önceki resimmdeki badi de 16tlye kırmızı bebiş resimli olandan.aynı yani kanımca tarifinle:))loading yazıo demi üstünnde:))

cnm bozma moralini bak 26. haftada geçicek demiş doktorun dua edelimde herşey yolunda gitsinn yerimseniben bak gelişimi çok şükür yolunda gidio ben inanıyorumm herşey yoluna gricekk olumunekankayizsmile

iyi günlerde kullanın cnmm aile boyu kuşanmışınıss aklinialirimsmile
valla kocişin haklı en çok kendine almışınn lülülülülülü

cnmm benmmm çok üzüldüm
ama geçer inşallah geçme ihtimali olmasa doktorlar geçer demez cnm
inş.atlatırsın,bozma moralini
iyi düşün iyi olsun
allah'ın izniyle hiç bişiy çıkmaz inşallah bilmiyorumkismile
allah yardımcın olsun,
tekrar kontrol tahlil falan var mı peki??

ayrıntılı yaptırmadım daha vakti gelmedi ama benimde bebeğimde kist vardı 1 hafta sonra cinsiyetini ögrenmeye gittiginde kaybolmuş sanırım görünmedi iyice inceledi sagolsun genelde geçiyomuş ve zekasında konuşmasında bir problem yapmıyomuş doktorlarlar öyle diyo sadece böbreklerinde elinde kolunda vs.bir problem varsa sorun oluyomuş seninkindede bütün organları saglam çıkmış çok şükür kafanı takma geçer allahın izniyle ben şimdi iyice emin olmak için 21.haftamı bekliyorum bayramdan sonra gidicez inşallah orda çıkmaz

lolisss hoşgeldin canımcımmmm

sibush eelifes loliş günaydın hoşgeldiniz
bebiş ben pembeliyi beğendim cnmbayanssulusmile

hoşbulduk canlarımmopuyorumnanaktan
hep diyorum ya göbüş yok göbüş yok akşam iftardan sonra bi çıktı:1shok:
anaaaa benden önde gidiyo
doğru düzgün oturamadım bile
tabi hemen foto çektik becerebilirsem koycamboshayallersmile

hoşbulduk iyiyim sen nasılsın

iiyim bende nasıl olim uykusuz:))

bebek firarda yazandan çok aradım bende bulamadım yaaa çok beğenmiştim onu inş gelir yine değişik moeller kışlık

belgun cum bu bööle olmucak ben bi koşu hepimise simit alıp geliyorummm miğdemm kazındı çok fenaaa eyvahedigeldismile

:))))ya bende simit istedim sabah ama yolda gelirken hiç bulamadım tüm simitçiler kaldırılmış ramazandan dolayı sinir oldum afiyet olsun canımcım

çok geçmiş olsun cnm benim üst komşumda hamile onada demişlerdi beyinde ksit var diye ama kaybolur demişlerdi en son tekrar kontrole gittiğinde kaybolmuştu şükür öle söledi..
bu yüzden korkma canım allahın izniyle hiç bişi çıkmaz.. ayrıntılı kaçıncı haftada oluyor bu arada??

Günaydın kızlar.. Nasılsınız?? Wlla beni sorarsanız acayip yogunum bugün..Doktor randevum var bi yandan.. Akşama iftara misafirim var diger yandan :) Ama çok yetenkliyim yaf.. Yemeğimin biiriyle çorbam hazır sayıır pişmek üzere.. Ama uykum var... Şimdide bi cam silivermeye calışcam agırdan.. Gelirim birazdan..
Bu arada bebishh outlet ürünlerden şu yavruagzı dedigin buzun lilası daha çok hoşuma gitti.. Ama burda gebe yohk galiba.. Netten keyfi kargo ödüyoz...bakalım..

günaydın canım geçmiş olsun inşallah 26,haftaya kadar geçer morelini bozma bebişinde üzülmesin sonra:teselli:biz 12sinde yaptırdık sonuç iyi çıktı bizim çok şükür inşallah senin sonuçlarda düzelir cnm:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…