- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.321
selam canlarımmmm.... ayyy iki gün girmedim ama hemencik özledimm sizii.. Biz tatile geldikk kızım ve kocişle:)))) ama hepiniz aklımdasınız çook öptümmm
selam güzel annelerŞeniz
hoşgeldin canım keyifli tatiller
selam hoşgeldin tatlım nasılsın
selam canlarımmmm.... ayyy iki gün girmedim ama hemencik özledimm sizii.. Biz tatile geldikk kızım ve kocişle:)))) ama hepiniz aklımdasınız çook öptümmm
selam güzel annelerŞeniz
hemmen bakıorum hunyy cimm
işlerini yaparken çok yorma kendini..
çitosummm çook teşekkr ederim kızlar
kociş gel bi deneyem die çağırdı i koşu gittim geldim
süper sessiz ve süper bi alettt
:)))
kızlar sormuşsunuz ya göbüş topiğinde bluzu
lcw'nın oda
sadece beyazın var uzun kolluları
renklilerin yok maalesef
içime sinmemişti aldıımda ama penyesi güsel ve sıkıymış tavsiye ederim..
gebennde çok şık ve güsel deilmi giysileri:)))
keşke buradad olsa mağazasıda bnde bakıp denesemmm
Uzun kollu renkli vardı canım öce de ama bitmiş olabilir mesela ben önünde bebek firarda yazan var ya onun pembesinden uzun kollu almıştım bir ay önce.Yeni sezonda çıkar daha uzun kollu olanları...
ben lcw de görmedim badinden birdahaki gittimde bakcam çok şekermiş:)bende cmt günü ordan
18 tl ye çok güzel bir elbise
22 tlye kot yelek ve
16 tlye kırmızı bebişli bir badi aldım yanında da bedavası vardı kocişe birtane tişört aldım tabi dedi kendine doldur doldur her hafta bana gelince bedavası:)))))hehehehe:)))
Günaydın kızlar,
Sabahtan ayrıntılı ult. vardı, çok şükür bütün organları gelişmiş fakat beyinde kist var, %90 ihtimalle 26. haftaya kadar kaybolacakmış, birde rahmimde çeltik varmış bu da 26. haftaya kadar kaybolabilirmiş ama ihtimal daha düşük %70 gibi...sabah sabah moralim bozuldu, sizler de yaptırdınız mı ayrıntılı?
ben lcw de görmedim badinden birdahaki gittimde bakcam çok şekermiş:)bende cmt günü ordan
18 tl ye çok güzel bir elbise
22 tlye kot yelek ve
16 tlye kırmızı bebişli bir badi aldım yanında da bedavası vardı kocişe birtane tişört aldım tabi dedi kendine doldur doldur her hafta bana gelince bedavası:)))))hehehehe:)))
Günaydın kızlar,
Sabahtan ayrıntılı ult. vardı, çok şükür bütün organları gelişmiş fakat beyinde kist var, %90 ihtimalle 26. haftaya kadar kaybolacakmış, birde rahmimde çeltik varmış bu da 26. haftaya kadar kaybolabilirmiş ama ihtimal daha düşük %70 gibi...sabah sabah moralim bozuldu, sizler de yaptırdınız mı ayrıntılı?
Günaydın kızlar,
lolisss hoşgeldin canımcımmmm
sibush eelifes loliş günaydın hoşgeldiniz
bebiş ben pembeliyi beğendim cnmbayanssulusmile
hoşbulduk iyiyim sen nasılsın
Uzun kollu renkli vardı canım öce de ama bitmiş olabilir mesela ben önünde bebek firarda yazan var ya onun pembesinden uzun kollu almıştım bir ay önce.Yeni sezonda çıkar daha uzun kollu olanları...
belgun cum bu bööle olmucak ben bi koşu hepimise simit alıp geliyorummmmiğdemm kazındı çok fenaaa eyvahedigeldismile
Günaydın kızlar,
günaydın canım geçmiş olsun inşallah 26,haftaya kadar geçer morelini bozma bebişinde üzülmesin sonra:teselli:biz 12sinde yaptırdık sonuç iyi çıktı bizim çok şükür inşallah senin sonuçlarda düzelir cnm:Saruboceq:Günaydın kızlar,
sibush eelifes loliş günaydın hoşgeldiniz
bebiş ben pembeliyi beğendim cnmbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?