2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada bebishh outlet ürünlerden şu yavruagzı dedigin buzun lilası daha çok hoşuma gitti.. Ama burda gebe yohk galiba.. Netten keyfi kargo ödüyoz...bakalım..

alla alla lilasıda mı varmış
ben nie görmedim kii
aynı süveterin mi cnm??

Kızlar nasılsınız, ben de geldiiim:) C.tesi günü benim de doktor randevum vardı, ayrıntılı orgnalarına baktı, 21-22. haftada yine bakacakmış, benim doktor bu konuda biraz titiz çıktı, şükür kızlarım iyi :) Bu arada c.tesiden beri sanki onları hissediyorum, tam göbeğimin orada bir şey dayanıp kayıyor gibi, sizce bu bebişlerin hareketi midir kızlar?

belgüncüm bebeğin organları tam 20.haftada gelişimi bitio
büyümeye geçio
20.haftadan sonra genelde 21,22de yapılıo ayrıntılı organ taraması:)

sibush eelifes loliş günaydın hoşgeldiniz
bebiş ben pembeliyi beğendim cnmbayanssulusmile

hoşbulduk canım.. cinsiyeti öğrenmişsin hayırlı oolsunnn bide ismide bulmuşsun jet hızıyla maşallah :)))

hadi iyi tatiller canım bol bol dinlenn tatilin tadını çıkarr opuyorumnanaktan

saol canım... dinlenmeye çalışıyorum ...

hoşgeldin canım keyifli tatiller

hoşbuldukk... teşekkürlerrrr

hadi toplanın kıslar sizde gelin ev booooşş

yemek yiyince çıkyo hafiften:CüvCüv: sonra sabah bum kaybolu benimkisempatiksalakcinni

tekrardan hayırlı olsunn cnmmm iyi koşularrr ...

sağoll güldencm bnmm:))
ben seni şaka yapıosun sanıodum tabi alma manyakmısın kızım sen o halinle bide koşu bandı almayı gerçekten düşündüüne inanamıorum
valla şaka yapıosun sanmıştım ben seni
biz vazgeçtik diyene kadaa

canım yelek bayan giyim elbise bayanlar için klasik bölüm var ya orda vardı pitikareli mor siyah krem gri tonlarında arkadan bağlıyorsun bacığı var yakası falan kapalı baktım tam hamile kıyafeti gibi ve uygun hemen aldım akşam eşimin teliyle çekilirim eklemeye çalışıırm cnm fotosunu..yelek içinde haftasonu giyinmiştim izmite gitmiştik orda resim çekmişlerdi resimleri arkadaş verirse göbiş topiğine eklicem yeleği orda görebilirsin ama çok tatlı ben çok beğenerek aldım yeleği. kırmızı badide evet sende görmüştüm ekledğin resimlerde aynı cnm:))))))hatta beyazıda vardı ben kırmızı aldım

iyi günlerde kullanın cnmm aile boyu kuşanmışınıss aklinialirimsmile
valla kocişin haklı en çok kendine almışınn lülülülülülü

:lepi: napim o zaten erkek giyimde çalışıyor ürün yönetiminde adam istediği zaman kendini kuşatıyor zaten hatta cmt eve geldiğinde dedim kısma ama sen bana kartı verdin bak ben yine neler aldım:))))sonrada o bana hayırlı olsun güle güle giyin hayatım ama bak bende ne aldım dedi oda kendine pantolon almışşşşşş getirttirmiş şirketten o yüzden üzülmedim her kendime bişi aldımda içim gider önce ah kocişim kendine almaz bana alır beni düşünür derim ama sonra kendine çalıştığı yerden bol bol siparişler veripte eve toplu getirince birde sna üzülüyorum derim:)))))))

hadi koy koyyy fotoyuuu merak ettim yerim göbişini:)

hoşgeldin canım baya yoğun geçicek günün anlaşılannn dikkat et hamarat seni:) kendini yorma kız camıda silmeyiverrrr

hoşgeldinnn cmt benimde vardı kontrolüm:)sevindim güzel haberlerle geldiğine..bebişimin hareketini henüz hissedemediğim için bende yorum yapamıyorum amaaa bebişlerin hareketidir merak etme

belgüncüm bebeğin organları tam 20.haftada gelişimi bitio
büyümeye geçio
20.haftadan sonra genelde 21,22de yapılıo ayrıntılı organ taraması:)

hımm az kaldı öleyse hadi bakalım:))sağol canımcım

ekledim eklediiim
hadi bakıınkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ben gördüm ben gördüm:)

ben gebe com a girdim baktı cnm.. Faceden falan degil.. Orda gördüm :)

hayırlı olsun cnmm ewet onlar bebişlerinin hareketlerriiii :lepi:

bilmiyorumkismile ciddiydim ama vazcaydımm yerimseniben

ooo o zaman hiç üzülme git kendine istediğini alll sırnaşık şey

Neyse kızlar, sizin muhabbet koyu beni yine kimse görmedi, öğlen yemeğine gideyim bari İyi sohbetler.
cnm yaa nereye gidiyon aşkolsunnn görmesmiyissss :gitme: gerçi bende kalkamadımm fırına gidip gelcem bi gidemedimmm

canım moralini bozma inşallah geçecek
Allah yardımcınız olsun

kızlar sayfalar çabuk ilerliyor yetişemiyorum

belgun canım bebeşini görmüşsün maşallah canım ya
ne tatlı şey,hareketler yapmış size

anjelic canım bende 2 kere girecekmişim
doktor 2-3 hafta sonra bi daha bakacak
ilk baktığında göremediği organları sonradan gelişebiliyormuş

bebish canım Allah iyiliğini versin :roflol:
donlarını kaybetmişsin:roflol:

cambaz seninde oğlun oluyormuş canım
gözün aydın

kızlar diğer mesajları hatırlamıyorum ya hepiniz iyisinizdir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…