- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.341
sibush eelifes loliş günaydın hoşgeldiniz
bebiş ben pembeliyi beğendim cnmbayanssulusmile
iiyim bende nasıl olim uykusuz:))
QUOTE]
bütün hamişlerde var bu uyku hali sanırım eşim sabah giderken çok ses çıkarır artık fark etmiyorum bile çok derin uyuyorum doymuyorumda uykuya
sibush eelifes loliş günaydın hoşgeldiniz
bebiş ben pembeliyi beğendim cnmbayanssulusmile
hadi iyi tatiller canım bol bol dinlenn tatilin tadını çıkarr opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım keyifli tatiller
hoşbulduk canlarımmopuyorumnanaktan
hep diyorum ya göbüş yok göbüş yok akşam iftardan sonra bi çıktı:1shok:
anaaaa benden önde gidiyo
doğru düzgün oturamadım bile
tabi hemen foto çektik becerebilirsem koycamboshayallersmile
bu dediğin yelek elbise hamile kreasyonundamı
normal giyim demi cnm ???
resimlerini eklesene
elbise giyim dedin mi çatlarım valla görmezsemmm
benm en sondan bi önceki resimmdeki badi de 16tlye kırmızı bebiş resimli olandan.aynı yani kanımca tarifinle:))loading yazıo demi üstünnde:))
iyi günlerde kullanın cnmm aile boyu kuşanmışınıss aklinialirimsmile
valla kocişin haklı en çok kendine almışınn lülülülülülü
hoşbulduk canlarımmopuyorumnanaktan
hep diyorum ya göbüş yok göbüş yok akşam iftardan sonra bi çıktı:1shok:
anaaaa benden önde gidiyo
doğru düzgün oturamadım bile
tabi hemen foto çektik becerebilirsem koycamboshayallersmile
Günaydın kızlar.. Nasılsınız?? Wlla beni sorarsanız acayip yogunum bugün..Doktor randevum var bi yandan.. Akşama iftara misafirim var diger yandan :) Ama çok yetenkliyim yaf.. Yemeğimin biiriyle çorbam hazır sayıır pişmek üzere.. Ama uykum var... Şimdide bi cam silivermeye calışcam agırdan.. Gelirim birazdan..
Bu arada bebishh outlet ürünlerden şu yavruagzı dedigin buzun lilası daha çok hoşuma gitti.. Ama burda gebe yohk galiba.. Netten keyfi kargo ödüyoz...bakalım..
Kızlar nasılsınız, ben de geldiiim:) C.tesi günü benim de doktor randevum vardı, ayrıntılı orgnalarına baktı, 21-22. haftada yine bakacakmış, benim doktor bu konuda biraz titiz çıktı, şükür kızlarım iyi :) Bu arada c.tesiden beri sanki onları hissediyorum, tam göbeğimin orada bir şey dayanıp kayıyor gibi, sizce bu bebişlerin hareketi midir kızlar?
belgüncüm bebeğin organları tam 20.haftada gelişimi bitio
büyümeye geçio
20.haftadan sonra genelde 21,22de yapılıo ayrıntılı organ taraması:)
ekledim eklediiim
hadi bakıınkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Neyse kızlar, sizin muhabbet koyu beni yine kimse görmedi, öğlen yemeğine gideyim bariİyi sohbetler.
Bu arada bebishh outlet ürünlerden şu yavruagzı dedigin buzun lilası daha çok hoşuma gitti.. Ama burda gebe yohk galiba.. Netten keyfi kargo ödüyoz...bakalım..
alla alla lilasıda mı varmış
ben nie görmedim kii
aynı süveterin mi cnm??
hoşgeldin canım baya yoğun geçicek günün anlaşılannn dikkat et hamarat seni:) kendini yorma kız camıda silmeyiverrrr
Kızlar nasılsınız, ben de geldiiim:) C.tesi günü benim de doktor randevum vardı, ayrıntılı orgnalarına baktı, 21-22. haftada yine bakacakmış, benim doktor bu konuda biraz titiz çıktı, şükür kızlarım iyi :) Bu arada c.tesiden beri sanki onları hissediyorum, tam göbeğimin orada bir şey dayanıp kayıyor gibi, sizce bu bebişlerin hareketi midir kızlar?
tekrardan hayırlı olsunn cnmmm iyi koşularrr ...
sağoll güldencm bnmm:))
ben seni şaka yapıosun sanıodum tabi alma manyakmısın kızım sen o halinle bide koşu bandı almayı gerçekten düşündüüne inanamıorum
valla şaka yapıosun sanmıştım ben seni
biz vazgeçtik diyene kadaa
:lepi: napim o zaten erkek giyimde çalışıyor ürün yönetiminde adam istediği zaman kendini kuşatıyor zaten hatta cmt eve geldiğinde dedim kısma ama sen bana kartı verdin bak ben yine neler aldım:))))sonrada o bana hayırlı olsun güle güle giyin hayatım ama bak bende ne aldım dedi oda kendine pantolon almışşşşşş getirttirmiş şirketten o yüzden üzülmedim her kendime bişi aldımda içim gider önce ah kocişim kendine almaz bana alır beni düşünür derim ama sonra kendine çalıştığı yerden bol bol siparişler veripte eve toplu getirince birde sna üzülüyorum derim:)))))))
cnm yaa nereye gidiyon aşkolsunnn görmesmiyissss :gitme: gerçi bende kalkamadımm fırına gidip gelcem bi gidemedimmmNeyse kızlar, sizin muhabbet koyu beni yine kimse görmedi, öğlen yemeğine gideyim bariİyi sohbetler.
ben gördüm ben gördüm:)
canım moralini bozma inşallah geçecekGünaydın kızlar,
Sabahtan ayrıntılı ult. vardı, çok şükür bütün organları gelişmiş fakat beyinde kist var, %90 ihtimalle 26. haftaya kadar kaybolacakmış, birde rahmimde çeltik varmış bu da 26. haftaya kadar kaybolabilirmiş ama ihtimal daha düşük %70 gibi...sabah sabah moralim bozuldu, sizler de yaptırdınız mı ayrıntılı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?