- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.361
sağol cnm evet öğrendik nerdeyse memleket meselesi haline gelmişti bizim cinsiyet olayı öğrendik rahatladık topikçekaydirigubbakcemile3hoşbulduk canım.. cinsiyeti öğrenmişsin hayırlı oolsunnn bide ismide bulmuşsun jet hızıyla maşallah :)))
saol canım... dinlenmeye çalışıyorum ...
hoşbuldukk... teşekkürlerrrr
hadi toplanın kıslar sizde gelin ev booooşş
ben geldimmmm
fırında ne kadar simit varsa aldım geldimm :jeyyar:
zaten 4 tane varmış 2 kendime 2 de komşum istemişti
ya ramazanda neden çıkarmazlar kiii :sm_confused: hiç bizi düşünmüolarrrr :dilcikar:
sağol cnm evet öğrendik nerdeyse memleket meselesi haline gelmişti bizim cinsiyet olayı öğrendik rahatladık topikçekaydirigubbakcemile3
cokacimcoook
ah canım yaaaa hep beraber olsak da hepimiz beraber yesekkk boshayallersmile olumunekankayizsmile
ben ctesi günü yaprırdım. 19-23 haftalar arası oluyor. ve karından.Merhaba arkadaslar size bir soru sorma istiyordum Ayrıntılı ultrasona karındanmı bakılıyor ve hangi haftalarda oluyor?
olsun canım sen ye afiyet olsun bebişe vitamin olsun
herkese merhaba güsel anneler ve bebişleri...
biz cumartesi günü oğluşumun yatak odasını aldık :lepi: çooook güzel. sonra bir de mağaza buldum, tekstil olarak sadece kendi imalatlarını satıyorlar. fiyatlar çok uygun ve kalite de iyi. oradan da sweatler, badiler aldık prensimize. sweatlerden ve badilerden biri kravatlı, efendi adam olacak benim oğlum :roflol: mağaza biraz uzak ama internetten de satış yapıyorlarmış, yeni sezon 15 gün içinde girecekmiş. gidemezsem, oradan da alırım birşeyler.
biz cumartesi günü oğluşumun yatak odasını aldık :lepi: çooook güzel. sonra bir de mağaza buldum, tekstil olarak sadece kendi imalatlarını satıyorlar. fiyatlar çok uygun ve kalite de iyi. oradan da sweatler, badiler aldık prensimize. sweatlerden ve badilerden biri kravatlı, efendi adam olacak benim oğlum :roflol: mağaza biraz uzak ama internetten de satış yapıyorlarmış, yeni sezon 15 gün içinde girecekmiş. gidemezsem, oradan da alırım birşeyler.
Magazanın adı ne cnm.. İnternet olayndan biz de yrarlanırız belki..
Bu arada ben çıkıyoru arkadaşlar doktora gidicem malum.. Bol bol dua edin.. Hem belki cinsiyeti de netleşir.. Hadi kalın saglıcakla.. :1hug:
merhaba canımm hoşgeldin
hayırlı olsun damatcıııımın cicişleri:roflol:
nerde bu mağaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?