- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.381
teşekkürler,
masko'nun içinde tatlım, zaten biz de mobilya bakarken tesadüfen bulduk. bir de avcılarda şubesi varmış. alışveriş merkezlerinden birinde de açılacakmış ama ben o avm'yi bilmediğim için adını unuttum. sen ne tarafta oturuyorsun ki???
pendikteyim canım bana biraz uzak galiba:uhm:
biraz mı, istanbul'u baştan başa geçmen lazım :roflol: :roflol:
OĞLAK BEBEKLERİ(24aralık-23ocak)
Astrolojinin en ağır başlı bebeğidir.
inatçı,azimli ve ısrarcıdır.
istediklerini her zaman ve her koşulda elde edeceklerdir fakat bunun için çığlık atmayacaklardır.
sessiz,sakin ve oldukça sorunsuzdur.
dayanıklı,hastalandığında çabuk iyileşen,geç öğrenen ama öğrendiğini asla unutmayan,çalışkan bir bebektir.
oğlak bebeğine en yakışan renkler koyu gri ve siyahtır.
vücudundaki en hassas yerleri kemikleri ve ciltleridir.
oğlak bebeği toprak burcu olduğundan,bahçede toprakla oynamak,yazın kumda oynamak en sevdiği aktivite olacaktır.
bu bebek,oyuncaklarının kıymetini bilecek ve onları paylaşmak istemeyecektir.
ona dayanıklı,tahtadan arabalar,atlar alabilirsiniz.
hadi hayırlısı canımm opuyorumnanaktan inşş sende cinsiyeti öğrenirsinn... güsel haberlerle gel inşş.opuyorumnanaktanMagazanın adı ne cnm.. İnternet olayndan biz de yrarlanırız belki..
Bu arada ben çıkıyoru arkadaşlar doktora gidicem malum.. Bol bol dua edin.. Hem belki cinsiyeti de netleşir.. Hadi kalın saglıcakla.. :1hug:
internet adresi veobaby.com.tr
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz, bir prens mi geliyor, prenses mi...
OĞLAK BEBEKLERİ(24aralık-23ocak)
istediklerini her zaman ve her koşulda elde edeceklerdir fakat bunun için çığlık atmayacaklardır.
dayanıklı,hastalandığında çabuk iyileşen,geç öğrenen ama öğrendiğini asla unutmayan,çalışkan bir bebektir.
oğlak bebeği toprak burcu olduğundan,bahçede toprakla oynamak,yazın kumda oynamak en sevdiği aktivite olacaktır.
Günaydın kızlar yine en erkenci benim galiba ee tabi 10 da yatağa girince boyle oluyo :) Esim nerdeyse iftar sofrasında uyucakcin diye dalga geçiyor:) Dün basıma ne geldi biliyo musunuz ? Esimle birlikte bı alışveriş merkezine gittik Ülker'e girdik bu arada bebek arabası için sipariş verdik Ankara'dan kargoyla getirticekler bu hafta ici gelicek. Neyse otdan çıktık tam yürüyoruz vitrinlere baka baka karşıdan 4-5 yaslarında iki tane velet. Koşarak geliyodu tam yanımdan geçerken göbeğime öyle bı vurdu ki ne olduğunu anlayamadım oyle çok korktum ki ...Öyle ağrım falan olmadı ama sinirimden ağlamamak için zor tuttum kendimi...Goruyosunuz sakınan göze çöp batiyo iste.Artık yanımdan cocuk geçerken farkında olmadan göbeğimi tutuyorum :))
herkese kocamannnnn günaydınnnn ve hayırlı haftalar olsunnn kıslarrrrrr bebişleriniz ve sizler bugün nasılsınız iisinizdir inş..cumartesi günü gittik doktorumuza kızımı gördüm önce biraz sakin durgundu.. hayırdır bugün sakin bizim kız dedim kiiii bir baktım bizimkinin eller başladı yine oynamaya çok komik ya o eller hep oynuyor fırıldak fırıldak:))))sonra bariz görünen bişi oldu sanki ağzına vermişiz bir sakız gibi sürekli geviş getiriyor sakız çiğner gibi dedim ki o ne yiyor öle yaaaa doktorumda gülmeye başladı hepimiz koptuk orda:)))))sonrada sanki ağzındakini yemişte bitirmiş eliyle ağzını silecek gibi ağzına götürdü elinin tersini hay allahım ya sonrada bana bir tepik savurdu bacaklarıyla yaramazlığı üstündeydi o ağzını öl enapıyorduysa tamamen ona odaklanmıştı anlıcanız:) doktorum maşallahı var dedi kilo boy ölçülerini sölemiyor ama kilosu boyu ii maşallah babasına benzicek galiba fiziği dedi ama yüz hatları okdar belirgin gözüküyordu ki sana benzicek bu kızın yüz hatları dedi:)))ayy nebilim insan bir tuhaf oluyor..burun kemiğine baktı tabi büyüdükçe burun kemiği kıkırdak oluştuğundan zaten artık gözükmezmiş yani büyüdükçe yanıltırmış herşey güzel sadece işte burun kemiği normale göre biraz küçük gözüküyor dedi neyse dedi aminosentez sonucuna bakacağız nede olsa valla dedimhiç bişi çıkmıcak allahın izniyle burnuda benim gibi minik olcak dedim...napim üzülmek her söleneni kafama takmak çözüm değil kendimi böle motive ediyorum ve ölede olacak allahın izniyle...he birde suyunu fazla gördüm sanki dedi baktı baktı sonra yok yok dedi normal birtarafa toplanmış galiba sadece dedi..bu konuda bilgisi olan varmı kızlarr suyun fazla olması ne anlama geliyor ne olurki???bu arada magnezyum verdi banada sabahları tok karnına günde birkere siz nasıl içiyorsunuz aynı değilmi birde bunu normal bir bardak soğuk sudamı eritiyoruz??? tetenozu sordum doktoruma gerek olmadığını söledi sen bilirsin dedi biz olun yada olmayın demiyoruz dedi biraz bahsetti bende olmamaya karar verdim..
işte böle bir an önce gelip sizle paylaşmak istedim ama haftasonnu izmitte geçirdik giremedim bir türlü internete ancak bu sabah işe gelir gelmez geldimmmm:))benden böle arkadaşlar şimdi biraz geçmişi okim bakim ne olmuş bitmiş ben yokken:)
selam kızlar gunaydın herkese aksam nasıl olduysa bızım acık pencerden ıcerı yavru bı kedı gırmıs evımız ıkıncı kat buarada gece 4 gıbı benım muhabbet kuslarım delı gıbı otmeye basladı esıme bı bak kavgamı edıyorlar bısey var dedım esımın kapıyı acmasıyla kedı bızım yatak odasına daldı bende uyku sersemı cıglıgı bastım oda kokrmus bellı hemen kactım odadan esımde ne oldugunu anlayamadı kapıı kapadık sakınlesınce bıraz actık kapıyı aradık yok heralde aynı camdan dısarı cıkmıs hem benım hemde muhabbet kuslarımın ödünü kopardı yetısemeseydım yiycekti çok üzüldüm çok
selammm hanımlarrr
nasıl ösledim sizi nası ösledimmm
dünde görüşemedik topik pek durgundu bende giremedim nete çokkk
hunyy,
hoşgeldin bidenem:))isledik valla
şirinemm,
sana ve kuşlarına çookk geçmişler olsunn
manolya,geçmiş olsun hayatım,ağrı falan olmamasına çok sevindim..bizim bi aradaş üçüncü bebeğine 6aylık hamileyken en büyük oğlu oynarken sırtından annesine bi darbe indirio,aşırı kanama soncu ıspartaya yetiştirmişler bebeğini kaybetti geçtiimiz aylarda..çok üzüldüm..yavrularımız allah'a emanetler cnm,uucuz atlatmışsın...geçmişler olsun tekrar..
belgün,
maşşallah bebeğine cnm benm
hep böle moralli ol
bak ne şirin hareketler yapmış sana
hiç bişiycik çıkmıcak gör bak inş.ne amniyotest sonucu kötü olupta bide yüzde yüzkesin sonuç demelerine rağmen çevremde çok var sağlıklı bebeği olan aldırın sorun çıktı denmesine rağmen ...
bi imtihan ve sabrınla moralinle kabul gücünle yeniceksin bnu,bizde yanındayız cnm inş.
özgey,sende yorma kendini bol bol mola ver işlerini yaparken tatlımm..
çitoss,günaydın cnmm
oğlun ve sen bugün nasılsınız??:))
dirimcim günaydın şekerim,
sizler nasılsınız???
kızlar bnde alamadım uykumu sabah 9da kapı güm güm bi uyandık kargooooooooooooookaydirigubbakcemile2
geldi bizim koşu bandı nihayettt
eşim kurdu şimdi
ona bakıo bnde damladım buraya
birazdan çalıştırcaz bakalım...
bunu aldık diemidir nedir üç gündür iştahım azaldı az yiyorum artıkkaydirigubbakcemile3
bu arada size birde çook güsel haberim varrr;facebook kullanan arkadaşlar varsa ve üyelerse baksınlar derim...gebe nin face sitesinde görürsünüz gebe hamileliklerin bazıları ve yeni ürünler outlet olmuş.....
yani fiyatlar çook düşmüş..ürünler çok güsel
sonbahar kış katoloğuda yakında gelioooo
özellikle mağazsı olan yerlerde yaşayan arkadaşlarım bi baksın derim..ben kocamı ikna etsem bile netten getirtmek zorundayımm çünki burda mağazası yook
işte size bikaç resim,benm beyendiklerim bunlarr :hulya:
[/url][/IMG]19,50tl
(resim açıldıysa eklicem hemen diğerlerinide)
deep hayırlı olsun canım
kızlar bende çatlak kremi kullanmıyorum
bebek yağlarını sürüyorum artık,kaşıntı yapıcağını sanmıyorum
bende yapmadı
cnm canını sıkma düzelir herşey gönlünü ferah tutttt...Günaydın kızlar,
Sabahtan ayrıntılı ult. vardı, çok şükür bütün organları gelişmiş fakat beyinde kist var, %90 ihtimalle 26. haftaya kadar kaybolacakmış, birde rahmimde çeltik varmış bu da 26. haftaya kadar kaybolabilirmiş ama ihtimal daha düşük %70 gibi...sabah sabah moralim bozuldu, sizler de yaptırdınız mı ayrıntılı?
Kızlar nasılsınız, ben de geldiiim:) C.tesi günü benim de doktor randevum vardı, ayrıntılı orgnalarına baktı, 21-22. haftada yine bakacakmış, benim doktor bu konuda biraz titiz çıktı, şükür kızlarım iyi :) Bu arada c.tesiden beri sanki onları hissediyorum, tam göbeğimin orada bir şey dayanıp kayıyor gibi, sizce bu bebişlerin hareketi midir kızlar?
herkese merhaba güsel anneler ve bebişleri...
biz cumartesi günü oğluşumun yatak odasını aldık :lepi: çooook güzel. sonra bir de mağaza buldum, tekstil olarak sadece kendi imalatlarını satıyorlar. fiyatlar çok uygun ve kalite de iyi. oradan da sweatler, badiler aldık prensimize. sweatlerden ve badilerden biri kravatlı, efendi adam olacak benim oğlum :roflol: mağaza biraz uzak ama internetten de satış yapıyorlarmış, yeni sezon 15 gün içinde girecekmiş. gidemezsem, oradan da alırım birşeyler.
mrb anneler ve bebişler.nasılsınız?
belguncum inşallah amniosentez sonucun da ii çıkar.maşallah moralini yüksek tutman da çok iyi.zaten bu vakitten sonra en iisi moralini yüksek tutup dua etmek başka elimizden ne gelir?
mrl canım üzülme inşallah bu rahimde çentik de önemli birşey değildir.ALLAH kimseyi korktuğuna uğratmasın.
deep eşyalarınız hayırlı olsun.RABBİM iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
kızlar bu çatlak kremi meselesi kafamı karıştırdı ben ilk hamileliğimde sadece badem yağı kullanmıştım karnımda hiç çatlak olmadı bacağımın üst kısmında hafif oluştu ona da ben akıl edip yağ sürmediğimdendi.
dr bana dedi ki istersen en pahali kremi al çatlayacak cilt çatlar dedi.
ben badem yağı ve kakao yağı aldım ama sadece 1defa sürdüm vıcık vıcık hoşuma gitmiyo bide benim şu kaşıntı meselesi var ya sanki onları da sürsem iice kaşıncam gibime geliyo.
lierac krem dün sordum 65 TL imiş.nette bazı sflarda okudm lierac kullandım hiç de faydası olmadı yazmışlar.
bir de burda hastanenin birinde tanıtım ürünü mustela veriolardı.arkadaş da çok ii hemen 2-3 kullanımda bile fark ediyor dedi.
siz ne dersiniz?ne düşünüyorsunuz?
bskozberk karnının gerilmeleri nasıl oldu canım vazelin falan sürdün mü?
:roflol::roflol:gerçekten ööle olmuştuu kaydirigubbakcemile3 herkes sabırsızlıkla bekledii ama öğrenince hepimis rahatladıkkzemuszemus
hayırlı olsun cicişlerin cnm güle güle kullansın oğluşun:lepi:herkese merhaba güsel anneler ve bebişleri...
biz cumartesi günü oğluşumun yatak odasını aldık :lepi: çooook güzel. sonra bir de mağaza buldum, tekstil olarak sadece kendi imalatlarını satıyorlar. fiyatlar çok uygun ve kalite de iyi. oradan da sweatler, badiler aldık prensimize. sweatlerden ve badilerden biri kravatlı, efendi adam olacak benim oğlum :roflol: mağaza biraz uzak ama internetten de satış yapıyorlarmış, yeni sezon 15 gün içinde girecekmiş. gidemezsem, oradan da alırım birşeyler.
inşallah hayırlı haberlerle dönersin cnmMagazanın adı ne cnm.. İnternet olayndan biz de yrarlanırız belki..
Bu arada ben çıkıyoru arkadaşlar doktora gidicem malum.. Bol bol dua edin.. Hem belki cinsiyeti de netleşir.. Hadi kalın saglıcakla.. :1hug:
benimki hep yüksek yüksek olması zararlı ama düşüğün ne gibi zararı olur bilmiyorum en iyi cevabı dktrun vericek cnmbilmiyorumkismilekızlar günaydınnn
ben saağlık ocağında kan verdim..yarın kendi doktoruma gösterecem ama aklıma takıldı
açlık şekerim 67 çıkmış...biraz düşük....acaba bişi olur mu
benim dktrda aynısını dedi ilkindede badem ve kakao yağı kullandım çok az bi çatlak oluştu şimdide bebe yağı kullanıyom o da aynı görevi görüyor bence:hulya:mrb anneler ve bebişler.nasılsınız?
belguncum inşallah amniosentez sonucun da ii çıkar.maşallah moralini yüksek tutman da çok iyi.zaten bu vakitten sonra en iisi moralini yüksek tutup dua etmek başka elimizden ne gelir?
mrl canım üzülme inşallah bu rahimde çentik de önemli birşey değildir.ALLAH kimseyi korktuğuna uğratmasın.
deep eşyalarınız hayırlı olsun.RABBİM iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
kızlar bu çatlak kremi meselesi kafamı karıştırdı ben ilk hamileliğimde sadece badem yağı kullanmıştım karnımda hiç çatlak olmadı bacağımın üst kısmında hafif oluştu ona da ben akıl edip yağ sürmediğimdendi.
dr bana dedi ki istersen en pahali kremi al çatlayacak cilt çatlar dedi.
ben badem yağı ve kakao yağı aldım ama sadece 1defa sürdüm vıcık vıcık hoşuma gitmiyo bide benim şu kaşıntı meselesi var ya sanki onları da sürsem iice kaşıncam gibime geliyo.
lierac krem dün sordum 65 TL imiş.nette bazı sflarda okudm lierac kullandım hiç de faydası olmadı yazmışlar.
bir de burda hastanenin birinde tanıtım ürünü mustela veriolardı.arkadaş da çok ii hemen 2-3 kullanımda bile fark ediyor dedi.
siz ne dersiniz?ne düşünüyorsunuz?
benimki inatçı olucağını kanıtladı zatenkaydirigubbakcemile3inşallah doğuncada çok çektirmez:roflol:OĞLAK BEBEKLERİ(24aralık-23ocak)
canım sen bugün gittinmi dktura cinsiyet için fisfisfiscnm çok dikkat etmek lazımmm benimde basıma geldi bi sefer çokkk kötü oluooobenneyaptımki sinir oluo insannnkötükedihüso
yok dirim bebe yağı kaşıntı yapmaz da ben de zaten karaciğer enz yüksekliğiyle ilgili kaşıntı var ya ondan acaba daha beter mi kaşınırım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?