2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pendikteyim canım bana biraz uzak galiba:uhm:

sanırım büyüdüklerinde de pek değişmiyorlar. benim babam da oğlak, eğer bebito beklenen günde doğarsa araları bir gün olacak. uymayan bir özellik bile yok! hele de azim, inat...naniknanik

Magazanın adı ne cnm.. İnternet olayndan biz de yrarlanırız belki..

Bu arada ben çıkıyoru arkadaşlar doktora gidicem malum.. Bol bol dua edin.. Hem belki cinsiyeti de netleşir.. Hadi kalın saglıcakla.. :1hug:
hadi hayırlısı canımm opuyorumnanaktan inşş sende cinsiyeti öğrenirsinn... güsel haberlerle gel inşş.opuyorumnanaktan

internet adresi veobaby.com.tr
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz, bir prens mi geliyor, prenses mi...

teşekkürler canım adres için hemen bakıyorumm opuyorumnanaktan

teşekkürler canım paylaşım içinopuyorumnanaktan
benim babamda oğlak 12 ocak
bebişde eğer gününde doğarsa 15 ocak olacak
dedesine çekecek deseneee :roflol:

cnm çok dikkat etmek lazımmm benimde basıma geldi bi sefer çokkk kötü oluooobenneyaptımki sinir oluo insannnkötükedihüso

deep hayırlı olsun canım

kızlar bende çatlak kremi kullanmıyorum
bebek yağlarını sürüyorum artık,kaşıntı yapıcağını sanmıyorum
bende yapmadı

cnm gözün aydın çok sevindim.masallah bebişine:))

cnm çok geçmiş olsunnn...yetişmesen gittiydi kuşcuklar:tomato:

gelmiş yürüyüş bandın gözün aydınnnn kullanda haberleri bekliozzzopuyorumnanaktan

deep hayırlı olsun canım

kızlar bende çatlak kremi kullanmıyorum
bebek yağlarını sürüyorum artık,kaşıntı yapıcağını sanmıyorum
bende yapmadı

yok dirim bebe yağı kaşıntı yapmaz da ben de zaten karaciğer enz yüksekliğiyle ilgili kaşıntı var ya ondan acaba daha beter mi kaşınırım diye düşünüyorum

cnm canını sıkma düzelir herşey gönlünü ferah tutttt...

evet cnm o hissettiin bebişlerrr:)))

hayırlı olsun cnm güle güle uyusun bebiş odasında...güle güle kullansın

vuslatyarencim merhabalar..bnim dr da boşuna çatlak kremine para harcamayın diyo işe yaramıomuşşş...

bskozberk karnının gerilmeleri nasıl oldu canım vazelin falan sürdün mü?

cnm daha iii bide yağlı arko sürdüm oda acısını geçirdiii sanki ama anlaşılan ben çatlıcamm:1ninca:

gerçekten ööle olmuştuu kaydirigubbakcemile3 herkes sabırsızlıkla bekledii ama öğrenince hepimis rahatladıkkzemuszemus
:roflol::roflol:

hayırlı olsun cicişlerin cnm güle güle kullansın oğluşun:lepi:

Magazanın adı ne cnm.. İnternet olayndan biz de yrarlanırız belki..

Bu arada ben çıkıyoru arkadaşlar doktora gidicem malum.. Bol bol dua edin.. Hem belki cinsiyeti de netleşir.. Hadi kalın saglıcakla.. :1hug:
inşallah hayırlı haberlerle dönersin cnm

kızlar günaydınnn
ben saağlık ocağında kan verdim..yarın kendi doktoruma gösterecem ama aklıma takıldı
açlık şekerim 67 çıkmış...biraz düşük....acaba bişi olur mu
benimki hep yüksek yüksek olması zararlı ama düşüğün ne gibi zararı olur bilmiyorum en iyi cevabı dktrun vericek cnmbilmiyorumkismile

benim dktrda aynısını dedi ilkindede badem ve kakao yağı kullandım çok az bi çatlak oluştu şimdide bebe yağı kullanıyom o da aynı görevi görüyor bence:hulya:

benimki inatçı olucağını kanıtladı zatenkaydirigubbakcemile3inşallah doğuncada çok çektirmez:roflol:

cnm çok dikkat etmek lazımmm benimde basıma geldi bi sefer çokkk kötü oluooobenneyaptımki sinir oluo insannnkötükedihüso
canım sen bugün gittinmi dktura cinsiyet için fisfisfis

yok dirim bebe yağı kaşıntı yapmaz da ben de zaten karaciğer enz yüksekliğiyle ilgili kaşıntı var ya ondan acaba daha beter mi kaşınırım diye düşünüyorum

canım doktorun bişey dedi mi?
kaşıntıdan ziyade daha da yükseltmesinde
doktora danış bence,benim sürmediğimde kaşıntım oluyor

göbeğimin neden çıkmadıgını buldum sanırım bilmiyorumkismile benim bel kemiğim çok kalın yukardan dogru gelince ince tam belimde kalınlaşıyo epey sanırım göbeğimde yayılıyo ondan galiba:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…