2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kelebekcim inan görmedim yazını gözümden kaçmışşş.benimde bildiim kadarıla yüksek çıkması kötü cnmm bişi yoktur inşallah.

gülay85cim iyi haberlerle dön inşallh ben öğrenemedim sen öğren şu cinsiyeti:tomato:

Son düzenleme:
sağol çitoscuğum bir tek sen cevap verme zahmetinde bulundun...teşekkr ederim.....
rica ederim canım da belki diğer arkadaşlar görememiş olabilir yada anlamadıkları konu olduğu için cevaplayamamışta olabilir yanlış anlama lütfenyerimseniben

citoscum nabersin nasıl gidiyorrr?göbüş büyümeye devam mııı?:dance:
iyilik başakcım göbüş tam gaz ileri büyümeye devam ediyor:roflol:sen nasılsın canikom bebişin cinsiyetini öğrenmeye gitcektiniz noldu şimdide senin merakın saldı içimedelikafadulden

ben sana söylüyem niye çıkmadığını bazı kadınların iç karın duvarı esnek oluyormuş canım içten esnediği için bebişin rahatlıkla hareket edebiliyor bizim gibi olanlarda yani dar olanlar direk dışına fırlıyor göbek senin göbüşünde 5, aydan itibaren fırlıycak dışarı çünkü bebişin bayağı büyümüş olucaka.s

cnm benim saolasınn iyiyim.ben baska dr a gitcektim ama o da çarşamba varmış o gün gitcemm bakalım artık kısmet görürüz belkii.seninki en sonunda nasııı gösterdi cnm?bişi yedinmi formülü var mı ya?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet cnm iç karnın geniştir annemin de oleymiş...benimde tam tersi hemen belli oldu karnım hemen çıktı...ben çok korkuyorum ama simdiden gerildikçe bole acıyorsa ben napcam daha da büyüdükçe...bilmiyorumkismile

evet duymuştum bunu biran önce çıkmasını istiyorum :gitme: heyecan yapıyorumdelikafadulden karnıma birşeyler şıkıştırıp bide elbise giyince çok tatlı oluyorum:kedi::roflol:öyle gezmek istiyorum zaten şurda ne kaldıkiboshayallersmile

annemim göbüşü varmış hatta ben karnıydayken babamla ikisinin fotografı var çok tatlı çıkmışım ben bayanssulusmile hep acımaz heralde biraz daha büyüyünce geçer belki

anladım canım inşallah görürsünkaydirigubbakcemile3ben neler yemedimki 2 adet antep fıstıklı baton çikolata bir caramio bi küçük meyvalı süt yarım lt su içtim 10 dakika arayla göstrmedikçe koridoru dolaşıp geldim :roflol:bakalım sen neler yapıcan:roflol:

zemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cokacimcoook

sağol canım sen de her zaman yardımcı olmaya çalışırsın biliyorum
teşekkür ederim...

kızlar ben bu hafta dr a gideceğim....
sanırım şeker yükleme testi bu ara yapılıyo
ben evime yakın bi merkezde yaptırmak istiyorum
çünkü gittiğim hastane uzak
siz kaç saatte bi şeyler yiyorsunuz ben 2-3 saatte yemezsem şekerim düşüyo
bebek sebep oluyo herhalde

kelebekçiğim genelde herkese cevap yazmaya çalışıyorum
ama görmediklerim yada okuyamadığım sayfalar var canım
mesajını yeni gördüm açıkçası bende bilmiyorum bi sıkıntı olur mu
ama tahminim arkadaşların dediği gibi fazla çıkması sakıncalıdır.

elif canım vücut yapınla ilgili sanırım
ama merak etme 6.aydan sonra herkesin ki ben burdayım diye bağıracak:))
daha çok var

:roflol:
çitosum süpersin canım ya
benimkide ilkinde göstermedi bende neler yemediğim
yediklerim bitti baktım doktor ultrasona almadı beni
önümdede bayağı bir sıra var
bebk uyumasın diye merdivenlerden inip inip çıktım
zıpladım

cnm cım evine yakın sağlık ocağında yapılıyordur bi bak istersen cnmm.benim daha var yapılmasına ama zaten sağlık ocağı çağırıyormuş herhalde...
cnm ben 2 saatte bir yiyorum bişiler gidip gelip ağzıma bişi atıyrm..ankladım ki hamile olunca aç durmak ne bize ne de bebiye iyi gelioguclubacismile

kelebekçiğim benim bildiğim şeker yüklemesi 5.yada 6.aydan sonra yapılıyor
ben saate bakmıyorum ama sürekli ceviz/badem yiyorum
hatta şimdi yerken yarısını yere düşürdüm :gitme:

kelebekçiğim benim bildiğim şeker yüklemesi 5.yada 6.aydan sonra yapılıyor
ben saate bakmıyorum ama sürekli ceviz/badem yiyorum
hatta şimdi yerken yarısını yere düşürdüm :gitme:

aynen cnm sürekli ceviz,badem,fındık falan mutfağa gelip gittikçe atıyrm ağzıma arada süt koyup geliyorummm..:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…