- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.401
rica ederim canım da belki diğer arkadaşlar görememiş olabilir yada anlamadıkları konu olduğu için cevaplayamamışta olabilir yanlış anlama lütfenyerimsenibensağol çitoscuğum bir tek sen cevap verme zahmetinde bulundun...teşekkr ederim.....
iyilik başakcım göbüş tam gaz ileri büyümeye devam ediyor:roflol:sen nasılsın canikom bebişin cinsiyetini öğrenmeye gitcektiniz noldu şimdide senin merakın saldı içimedelikafaduldencitoscum nabersin nasıl gidiyorrr?göbüş büyümeye devam mııı?:dance:
ben sana söylüyem niye çıkmadığını bazı kadınların iç karın duvarı esnek oluyormuş canım içten esnediği için bebişin rahatlıkla hareket edebiliyor bizim gibi olanlarda yani dar olanlar direk dışına fırlıyor göbek senin göbüşünde 5, aydan itibaren fırlıycak dışarı çünkü bebişin bayağı büyümüş olucaka.sgöbeğimin neden çıkmadıgını buldum sanırım bilmiyorumkismile benim bel kemiğim çok kalın yukardan dogru gelince ince tam belimde kalınlaşıyo epey sanırım göbeğimde yayılıyo ondan galiba:uhm:
rica ederim canım da belki diğer arkadaşlar görememiş olabilir yada anlamadıkları konu olduğu için cevaplayamamışta olabilir yanlış anlama lütfenyerimseniben
iyilik başakcım göbüş tam gaz ileri büyümeye devam ediyor:roflol:sen nasılsın canikom bebişin cinsiyetini öğrenmeye gitcektiniz noldu şimdide senin merakın saldı içimedelikafadulden
göbeğimin neden çıkmadıgını buldum sanırım bilmiyorumkismile benim bel kemiğim çok kalın yukardan dogru gelince ince tam belimde kalınlaşıyo epey sanırım göbeğimde yayılıyo ondan galiba:uhm:
ben sana söylüyem niye çıkmadığını bazı kadınların iç karın duvarı esnek oluyormuş canım içten esnediği için bebişin rahatlıkla hareket edebiliyor bizim gibi olanlarda yani dar olanlar direk dışına fırlıyor göbek senin göbüşünde 5, aydan itibaren fırlıycak dışarı çünkü bebişin bayağı büyümüş olucaka.s
evet cnm iç karnın geniştir annemin de oleymiş...benimde tam tersi hemen belli oldu karnım hemen çıktı...ben çok korkuyorum ama simdiden gerildikçe bole acıyorsa ben napcam daha da büyüdükçe...bilmiyorumkismile
anladım canım inşallah görürsünkaydirigubbakcemile3ben neler yemedimki 2 adet antep fıstıklı baton çikolata bir caramio bi küçük meyvalı süt yarım lt su içtim 10 dakika arayla göstrmedikçe koridoru dolaşıp geldim :roflol:bakalım sen neler yapıcan:roflol:cnm benim saolasınn iyiyim.ben baska dr a gitcektim ama o da çarşamba varmış o gün gitcemm bakalım artık kısmet görürüz belkii.seninki en sonunda nasııı gösterdi cnm?bişi yedinmi formülü var mı ya?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anladım canım inşallah görürsünkaydirigubbakcemile3ben neler yemedimki 2 adet antep fıstıklı baton çikolata bir caramio bi küçük meyvalı süt yarım lt su içtim 10 dakika arayla göstrmedikçe koridoru dolaşıp geldim :roflol:bakalım sen neler yapıcan:roflol:
kelebekcim inan görmedim yazını gözümden kaçmışşş.benimde bildiim kadarıla yüksek çıkması kötü cnmm bişi yoktur inşallah.
gülay85cim iyi haberlerle dön inşallh ben öğrenemedim sen öğren şu cinsiyeti:tomato:
sağol canım sen de her zaman yardımcı olmaya çalışırsın biliyorum
teşekkür ederim...
:roflol:anladım canım inşallah görürsünkaydirigubbakcemile3ben neler yemedimki 2 adet antep fıstıklı baton çikolata bir caramio bi küçük meyvalı süt yarım lt su içtim 10 dakika arayla göstrmedikçe koridoru dolaşıp geldim :roflol:bakalım sen neler yapıcan:roflol:
kızlar ben bu hafta dr a gideceğim....
sanırım şeker yükleme testi bu ara yapılıyo
ben evime yakın bi merkezde yaptırmak istiyorum
çünkü gittiğim hastane uzak
siz kaç saatte bi şeyler yiyorsunuz ben 2-3 saatte yemezsem şekerim düşüyo
bebek sebep oluyo herhalde
kelebekçiğim benim bildiğim şeker yüklemesi 5.yada 6.aydan sonra yapılıyor
ben saate bakmıyorum ama sürekli ceviz/badem yiyorum
hatta şimdi yerken yarısını yere düşürdüm :gitme:
kelebekçiğim benim bildiğim şeker yüklemesi 5.yada 6.aydan sonra yapılıyor
ben saate bakmıyorum ama sürekli ceviz/badem yiyorum
hatta şimdi yerken yarısını yere düşürdüm :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?