- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.421
anladım canım inşallah görürsünkaydirigubbakcemile3ben neler yemedimki 2 adet antep fıstıklı baton çikolata bir caramio bi küçük meyvalı süt yarım lt su içtim 10 dakika arayla göstrmedikçe koridoru dolaşıp geldim :roflol:bakalım sen neler yapıcan:roflol:
kızlar ben bu hafta dr a gideceğim....
sanırım şeker yükleme testi bu ara yapılıyo
ben evime yakın bi merkezde yaptırmak istiyorum
çünkü gittiğim hastane uzak
siz kaç saatte bi şeyler yiyorsunuz ben 2-3 saatte yemezsem şekerim düşüyo
bebek sebep oluyo herhalde
keşke ben de sizin gibi olsam
benim canım hiçbişi yemek istemiyo
ha yiyim derken de 3-4 saati buluyo bu sefer şeker düşüyo
sinir oluyomm
bende sütü çok içiyorum canımaynen cnm sürekli ceviz,badem,fındık falan mutfağa gelip gittikçe atıyrm ağzıma arada süt koyup geliyorummm..:ecrin_bebek:
canım aslına bakarsan bende zorla yiyorumkeşke ben de sizin gibi olsam
benim canım hiçbişi yemek istemiyo
ha yiyim derken de 3-4 saati buluyo bu sefer şeker düşüyo
sinir oluyomm
:kedi:alkıma getirdin bende yiyom ceviz fındık bademde alcam canımı çektirdiniz:icecream:
kızlar ben birazdan dişçiye gitcemmm geçen kuru erik yerkene dişimi kırdıydım da...korkuyorum ya hiç gidesim yok ama ertelediim yeter artıkım:sm_confused:
benim adım bahar cnmaklinialirimsmilecitoscum ben senin adını sorucaktım:icecream::icecream:
aynen öyle canım bende sık sık acıkıyom hatta sofradan kalkıyom yarım saat geçmeden kendimi aç hissettiğim anlarda oluyorkaydirigubbakcemile3kızlar ben bu hafta dr a gideceğim....
sorma ya çok komik bi durum deli gibi ordan oraya yürüdüm kaydirigubbakcemile3bi doğsun totosunu ısırcem ahdım varsırnaşık şeykelebekçiğim genelde herkese cevap yazmaya çalışıyorum
ama görmediklerim yada okuyamadığım sayfalar var canım
mesajını yeni gördüm açıkçası bende bilmiyorum bi sıkıntı olur mu
ama tahminim arkadaşların dediği gibi fazla çıkması sakıncalıdır.
elif canım vücut yapınla ilgili sanırım
ama merak etme 6.aydan sonra herkesin ki ben burdayım diye bağıracak:))
daha çok var
:roflol:
çitosum süpersin canım ya
benimkide ilkinde göstermedi bende neler yemediğim
yediklerim bitti baktım doktor ultrasona almadı beni
önümdede bayağı bir sıra var
bebk uyumasın diye merdivenlerden inip inip çıktım
zıpladım
geçmiş olsun canım sorun olmazmı bebiş için
bsközberk canım geçmiş olsun
dikkat et
hunny canım çok doğru söylüyorsun
iş işten geçtikten sonra anlıcaz sanırım
tadını çıkarmaya çalışalım
benim adım bahar cnmaklinialirimsmile
aynen öyle canım bende sık sık acıkıyom hatta sofradan kalkıyom yarım saat geçmeden kendimi aç hissettiğim anlarda oluyorkaydirigubbakcemile3
sorma ya çok komik bi durum deli gibi ordan oraya yürüdüm kaydirigubbakcemile3bi doğsun totosunu ısırcem ahdım varsırnaşık şey
geliyorummmmkızlar sizi göbüş topiğine alayım :hulya:
sağol cnm :kedi:sanada kolay gelsin güle güle cnmkızlar teşekkür edrim..
bahar ismini çok severim ben ne güzellmiş adınopuyorumnanaktan
kızlar ben artık gidiyorum dişçiye çok kaynatmayın bensiz özlicemmm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benimki inatçı olucağını kanıtladı zatenkaydirigubbakcemile3inşallah doğuncada çok çektirmez:roflol:
canım sen bugün gittinmi dktura cinsiyet için fisfisfis
amannn durun inatçı olmasınllar biz de bi tane var kızım çok inat bi de bunlar inat olursa ben kafayı yerim 3 inat kızın arasında.sempatiksalakcinni
teşekkürler canım paylaşım içinopuyorumnanaktan
benim babamda oğlak 12 ocak
bebişde eğer gününde doğarsa 15 ocak olacak
dedesine çekecek deseneee :roflol:
sakin olun hanımlar niye kötü tarafından bakıyosunuzsanırım büyüdüklerinde de pek değişmiyorlar. benim babam da oğlak, eğer bebito beklenen günde doğarsa araları bir gün olacak. uymayan bir özellik bile yok! hele de azim, inat...naniknanik
canım ben koç burcuyum yani bende çok inatımdır gerçi bebişin kime çektiği belli de eşime üzülüyorum en çok başında birdi şimdi 2 olucak naniknaniko da ikizler burcu allah yardım etsinsakin olun hanımlar niye kötü tarafından bakıyosunuz
sessiz sakin olcak da yazıyo ordaaalülülülülülü
biz eşmle test ettik onayladık.o balık ben teraziyim ve tam olarak uyuyo bzmklerbayanssulusmile
herkese merhaba güsel anneler ve bebişleri...
biz cumartesi günü oğluşumun yatak odasını aldık :lepi: çooook güzel. sonra bir de mağaza buldum, tekstil olarak sadece kendi imalatlarını satıyorlar. fiyatlar çok uygun ve kalite de iyi. oradan da sweatler, badiler aldık prensimize. sweatlerden ve badilerden biri kravatlı, efendi adam olacak benim oğlum :roflol: mağaza biraz uzak ama internetten de satış yapıyorlarmış, yeni sezon 15 gün içinde girecekmiş. gidemezsem, oradan da alırım birşeyler.
Magazanın adı ne cnm.. İnternet olayndan biz de yrarlanırız belki..
Bu arada ben çıkıyoru arkadaşlar doktora gidicem malum.. Bol bol dua edin.. Hem belki cinsiyeti de netleşir.. Hadi kalın saglıcakla.. :1hug:
mrb anneler ve bebişler.nasılsınız?
belguncum inşallah amniosentez sonucun da ii çıkar.maşallah moralini yüksek tutman da çok iyi.zaten bu vakitten sonra en iisi moralini yüksek tutup dua etmek başka elimizden ne gelir?
kızlar bu çatlak kremi meselesi kafamı karıştırdı ben ilk hamileliğimde sadece badem yağı kullanmıştım karnımda hiç çatlak olmadı bacağımın üst kısmında hafif oluştu ona da ben akıl edip yağ sürmediğimdendi.
dr bana dedi ki istersen en pahali kremi al çatlayacak cilt çatlar dedi.
ben badem yağı ve kakao yağı aldım ama sadece 1defa sürdüm vıcık vıcık hoşuma gitmiyo bide benim şu kaşıntı meselesi var ya sanki onları da sürsem iice kaşıncam gibime geliyo.
lierac krem dün sordum 65 TL imiş.nette bazı sflarda okudm lierac kullandım hiç de faydası olmadı yazmışlar.
bir de burda hastanenin birinde tanıtım ürünü mustela veriolardı.arkadaş da çok ii hemen 2-3 kullanımda bile fark ediyor dedi.
siz ne dersiniz?ne düşünüyorsunuz?
kızlar ben bu hafta dr a gideceğim....
merhaba kızlar..
benım sabahları netım arıza yapıyor..sayfalar ne yapsam ne etsem asla acılmıyor...donuyor..oglenden sonra problem yok..ne iştir anlamadım..
burclardan konu bugun galıba..bende koç burcuyum...
merhaba kızlar..
benım sabahları netım arıza yapıyor..sayfalar ne yapsam ne etsem asla acılmıyor...donuyor..oglenden sonra problem yok..ne iştir anlamadım..
burclardan konu bugun galıba..bende koç burcuyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?