2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

başak cım senden de aynı performansı bekliyorusss :jeyyar: guclubacismile delikafadulden

canım az az ama sık sık ye dio doktorlarda sürekli bişiiler atıştımalısınn özellikle tatlı şeyler atıştır ki şekerin düşmesin
bence de düşük şekerin zararı yoktur ki bunu zaten şeker yüklemesi yaparak telafi ediyolar ama yüksek olduğunda yediklerini kısıtlaman gerekio die biliyorumm inş en kısa sürede atlatırsın cnmm opuyorumnanaktan çok çok geçmiş olsunn yerimseniben

Bazı anneler doğum yaptıktan sonra bebekleriyle bizlere geldiklerinde, bebekleri yanlarında olmalarına rağmen, "onun karnımdaki kıpırtılarını özlüyorum" derler. Bu, biz insanların sıklıkla yaptığı hatalardan biri: Bulunduğumuz anı yaşamak yerine geçmişe ya da geleceğe odaklanıyor ve bunu anılarda yaşayarak telaffi etmeye çalışıyoruz...

kaan kocatepe böyle dioo :1rolleyes: yani bu günlerimizin tadını çıkartalım arkadaşlar herşeyi kafanıza takmayın herşey olacağına varıyo dua edelim sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alalımm boshayallersmile opuyorumnanaktan

güldencim ben göstersin diye 1 saat sıcakta yürüdüm geldim ilk seferde pozisyonu birazcık bile değişmemişti sarı inadı mı olcak acaba bebimin anası gibiii.babası kara ama bunda sarı inadı var sanırsammm:roflol:

kızlar ben birazdan dişçiye gitcemmm geçen kuru erik yerkene dişimi kırdıydım da...korkuyorum ya hiç gidesim yok ama ertelediim yeter artıkım:sm_confused:

aynen cnm sürekli ceviz,badem,fındık falan mutfağa gelip gittikçe atıyrm ağzıma arada süt koyup geliyorummm..:ecrin_bebek:
bende sütü çok içiyorum canım
fındıkta yiyorum,ama antep fıstığından tiksindim iyice

keşke ben de sizin gibi olsam
benim canım hiçbişi yemek istemiyo
ha yiyim derken de 3-4 saati buluyo bu sefer şeker düşüyo
sinir oluyomm
canım aslına bakarsan bende zorla yiyorum
eşim zorla yediriyor
yiyorum ama eskisi gibi iştahlı yiyemiyorum
sen tatlı şeyler yemeye çalış
incir,kuru kayısı bunlarda kendine getirir seni bayanssulusmile

alkıma getirdin bende yiyom ceviz fındık bademde alcam canımı çektirdiniz:icecream:
:kedi:

bsközberk canım geçmiş olsun
dikkat et

hunny canım çok doğru söylüyorsun
iş işten geçtikten sonra anlıcaz sanırım
tadını çıkarmaya çalışalım

citoscum ben senin adını sorucaktım:icecream::icecream:
benim adım bahar cnmaklinialirimsmile

aynen öyle canım bende sık sık acıkıyom hatta sofradan kalkıyom yarım saat geçmeden kendimi aç hissettiğim anlarda oluyorkaydirigubbakcemile3

sorma ya çok komik bi durum deli gibi ordan oraya yürüdüm kaydirigubbakcemile3bi doğsun totosunu ısırcem ahdım varsırnaşık şey

geçmiş olsun canım sorun olmazmı bebiş için

bsközberk canım geçmiş olsun
dikkat et

hunny canım çok doğru söylüyorsun
iş işten geçtikten sonra anlıcaz sanırım
tadını çıkarmaya çalışalım

kızlar teşekkür edrim..

bahar ismini çok severim ben ne güzellmiş adınopuyorumnanaktan

kızlar ben artık gidiyorum dişçiye çok kaynatmayın bensiz özlicemmm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar sizi göbüş topiğine alayım :hulya:
geliyorummmm

sağol cnm :kedi:sanada kolay gelsin güle güle cnmopuyorumnanaktan

benimki inatçı olucağını kanıtladı zatenkaydirigubbakcemile3inşallah doğuncada çok çektirmez:roflol:

canım sen bugün gittinmi dktura cinsiyet için fisfisfis

amannn durun inatçı olmasınllar biz de bi tane var kızım çok inat bi de bunlar inat olursa ben kafayı yerim 3 inat kızın arasında.sempatiksalakcinni

teşekkürler canım paylaşım içinopuyorumnanaktan
benim babamda oğlak 12 ocak
bebişde eğer gününde doğarsa 15 ocak olacak
dedesine çekecek deseneee :roflol:

sanırım büyüdüklerinde de pek değişmiyorlar. benim babam da oğlak, eğer bebito beklenen günde doğarsa araları bir gün olacak. uymayan bir özellik bile yok! hele de azim, inat...naniknanik
sakin olun hanımlar niye kötü tarafından bakıyosunuz
sessiz sakin olcak da yazıyo ordaaalülülülülülü
biz eşmle test ettik onayladık.o balık ben teraziyim ve tam olarak uyuyo bzmklerbayanssulusmile

sakin olun hanımlar niye kötü tarafından bakıyosunuz
sessiz sakin olcak da yazıyo ordaaalülülülülülü
biz eşmle test ettik onayladık.o balık ben teraziyim ve tam olarak uyuyo bzmklerbayanssulusmile
canım ben koç burcuyum yani bende çok inatımdır gerçi bebişin kime çektiği belli de eşime üzülüyorum en çok başında birdi şimdi 2 olucak naniknaniko da ikizler burcu allah yardım etsin

ohh ne güzell eşyalar alınıyor hatta tamamlanıyor..hayırlı olsun cnm allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inş..şu anda siteye bende bakıyorum..

Magazanın adı ne cnm.. İnternet olayndan biz de yrarlanırız belki..

Bu arada ben çıkıyoru arkadaşlar doktora gidicem malum.. Bol bol dua edin.. Hem belki cinsiyeti de netleşir.. Hadi kalın saglıcakla.. :1hug:

dualarım seninle hadi inş netleşir cinsiyeti güzel haberlerini bekliyoruz

canım ben vazelin kullanıyorum hatta bacaklarıma baldırlarıma bile sürüyorum her akşam kullanıyorum doktoruma danıştım cmt günü ne tavsiye eder diye hiç bişi dedi vazeline devam et ama dedi çatlayacaksa herşekilde çatlıcaktır bunun önüne geçilmez dedi..ve bir çok kişide aynı şeyi sölüyor etrafımda bazısının çatlarmış bazısının çatlamazmış..yani bencede çatlıcaksa zaten ne sürersek sürelim çatlar gibime geliyor benim kuzneimin hiç çatlak olmadı mesela anneminde olmamış..vazelin en güzeli bence

selam cnm şeker yükleme testi 6ayda falan diye biliyorum.bende sürekli ağzıma bişiler atıyorum badem ceviz fındık çok yedim ilk zamanlar ama iki aydır belkide hiç doğrudüzgün yemiyorum son zamanlarda sarı kuru üzüme dadandım ben çok lezzetli ve arada her miğdem bişi istediğinde atıştırmak güzel oluyor hem duydum ki bebeğin cildi güzel olurmuş sarı kuru üzüm yersekkkk:)))))))

başak canım hoşgeldin bu arada cnm..geçmiş olsun benimde dişim günlerdir sızlıyor dün ağrımadı bugün yine başladı sızlamaya sordum cmt doktora dolgum düşmüş dedim baktır dedi bişi olmaz dedi..bakalım bende gitmeye çalışcam daha kötü olmadan

Son düzenleme:
merhaba kızlar..
benım sabahları netım arıza yapıyor..sayfalar ne yapsam ne etsem asla acılmıyor...donuyor..oglenden sonra problem yok..ne iştir anlamadım..
burclardan konu bugun galıba..bende koç burcuyum...

kızlar diğer topikte yazdım ama burdada yazayım
eğer kahvaltıda peynir,süt vs.tüketiyorsanız
eleviti sakın kahvaltıyla birlikte almayın
demirin emilimini azaltıyor

merhaba kızlar..
benım sabahları netım arıza yapıyor..sayfalar ne yapsam ne etsem asla acılmıyor...donuyor..oglenden sonra problem yok..ne iştir anlamadım..
burclardan konu bugun galıba..bende koç burcuyum...

hoşgeldin kuzucum..alla alla neden öle yapıyor acaba sabah saatleri site çok yoğun olduğundan olabilir belki benimde çok geç açılıyor..bu arada konu burçlar değil aslında loliss çok güzel bir paylaşımda bulunmuş sağolsun oğlak burcu bebeklerinni özellikleri:))yorumlar ona istinaden yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…