2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar..
benım sabahları netım arıza yapıyor..sayfalar ne yapsam ne etsem asla acılmıyor...donuyor..oglenden sonra problem yok..ne iştir anlamadım..
burclardan konu bugun galıba..bende koç burcuyum...
hoşgeldin dilekcim ikimiz aynı burcuz ne güzelkaydirigubbakcemile5

kızlar diğer topikte yazdım ama burdada yazayım
eğer kahvaltıda peynir,süt vs.tüketiyorsanız
eleviti sakın kahvaltıyla birlikte almayın
demirin emilimini azaltıyor
ben demir ilacı kullanıyorum onun zararı varmı cnmbilmiyorumkismile

:roflol: senin ki şimdiden burcunun özelliklerini belli etmeye başlamışş cnm inatçı bi oğlakk gelio belli olduu yerimseniben ama sende inat et yılmaa guclubacismile

kızlar ben birazdan dişçiye gitcemmm geçen kuru erik yerkene dişimi kırdıydım da...korkuyorum ya hiç gidesim yok ama ertelediim yeter artıkım:sm_confused:

geçmiş olsun cnmm , korkunun ecele faydası yok aslanlar gibi git ve gell bekliyoruss guclubacismile olumunekankayizsmile

hunny canım çok doğru söylüyorsun
iş işten geçtikten sonra anlıcaz sanırım
tadını çıkarmaya çalışalım

:smiley-cool: thanks cnmm

aynen öyle canım bende sık sık acıkıyom hatta sofradan kalkıyom yarım saat geçmeden kendimi aç hissettiğim anlarda oluyorkaydirigubbakcemile3
sorma canım bende acayip acıkıyorumm sofradan kalkarken daha ne yicem die düşünüyorummkafamçokkarıştı

kızlar ben artık gidiyorum dişçiye çok kaynatmayın bensiz özlicemmm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadi kıss çabuk git gell

sakin olun hanımlar niye kötü tarafından bakıyosunuz
sessiz sakin olcak da yazıyo ordaaalülülülülülü
biz eşmle test ettik onayladık.o balık ben teraziyim ve tam olarak uyuyo bzmklerbayanssulusmile

benim eşimde balık mart, ben kova şubat, bebişimizde oğlak ocak
sonra biz aralık kasım ekim die devam etmeyi düşünüyoruss :roflol:

kızlar sizin kesin oğlak mı olacak?
benimki kovada olabilir
özgür burç :hulya:

canım benimki netten hesapladığıma göre 15-16 ocak olucak ama 21 den sonraya kalırsa kova yani benim le aynı burç olucakk sırnaşık şey

slm hanımlar nasılsınız bakalım 1 haftadır giremiyordum bayağı yeni hamileler gelmiş ama herkesiz iyi olduğunu görüyorum inşllh böyle devam eder. benim bebek çok hareketlendi artık hiç rahat vermiyor. birde kasığımda hareketli olunca hiç yatamıyorum bile yaramazmı olacak ne

merhaba kızlar..
benım sabahları netım arıza yapıyor..sayfalar ne yapsam ne etsem asla acılmıyor...donuyor..oglenden sonra problem yok..ne iştir anlamadım..
burclardan konu bugun galıba..bende koç burcuyum...

hoşgeldin canım
senin bilgisayar öğlene doğru anca ayılıodurr sıcaklardann :roflol:
gerçi benimki de yavaş bugün noldu bilmemm ptesi sendromu yaşıyorus galiba kafamçokkarıştı

benimde diş ağrısı var dr.um film çekimine izin vermediği için yaptıramıyorum diş druda film çekmeden dişe bakamıyor. ne yapacağımı bilmiyorum şimdilik idare ediyorum bakalım

hoşgeldin cnmmm
yeni nesil böyle çok yaramasss eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni

h.b cnm benim bebeğin ayakları kasığımda seninkide öylemi acaba dönmedi daha

neresi neremde bilmiyorum ama benimkide daha aşağıda göbek hizama çıkmadı yani, ama 1-2 haftaya göbek hizasına çıkacakmışş opuyorumnanaktan
yanlız tepiklerinden anlaşıldığına göre benimki de dönmedi aklinialirimsmile

kızlar diğer topikte yazdım ama burdada yazayım
eğer kahvaltıda peynir,süt vs.tüketiyorsanız
eleviti sakın kahvaltıyla birlikte almayın
demirin emilimini azaltıyor
ben kahvaltıda peynırı cokk yıyorum..ama elevıtım hemen arkasından ıçıyourm..yanı kahvaltı sonrası ıçıyommm
kuşum 1 haftadır boyle...
merkezde bır sorunmu var acep..
ınternet acılmıyor zattı..kaç kez basarbasam bayayım yokk..açılmıyor...sadece bu sıte degıl hıç bır yer.alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
canım hoşgeldin
nasılsın?
benim nette yavaş
ıyıyım...yarıom saattır kasıklarım çok agrıyor..hafıf belımdede var..
bırazdan uzancam ...oyyyyyyyyyyyyyyyyy...
dıktorumu aradım..ayrıntılı ultrasona yolluycak benı..bu hafta ıçınde gel dedı..ben persembe gıderım..ayrıntılı ultrason ıçınde 1 hafta sonraya gun verırler herhaldaaaaaa..

aynıyızzzzzzzzzz..
bende demır kullanıyorum..ac karbnına onu ıçıyorum..kahvaltıdan sonrada elevıt..
bugun kaç yere gıttım kımse hamıle oldugumu anlamadı..5 aylık dedıklerımde şarırdııı... akannehir akannehir akannehir

hoşgeldınnnneeeee napsın kuzu daracık yerde tepışecek tabiii...
hoşgeldin canım
senin bilgisayar öğlene doğru anca ayılıodurr sıcaklardann :roflol:
gerçi benimki de yavaş bugün noldu bilmemm ptesi sendromu yaşıyorus galiba kafamçokkarıştı
gebertcem ben bu bılgısayarı...

benimde diş ağrısı var dr.um film çekimine izin vermediği için yaptıramıyorum diş druda film çekmeden dişe bakamıyor. ne yapacağımı bilmiyorum şimdilik idare ediyorum bakalım
gecmıs olsun..............olumunekankayizsmile
h.b cnm benim bebeğin ayakları kasığımda seninkide öylemi acaba dönmedi daha
doner canım yakında..

canım zarardan ziyade
demir hapını zaten kahvaltıyla birlikte almaman gerekiyor biliyosundur
sorunu anlamadım demir hapıyla eleviti birlikte mi alıyorsun?

hoşgeldin canım a.s.

geçmiş olsun canım
doğumdan sonra mı gideceksin peki?
Allah kolaylık versin

benımmkı ultrasonda yanlamasına yatıyor..ama heryere tekme atıyor..elllerıylede yokluyor sanırım...aşagılarıda kurcalıyor arada velet...

adileciğim ben eleviti önce alıyorum doktor kahvaltıyı ortalama 40 dakika felan sonra
yap dedi,canım ben 1 aydır boşu boşuna içiyormuşum resmen ya

canım demir hapıyla eleviti birlikte almamız gerekmio mu zaten bilmiyorumkismile ben akşam yemeğinden sonra alıyorum ikisini aynı anda

buarada başak mı gitmişti diş doktoruna hamileyken gidilmesmiii bilmiyorumkismile

benimde aşağıda hala canım

benımmkı ultrasonda yanlamasına yatıyor..ama heryere tekme atıyor..elllerıylede yokluyor sanırım...aşagılarıda kurcalıyor arada velet...

:roflol: ay Allah iyiliğini versin emi öldüm gülmekdenn :roflol: :roflol: :roflol:
benimkide ööle ya aşağıları sağ sol farketmio heryeri yokluo

ama bu haftalardan sonra çok hareket etmesi gerekiomuş kasların güçlenmesi için yoksa kaslarda erime oluomuşşş a.s

evet canım dişçiye gitti
canım ben demir hapı kullanmıyorum
elevit alıyorum,elevittede demir var
salak ben eleviti sütle birlikte alıyordum
doktor alma sakın dedi,demir hapıyla elevit birlikte alınması mı gerekiyor onu bilmiyorum

ben çıktım kızlar..kocam pazara gıttıydı..kapıyı açtı sımcık..getırdıklerını dobaba koyam..sonrada yatam uzanam..
yarın sabahta kıtlenırse pc..araycam vallah merkezııııı...gorusuruz kızlar...

belguncum tesekkurler canım...

ben sabah bir ara uyanıp kan şurubumu içiyorum. sonra kahvaltıyla beraber eleviti alıyorum. süt ürünleri demir emilimini azaltıyor biliyorum ama demir de şuruptan gelsin diye düşünüyordum. zaten yakında şurubu iki doza çıkartacağız.

bana elevit vermedi cnm sadece demir hapı verdi santafer fort diye bi ilaç günde 1 kez kullanıyorum onu sordum

:roflol::roflol::roflol:çatladım gülmektensırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…