- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.441
hoşgeldin dilekcim ikimiz aynı burcuz ne güzelkaydirigubbakcemile5merhaba kızlar..
benım sabahları netım arıza yapıyor..sayfalar ne yapsam ne etsem asla acılmıyor...donuyor..oglenden sonra problem yok..ne iştir anlamadım..
burclardan konu bugun galıba..bende koç burcuyum...
ben demir ilacı kullanıyorum onun zararı varmı cnmbilmiyorumkismilekızlar diğer topikte yazdım ama burdada yazayım
eğer kahvaltıda peynir,süt vs.tüketiyorsanız
eleviti sakın kahvaltıyla birlikte almayın
demirin emilimini azaltıyor
güldencim ben göstersin diye 1 saat sıcakta yürüdüm geldim ilk seferde pozisyonu birazcık bile değişmemişti sarı inadı mı olcak acaba bebimin anası gibiii.babası kara ama bunda sarı inadı var sanırsammm:roflol:
kızlar ben birazdan dişçiye gitcemmm geçen kuru erik yerkene dişimi kırdıydım da...korkuyorum ya hiç gidesim yok ama ertelediim yeter artıkım:sm_confused:
hunny canım çok doğru söylüyorsun
iş işten geçtikten sonra anlıcaz sanırım
tadını çıkarmaya çalışalım
sorma canım bende acayip acıkıyorumm sofradan kalkarken daha ne yicem die düşünüyorummkafamçokkarıştıaynen öyle canım bende sık sık acıkıyom hatta sofradan kalkıyom yarım saat geçmeden kendimi aç hissettiğim anlarda oluyorkaydirigubbakcemile3
hadi kıss çabuk git gellkızlar ben artık gidiyorum dişçiye çok kaynatmayın bensiz özlicemmm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sakin olun hanımlar niye kötü tarafından bakıyosunuz
sessiz sakin olcak da yazıyo ordaaalülülülülülü
biz eşmle test ettik onayladık.o balık ben teraziyim ve tam olarak uyuyo bzmklerbayanssulusmile
kızlar sizin kesin oğlak mı olacak?
benimki kovada olabilir
özgür burç :hulya:
merhaba kızlar..
benım sabahları netım arıza yapıyor..sayfalar ne yapsam ne etsem asla acılmıyor...donuyor..oglenden sonra problem yok..ne iştir anlamadım..
burclardan konu bugun galıba..bende koç burcuyum...
slm hanımlar nasılsınız bakalım 1 haftadır giremiyordum bayağı yeni hamileler gelmiş ama herkesiz iyi olduğunu görüyorum inşllh böyle devam eder. benim bebek çok hareketlendi artık hiç rahat vermiyor. birde kasığımda hareketli olunca hiç yatamıyorum bile yaramazmı olacak ne
hoşgeldin cnmmm
yeni nesil böyle çok yaramasss eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni
h.b cnm benim bebeğin ayakları kasığımda seninkide öylemi acaba dönmedi daha
ben kahvaltıda peynırı cokk yıyorum..ama elevıtım hemen arkasından ıçıyourm..yanı kahvaltı sonrası ıçıyommmkızlar diğer topikte yazdım ama burdada yazayım
eğer kahvaltıda peynir,süt vs.tüketiyorsanız
eleviti sakın kahvaltıyla birlikte almayın
demirin emilimini azaltıyor
kuşum 1 haftadır boyle...hoşgeldin kuzucum..alla alla neden öle yapıyor acaba sabah saatleri site çok yoğun olduğundan olabilir belki benimde çok geç açılıyor..bu arada konu burçlar değil aslında loliss çok güzel bir paylaşımda bulunmuş sağolsun oğlak burcu bebeklerinni özellikleri:))yorumlar ona istinaden yani..
ıyıyım...yarıom saattır kasıklarım çok agrıyor..hafıf belımdede var..canım hoşgeldin
nasılsın?
benim nette yavaş
aynıyızzzzzzzzzz..hoşgeldin dilekcim ikimiz aynı burcuz ne güzelkaydirigubbakcemile5
ben demir ilacı kullanıyorum onun zararı varmı cnmbilmiyorumkismile
hoşgeldınnnneeeee napsın kuzu daracık yerde tepışecek tabiii...slm hanımlar nasılsınız bakalım 1 haftadır giremiyordum bayağı yeni hamileler gelmiş ama herkesiz iyi olduğunu görüyorum inşllh böyle devam eder. benim bebek çok hareketlendi artık hiç rahat vermiyor. birde kasığımda hareketli olunca hiç yatamıyorum bile yaramazmı olacak ne
gebertcem ben bu bılgısayarı...hoşgeldin canım
senin bilgisayar öğlene doğru anca ayılıodurr sıcaklardann :roflol:
gerçi benimki de yavaş bugün noldu bilmemm ptesi sendromu yaşıyorus galiba kafamçokkarıştı
gecmıs olsun..............olumunekankayizsmilebenimde diş ağrısı var dr.um film çekimine izin vermediği için yaptıramıyorum diş druda film çekmeden dişe bakamıyor. ne yapacağımı bilmiyorum şimdilik idare ediyorum bakalım
doner canım yakında..h.b cnm benim bebeğin ayakları kasığımda seninkide öylemi acaba dönmedi daha
canım zarardan ziyadehoşgeldin dilekcim ikimiz aynı burcuz ne güzelkaydirigubbakcemile5
ben demir ilacı kullanıyorum onun zararı varmı cnmbilmiyorumkismile
hoşgeldin canım a.s.slm hanımlar nasılsınız bakalım 1 haftadır giremiyordum bayağı yeni hamileler gelmiş ama herkesiz iyi olduğunu görüyorum inşllh böyle devam eder. benim bebek çok hareketlendi artık hiç rahat vermiyor. birde kasığımda hareketli olunca hiç yatamıyorum bile yaramazmı olacak ne
benimde diş ağrısı var dr.um film çekimine izin vermediği için yaptıramıyorum diş druda film çekmeden dişe bakamıyor. ne yapacağımı bilmiyorum şimdilik idare ediyorum bakalım
neresi neremde bilmiyorum ama benimkide daha aşağıda göbek hizama çıkmadı yani, ama 1-2 haftaya göbek hizasına çıkacakmışş opuyorumnanaktan
yanlız tepiklerinden anlaşıldığına göre benimki de dönmedi aklinialirimsmile
canım zarardan ziyade
demir hapını zaten kahvaltıyla birlikte almaman gerekiyor biliyosundur
sorunu anlamadım demir hapıyla eleviti birlikte mi alıyorsun?
hoşgeldin canım a.s.
geçmiş olsun canım
doğumdan sonra mı gideceksin peki?
Allah kolaylık versin
benimde aşağıda hala canımneresi neremde bilmiyorum ama benimkide daha aşağıda göbek hizama çıkmadı yani, ama 1-2 haftaya göbek hizasına çıkacakmışş opuyorumnanaktan
yanlız tepiklerinden anlaşıldığına göre benimki de dönmedi aklinialirimsmile
benımmkı ultrasonda yanlamasına yatıyor..ama heryere tekme atıyor..elllerıylede yokluyor sanırım...aşagılarıda kurcalıyor arada velet...
bana elevit vermedi cnm sadece demir hapı verdi santafer fort diye bi ilaç günde 1 kez kullanıyorum onu sordumcanım zarardan ziyade
demir hapını zaten kahvaltıyla birlikte almaman gerekiyor biliyosundur
sorunu anlamadım demir hapıyla eleviti birlikte mi alıyorsun?
hoşgeldin canım a.s.
geçmiş olsun canım
doğumdan sonra mı gideceksin peki?
Allah kolaylık versin
:roflol::roflol::roflol:çatladım gülmektensırnaşık şeysırnaşık şeybenımmkı ultrasonda yanlamasına yatıyor..ama heryere tekme atıyor..elllerıylede yokluyor sanırım...aşagılarıda kurcalıyor arada velet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?