2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım demir hapınıda kahvaltıyla almayacaksın
ben aç karna alıyordum yarım saat sonrada kahvaltı yapıyordum
doktora gittiğinde sor
benim saçlarım dökülmeye başladı
eleviti şimdi düzgün alıyorum 2 haftadır durdu dökülme
abarmıyorum 7-8 yıldır bu demir haplarıyla kafayı yedim
nefret ediyorum hepsinden

canlarım ben çıkıyorumm yemeğimi filan yapayım anca olur kocişim gelene kadar da biras yatarımm mirmirmirmir
hepinisi öptümm

kızlar kucukinsan.com diye bir site var. yayınlanan makaleler falan çok güzel. ayrıca babalara yönelik de bir sürü şey var. eşlerinizin de hoşuna gidebilir. bir bakın isterseniz.

Dirimciğim ben zaten geçen haftadan beri dra gidiyorum önce prof kadın doğumcuya gittim o 2ayrı bölüme yönlendirdi onlara gittim bi tahlilim kalmıştı.onu da bugün özelde yaptırdım.inş çarşamba yada perşembe sonuçlanacak.bakalım ne olacak bu uyuz halim-tatlicadiarzu-
citos ben de ismini merak ediyodum öğrenmiş oldum hep aklıma cheetos cips geliyodu ben çocukluktan beri çok severim de cheetosucokacimcoook

benimde diş ağrısı var dr.um film çekimine izin vermediği için yaptıramıyorum diş druda film çekmeden dişe bakamıyor. ne yapacağımı bilmiyorum şimdilik idare ediyorum bakalım

ayy diş ağrısı nedir bu herkesde çıkmaya başladı benimde ağrıyor üff inş daha kötü olmaz benim filme gerek duymadı direk dolgu düştüğü için.geçmiş olsun sanda

hadi çarş yada perş güzle haberlerin gelsin inş cnmcım..çitosun neymiş ki ismii ben görmedim hani hani:)))

arkideşler demir hapları almadan 1 saat önce ve aldıktan 1 saat sonra çay,kahve,süt ve süt ürünleri tüketilmez
çünkü bu gıdalar demir emilimini hızlandırır yani hemencek çıkar vücuttan demir
aç ya da tok olmak önemli değil
uzuuuuun zamandır demir eksikliği çektiğim için biliyorumboshayallersmile

ohooooo tüm isimler ifşa oluyor, kızlar hiç gizeminiz kalmadı. :roflol: sempatiksalakcinni
ben de gideyim de birşeyler hazırlayayım yemeğe. hoşçakalınnnn...lülülülülülü

ohooooo tüm isimler ifşa oluyor, kızlar hiç gizeminiz kalmadı. :roflol: sempatiksalakcinni
ben de gideyim de birşeyler hazırlayayım yemeğe. hoşçakalınnnn...lülülülülülü

seneinkini de sorcaz diye kaçıyon di mii:roflol:
git hadi aç koyma tosunumuzucokacimcoook

yok kısss tutturamadın benim adım da ZEHRA
bu arada tanıştıma memnun oldumvereliniortak
ben de memnun oldum canıma.s.
saten hiç tutturamadım bugüne kadar

Son düzenleme:
kız allah iyiliğini versin valla sen hep güldürüyon beni alah da seni güldürsün
çitos un adı bahar mııışşşa.s.

:)))))nebilim birden öle adını falan sormuşlar bende çiğdem sanıyordum hep ondan sordum :)))amin canım cümlemizi inşşş..hep gülelim inşş..mucu mucu muk muk:))

inş.canım ya sağol.
başkasıyla karıştırmadıysam bahar mış.ben çıkıp bikaç saat sonra giriom bi sürü yazılmış oluyo da bazen kim ne dedi karıştırabiliom

aynen yaaa biraz işe dalıyorum bir sayfayı açıp yeniliyorumki oooo neler kaynamış kazanda neler:)

yok kısss tutturamadın benim adım da ZEHRA
bu arada tanıştıma memnun oldumvereliniortak

Zehracım ve lolisde İkbal miş bende Belgün bende memnun oldum canlarım:))daha ii oldu böle tabi untumazsak:))opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…