- 11 Ağustos 2008
- 12.350
- 1.662
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.461
canlarım ben çıkıyorumm yemeğimi filan yapayım anca olur kocişim gelene kadar da biras yatarımm mirmirmirmir
hepinisi öptümm
benimde diş ağrısı var dr.um film çekimine izin vermediği için yaptıramıyorum diş druda film çekmeden dişe bakamıyor. ne yapacağımı bilmiyorum şimdilik idare ediyorum bakalım
Dirimciğim ben zaten geçen haftadan beri dra gidiyorum önce prof kadın doğumcuya gittim o 2ayrı bölüme yönlendirdi onlara gittim bi tahlilim kalmıştı.onu da bugün özelde yaptırdım.inş çarşamba yada perşembe sonuçlanacak.bakalım ne olacak bu uyuz halim-tatlicadiarzu-
citos ben de ismini merak ediyodum öğrenmiş oldum hep aklıma cheetos cips geliyodu ben çocukluktan beri çok severim de cheetosucokacimcoook
hadi çarş yada perş güzle haberlerin gelsin inş cnmcım..çitosun neymiş ki ismii ben görmedim hani hani:)))
inş.canım ya sağol.hadi çarş yada perş güzle haberlerin gelsin inş cnmcım..çitosun neymiş ki ismii ben görmedim hani hani:)))
loliss senin adın ne sahi seni de okurken aklıma hep lolipop şeker geliyo da ben çok severim topitop lolipop falan daolumunekankayizsmile
ben de çok severim nerde abur cubur biz orda:icecream:
benim adım daaa ikbal
seninki ne emel diyesim geliyo sana hep nedense:uhm:
ohooooo tüm isimler ifşa oluyor, kızlar hiç gizeminiz kalmadı. :roflol: sempatiksalakcinni
ben de gideyim de birşeyler hazırlayayım yemeğe. hoşçakalınnnn...lülülülülülü
ben de memnun oldum canıma.s.yok kısss tutturamadın benim adım da ZEHRA
bu arada tanıştıma memnun oldumvereliniortak
kız allah iyiliğini versin valla sen hep güldürüyon beni alah da seni güldürsün
çitos un adı bahar mııışşşa.s.
inş.canım ya sağol.
başkasıyla karıştırmadıysam bahar mış.ben çıkıp bikaç saat sonra giriom bi sürü yazılmış oluyo da bazen kim ne dedi karıştırabiliom
yok kısss tutturamadın benim adım da ZEHRA
bu arada tanıştıma memnun oldumvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?