- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.481
ohooooo tüm isimler ifşa oluyor, kızlar hiç gizeminiz kalmadı. :roflol: sempatiksalakcinni
ben de gideyim de birşeyler hazırlayayım yemeğe. hoşçakalınnnn...lülülülülülü
:)))))nebilim birden öle adını falan sormuşlar bende çiğdem sanıyordum hep ondan sordum :)))amin canım cümlemizi inşşş..hep gülelim inşş..mucu mucu muk muk:))
aynen yaaa biraz işe dalıyorum bir sayfayı açıp yeniliyorumki oooo neler kaynamış kazanda neler:)
Zehracım ve lolisde İkbal miş bende Belgün bende memnun oldum canlarım:))daha ii oldu böle tabi untumazsak:))opuyorumnanaktan
ben çıkyıorum kıslarrr akşam girebilirsem girerim çok öptüm hepinizi mucukssss mucuksss allaha emanet olun bebişlere ii bakın
selam kızlar....
anca girebildim... cumartesi gittik dr um herşeyin normal olduğunu söyledi çok şükür... suyu normale dönmüş risk grubunda değil...şekerde çıkmadı... bebeğim 356 gr ve 32.1 cm...baş aşağı pozisyonda ve gayet rahat görünüyor... sizinle paylaşayım istedim...
belgünüm su fazlalığını sen mi sordun tam bilmiyorum ama benimde öyle bir sorunum vardı.. ya gebelik şekeri ya da kan uyuşmazlığından olurmuş.. belli bir sınıra kadar normal ama fazla olunca erken doğum olabilirmiş..
arada gene girerim öpüyorum sizi...
kolay gelsin hunny...
Dirimciğim ben zaten geçen haftadan beri dra gidiyorum önce prof kadın doğumcuya gittim o 2ayrı bölüme yönlendirdi onlara gittim bi tahlilim kalmıştı.onu da bugün özelde yaptırdım.inş çarşamba yada perşembe sonuçlanacak.bakalım ne olacak bu uyuz halim-tatlicadiarzu-
citos ben de ismini merak ediyodum öğrenmiş oldum hep aklıma cheetos cips geliyodu ben çocukluktan beri çok severim de cheetosucokacimcoook
aman Allah ım diş ağrısı mıııı :1shok: Allah dan o bari yok bendeee eyvahedigeldismile inşş olmas da geçmiş olsunn canımayy diş ağrısı nedir bu herkesde çıkmaya başladı benimde ağrıyor üff inş daha kötü olmaz benim filme gerek duymadı direk dolgu düştüğü için.geçmiş olsun sanda
belgun huny citos bozbek çok teşekkür ederim cevaplarınız için...
ayy işlerim yoğundu doğru dürüst giremedim bile hepsinide okuyamadım baya kaynatmışsınız ama bensiz kıskandımmmm
kızlar sizin kesin oğlak mı olacak?
benimki kovada olabilir
özgür burç :hulya:
ohh ne güzell eşyalar alınıyor hatta tamamlanıyor..hayırlı olsun cnm allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inş..şu anda siteye bende bakıyorum..
dualarım seninle hadi inş netleşir cinsiyeti güzel haberlerini bekliyoruz
canım ben vazelin kullanıyorum hatta bacaklarıma baldırlarıma bile sürüyorum her akşam kullanıyorum doktoruma danıştım cmt günü ne tavsiye eder diye hiç bişi dedi vazeline devam et ama dedi çatlayacaksa herşekilde çatlıcaktır bunun önüne geçilmez dedi..ve bir çok kişide aynı şeyi sölüyor etrafımda bazısının çatlarmış bazısının çatlamazmış..yani bencede çatlıcaksa zaten ne sürersek sürelim çatlar gibime geliyor benim kuzneimin hiç çatlak olmadı mesela anneminde olmamış..vazelin en güzeli bence
selam cnm şeker yükleme testi 6ayda falan diye biliyorum.bende sürekli ağzıma bişiler atıyorum badem ceviz fındık çok yedim ilk zamanlar ama iki aydır belkide hiç doğrudüzgün yemiyorum son zamanlarda sarı kuru üzüme dadandım ben çok lezzetli ve arada her miğdem bişi istediğinde atıştırmak güzel oluyor hem duydum ki bebeğin cildi güzel olurmuş sarı kuru üzüm yersekkkk:)))))))
başak canım hoşgeldin bu arada cnm..geçmiş olsun benimde dişim günlerdir sızlıyor dün ağrımadı bugün yine başladı sızlamaya sordum cmt doktora dolgum düşmüş dedim baktır dedi bişi olmaz dedi..bakalım bende gitmeye çalışcam daha kötü olmadan
:roflol: senin ki şimdiden burcunun özelliklerini belli etmeye başlamışş cnm inatçı bi oğlakk gelio belli olduu yerimseniben ama sende inat et yılmaa guclubacismile
ya oğlak benim zıt burcum ben kova olmasını istiyorum doğumum 23 ocak 1-2 gün erken doğuverirse oğlak olcak ama:1no2:
geçmiş olsun cnmm , korkunun ecele faydası yok aslanlar gibi git ve gell bekliyoruss guclubacismile olumunekankayizsmile
thanks bebişimm
:smiley-cool: thanks cnmm
sorma canım bende acayip acıkıyorumm sofradan kalkarken daha ne yicem die düşünüyorummkafamçokkarıştı
hadi kıss çabuk git gell
benim eşimde balık mart, ben kova şubat, bebişimizde oğlak ocak
sonra biz aralık kasım ekim die devam etmeyi düşünüyoruss :roflol:
canım benimki netten hesapladığıma göre 15-16 ocak olucak ama 21 den sonraya kalırsa kova yani benim le aynı burç olucakk sırnaşık şey
slm hanımlar nasılsınız bakalım 1 haftadır giremiyordum bayağı yeni hamileler gelmiş ama herkesiz iyi olduğunu görüyorum inşllh böyle devam eder. benim bebek çok hareketlendi artık hiç rahat vermiyor. birde kasığımda hareketli olunca hiç yatamıyorum bile yaramazmı olacak ne
Dirimciğim ben zaten geçen haftadan beri dra gidiyorum önce prof kadın doğumcuya gittim o 2ayrı bölüme yönlendirdi onlara gittim bi tahlilim kalmıştı.onu da bugün özelde yaptırdım.inş çarşamba yada perşembe sonuçlanacak.bakalım ne olacak bu uyuz halim-tatlicadiarzu-
citos ben de ismini merak ediyodum öğrenmiş oldum hep aklıma cheetos cips geliyodu ben çocukluktan beri çok severim de cheetosucokacimcoook
kızlarr ya beni gece klima çarptı sanırım boğazım başım kulaklarım fena ağrıyo yaa
akşama bi ıhlamur kaynatayım barimm bu sıcaktada hiç içilmez ama neysee mafoldumben
sensiz olmazzzz:1no2::1no2:ayy işlerim yoğundu doğru dürüst giremedim bile hepsinide okuyamadım baya kaynatmışsınız ama bensiz kıskandımmmm
selam kızlar....
anca girebildim... cumartesi gittik dr um herşeyin normal olduğunu söyledi çok şükür... suyu normale dönmüş risk grubunda değil...şekerde çıkmadı... bebeğim 356 gr ve 32.1 cm...baş aşağı pozisyonda ve gayet rahat görünüyor... sizinle paylaşayım istedim...
belgünüm su fazlalığını sen mi sordun tam bilmiyorum ama benimde öyle bir sorunum vardı.. ya gebelik şekeri ya da kan uyuşmazlığından olurmuş.. belli bir sınıra kadar normal ama fazla olunca erken doğum olabilirmiş..
selam kızlar....
ıyı aksamlar hanımlar,,,
yemegımı yedım, karnımız doydu cok sukur,yazdıklarınızın son sayfalarını okudum yetısemıyom sıze maşallahınız varralkisalkisalkis
bende elevıt ve demır ılacı olarak ferrosonal kullanıyorum demır ılacımı sabah ac karnına,elevıtıde akşam yatmadan once içiyorum.
ısımlerde acıklanmış...:roflol:bende soylııım barı adım hatıce :))
birazdan hastaneye gideceğiz kocişi bekliyorum yengesi ameliyat oluyormuş belki giremeyebilirim yine yarın da beyannamenin son günü nolur bu kadar çok yazmayın az az yazın delikafadulden
cnm kıyamam tamam sen git gelll.geçmiş olsun denizcimm:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?