2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ohooooo tüm isimler ifşa oluyor, kızlar hiç gizeminiz kalmadı. :roflol: sempatiksalakcinni
ben de gideyim de birşeyler hazırlayayım yemeğe. hoşçakalınnnn...lülülülülülü

canım olsun çıksın isimler ortaya ne olcakki kalmasın gizem alllahız izniyle 9 aylık ve sonrasıda olabilecek bir yoldayız hep beraber daha kimbilir nelerimizi öğrenicez eşlerimizle tartıştığımızda kaynanalarla sorun oldunda bile paylaşıyoruz sende söle ismini:)))))))görüşürüz canım kendine ii bak

isim konusunda hafızam pek zayıftır ama unutmam inş.ben rakamları ii aklımda tutarım.ben de memnun oldum belgücüm.olumunekankayizsmile

kızlarr ya beni gece klima çarptı sanırım boğazım başım kulaklarım fena ağrıyo yaa
akşama bi ıhlamur kaynatayım barimm bu sıcaktada hiç içilmez ama neysee mafoldumben

ben çıkyıorum kıslarrr akşam girebilirsem girerim çok öptüm hepinizi mucukssss mucuksss allaha emanet olun bebişlere ii bakın

selam kızlar....
anca girebildim... cumartesi gittik dr um herşeyin normal olduğunu söyledi çok şükür... suyu normale dönmüş risk grubunda değil...şekerde çıkmadı... bebeğim 356 gr ve 32.1 cm...baş aşağı pozisyonda ve gayet rahat görünüyor... sizinle paylaşayım istedim...
belgünüm su fazlalığını sen mi sordun tam bilmiyorum ama benimde öyle bir sorunum vardı.. ya gebelik şekeri ya da kan uyuşmazlığından olurmuş.. belli bir sınıra kadar normal ama fazla olunca erken doğum olabilirmiş..
arada gene girerim öpüyorum sizi...

canım maşallah diyelim her şey yolundaymış kocaman olmuş bebişinde
bizde de kan uyuşmazlığı var bakalım ayrıntılıda bize ne diyecek doktorum

kolay gelsin hunny...

saol canımm sen demişsin die pek kolay oldu bu akaşmm opuyorumnanaktan

bende bayılırımm çitos a cokacimcoook ( neyi sevmeden yiyiyorum kiii :uhm: )
canım inşş güzel haberlerle geliceksinn ben inanıyorum sende bu hırs olduktan sonra Allah ın izniyle herşeyin üstesinden gelirsinn olumunekankayizsmile a.s.

ayy diş ağrısı nedir bu herkesde çıkmaya başladı benimde ağrıyor üff inş daha kötü olmaz benim filme gerek duymadı direk dolgu düştüğü için.geçmiş olsun sanda
aman Allah ım diş ağrısı mıııı :1shok: Allah dan o bari yok bendeee eyvahedigeldismile inşş olmas da geçmiş olsunn canım
ben çekmedim ama diş ağrısı çekenler çok zor olduğunu söylüyolar eyvahedigeldismile
belgun huny citos bozbek çok teşekkür ederim cevaplarınız için...

ne demek canım elimizden geldiğince burda birbirimize yardımcı oluyoruss olumunekankayizsmile bende bilemediğim bişey olduğunda ilk buraya soruyorumm ( doktorumdan bile önce yaniii sempatiksalakcinni )

ayy işlerim yoğundu doğru dürüst giremedim bile hepsinide okuyamadım baya kaynatmışsınız ama bensiz kıskandımmmm

slmmm bende geldimmm

ıyı aksamlar hanımlar,,,

yemegımı yedım, karnımız doydu cok sukur,yazdıklarınızın son sayfalarını okudum yetısemıyom sıze maşallahınız varralkisalkisalkis

bende elevıt ve demır ılacı olarak ferrosonal kullanıyorum demır ılacımı sabah ac karnına,elevıtıde akşam yatmadan once içiyorum.

ısımlerde acıklanmış...:roflol:bende soylııım barı adım hatıce :))

kızlar sizin kesin oğlak mı olacak?
benimki kovada olabilir
özgür burç :hulya:

cnm benim inşallh kova olur...kova burcu ennnn zeki burççç çünkü:)))):dance:

hoşbulduk cnmcım
cnm benim 2 dolgu oldu bugünnn.dişim kırılmıştı kuru erik yerkene:)))bende üzüm yiyem bari:smiley-cool:

teşekkür ederimm cnm:)))

hoşgeldin cnm..yaramaz olcak seninki...belkide şimdi yapıodur doğunca yapmazzz

inşallah sonuçların iyi çıkar zehracımm.bu arada ben zehra ismini çok severim çünkü birkaç tane çok iyi anlaştıım arkadaşlarımın adı zehraydıı:roflol:

kızlarr ya beni gece klima çarptı sanırım boğazım başım kulaklarım fena ağrıyo yaa
akşama bi ıhlamur kaynatayım barimm bu sıcaktada hiç içilmez ama neysee mafoldumben

cnm aynen ya klimalı odada oturmazsam ter boşalıo...klimada hasta etti herhall boğazım ağrıo benimdee:a015:

ayy işlerim yoğundu doğru dürüst giremedim bile hepsinide okuyamadım baya kaynatmışsınız ama bensiz kıskandımmmm
sensiz olmazzzz:1no2::1no2:

cnm sevindimm masallh bebişine

canım bizde de kan uyuşmazlığı var ama öyle bi sorun yok sanırımm doktorum bişii demedii
bu arada ismi su olacaktı eee suyu normale döndü ismi ne olacak kaydirigubbakcemile3
buarada tekrardan gözün aydın cnmmm ne güsell herşey güsel gidiyoo eeee kimin geliniii:roflol: canım gelinim benimmm tosun gibi maşşallahh opuyorumnanaktan
gidiyomusunn:gitme: yine beklerissssa.s.

memnun oldum haticeopuyorumnanaktan

birazdan hastaneye gideceğiz kocişi bekliyorum yengesi ameliyat oluyormuş belki giremeyebilirim yine yarın da beyannamenin son günü nolur bu kadar çok yazmayın az az yazın delikafadulden

kızlar bu arada sakın demir hapını yada demir içeren vitamin hapını süt,süt ürünleri ie çay ile almayınnn.ben ya kahvaltıdan 1-2saat önce yada kahvaltı ettikten 2 saat sonra alıyorumm..demir emilimi azalır yoksa boşuna içmiş olursunuzzz

denizcimm geçmiş olsun canımm
kolay gelsinnnn inşş çabucak biter işlerinn
yanlızzz ben söz verememm ama sen gelince şöyle bi topikde geçen konuları özetleyebilirimmm aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…