2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya bide şu dolgun göğüslü kadın reklamı ne zaman kalkacak acaba sinir olmaya başladım midemi bulandırıyor her gün her gün görmekten kötükedihüso

memnun oldum haticeopuyorumnanaktan

teşekkür ederim başakcım bende memnun oldum.

ya bide şu dolgun göğüslü kadın reklamı ne zaman kalkacak acaba sinir olmaya başladım midemi bulandırıyor her gün her gün görmekten kötükedihüso

:roflol: bende sınır oluyorum ama ben dogumdan sonrakı halımı merka ettıgım ıcın sınır oluyorum umarım sarkmazzzzzzzzfisfisfis

:roflol: ay sorma bende sinir oluyorum hiç ööle göğüslerim olmadı benimm :gitme:
insanın gözüne sokar gibii :dilcikar:

:roflol: ay sorma bende sinir oluyorum hiç ööle göğüslerim olmadı benimm :gitme:
insanın gözüne sokar gibii :dilcikar:

allah iyiliğini versin kıskandın mı kıız:roflol:
aman boşver hiç doğal durmuyo satennaniknanik
iş yerinde zor olur yaa insanlar gelip geçerken görür fln

allah iyiliğini versin kıskandın mı kıız:roflol:
aman boşver hiç doğal durmuyo satennaniknanik
iş yerinde zor olur yaa insanlar gelip geçerken görür fln

kıskandım tabeee
aman canım çalışmıyorum ben ewde kocama olsun yeterr :roflol: ama o benimkileride sevio :kedi: :roflol: ayyyyy ne kadaaaa terbiyesisimmmm :kedi:

kıskandım tabeee
aman canım çalışmıyorum ben ewde kocama olsun yeterr :roflol: ama o benimkileride sevio :kedi: :roflol: ayyyyy ne kadaaaa terbiyesisimmmm :kedi:

kız kıskanma seni beğenen öle beğenmiş hayatımm bak benimkilerde ufacıktı ben hep çok ufak die sorun ederdim eşimde büyük olsa senle evlenmezdimmm diozemuszemuszemuszemuszemuszemus

benim de ufacıktı artık 2 beden büyük sutyen almaya başladımm bakalım daha ne kadar büyücekk:1shok:

ben de 1 beden büyüdüm hatta buna da zor sığıyo:kedi:
:roflol: haklısın benimkilerde hiç olmadığı kadar büyüdü ama reklam kadar değill :roflol:
olduğu olacağı bu heralde sırnaşık şey

%100 doğal göğüs büyütme yöntemi: hamile kalmak
benimkiler kocaman oldu sarkmasalar bari sonradan

ayyy valla ben de ondan korkuyorum denizcim:bbo:
kıskandım tabeee

:roflol::roflol:

sordum canım tutmazsan iyi olur ama tutarsan da bişey olmaz dedi...

peki ikbalcim yeteri kadr sütünü yoğurdunu meyveni vs...hatta 2,5lt suyunu karşılayabilormusun oruç tutunca?bende tutmak çok istedim ama kıyamet koptu valla hem dr um hem eşim hem ailemmm...16 saat aç kalıo bedenimiz ve bebimiz tabiki...bi de ben ihtiyaçları karşılayamam diye düşündüm günde en az 500 ml süt içmemiz lazım ve en az 2,5 lt su oruç tutarsam ben bitek bunları içmekle geçiririm herhal sahuru da iftarı daeyvahedigeldismile

sordum canım tutmazsan iyi olur ama tutarsan da bişey olmaz dedi...

aman iyi bişey olmasında orucun telafisi olur ama sonuçda bebişlerimiss varr olumunekankayizsmile

kız kıskanma seni beğenen öle beğenmiş hayatımm bak benimkilerde ufacıktı ben hep çok ufak die sorun ederdim eşimde büyük olsa senle evlenmezdimmm diozemuszemuszemuszemuszemuszemus

aklinialirimsmile benmki de ööle dio ama işte karı kısmı takıoss kaydirigubbakcemile3

ben de 1 beden büyüdüm hatta buna da zor sığıyo:kedi:

benimkiler de büyüdüüü sırnaşık şey

ayyy valla ben de ondan korkuyorum denizcim:bbo:

:roflol::roflol:

ayy inşş sarkmasss çok kötü duruyoooo sempatiksalakcinni

görümcemin kocaman bilionmu eşimde onda ole göre göre tiksinmiş cnmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…