- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.501
denizcimm geçmiş olsun canımm
kolay gelsinnnn inşş çabucak biter işlerinn
yanlızzz ben söz verememm ama sen gelince şöyle bi topikde geçen konuları özetleyebilirimmm aklinialirimsmile
memnun oldum haticeopuyorumnanaktan
ya bide şu dolgun göğüslü kadın reklamı ne zaman kalkacak acaba sinir olmaya başladım midemi bulandırıyor her gün her gün görmekten kötükedihüso
ya bide şu dolgun göğüslü kadın reklamı ne zaman kalkacak acaba sinir olmaya başladım midemi bulandırıyor her gün her gün görmekten kötükedihüso
:roflol: ay sorma bende sinir oluyorum hiç ööle göğüslerim olmadı benimm :gitme:
insanın gözüne sokar gibii :dilcikar:
YAŞASIN YEMEK YEMEEEEEK:sm_cool:
allah iyiliğini versin kıskandın mı kıız:roflol:
aman boşver hiç doğal durmuyo satennaniknanik
iş yerinde zor olur yaa insanlar gelip geçerken görür fln
%100 doğal göğüs büyütme yöntemi: hamile kalmak
benimkiler kocaman oldu sarkmasalar bari sonradan
sağol başakcım opuyorumnanaktan
ay ben başak burcuyum bu arada
Allah kabul etsin cnmm
doktoruna sordun mu canım sakıncalı diolar oruç tutmayı :uhm: ama tabi sen bilirsinnn yani zaıfsın bide o yüzden diorumm
kıskandım tabeee
aman canım çalışmıyorum ben ewde kocama olsun yeterr :roflol: ama o benimkileride sevio :kedi: :roflol: ayyyyy ne kadaaaa terbiyesisimmmm :kedi:
benim de ufacıktı artık 2 beden büyük sutyen almaya başladımm bakalım daha ne kadar büyücekk:1shok:
:roflol: haklısın benimkilerde hiç olmadığı kadar büyüdü ama reklam kadar değill :roflol:
olduğu olacağı bu heralde sırnaşık şey
kıskandım tabeee
aman canım çalışmıyorum ben ewde kocama olsun yeterr :roflol: ama o benimkileride sevio :kedi: :roflol: ayyyyy ne kadaaaa terbiyesisimmmm :kedi:
sordum canım tutmazsan iyi olur ama tutarsan da bişey olmaz dedi...
sordum canım tutmazsan iyi olur ama tutarsan da bişey olmaz dedi...
kız kıskanma seni beğenen öle beğenmiş hayatımm bak benimkilerde ufacıktı ben hep çok ufak die sorun ederdim eşimde büyük olsa senle evlenmezdimmm diozemuszemuszemuszemuszemuszemus
ben de 1 beden büyüdüm hatta buna da zor sığıyo:kedi:
benimkiler de büyüdüüü sırnaşık şey
ayyy valla ben de ondan korkuyorum denizcim:bbo:
:roflol::roflol:
aman iyi bişey olmasında orucun telafisi olur ama sonuçda bebişlerimiss varr olumunekankayizsmile
aklinialirimsmile benmki de ööle dio ama işte karı kısmı takıoss kaydirigubbakcemile3
ayy inşş sarkmasss çok kötü duruyoooo sempatiksalakcinni
görümcemin kocaman bilionmu eşimde onda ole göre göre tiksinmiş cnmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol: :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?