- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.521
selam kızlar....
anca girebildim... cumartesi gittik dr um herşeyin normal olduğunu söyledi çok şükür... suyu normale dönmüş risk grubunda değil...şekerde çıkmadı... bebeğim 356 gr ve 32.1 cm...baş aşağı pozisyonda ve gayet rahat görünüyor... sizinle paylaşayım istedim...
belgünüm su fazlalığını sen mi sordun tam bilmiyorum ama benimde öyle bir sorunum vardı.. ya gebelik şekeri ya da kan uyuşmazlığından olurmuş.. belli bir sınıra kadar normal ama fazla olunca erken doğum olabilirmiş..
arada gene girerim öpüyorum sizi...
kızlar nasılsınız
ben giremiyorum son zamanlarda annemler yanıma geldiler,bu hafta pek giremem,ama bebişime okadar güzel ciciler aldık ki,girer girmez eklicem fotolarını.valla özledim ama sizi,şimdilik bukadar yeter,dikkat edin kendinize ve bebişlerezemuszemus
gülden be esra nerelerde?
kızlar nasılsınız
ben giremiyorum son zamanlarda annemler yanıma geldiler,bu hafta pek giremem,ama bebişime okadar güzel ciciler aldık ki,girer girmez eklicem fotolarını.valla özledim ama sizi,şimdilik bukadar yeter,dikkat edin kendinize ve bebişlerezemuszemus
kızlar ben bu nevresim takımını çok beğendim:asigim:
bide bunu kızlar güzelmi sizce
kızlar ben bu nevresim takımını çok beğendim:asigim:
kızlar nasılsınız
başakcım çok tatlılar nerden buldun bunları
başakcım ikiside çokk güzel ikisindende all :lepi::lepi:
bende çok sevdiğim için bu niki aldım birde marketçilik yaptığımız için işime uygun olsun dedimkaydirigubbakcemile3Dirimciğim ben zaten geçen haftadan beri dra gidiyorum önce prof kadın doğumcuya gittim o 2ayrı bölüme yönlendirdi onlara gittim bi tahlilim kalmıştı.onu da bugün özelde yaptırdım.inş çarşamba yada perşembe sonuçlanacak.bakalım ne olacak bu uyuz halim-tatlicadiarzu-
citos ben de ismini merak ediyodum öğrenmiş oldum hep aklıma cheetos cips geliyodu ben çocukluktan beri çok severim de cheetosucokacimcoook
hoşbuldum canımcım Şenizgeçmişe şöyle bi göz atıyım dedim onun için geciktimsempatiksalakcinnibaharcım hoşgeldinnsırnaşık şey
kızlarrrrrrrr neden yazmıonuz napıosunuz??meraklı melahat oldum vallahi
güldencim bebishi soruyorummm koptu çoktandır meraklandım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?