2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım herşey yoluna girmişş

kan uyuşmazlığı bizdede var allah sonumuzu hayır etsinn:Saruboceq:

kızlar nasılsınız
ben giremiyorum son zamanlarda annemler yanıma geldiler,bu hafta pek giremem,ama bebişime okadar güzel ciciler aldık ki,girer girmez eklicem fotolarını.valla özledim ama sizi,şimdilik bukadar yeter,dikkat edin kendinize ve bebişlerezemuszemus

gözün aydın cnm..beklioz :dance: yakın zamanda cicileriii..sende kendine iii bak

gülden be esra nerelerde?

ayy niki neydiii :uhm: bana niklerle gellsırnaşık şey

tmm cnmm hoşgelmişler cnmm bizden de bahsedersen slm söyle ellerinden öperiss opuyorumnanaktan
ama cicilerin resmini en kısa zamanda bklioruss yerimseniben

kızlar ben bu nevresim takımını çok beğendim:asigim:

bide bunu kızlar güzelmi sizce

canım ikiside çok güselll
ayy ben karar verememm nasıl seçices bilmemm sempatiksalakcinni

ne güzel canımm annenlerin tadını çıkarr,,cicilerinizide bian önce bekliyoruss..olumunekankayizsmile

canım buralardayım dolanıyom arada face bakıyom farmville oynuyorumda :)) kopamadım bi türlü

ama kaçacam birazdan poğaca yapacam sahur içincokacimcoook

bende çok sevdiğim için bu niki aldım birde marketçilik yaptığımız için işime uygun olsun dedimkaydirigubbakcemile3

baharcım hoşgeldinnsırnaşık şey

kızlarrrrrrrr neden yazmıonuz napıosunuz??meraklı melahat oldum vallahi
hoşbuldum canımcım Şenizgeçmişe şöyle bi göz atıyım dedim onun için geciktimsempatiksalakcinni
sen ne yaptın dişçiye gittin noldu dolgumu yaptı dktr amma çok sordumakannehir:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…