2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım buralardayım dolanıyom arada face bakıyom farmville oynuyorumda :)) kopamadım bi türlü

ama kaçacam birazdan poğaca yapacam sahur içincokacimcoook

cnm ben en sonunda koptum farmvilleden bide ben happy pets oynuodum gülüyodu öğretmen arkadaşlar bana bugün ne ektinn bahçene die???

tutabiliomusun oruç cnm?amanın poğaça bende edem bari sabaha çok severim:icecream:

kız bende seni sorup duruyorum nerelere kaybolup didion sen:a015:

burdayım öğretmenimm
bugün pek hantaldım valla
misafirim vardı onlar gidincede biraz yattım falan mutfağı bile toplamadım inanın.akşam evde deildik,sahur bulaşığı bile duruo sadece suya tutup kenara koyodum hepsini:))
çok tembelleştim bugün valla
ama aklım burdaydıı
sizi össledimm
sizler naptınız Şeniz
nasılsınız*????

:roflol: ayy benim de bulaşıklar duruyooo sempatiksalakcinni burası bağlıyo hepimisiii
en iyisi bi saat beirleyelim o saatler dışında gelmeyelim işlerimisi filan yapalımmmm aklinialirimsmile
yoksa kocalar boşucak bisiiii :roflol:

oruç tutuonmu fıstığım senn?nie hantallaştın bu kadarrr.bak esracım oğlun 6 yaşına girince benim anasınıfına getirr onun öğretmeni olam bak nası yetiştircemm.ya da sole edelim sen tam olarak oturduun denizlinin yerini diyiver ben oraya tayin olurum oğlan büyüyene kadar seninopuyorumnanaktan

esracım bak senin kıza beğendim bunu cnm

oy oyy kurban olurum ben sana
cnm bnm yaaa
benide düşünürmüşşş
çook teşekkür ederimm
bugün ağlatıcaksın beni senn
bikaç kez sormuşsun,yoklumu farketmişsiniz
bide kızıma takımmı beyendin
kıyamam kurban olurum ben size yaaaa
çook sağol cnm
çok şirin çok şeker görünüooo
allah hayırlısını versin ama eğer gönlünden geçen kızsa sanada bi kız nasipetsin
bukadar zevkli bi kadına kız bebek çok yakışacaktır eminimmmopuyorumnanaktan
almış elime vermiş kadar oldunn gerçekten yaa
çok duygulandımmsenağlama

alkisalkisalkis

yattım valla yuvarlandım ordan oraya
hiiç bişiy yapmadım bebem yhaa
bende salakladım naptıydım bugün die:))

amaaannnn iyi yapmışın tatlım zemuszemus
bende yattım kalktım yedim ortalığı toparladım yine yedim yine yattım kalktım yemek yaptım sonra burası aklinialirimsmile gerçi aralarda hep buralardaydımm :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…