2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dimi haklsıın herşeyi olsun kendine ait süslü odası olsun elbiseleri olsun asalım ooo kadın hep nötr yani bunların yüzünden ben erken doğururum klava:

bende güldüm zaten hihoyyyt

canım çok geçmiş olsun dikkat et

canım bi kulağından girip diğerinden çıksın
çocuk olduktan sonra karışan çok olucak
sen bildiğini yaparsın

canım sende söyle ne istediğini ben böyle böyle almak istiyorum şuraya beşiği şuraya dolabı koyucam filan bu renk istiyorum filan de ama tabi tatlı dille yerimseniben
yüzlerine güleceksin cnmm tmm diceksin ama kendi istediklerini yaptırıcaksın tatlı dille yerimseniben
aman bizimkilerde iki annem birlik olmuş çarşıya gitmişler onu alalım bunu alalım akannehir aman dedim almayınn ben de göreyimm neyse ki almamışlar daha
kayınvalidem tutturmuş dantel bebek battaniyesi örücem diomuş akannehir ya dedim hangi devirde yaşıyorus örgünün hazırların suyumu çıktı danteli hiç sevmemde :umursamaz:
aman canım napıcan işte takmıycas geçicek bunlarda olumunekankayizsmile

sen bildiğini yaparsın

yaa doğduktan sora ilk 15-20 gün başının etini yerler sonra etrafında kimse kalmass

yok süt yapsın bunu ye onu ye filan ayyyyakannehir çevremden duyup biliyorummm Allah ım inşş bunları bize yaşatmass

sagolun arkadaşlar ilginize teşekkürler.ama sanırım çok etkilendim.bugün kimseyle konuşasım gelmiyor.sanki ağzım açar açmaz karşımdaki rahatsız olacak gibi mide bağırsak sorunlarından olabilirmiş

yaa doğduktan sora ilk 15-20 gün başının etini yerler sonra etrafında kimse kalmass

yok süt yapsın bunu ye onu ye filan ayyyyakannehir çevremden duyup biliyorummm Allah ım inşş bunları bize yaşatmass
öyle canım ya
bide sütün olmazsa laf ederler
Allah yardımcımız olsun boshayallersmile

hamilelik döneminde dişler çok halsizleşiyor elma yersen ağız kokusunu alabilir ayrıca gargara al kendine boğazlarına kadar temizliyor çok yolu var yani

gargara
elma
dişlerini fırçalamak
dişelrin zarar görmemesi için bol bol kalsiyum alman gerekli bu dönemde kadınların çok kalsiyum alması gerekiyor hem bebekleri iin hem kendileri için bebek tüm kalsiyumu aldığı için sen zarar görüyorsun akşam yemeğinden sonra hemen fırçalarsan yada çaydan sonra gündede 3 kere gargara yaparsan sorun kısmen çözülecektir üzülmene gerek yok yani a.s.

canım bukadar buyutme çözulemıycek bı sorun degıl gargara kullan kesınlıkle çözüm olucaktır gunde bır kac kere çalgalarsan gecer

öyle canım ya

sen bildiğini yaparsın

kimsenin dediğini dikkate almıycam kendi kayınvalidesi kayınpederi ona ne yaptıysa banada aynı şeyleri yapmak istiyor ama yemezler ben çok sakin bir insanım ama sınırlarını aşmadıkları sürece süreklide güleryüzlüyümdür ama hayatıma yeterince karıştılar ve hiçbir şey beceremediler Allahım bana sabır versin başka bişey istemem :Saruboceq:

canım takılma bence böyle basıt konulara zaman akıp gecıyor bu gunlerın bebegının kıymetını bil.onu düşün sadece kım ne soylerse soylesın sonucta hayat senın hayatın ve sen neyı nasıl ıstersen oyle yapıcaksın

gunaydın guzel anneler ve bebıslerııı yıne bı suru yazmıssınız okuyamadım valla hepsını ınsallah herkes ıyıdır

hoşgeldin cnmm opuyorumnanaktan çok şükür iyiyisss

canım stresde koku yapabiliomuşş unutma ve rahat olmaya çalış sonuçta insanlık hali ve geçmesi hiçde zor değill opuyorumnanaktan basit şeylerle önlem alabilirsin unutmayerimseniben

öyle canım ya

aminn canımm

ewet katılıyorumm a.s

amin canım Allah ım cümlemize sabır versinn
bende sessizimdir bakma burda carcar konuştuğuma delikafadulden ama bişey diyemem ama damarıma da basarsalar sınırları zorlarsalar bende 2 çift laf söylerimm a.s
inşş durum oralara gelmes de bizimde fikrimiz sorulurr..
biliyomusunuz isim konusu açılmadı daha tmm eşimle ben karar verdik ama onlara söyleyemedikk, hele bi doğsun bu olcak der çıkarıs karşılarına aklinialirimsmile inşş bi sorun çıkmass eyvahedigeldismile
offf ne zor yaaa çocuğu taşıyan doğuran sensin ama senin kararın sorulmuycak var mı bööle bişey yaaa klava:

günaydın kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
bugün benim işler çok sohbetinize karşıdan bakıcam artık öpüldünüzzemuszemus

günaydın herkesebayanssulusmile

evet benimde burnum çok tıkanıyo ve kanlı oluyo üşütmüş olabilecegi düşünmüştüm ama hamileliktenmiymişbilmiyorumkismile sinüzit sebebiylede gelirdi bazen kanlı

isim konusunda bişey dememeleri beni çok şaşırttı ne yalan söyliyeyim hayır karışmayın yani sizene annesi var babası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…