- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.041
günaydınn dirimcimmm...opuyorumnanaktan
ozgey evet çok kötü dışardan karışıp hevesini kırmaları ama boşver aldırma canım canın ne istiyorsa onu al sonuçta senin bebeğin o....bu arada dikkat de et kendine..
benim kaynanam benden meraklı onu yaparız bunu yaparız.. çok hevesli birlikte yapacağız bakalım..ama tabi kendi içimde olanları da almamazlık etmem sonuçta ilk bebeğim en iyisini istiyor insan...
günaydın kızlarrrrhoşgeldinissss
ayyy aman da amannn gelinim annesinin göbişini tepiklermişşşş opuyorumnanaktan
ah canım bende en çok ondan korkuyorum bu hamilelikde göbişler insanın dengesini bozuomuşş
bide ben kim düşerse düşsün kendimde olsam çok gülerimm
aman Allah korumuş bişey olmamışş Allah ım beterinden korusun bidaha göstermesinn canımm opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrr,
nasılsınız bakalım ben iyiyim akşamın siniri ile sabah servise binerken ayağım burkuldu ve dizlerimin üzerine oturdum koskaca insanın düşmesi kadarda kötü bişey yok gene işyerine rezil oldum 2. kez düşüyorum :)
gelelim sinir konuma kayınvalideme gittik akşam kadın kendi kendine planlar yapıyor biz dün beşik ve dolap aldık bebeğe işte erkendi niye aldınız işte dolaba gerek yoktu işte senin yatak odasındaki aynayı çıkarırız beşiği koyarıs 2 yaşına kadar orda yatar varmı böyle bişey ya herşeye maydonoz kadın sinir oluyorum... eşimde sinirlendi aynı şekilde görümcemde mecburen odanıza alcaksınızı hehehehe deli oluyorum kime ne ben beşik alıp bide bambu ufak beşiklerden alacağım gene bütün hevesimi yerleyeksan ettiler...karamsar negatif tipler deli oluyorum
günaydın kızlarrr,
nasılsınız bakalım ben iyiyim akşamın siniri ile sabah servise binerken ayağım burkuldu ve dizlerimin üzerine oturdum koskaca insanın düşmesi kadarda kötü bişey yok gene işyerine rezil oldum 2. kez düşüyorum :)
gelelim sinir konuma kayınvalideme gittik akşam kadın kendi kendine planlar yapıyor biz dün beşik ve dolap aldık bebeğe işte erkendi niye aldınız işte dolaba gerek yoktu işte senin yatak odasındaki aynayı çıkarırız beşiği koyarıs 2 yaşına kadar orda yatar varmı böyle bişey ya herşeye maydonoz kadın sinir oluyorum... eşimde sinirlendi aynı şekilde görümcemde mecburen odanıza alcaksınızı hehehehe deli oluyorum kime ne ben beşik alıp bide bambu ufak beşiklerden alacağım gene bütün hevesimi yerleyeksan ettiler...karamsar negatif tipler deli oluyorum
canım çok geçmiş olsun dikkat et
canım bi kulağından girip diğerinden çıksın
çocuk olduktan sonra karışan çok olucak
sen bildiğini yaparsın
öyle canım yayaa doğduktan sora ilk 15-20 gün başının etini yerler sonra etrafında kimse kalmass
yok süt yapsın bunu ye onu ye filan ayyyyakannehir çevremden duyup biliyorummm Allah ım inşş bunları bize yaşatmass
sagolun arkadaşlar ilginize teşekkürler.ama sanırım çok etkilendim.bugün kimseyle konuşasım gelmiyor.sanki ağzım açar açmaz karşımdaki rahatsız olacak gibi mide bağırsak sorunlarından olabilirmiş
sagolun arkadaşlar ilginize teşekkürler.ama sanırım çok etkilendim.bugün kimseyle konuşasım gelmiyor.sanki ağzım açar açmaz karşımdaki rahatsız olacak gibi mide bağırsak sorunlarından olabilirmiş
öyle canım ya
bide sütün olmazsa laf ederler
Allah yardımcımız olsun boshayallersmile
canım çok geçmiş olsun dikkat et
canım bi kulağından girip diğerinden çıksın
çocuk olduktan sonra karışan çok olucak
sen bildiğini yaparsın
canım sende söyle ne istediğini ben böyle böyle almak istiyorum şuraya beşiği şuraya dolabı koyucam filan bu renk istiyorum filan de ama tabi tatlı dille yerimseniben
yüzlerine güleceksin cnmm tmm diceksin ama kendi istediklerini yaptırıcaksın tatlı dille yerimseniben
aman bizimkilerde iki annem birlik olmuş çarşıya gitmişler onu alalım bunu alalım akannehir aman dedim almayınn ben de göreyimm neyse ki almamışlar daha
kayınvalidem tutturmuş dantel bebek battaniyesi örücem diomuş akannehir ya dedim hangi devirde yaşıyorus örgünün hazırların suyumu çıktı danteli hiç sevmemde :umursamaz:
aman canım napıcan işte takmıycas geçicek bunlarda olumunekankayizsmile
kimsenin dediğini dikkate almıycam kendi kayınvalidesi kayınpederi ona ne yaptıysa banada aynı şeyleri yapmak istiyor ama yemezler ben çok sakin bir insanım ama sınırlarını aşmadıkları sürece süreklide güleryüzlüyümdür ama hayatıma yeterince karıştılar ve hiçbir şey beceremediler Allahım bana sabır versin başka bişey istemem :Saruboceq:
gunaydın guzel anneler ve bebıslerııı yıne bı suru yazmıssınız okuyamadım valla hepsını ınsallah herkes ıyıdır
öyle canım ya
bide sütün olmazsa laf ederler
Allah yardımcımız olsun boshayallersmile
hamilelik döneminde dişler çok halsizleşiyor elma yersen ağız kokusunu alabilir ayrıca gargara al kendine boğazlarına kadar temizliyor çok yolu var yani
gargara
elma
dişlerini fırçalamak
dişelrin zarar görmemesi için bol bol kalsiyum alman gerekli bu dönemde kadınların çok kalsiyum alması gerekiyor hem bebekleri iin hem kendileri için bebek tüm kalsiyumu aldığı için sen zarar görüyorsun akşam yemeğinden sonra hemen fırçalarsan yada çaydan sonra gündede 3 kere gargara yaparsan sorun kısmen çözülecektir üzülmene gerek yok yani a.s.
kimsenin dediğini dikkate almıycam kendi kayınvalidesi kayınpederi ona ne yaptıysa banada aynı şeyleri yapmak istiyor ama yemezler ben çok sakin bir insanım ama sınırlarını aşmadıkları sürece süreklide güleryüzlüyümdür ama hayatıma yeterince karıştılar ve hiçbir şey beceremediler Allahım bana sabır versin başka bişey istemem :Saruboceq:
slmmmmmmm günaydınnnnnn nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyo hamilelik bebişlerinzde iyidir inşşş sizleri bol bol tekmelesin innnşşşş
hoşgeldin cnmm tepikliyolar zatenn
gece kuşu arkadaşım benimm
gece gelmiş gitmişsin
bende saat 2 buçuk oldu yatana kadar ama şimdi uyku tutmadı uykum var ama miğdem yanıo uyuyamadımm mirmirmirmir
kızlar bişii sorucam CADIARZU
sizin bebişlerde hala kasıklarınızın orda mı hareket edioo :uhm: göbeğinin hizasına çıkan varmı acabaaa ?? :CüvCüv:
bide benim burnum çok tıkanıoo internetten baktım olabilir dio normal sanırım sizde de var mı sildiğim zaman bazen kanlı gelio bu da normalmiş CADIARZU
sizde ne gibi değişiklikler var ??:bbo:
hoşgeldin cnmm opuyorumnanaktan çok şükür iyiyisss
amin canım Allah ım cümlemize sabır versinn
bende sessizimdir bakma burda carcar konuştuğuma delikafadulden ama bişey diyemem ama damarıma da basarsalar sınırları zorlarsalar bende 2 çift laf söylerimm a.s
inşş durum oralara gelmes de bizimde fikrimiz sorulurr..
biliyomusunuz isim konusu açılmadı daha tmm eşimle ben karar verdik ama onlara söyleyemedikk, hele bi doğsun bu olcak der çıkarıs karşılarına aklinialirimsmile inşş bi sorun çıkmass eyvahedigeldismile
offf ne zor yaaa çocuğu taşıyan doğuran sensin ama senin kararın sorulmuycak var mı bööle bişey yaaaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?