2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kayınbabamla pek muhabbetim yoktur,kaynanamlada mesafeliyimdir ama Allah razı olsun ikiside hiçbişeye karışmaz.gerçi kayınbaba biraz olçum yüz bulsa karışır kesin.kaynanamla daha hiç isim mevzumuz olmadı.o şimdi harıl harıl bebeğe şunu alayım bunu alayım diye koşturuyor.dün gösterdi 2 tane çeyrek altın alıp koymuş kenara dahada diyorki ben elime para geçsin bunu dahada büyüteceğim.
rahmetli eltimin çocuğundada hiç karışmadılar ismine falan.hastaneye gidene kadar Aleyna koyacağız diyorlardı.hastaneden bir geldiler bebeğin ismi Melike konmuş.orda birden akıllarına gelmiş onu koymuşlar.

günaydın kızlar ben geldim.:1hug:
çok uyudum yine ya başım ağrıyor.mirmirmirmir
ee sizler nasılsınız?a.s.

hoşgeldin cnmm

günaydın kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
bugün benim işler çok sohbetinize karşıdan bakıcam artık öpüldünüzzemuszemus

tmm canımm fazla kaynatmayıss merak etmee

isim konusunda bişey dememeleri beni çok şaşırttı ne yalan söyliyeyim hayır karışmayın yani sizene annesi var babası var

bravooo alkisalkisalkis inşş bizimkilerde öyle davranırr :1rolleyes:

kızlar canım sıkıldı
eşimin migerni var normalde oruç olduğundan başı ağrıyordu
bu aralar sıklaştı,ama bu seferde başının arkası ağrıyormuş
canım okadar sıkkın ki inşallah kötü bişey yoktur :2:

çok fena birşey her işe karışmaları ben eşimle hayal kuruyorum bizim bebeğimiz bizim evimiz kime ne diceksin:dilcikarlmıycak tabi benmde ilk evlenirken çok karışmışlardı eşya alırken halada daha aklıma geldikçe sinir olurum görümcemin sinirlenip fırlayıp gitmesi evine misafirleiğe gelmişim surat asması alsanaalsanasmile şimdi ne istersem alabiliyorum onu aldım şnu alcam demiyorum alınca görürler ne aldıgımı bi bulaşık makinası aldık kayınvaldem aman ben ona dizcegime elimde yıkarım daha iyi diyo ama benim halimi düşünmüyo eşim ben rahatsızım hamilelikten dolayı diye aldı kışında zor oluyo hem bebekte gelcek dedi:asigim:ayakta zor duruyorum işi zor yapıyorum gelmiş onun lafını ediyo klava: sen duyma bile işine gelmeyenleri bak benimde kızım olcak görümcem hep rüyasında erkek gördü bende hepp kız şimdi kız olcak diye ay hayır kız olamas ben erkek gördüm bu imkanız deyip bütün gece kafaamı yedi bende kimse istemiyo dedim kızımı bu yok yenge öyle demek istemedim dedi anasıyla kızına begendiremedik bi türlü kendimizi kötükedihüso

geçmiş olsun cnm.oruç çok rahatsız ediyorsa tutmasın.fetva vermek bana düşmez ama tutulan oruç vücuda eziyet ediyorsa onun hiç anlamı yoktur bence.:1no2:

geçmiş olsun canım migrenden kaynaklanıodur çekenlerden duyuyorum çok fenaa diyolar
korkma başka bişey yoktur.

canım benım kocamında var..çok agrıdımı ıstıfra eder ..agrı kesıcıler ıcer işe yaramaz bazen..gercekten agrının ne zaman gelecegı bellı olmaz..bazen canı sıkkın olunca tutar.bazen aç kalınca...
ama canını sıkma..bır doktora gorunmesını ıstıyorsan konus eşinle..olumunekankayizsmile

ozey cım..senın kaynananda benımkıne benzıyor
..
neden karısır anlamam..
canını sıkma..
takma ne konusursa konussun..
bazen cevabını da ver kı bır daha soyşlemesın..
benım kaynanam evıme gelınce eşyalarımın yerını bılem degıstırır..
bu burda olmamıs.bu buraya yakışmamiş vs...

günaydın kızlar ben geldim.:1hug:
çok uyudum yine ya başım ağrıyor.mirmirmirmir
ee sizler nasılsınız?a.s.

günaydın kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
bugün benim işler çok sohbetinize karşıdan bakıcam artık öpüldünüzzemuszemus

günaydın kızlar a.s.

geçmiş olsun cnm.oruç çok rahatsız ediyorsa tutmasın.fetva vermek bana düşmez ama tutulan oruç vücuda eziyet ediyorsa onun hiç anlamı yoktur bence.:1no2:
canım benim ya eşim çok inat,tutma diyorum
askerdeyken bile tuttu,eğitimlerde o sıcakta,migreni var,rahatsızlanıyo anlamıyo bitürlü
migren neysede başka bişey olmasın
sabahtır tümör belirtilerine felan bakıyorum canım çok sıkıldı mafoldumben

geçmiş olsun canım migrenden kaynaklanıodur çekenlerden duyuyorum çok fenaa diyolar
korkma başka bişey yoktur.
inşallah canım migrenden başka bişey değildir
kaç gündür çekiyo,hiç böyle olmazdı
ayda bir geliyodu inşallah başka bişey değildir.

canım eşinin nerde ağrısı oluyor,şakaklarda mı?
canım doktorada ramazandan sonra giderim diyor
götüremiyorum,benim başıma gelse beni zorla götürür
anlamıyorum

dirim aklına kötü şeyler getirme.o ne öyle hemen tümör belirtilerine falan bakıyorsun sen bir anne adayısın.kendinden çok düşünmen gereken bir bebeğin var böyle olumsuz düşüncelerle kendinide bebeğinide üzme.
hem doktorlar ne güne duruyor bırak tanıyı onlar koysunlar.bize kalsa hastalığı kendimiz teşhis edip kendimizde tedavi ederiz.
o halde kapansın tıp fakülteleri:enbuyukkk:

sabır diyorum sabır sabır Allahım yüce Rabbim bana sabır veriyor bendeki peygamber sabrı ağzıma band çekiyor o an herhade her gece dua ediyorum belkide o yüzdendir sabretmeyi öğreniyorum sinirlerimi dizginlemeyi eşimle kötü olmamak için susuyorum bunların yüzünden bebekte huzursuz bişey olacak bütün yanlarında yay gibi geriliyorum ama ona rağmen ailem iyi terbiye vermişki susuyorum klava:

haklısın canım işte doktora götürebilsem
neyse olumlu düşüneyim
inşallah ağrısı geçerde rahatlarız

canım eşinin nerde ağrısı oluyor,şakaklarda mı?
canım doktorada ramazandan sonra giderim diyor
götüremiyorum,benim başıma gelse beni zorla götürür
anlamıyorum

Allah korusun her baş ağrısı tümör değildir en iyisi doktora gitmek neyap et doktora gitmeye ikna et herşeyin çaresi doktor

dırımcım..aklına neden hep kotusunu getırıryorsun kuşum sen...
benım eşımın çocuklugundan berı varmıs..
şakaklarında oluyor..bırde koprucuk kemıklerınde..
ense kısmındada agrı oluyor..
sınüzıtıde var eşimin..

aynen canım..bende susuyorum..ama benım kaynana suıstukca meydanı boş buluyıor bazennn..
7 yıl bıttı..8 yıllık gelın oldum.degısmedı..bende artık bazen tavrımı koyuyorum..eeee hersey bır yere kadar..susmanın buyuklugunu anlamıyor..anlamayana susmak yaramıyor.onu anladuım 8 senede..akannehir

Allah korusun her baş ağrısı tümör değildir en iyisi doktora gitmek neyap et doktora gitmeye ikna et herşeyin çaresi doktor
sağol canım benim

canım duygusallaştım iyice
durduk yere ağlayasım geliyor
ne olacaksa bu halim
sağol canım

slm kızlarr ne geçmiş vardı yaa sayfalarım kırklı oldugu halde oku oku bitmedi..

bende dr dan geldim şimdi oğlumu gördümm kıpır kıpırdı çok şükür herşey yolundaymış
parmaklarını emiyodu kuzum :asigim: birde açmış salıvermiş cinsiyetini milletin bebişleri göstermez benimkininde 12. ci haftadan beri meydan da hiç saklamıyo saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…