- 11 Ağustos 2008
- 12.350
- 1.662
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.061
gunaydın guzel anneler ve bebıslerııı yıne bı suru yazmıssınız okuyamadım valla hepsını ınsallah herkes ıyıdır
slmmmmmmm günaydınnnnnn nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyo hamilelik bebişlerinzde iyidir inşşş sizleri bol bol tekmelesin innnşşşş
günaydın kızlar ben geldim.:1hug:
çok uyudum yine ya başım ağrıyor.mirmirmirmir
ee sizler nasılsınız?a.s.
günaydın kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
bugün benim işler çok sohbetinize karşıdan bakıcam artık öpüldünüzzemuszemus
isim konusunda bişey dememeleri beni çok şaşırttı ne yalan söyliyeyim hayır karışmayın yani sizene annesi var babası var
günaydın kızlarrr,
nasılsınız bakalım ben iyiyim akşamın siniri ile sabah servise binerken ayağım burkuldu ve dizlerimin üzerine oturdum koskaca insanın düşmesi kadarda kötü bişey yok gene işyerine rezil oldum 2. kez düşüyorum :)
gelelim sinir konuma kayınvalideme gittik akşam kadın kendi kendine planlar yapıyor biz dün beşik ve dolap aldık bebeğe işte erkendi niye aldınız işte dolaba gerek yoktu işte senin yatak odasındaki aynayı çıkarırız beşiği koyarıs 2 yaşına kadar orda yatar varmı böyle bişey ya herşeye maydonoz kadın sinir oluyorum... eşimde sinirlendi aynı şekilde görümcemde mecburen odanıza alcaksınızı hehehehe deli oluyorum kime ne ben beşik alıp bide bambu ufak beşiklerden alacağım gene bütün hevesimi yerleyeksan ettiler...karamsar negatif tipler deli oluyorum
kızlar canım sıkıldı
eşimin migerni var normalde oruç olduğundan başı ağrıyordu
bu aralar sıklaştı,ama bu seferde başının arkası ağrıyormuş
canım okadar sıkkın ki inşallah kötü bişey yoktur :2:
kızlar canım sıkıldı
kızlar canım sıkıldı
günaydın kızlar ben geldim.:1hug:
çok uyudum yine ya başım ağrıyor.mirmirmirmir
ee sizler nasılsınız?a.s.
günaydın kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
bugün benim işler çok sohbetinize karşıdan bakıcam artık öpüldünüzzemuszemus
günaydın kızlar a.s.günaydın herkesebayanssulusmile
evet benimde burnum çok tıkanıyo ve kanlı oluyo üşütmüş olabilecegi düşünmüştüm ama hamileliktenmiymişbilmiyorumkismile sinüzit sebebiylede gelirdi bazen kanlı
canım benim ya eşim çok inat,tutma diyorumgeçmiş olsun cnm.oruç çok rahatsız ediyorsa tutmasın.fetva vermek bana düşmez ama tutulan oruç vücuda eziyet ediyorsa onun hiç anlamı yoktur bence.:1no2:
inşallah canım migrenden başka bişey değildirgeçmiş olsun canım migrenden kaynaklanıodur çekenlerden duyuyorum çok fenaa diyolar
korkma başka bişey yoktur.
canım benım kocamında var..çok agrıdımı ıstıfra eder ..agrı kesıcıler ıcer işe yaramaz bazen..gercekten agrının ne zaman gelecegı bellı olmaz..bazen canı sıkkın olunca tutar.bazen aç kalınca...
ama canını sıkma..bır doktora gorunmesını ıstıyorsan konus eşinle..olumunekankayizsmile
ozey cım..senın kaynananda benımkıne benzıyor
..
neden karısır anlamam..
canını sıkma..
takma ne konusursa konussun..
bazen cevabını da ver kı bır daha soyşlemesın..
benım kaynanam evıme gelınce eşyalarımın yerını bılem degıstırır..
bu burda olmamıs.bu buraya yakışmamiş vs...
canım eşinin nerde ağrısı oluyor,şakaklarda mı?
canım doktorada ramazandan sonra giderim diyor
götüremiyorum,benim başıma gelse beni zorla götürür
anlamıyorum
haklısın canım işte doktora götürebilsem
neyse olumlu düşüneyim
inşallah ağrısı geçerde rahatlarız
sabır diyorum sabır sabır Allahım yüce Rabbim bana sabır veriyor bendeki peygamber sabrı ağzıma band çekiyor o an herhade her gece dua ediyorum belkide o yüzdendir sabretmeyi öğreniyorum sinirlerimi dizginlemeyi eşimle kötü olmamak için susuyorum bunların yüzünden bebekte huzursuz bişey olacak bütün yanlarında yay gibi geriliyorum ama ona rağmen ailem iyi terbiye vermişki susuyorumklava:
sağol canım benimAllah korusun her baş ağrısı tümör değildir en iyisi doktora gitmek neyap et doktora gitmeye ikna et herşeyin çaresi doktor
dırımcım..aklına neden hep kotusunu getırıryorsun kuşum sen...
benım eşımın çocuklugundan berı varmıs..
şakaklarında oluyor..bırde koprucuk kemıklerınde..
ense kısmındada agrı oluyor..
sınüzıtıde var eşimin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?