- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.081
pek hareketli maşallah canımslm kızlarr ne geçmiş vardı yaa sayfalarım kırklı oldugu halde oku oku bitmedi..
bende dr dan geldim şimdi oğlumu gördümm kıpır kıpırdı çok şükür herşey yolundaymış
parmaklarını emiyodu kuzum :asigim: birde açmış salıvermiş cinsiyetini milletin bebişleri göstermez benimkininde 12. ci haftadan beri meydan da hiç saklamıyo saolsun
günaydın herkeseopuyorumnanaktan
dirim kötü düşünme canım bişey yoktur inşallah:Saruboceq:
güldeşeker maşşallah oğluşuna
pek hareketli maşallah canım
bizimkide habire uyuyo mirmirmirmir
inşallah canım rahatladım biraz
benim görümcem de tutturdu oğlan olcak sizinki ben rüyamda öyle gördüm diye
kız diyoruz hala vazgçmed ve bi de ne dedi biliyo musunuz'lk çouk erkek olaydı iyiydi'akannehironun bi kızı var 2 yaşında falan nasıl tatlı anlatam şmdi bi de oglu oldu varsa yoksa oğlan...
kocası geçen eşimi aramış naber kız babası demişalsanaalsanasmile
dalga geçer gibi
eşm zaten hiç sevmiyo onu:dilcikar:
kurban ol kızıma demiş
günaydın herkeseopuyorumnanaktan
haklısın..duygusallık var evet...sağol canım benim
canım duygusallaştım iyice
durduk yere ağlayasım geliyor
ne olacaksa bu halim
sağol canım
ohh maşallah..salmıs kendını..keyfı yerınde ya..yayılmıs bebegın..slm kızlarr ne geçmiş vardı yaa sayfalarım kırklı oldugu halde oku oku bitmedi..
bende dr dan geldim şimdi oğlumu gördümm kıpır kıpırdı çok şükür herşey yolundaymış
parmaklarını emiyodu kuzum :asigim: birde açmış salıvermiş cinsiyetini milletin bebişleri göstermez benimkininde 12. ci haftadan beri meydan da hiç saklamıyo saolsun
tamam.kolay gelsın..kızlar ben çıkıyorum.yemeğimi yapıp anneme gideceğim.öpüyorum hepinizi hoşçakalına.s.
hoşgeldın..günaydın herkeseopuyorumnanaktan
ıyı demıs..benim görümcem de tutturdu oğlan olcak sizinki ben rüyamda öyle gördüm diye
kız diyoruz hala vazgçmed ve bi de ne dedi biliyo musunuz'lk çouk erkek olaydı iyiydi'akannehironun bi kızı var 2 yaşında falan nasıl tatlı anlatam şmdi bi de oglu oldu varsa yoksa oğlan...
kocası geçen eşimi aramış naber kız babası demişalsanaalsanasmile
dalga geçer gibi
eşm zaten hiç sevmiyo onu:dilcikar:
kurban ol kızıma demiş
ahh kuşum..acıkmıs bebegınn..opuyorumnanaktangünaydın canım saolasınopuyorumnanaktan
saol canımm karnım açtı sanırım ondan parmaklarını emdi hep :asigim:
gelince hemen doyurdum onu dilek teyzesi ::))
ıyı demıs..
erkek çocuk sevıp kız çocuklarını gormeyenlere gıcık oluyorum.. alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
ohhh iyi demişş :lepi:
sinir oluyorum bu duruma yaa kız evlat gibisi var mı ?
millet tutturmuş oğlan oğlan diye ikiside evden çıkıyo sonuçta şu ayrımı anlamıyorum bi türlüklava:
hoşgeldin canım
kızlar sayenizde rahatladım
Allah razı olsun
aynen bizdede durumlar öyleydi canımsinir şeyleralsanaalsanasmile sağlıklı çok şükür demiyolar da
biz hep kız istiyoduk zatn ama oğlan da olsa tabiki çok çok sevincektik
ama kaynanam oğlan olursa kayınbabanın adını koyarız deyip duruyodu daha hamile bile kalmadan ona neyse bize karışabilcek son insan...
tabi biz yok demiştik ama bi ömür vır vırını çekicektiklülülülülülü
o yüzden oğlan deil die biraz seviniyorum da(allahın gücüne gitmesin)
sinir şeyleralsanaalsanasmile sağlıklı çok şükür demiyolar da
biz hep kız istiyoduk zatn ama oğlan da olsa tabiki çok çok sevincektik
ama kaynanam oğlan olursa kayınbabanın adını koyarız deyip duruyodu daha hamile bile kalmadan ona neyse bize karışabilcek son insan...
tabi biz yok demiştik ama bi ömür vır vırını çekicektiklülülülülülü
o yüzden oğlan deil die biraz seviniyorum da(allahın gücüne gitmesin)
Canım gorumceler ve kayınvalideler hep aynı sanırım benim görümden de kız olduğunu öğrenince nasıl olur ya sizin oğlan olmalıydı dedi uzunca bı süre inandiramadik onu da eşini de...Kendisinin 2 yasında bı kızı var da pabucu dama atlirsa diye korkuyo açık açık söyledi de zaten. Bosver aldırma hiç...
Canım gorumceler ve kayınvalideler hep aynı sanırım benim görümden de kız olduğunu öğrenince nasıl olur ya sizin oğlan olmalıydı dedi uzunca bı süre inandiramadik onu da eşini de...Kendisinin 2 yasında bı kızı var da pabucu dama atlirsa diye korkuyo açık açık söyledi de zaten. Bosver aldırma hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?