2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben hiç sevmiyorum görümcemleri,uyuz şeyler lülülülülülü face'e aile albümü koymuşlar albümde herkes var bir ben yokum kötükedihüso demek ki aileden saymıyorlar sevinsem mi acaba naniknanik

dirimcim geçmiş olsun.. aynı problem benim eşimde de var mide bir delik varmış asit salgılıyor aç kalmaması gerek aslında oruç tutunca başına vuruyor ilkgün istifra bile etti. hala tutmaya çalışıyor başı ensesinden ağrıyor bide ovuyoruz işte dr a gitmiyor inatçı allah korusun.. Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin... :Saruboceq:
hunnycim bak benim kızıma da ilerde karışmak yok :))) gerçi senin gibi kaynanayı nerden bulucam ben şen, şakrak konuşkan, cıvıl cıvıl yaşadı kızım hihoyyyt

Ozgey senin ki bari bı sekilde bahsediyo bebekten benim ki hiç sormuyo bile degil hazırlık yapmak....kızından bı torunu var ilk göz ağrısı tamam da bizimkini hiç sormuyo etmiyo ben de üzülüyorum valla ....

aa bizimki gidip alırız herşeyini diyor ama ben napim herşeyi kendi kafasına göre alcak ben istemem öle bizim bebiş her iki tarfında ilk torunu o yüzden yandık herkez mıncıklıycak huzursuz etcekler çocuğu adım gibi biliyorum neler olacağını o yüzden her gün sabır diliyorum hergün dayanma gücü versin Rabbim bize

ayrıca kız erkek hiç farketmezki ikiside bizden çıkacak ikiside sonunda bize kalmayacak sağlıklı olsunlar elleri ayakları yüzleri düzgün bahtları güzel olsun ne farkeder kız erkek eşimin anneside takmıştı bir ara kıza erkeğe hiç farketmez biz iksinide severiz ben kızlarla babaların ilişkilerini çok seviyorum aslında çok tatlı oluyorlar :asigim:

ben hiç sevmiyorum görümcemleri,uyuz şeyler lülülülülülü face'e aile albümü koymuşlar albümde herkes var bir ben yokum kötükedihüso demek ki aileden saymıyorlar sevinsem mi acaba naniknanik

hahaha büyük kayıp canım bence otur ağla bende face aile resimlerimi koyuyorum arada canım ailem herşey sizin için yazıyorum onların adını anmıyorum bile

herzaman söylüyorum Allah'a şükür kaynanam hiçbirşeyime karışmaz.bunun sebebide benim mesafeli davranmam çünkü rahmetli eltimin evinde çoğu şeye karışmaya çalışırdı.
kadın benim peşimde geziyor Sevgi'm Sevgi'm diye bende soğuk nevale gibiyim kaydirigubbakcemile3
dün ziyaretine gittim bana ayakkabı almış pek hoşuma gitti.şimdide para biriktiriyormuş bana bayramlık almak için ah cnmm kaydirigubbakcemile3

ah canım benimm opuyorumnanaktan
boşver biz beraber gezeriz gençler beraber gezer :roflol:

aman en çok korktuğum kaynana vırvırı:1shok: Allah bana yaptırmasınnnn eyvahedigeldismile valla şimdiden düşünüyorum nası bi kaynana olucam diee CADIARZU

suhancığım amin canım
benimkide aynı,kaç gündür geçmedi,inat işte
teşekkürler canım

kızlar benim sıkıntım çok yok ama
dediğim gibi bebek olduktan sonra karışmalar,kıskançlıklar başlayacak
emin olun buna,biraz uzak durmak lazım sanırım
bi ara afederiniz benim popama takmıştı
çok büyümüşmüş :roflol:
o an yoklamak geldi içimden :icecream:

bide ben en çok şuna kızıyorum
daha doğmadan şımarık çocuklarını gösterip
daha dur sizinkide böyle olacak
mahvedecek,söz dinlemeyecek denmesi
millet ne kadar meraklı
hiç durmuyo,çok haylaz demeye
ufak tefek oluyo işte bakalım sağlıklı hayırlı akıllı bebekler olsunlar
başkalarını da utandırsınlar istiyorum

:jeyyar:

aman canım ya
pes yani,
sende koy resim onlar olmasın

selam kızlar
kaç gündür giremiyorum bi geçmişe bakayım dedim,kim ne yazmış hepsini unuttumbilmiyorumkismile
hem siz yine mi kaynanaları çekiştiriyorsunuzzemuszemus

kızlarr ne yicem bak size de söyliyim sizde yapınn opuyorumnanaktan cokacimcoook

sütü ısıttım ekmekleri doğrucam içine üzerine şeker serpeleyip yicemm çok tatlı oluoo :1rolleyes: bööle şekerler kıtıy kıtıy ağzınıza gelioo süperr delikafadulden

hem süt içmiş hem karnımız doymuşş hemde kan şekerimis düşmemiş olurrr opuyorumnanaktan ben ce deneyinnn yerimseniben

Herkese merhaba ocak anneleri.Bende kismetse sizler gibi ocak ayinda anne olacagim.Simdiden heyecanlaniyorum.Daha bebegimin cinsiyeti belli olmadi cuma günü doktora gidicem ins belli olur.Allah hepimizi kazasiz bir sekilde bebeklerimize kavustursun.

selam kızlar akşam girdim çktıktan sonrasını okumak bile nekadar zamanımı aldı yine kaynatmışsınız dirimcim geçmiş olsun geçer benim eşimdede var baş ağrısı oluyor hep sinüzit galiba. yine kaynana görümcemi çekiştiriyorsunuzzz kızlarrr boşverin bırakın ben ne kaynanalar görümceler duydum arkadaşlarımın inanın anlattıklarınıza bakılırsa sizinkiler melek..yaş olarak büyük ve tecrübeli oladuklarından ister isteemez karışmak amaçlı olmasada sölemek istiyorlar bildiklerini fikirlerini paylaşmak istiyorlardır bence pozitif düşünün siz negatif olursanız karşınızdakinide negatif görürsünüz bence unutmayın derim. patavatsızlığa kimsenin tahamülü olmaz ama rahatsız olduğunuz şeleri bence kırıcı olmadan o anda dile getirin tatlı sert sokun yani:))hee bazı kaynana var gerçekten fesat ve bubariz belli oluyor ona zaten yapacak bişi yok mesafe ve susmak en büyük erdem bence burda eşlere iş düşüyor bu durumlarda..eee nasılsınız başka ne var ne yok keyifler iidir herkesin inş..

canım aramıza hoşgeldin,inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza

maşallah canım nazar değmesin inş. herşeyin yolunda olmasına sevindim

ohhh en güzelini yapmış eşin dalga geçene öle denir benim eşimede naber kız babası dediklerinde erkek adamın erkek damadı olurmuş diyor:))))

amin difambahya hoşgeldin arammıza nekadarlık hamilesin?

aminn..:Saruboceq:
h.g aramıza arkadaşım bebeğin hayırlı olsun
inşallah bebişin gösterir kendini cuma günü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…