- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.101
Ozgey senin ki bari bı sekilde bahsediyo bebekten benim ki hiç sormuyo bile degil hazırlık yapmak....kızından bı torunu var ilk göz ağrısı tamam da bizimkini hiç sormuyo etmiyo ben de üzülüyorum valla ....
ben hiç sevmiyorum görümcemleri,uyuz şeyler lülülülülülü face'e aile albümü koymuşlar albümde herkes var bir ben yokum kötükedihüso demek ki aileden saymıyorlar sevinsem mi acaba naniknanik
ben hiç sevmiyorum görümcemleri,uyuz şeyler lülülülülülü face'e aile albümü koymuşlar albümde herkes var bir ben yokum kötükedihüso demek ki aileden saymıyorlar sevinsem mi acaba naniknanik
dirimcim geçmiş olsun.. aynı problem benim eşimde de var mide bir delik varmış asit salgılıyor aç kalmaması gerek aslında oruç tutunca başına vuruyor ilkgün istifra bile etti. hala tutmaya çalışıyor başı ensesinden ağrıyor bide ovuyoruz işte dr a gitmiyor inatçı allah korusun.. Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin... :Saruboceq:
hunnycim bak benim kızıma da ilerde karışmak yok :))) gerçi senin gibi kaynanayı nerden bulucam ben şen, şakrak konuşkan, cıvıl cıvıl yaşadı kızım hihoyyyt
hahaha büyük kayıp canım bence otur ağla bende face aile resimlerimi koyuyorum arada canım ailem herşey sizin için yazıyorum onların adını anmıyorum bile
:jeyyar:herzaman söylüyorum Allah'a şükür kaynanam hiçbirşeyime karışmaz.bunun sebebide benim mesafeli davranmam çünkü rahmetli eltimin evinde çoğu şeye karışmaya çalışırdı.
kadın benim peşimde geziyor Sevgi'm Sevgi'm diye bende soğuk nevale gibiyim kaydirigubbakcemile3
dün ziyaretine gittim bana ayakkabı almış pek hoşuma gitti.şimdide para biriktiriyormuş bana bayramlık almak için ah cnmm kaydirigubbakcemile3
:jeyyar:
aman canım ya
pes yani,
sende koy resim onlar olmasın
hoşgeldin cambaz canım
eh biraz öyle oldu eyvahedigeldismile
Herkese merhaba ocak anneleri.Bende kismetse sizler gibi ocak ayinda anne olacagim.Simdiden heyecanlaniyorum.Daha bebegimin cinsiyeti belli olmadi cuma günü doktora gidicem ins belli olur.Allah hepimizi kazasiz bir sekilde bebeklerimize kavustursun.
maşallah canım nazar değmesin inş. herşeyin yolunda olmasına sevindimslm kızlarr ne geçmiş vardı yaa sayfalarım kırklı oldugu halde oku oku bitmedi..
bende dr dan geldim şimdi oğlumu gördümm kıpır kıpırdı çok şükür herşey yolundaymış
parmaklarını emiyodu kuzum :asigim: birde açmış salıvermiş cinsiyetini milletin bebişleri göstermez benimkininde 12. ci haftadan beri meydan da hiç saklamıyo saolsun
benim görümcem de tutturdu oğlan olcak sizinki ben rüyamda öyle gördüm diye
kız diyoruz hala vazgçmed ve bi de ne dedi biliyo musunuz'lk çouk erkek olaydı iyiydi'akannehironun bi kızı var 2 yaşında falan nasıl tatlı anlatam şmdi bi de oglu oldu varsa yoksa oğlan...
kocası geçen eşimi aramış naber kız babası demişalsanaalsanasmile
dalga geçer gibi
eşm zaten hiç sevmiyo onu:dilcikar:
kurban ol kızıma demiş
Herkese merhaba ocak anneleri.Bende kismetse sizler gibi ocak ayinda anne olacagim.Simdiden heyecanlaniyorum.Daha bebegimin cinsiyeti belli olmadi cuma günü doktora gidicem ins belli olur.Allah hepimizi kazasiz bir sekilde bebeklerimize kavustursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?