2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cok saolun arkadaslar.17 5 günlük hamileyim.kismetse ocak ayinin sonu gözüküyo erken olmassa hayirlisi bakalim.Rabbim ne gösterir.Belgun cim senin ne kadarlik?

ilahi canım ya
süpersin hiç aklıma gelmedi ama ben nerede bulayım şimdi şekeri
canım da çekti :1rolleyes:

canım hayırlı olsun
inşalah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın

Allah razı olsun canım sağol
profildeki senin bebeğin mi boshayallersmile

bu arada teyzeleriii nezamandır sizinle paylaşacaktım paylaşamamıştım o risk dönemlerinde aminosentez olacağım hastaneye ilk gittiğimde burun kemiğine bakmak için ultrasona soktuklarında anlatmıştım sizede kızım hep el salladı hatta kız oldunuda o gün öğrenmiştik diye. okadar el salladı ki ekibe herkes kopmuştu ve dayanamayıp resmini çekmişlerdi işte benim minik kızım teyzelerine el sallıyorrrr burdannnn:)

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

buda aynı gün çektikleri diğer resmi:)) maşallah süpanallah kızıma

Son düzenleme:

kurban olurum yaradana.. rabbime şükürler olsun ya ne büyük mucizeler taşıyoruz arkadaşlar içimizde allah isteyen herkese aratmadan versin

canım bak anne ne kadar sağlıklıyım diyo sana yerim o elleri maşallahh:asigim:

benimkide el salladı bugün çekti dr teyzesi ama seninki çok net benimki az daha karanlıkgamyoncuiremsu

aa citos gelmiş canım bişi soracam sana bilmiyorumkismile
kefir içiyorum demişsin dr una sormuşmuydun çok faydalı bende biliyorumda içinde çok az miktarda alkol varmış gerçi sirkede olduğundan bile daha azmış alkol miktarı ama acaba bi zararı olur mu bebişe..
bende aldırdım eşimede nette okuyunca içmedim..
nasıl aklıma gelmedi ya dr a sorardım bugün ne güzel:umursamaz:

ooo hunnycim benim en sevdiğim kahvaltıdır o.. ufakken annem yapardı kaç yaşına geldim hala da yaparım.. bayılırım..... süper oluyor....cokacimcoook

Cok saolun arkadaslar.17 5 günlük hamileyim.kismetse ocak ayinin sonu gözüküyo erken olmassa hayirlisi bakalim.Rabbim ne gösterir.Belgun cim senin ne kadarlik?

ahh cnaım benim tazecik anne adayı hadi rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.. benim 19 hafta oldu 5 ayız haftaya yolu yarılıyoruz nasipse

Allah razı olsun canım sağol
profildeki senin bebeğin mi boshayallersmile

nedemek cnm üzülme takma kafana bişicik olmaz erkekler fazla mesaiden baş ağrıları çekiyorlar eminimki onlar bizden çok düşünüyor takıyor aslında herşeyi..evet benim kızımmm profildekiii minik meeleğim:))ellerinizden öper teyzeleri opuyorumnanaktan

hunny hayranım senin bu iştahına maşallah diyeyimm

ben sütü sıcak içemiyorum kızlarr yaa bide şekerli içemiyorum

suhan annem banada ufakken yapardı hey gidi günlerrboshayallersmile

evet allahıma şükürler olsun rabbim hepimizin evladını bizlere sağlık sıhatle bağışlasın inş..rabbim isteyen herkese nasip etsin bakıp bakıp gülüyorum bu resimlere..aynen öle doktorlarımda o gün bak nekadr sağlıklıyım pozları bunlar dmeişlerdi hele el sallaması pamuk ellim minnicikkk.. ayy seninkide ne tatlı olmuştur el sallamak moda galiba bunlarda:)))benim normalde ultrason resimlerim buakdar net değil cnm ama bu detaylıydı çok ii bir cihazdı ondan böle net birde zumladılar ondan

bende sütü küçük süt kutusunda pipetle içiyorum öle alıştırdım kendimi :)))))))))))))))))))şimdi günde iki bardak içiyorum

belgüncümm göremiyorummm bennn.. bizim şirket msn yi ve resim olayını sonlandırdığı için ne yazıkki açılmıyor göremiyorummmmm:1shok: eve gidince ilk işim bakmak olacak canım benim....
guldeseker arıyorum valla hala o günleri hayat hızlı geçiyor tadını çıkarmak lazım baksana büyüdük de bizim bebişlerimiz geliyor :)))

amin cnmm saolasınn
aramıza hoşgeldinn olumunekankayizsmile inşş cuma günü öğreniris seninkinide aklinialirimsmile

haklısın canım bende katılıyorum sana tatlı dille halledebiliriss :jeyyar:
biz iyiyis teyzesi karnımız doydu hareketler devamm :1rolleyes: Çok üzgünüm çoook

ah canımmmm kıyamamm ben sanaaaa opuyorumnanaktan ay nasılda el sallarmışşşş alkisalkisalkis canım yaaa çok tatlı çıkmışşşş boshayallersmile maşşallahh Allah ım nazarlardan saklasınn opuyorumnanaktan

ahh ahh aranmaz mıı yaşarsak yıllar sonra bebişlerimiz bizim için neler dicek acaba..

difambahya sende hoşgeldin aramıza hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmen dileğiyle canım.. cuma günü cinsiyetini bekliyoruz artık bebişimizin....:)))a.s.

sırnaşık şey sırnaşık şey maşallah de kııı bide bulantımda var bugün ama yicem yicem diom :lepi:
bende sevmezdim hele sıcak :dilcikar: ıyyy ama bak bebişler bizi şimdiden kendilerine maskara yaptılar :roflol: herşeyi yediriyolar
aman yiyelimde onlarda sğlıklı olsunn
Allah dan yediklerimizde zararlı değil kaydirigubbakcemile3

canım kırkbirkere maşallah
yerim ben onun ellerine
Allah sağlık sıhhat versin
çok tatlı maşallah canım

canım kefiri bende içmek istiyorum ama bende sormayı unuttum
alkol oranını duymamıştım ben
kızlar bide ben roll on koltuk altı deod.kullanmıyorum
kullanma dediler :sm_confused:
parfümü vücuduma sıkmamaya özen gösteriyorum bide

ooo hunnycim benim en sevdiğim kahvaltıdır o.. ufakken annem yapardı kaç yaşına geldim hala da yaparım.. bayılırım..... süper oluyor....cokacimcoook

sırnaşık şey bende küçüklüğümden beri yerimmm bugün aklıma geldi yedimmcokacimcoook
zaten aklım hep yemeklerde :roflol:
kıs dün ben sana msn den yazdım durdum ama hep geri deptiCADIARZU iletilemedi dedi
isim buldum gelinime benim kızım olsaydı düşünüyodum
hüma: fatih sultan mehmet in annesinin ismiymiş yerimseniben nasıll??

canım bende kullanıyorum koltuk altı için ama eşim kullanma dedi zararı olabilir dedi sonuçta deri den içimize giriyo dimi CADIARZU zararı olurmu ki?? :uhm:

kızlar bakın buda benim kızım.. dik konuma koydum daha net belli oluyor yüzü.. yalnız biraz dudakları kalın gibi..çok seksi olacak heralde kızım. aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…