- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.121
ilahi canım yakızlarr ne yicem bak size de söyliyim sizde yapınn opuyorumnanaktan cokacimcoook
sütü ısıttım ekmekleri doğrucam içine üzerine şeker serpeleyip yicemm çok tatlı oluoo :1rolleyes: bööle şekerler kıtıy kıtıy ağzınıza gelioo süperr delikafadulden
hem süt içmiş hem karnımız doymuşş hemde kan şekerimis düşmemiş olurrr opuyorumnanaktan ben ce deneyinnn yerimseniben
canım hayırlı olsunHerkese merhaba ocak anneleri.Bende kismetse sizler gibi ocak ayinda anne olacagim.Simdiden heyecanlaniyorum.Daha bebegimin cinsiyeti belli olmadi cuma günü doktora gidicem ins belli olur.Allah hepimizi kazasiz bir sekilde bebeklerimize kavustursun.
Allah razı olsun canım sağolselam kızlar akşam girdim çktıktan sonrasını okumak bile nekadar zamanımı aldı yine kaynatmışsınız dirimcim geçmiş olsun geçer benim eşimdede var baş ağrısı oluyor hep sinüzit galiba. yine kaynana görümcemi çekiştiriyorsunuzzz kızlarrr boşverin bırakın ben ne kaynanalar görümceler duydum arkadaşlarımın inanın anlattıklarınıza bakılırsa sizinkiler melek..yaş olarak büyük ve tecrübeli oladuklarından ister isteemez karışmak amaçlı olmasada sölemek istiyorlar bildiklerini fikirlerini paylaşmak istiyorlardır bence pozitif düşünün siz negatif olursanız karşınızdakinide negatif görürsünüz bence unutmayın derim. patavatsızlığa kimsenin tahamülü olmaz ama rahatsız olduğunuz şeleri bence kırıcı olmadan o anda dile getirin tatlı sert sokun yani:))hee bazı kaynana var gerçekten fesat ve bubariz belli oluyor ona zaten yapacak bişi yok mesafe ve susmak en büyük erdem bence burda eşlere iş düşüyor bu durumlarda..eee nasılsınız başka ne var ne yok keyifler iidir herkesin inş..
bu arada teyzeleriii nezamandır sizinle paylaşacaktım paylaşamamıştım o risk dönemlerinde aminosentez olacağım hastaneye ilk gittiğimde burun kemiğine bakmak için ultrasona soktuklarında anlatmıştım sizede kızım hep el salladı hatta kız oldunuda o gün öğrenmiştik diye. okadar el salladı ki ekibe herkes kopmuştu ve dayanamayıp resmini çekmişlerdi işte benim minik kızım teyzelerine el sallıyorrrr burdannnn:)
[/URL][/IMG]
kızlarr ne yicem bak size de söyliyim sizde yapınn opuyorumnanaktan cokacimcoook
sütü ısıttım ekmekleri doğrucam içine üzerine şeker serpeleyip yicemm çok tatlı oluoo :1rolleyes: bööle şekerler kıtıy kıtıy ağzınıza gelioo süperr delikafadulden
hem süt içmiş hem karnımız doymuşş hemde kan şekerimis düşmemiş olurrr opuyorumnanaktan ben ce deneyinnn yerimseniben
Cok saolun arkadaslar.17 5 günlük hamileyim.kismetse ocak ayinin sonu gözüküyo erken olmassa hayirlisi bakalim.Rabbim ne gösterir.Belgun cim senin ne kadarlik?
Allah razı olsun canım sağol
profildeki senin bebeğin mi boshayallersmile
kurban olurum yaradana.. rabbime şükürler olsun ya ne büyük mucizeler taşıyoruz arkadaşlar içimizde allah isteyen herkese aratmadan versin
canım bak anne ne kadar sağlıklıyım diyo sana yerim o elleri maşallahh:asigim:
benimkide el salladı bugün çekti dr teyzesi ama seninki çok net benimki az daha karanlıkgamyoncuiremsu
hunny hayranım senin bu iştahına maşallah diyeyimm
ben sütü sıcak içemiyorum kızlarr yaa bide şekerli içemiyorum
suhan annem banada ufakken yapardı hey gidi günlerrboshayallersmile
Herkese merhaba ocak anneleri.Bende kismetse sizler gibi ocak ayinda anne olacagim.Simdiden heyecanlaniyorum.Daha bebegimin cinsiyeti belli olmadi cuma günü doktora gidicem ins belli olur.Allah hepimizi kazasiz bir sekilde bebeklerimize kavustursun.
selam kızlar akşam girdim çktıktan sonrasını okumak bile nekadar zamanımı aldı yine kaynatmışsınız dirimcim geçmiş olsun geçer benim eşimdede var baş ağrısı oluyor hep sinüzit galiba. yine kaynana görümcemi çekiştiriyorsunuzzz kızlarrr boşverin bırakın ben ne kaynanalar görümceler duydum arkadaşlarımın inanın anlattıklarınıza bakılırsa sizinkiler melek..yaş olarak büyük ve tecrübeli oladuklarından ister isteemez karışmak amaçlı olmasada sölemek istiyorlar bildiklerini fikirlerini paylaşmak istiyorlardır bence pozitif düşünün siz negatif olursanız karşınızdakinide negatif görürsünüz bence unutmayın derim. patavatsızlığa kimsenin tahamülü olmaz ama rahatsız olduğunuz şeleri bence kırıcı olmadan o anda dile getirin tatlı sert sokun yani:))hee bazı kaynana var gerçekten fesat ve bubariz belli oluyor ona zaten yapacak bişi yok mesafe ve susmak en büyük erdem bence burda eşlere iş düşüyor bu durumlarda..eee nasılsınız başka ne var ne yok keyifler iidir herkesin inş..
bu arada teyzeleriii nezamandır sizinle paylaşacaktım paylaşamamıştım o risk dönemlerinde aminosentez olacağım hastaneye ilk gittiğimde burun kemiğine bakmak için ultrasona soktuklarında anlatmıştım sizede kızım hep el salladı hatta kız oldunuda o gün öğrenmiştik diye. okadar el salladı ki ekibe herkes kopmuştu ve dayanamayıp resmini çekmişlerdi işte benim minik kızım teyzelerine el sallıyorrrr burdannnn:)
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
buda aynı gün çektikleri diğer resmi:)) maşallah süpanallah kızıma
belgüncümm göremiyorummm bennn.. bizim şirket msn yi ve resim olayını sonlandırdığı için ne yazıkki açılmıyor göremiyorummmmm:1shok: eve gidince ilk işim bakmak olacak canım benim....
guldeseker arıyorum valla hala o günleri hayat hızlı geçiyor tadını çıkarmak lazım baksana büyüdük de bizim bebişlerimiz geliyor :)))
hunny hayranım senin bu iştahına maşallah diyeyimm
ben sütü sıcak içemiyorum kızlarr yaa bide şekerli içemiyorum
suhan annem banada ufakken yapardı hey gidi günlerrboshayallersmile
canım kırkbirkere maşallahbu arada teyzeleriii nezamandır sizinle paylaşacaktım paylaşamamıştım o risk dönemlerinde aminosentez olacağım hastaneye ilk gittiğimde burun kemiğine bakmak için ultrasona soktuklarında anlatmıştım sizede kızım hep el salladı hatta kız oldunuda o gün öğrenmiştik diye. okadar el salladı ki ekibe herkes kopmuştu ve dayanamayıp resmini çekmişlerdi işte benim minik kızım teyzelerine el sallıyorrrr burdannnn:)
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
buda aynı gün çektikleri diğer resmi:)) maşallah süpanallah kızıma
canım kefiri bende içmek istiyorum ama bende sormayı unuttumaa citos gelmiş canım bişi soracam sana bilmiyorumkismile
kefir içiyorum demişsin dr una sormuşmuydun çok faydalı bende biliyorumda içinde çok az miktarda alkol varmış gerçi sirkede olduğundan bile daha azmış alkol miktarı ama acaba bi zararı olur mu bebişe..
bende aldırdım eşimede nette okuyunca içmedim..
nasıl aklıma gelmedi ya dr a sorardım bugün ne güzel:umursamaz:
ooo hunnycim benim en sevdiğim kahvaltıdır o.. ufakken annem yapardı kaç yaşına geldim hala da yaparım.. bayılırım..... süper oluyor....cokacimcoook
canım kefiri bende içmek istiyorum ama bende sormayı unuttum
alkol oranını duymamıştım ben
kızlar bide ben roll on koltuk altı deod.kullanmıyorum
kullanma dediler :sm_confused:
parfümü vücuduma sıkmamaya özen gösteriyorum bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?