2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bakın buda benim kızım.. dik konuma koydum daha net belli oluyor yüzü.. yalnız biraz dudakları kalın gibi..çok seksi olacak heralde kızım. aklinialirimsmile

:roflol: :roflol:
Allah iyiliğini versin cnm yaaa çok güldümmm :roflol: :roflol: :roflol:
seni seksii şey seniiii :roflol: :roflol:

ama maşşallah çok güsel çıkmışş Allah nazarlardan saklasınnn opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
canım bende kullanıyorum koltuk altı için ama eşim kullanma dedi zararı olabilir dedi sonuçta deri den içimize giriyo dimi CADIARZU zararı olurmu ki?? :uhm:
canım banada doğum yapmış bir abla söyledi
vücut az da olsa bi kısmını emiyomuş

kızlar bakın buda benim kızım.. dik konuma koydum daha net belli oluyor yüzü.. yalnız biraz dudakları kalın gibi..çok seksi olacak heralde kızım. aklinialirimsmile
:roflol:
canım maşallah
burdan çok güzel görünüyor

KEFİR NELERE İYİ GELİR ?
Kullanımı ( içimi ) ve hazmı çok kolay olan kefir hücre yenileme özelliğine sahiptir. Mucize içecek kefir özellikle bağırsaklardaki maddelerin küreselleşmesini önlediğinden ömür uzatıcı olduğuna inanılır. Kafkasyalıların kefirin yararlarını bildiklerinden çocuklarına ile su gibi içirirler. Kafkasya’ da yüzyıldan fazla yaşamak çok sıra dışı bir durum değildir. Protein , yağ , laktoz ve mineraller bakımından hayli zengin ilaç tedavisi kesilmeden kullanıldığı zaman kandaki kötü kollestrolü azaltır, tansiyonu düşürür, idrarı sulandırır, vücuttan atılması gereken maddelerin gidişini kolaylaştırıyor, bağırsak hareketlerini hızlandırıyor, bulaşıcı, sarılık , eklem hastalıkları, ishal , kabız , kan kaybı, idrar torbası hastalıları, doğum sorunları, şeker düşürüyor ve en önemlisi KANSERİ GECİKTİRİYOR... Hazmının kolay , proteince zengin oluşu NEDENİ İLE Kefir hastalar ve çocuklar için önemli bir besindir.Hatta 20-30 günlük çocuklara bile günde bir iki kaşık içirilmesi önerilmektedir. Doktorlar, hastalarına ilaçların yanında birde kefir içmelerini tembihliyor.
Ayrıca yapılan araştırmalarda kefirin kadın ve erkeklerde cinsel gücü arttırdığı da bildirilmiştir. Hücre yenileme sayesinde de kadınlar tarafından cilt maskesi olarak kullanıldığı da bilinmektedir.
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emel SEZGİN, Japonya’ da fareler üzerinde yapılan bir araştırmaya göre kefirin içinde yer alan maddelerin kanseri %53,6 oranında azalttığını ve ayrıca kefirin kanseri önleyici ilaçlarla kullanılması halinde kanserin tekrarlanma riskinin %67 oranında azalttığını da ortaya çıkarttığını belirtmiştir.( 22.02.2002 Star Gazetesi )
Ayrıca kefir sinirsel rahatsızlıklara, iştahsızlık ve uykusuzluk içinde yararlı olmaktadır.Ülser yüksek tansiyon , bronşit, astım hastalarının tedavisinde de kullanılmaktadır.

KEFİRİ KİMLER KULLANIR ?
Kefiri yaşı ne olursa olsun her yaştaki insan kullanabilir. Yan etkisi yoktur. Çocuklara bile rahatlıkla verilebilir.

KANSER HASTALARI TERCİH EDİYOR ?
Kefir, vücut direncini arttırıyor, sindirim sistemine yararlı oluyor. Bağırsakta kanser oluşturan etkenleri engelliyor. İlaç değil ama, kanser hastası olanlar, bu özellikleri nedeniyle kefiri tercih ediyor... Yapılan çalışmalar, kefirin, iştahsızlık ve uykusuzluğa da iyi geldiğini göstermiştir.

KEFİR TANESİ
Kefir Tanesi; fındık yada buğday büyüklüğünde, renkleri beyaz, beyaz-sarı arasında küçük karnabahar veya patlamış mısır görünümündedir. Boyutları 0,5-3 cm arasında değişir. Taneler sütü fermente edici rol oynar, en önemli özelliği fermantasyon sonunda süzülerek tekrar kullanılabilmesidir.Kefir taneleri kazein ve birbirleri ile ortak yaşayan mikroorganizmaların meydana getirdiği jelatinimsi koloniler oluştururlar. Çok karışık bir mikrobiyolojik yapıya sahiptir. Değişik araştırmacılar, değişik bölgelerden aldıkları kefir tanelerinde farklı sayıda, oranda ve cinste mikroorganizma tespit etmiştir.Tanede genel olarak laktik asit bakterileri, laktozu fermente eden ve edemeyen mayalar mevcuttur. Bazı tanelerde enterokok ve koliform grubu bakterilere de rastlanmıştır. Kefir tanesinde saf toz halde liyofilize kültürler üretilmiştir. Avrupa ülkelerinde ve A.B.D. de genellikle saf kültürlerden kefir üretilirken , Rusya , Asya , Doğu Avrupa ve Ortadoğu bugüne kadar laboratuvar koşullarında kefir tanesi üretmek mümkün olmamıştır.

BESİN DEĞERLERİ

Kefir, vücudun temel fonksiyonlarında ve çeşitli faaliyetlerinde kullanılan mineraller ve esansiyel aminoasitler bakımından zengindir. Kefirde bulunan proteinler kısmi sindirimi yapılabilen ve bu nedenle vücut tarafından kolay değerlendirilebilir yapılardır. Kefirde bol miktarda bulunan ve esansiyel amino asitlerden bir tanesi olan triptofanın , mineral maddelerden kalsiyum ve magnezyumun sinir sistemi üzerinde rahatlatıcı etkisi olduğu bilinmektedir.Vücudumuzda en çok bulunan ikinci mineral madde olan fosfor, hücre gelişimi ve enerji ihtiyacının karşılanması için karbonhidratların , yağların ve proteinlerin kullanımında kolaylık sağlamaktadır. Kefir B12 , B1 ve K vitamini bakımından da zengindir. B u vitaminlerin yeterli alınması durumunda gerek böbrek, karaciğer ve sinir sistemine gerekse deri rahatsızlıklarına sayısız fayda sağladığı bilinmektedir.
kızlar internetten bunu buldum bana dktrum önerdi öylelikle kullanıyorum alkol derecesini bilmiyorum sizde dktrunuza danışıp öyle kullanırsınızyerimseniben

evet canım ya en azından sağlıklı şeyler çekiyo canımız..

canım bende kullanıyorum koltuk altı için ama eşim kullanma dedi zararı olabilir dedi sonuçta deri den içimize giriyo dimi CADIARZU zararı olurmu ki?? :uhm:
ya bu benim aklıma hiç gelmemişti kullandım çok sık değil ama arada sürüyodum aradada spreyy var onu kullanıyorum..parfümü derime sıkmıyorum ama deodorant kullanıyorum kullanmasam mı acep yaa şaşırdım bende şimdi..bilmiyorumkismile

ay kullanmayıncada ne bileyim ter kokuyorum gibime geliyo eşim yok bişe diyo ama ben rahatsız oluyorum..her gün duştayım su kuşu oldum resmenn:1no2:

maşallah canım bebişine güldürdün benii...şimdiden seksi olursa büyüyünce düşünemiyorummbayanssulusmilebayanssulusmile

herkese merhaba,

özgey, öncelikle geçirdiğin minik kaza için geçmiş olsun. bebişinin eşyalarını güle güle kullanın. sen bunların tadını çıkarmaya bak, başkasının lafı keyfini kaçırmasın hiç. ağzı olan konuşuyor işte! ben de bebitonun odasını hazırlamaya başladım. zaten mobilya alırken de 6. aydan sonraya bırakmamak gerek diyordu herkes. zaten 4 saat kadar dolaştık, çok yorucuydu. 1-2 ay sonraya bırakmış olsak dayanamazdım herhalde. hem mobilyalar kurulunca evde en az bir ay havalanması gerekiyormuş.

görkem'li gelinime laf yok yakarım ulennnn! klava:

offf anam gerçekten çok öpülesi dudakları var kızının, aman dikkat! topiğin prensleri küçük yaşta kaçırmasınlar prensesini

citos saol canım paylaşımın içinn .. dr un önerdiyse zararı yok demekki yazıda çocuklara bile verilebilir diyo..bende içerim artık..olumunekankayizsmile
alkol derken bildiğimiz alkol değil yani hani sirkelerde faln bulunuyoya ondan yapılan incelemede sirkede bile daha fazla çıkmış zaten..

kızlar yaa evim batıyo kalkayım oruç tutmuyorum bugün barim biraz temizlik yapayımm..hadi görüşürz kendinize cici bakın uğrarım yinee..opuyorumnanaktan

tmm cnmcım bakarsın evden

yaa el sallıyor teyzesiii bizde öpüyoruzz seniiii kocamanındann

canım kırkbirkere maşallah
yerim ben onun ellerine
Allah sağlık sıhhat versin
çok tatlı maşallah canım

amin canım hepimizin bebişlerine sağlık sıhat versin inş. teşekkür ederiz teysesi:)

ben neden göremiyorummmmmmmmmmmm (((hani nerdeeeee

çitos paylaşım için sağol canım

ayy diş ağrısı nedir bu herkesde çıkmaya başladı benimde ağrıyor üff inş daha kötü olmaz benim filme gerek duymadı direk dolgu düştüğü için.geçmiş olsun sanda

saol cnm benim kesim kanal gibi film çekmeden dr yapmıyor. filmide benim dr istemiyor sabret doğumdan sonra dedi ama sabır nere kadar gider bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…