- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.141
kızlar bakın buda benim kızım.. dik konuma koydum daha net belli oluyor yüzü.. yalnız biraz dudakları kalın gibi..çok seksi olacak heralde kızım. aklinialirimsmile
canım banada doğum yapmış bir abla söyledicanım bende kullanıyorum koltuk altı için ama eşim kullanma dedi zararı olabilir dedi sonuçta deri den içimize giriyo dimi CADIARZU zararı olurmu ki?? :uhm:
:roflol:kızlar bakın buda benim kızım.. dik konuma koydum daha net belli oluyor yüzü.. yalnız biraz dudakları kalın gibi..çok seksi olacak heralde kızım. aklinialirimsmile
sırnaşık şey sırnaşık şey maşallah de kııı bide bulantımda var bugün ama yicem yicem diom :lepi:
bende sevmezdim hele sıcak :dilcikar: ıyyy ama bak bebişler bizi şimdiden kendilerine maskara yaptılar :roflol: herşeyi yediriyolar
aman yiyelimde onlarda sğlıklı olsunn
Allah dan yediklerimizde zararlı değil kaydirigubbakcemile3
ya bu benim aklıma hiç gelmemişti kullandım çok sık değil ama arada sürüyodum aradada spreyy var onu kullanıyorum..parfümü derime sıkmıyorum ama deodorant kullanıyorum kullanmasam mı acep yaa şaşırdım bende şimdi..bilmiyorumkismilecanım bende kullanıyorum koltuk altı için ama eşim kullanma dedi zararı olabilir dedi sonuçta deri den içimize giriyo dimi CADIARZU zararı olurmu ki?? :uhm:
kızlar bakın buda benim kızım.. dik konuma koydum daha net belli oluyor yüzü.. yalnız biraz dudakları kalın gibi..çok seksi olacak heralde kızım. aklinialirimsmile
günaydın kızlarrr,
nasılsınız bakalım ben iyiyim akşamın siniri ile sabah servise binerken ayağım burkuldu ve dizlerimin üzerine oturdum koskaca insanın düşmesi kadarda kötü bişey yok gene işyerine rezil oldum 2. kez düşüyorum :)
gelelim sinir konuma kayınvalideme gittik akşam kadın kendi kendine planlar yapıyor biz dün beşik ve dolap aldık bebeğe işte erkendi niye aldınız işte dolaba gerek yoktu işte senin yatak odasındaki aynayı çıkarırız beşiği koyarıs 2 yaşına kadar orda yatar varmı böyle bişey ya herşeye maydonoz kadın sinir oluyorum... eşimde sinirlendi aynı şekilde görümcemde mecburen odanıza alcaksınızı hehehehe deli oluyorum kime ne ben beşik alıp bide bambu ufak beşiklerden alacağım gene bütün hevesimi yerleyeksan ettiler...karamsar negatif tipler deli oluyorum
benim görümcem de tutturdu oğlan olcak sizinki ben rüyamda öyle gördüm diye
kız diyoruz hala vazgçmed ve bi de ne dedi biliyo musunuz'lk çouk erkek olaydı iyiydi'akannehironun bi kızı var 2 yaşında falan nasıl tatlı anlatam şmdi bi de oglu oldu varsa yoksa oğlan...
kocası geçen eşimi aramış naber kız babası demişalsanaalsanasmile
dalga geçer gibi
eşm zaten hiç sevmiyo onu:dilcikar:
kurban ol kızıma demiş
maşallah canım bebişinegüldürdün benii...şimdiden seksi olursa büyüyünce düşünemiyorummbayanssulusmilebayanssulusmile
belgüncümm göremiyorummm bennn.. bizim şirket msn yi ve resim olayını sonlandırdığı için ne yazıkki açılmıyor göremiyorummmmm:1shok: eve gidince ilk işim bakmak olacak canım benim....
guldeseker arıyorum valla hala o günleri hayat hızlı geçiyor tadını çıkarmak lazım baksana büyüdük de bizim bebişlerimiz geliyor :)))
haklısın canım bende katılıyorum sana tatlı dille halledebiliriss :jeyyar:
biz iyiyis teyzesi karnımız doydu hareketler devamm :1rolleyes: Çok üzgünüm çoook
ah canımmmm kıyamamm ben sanaaaa opuyorumnanaktan ay nasılda el sallarmışşşş alkisalkisalkis canım yaaa çok tatlı çıkmışşşş boshayallersmile maşşallahh Allah ım nazarlardan saklasınnopuyorumnanaktan
canım kırkbirkere maşallah
yerim ben onun ellerine
Allah sağlık sıhhat versin
çok tatlı maşallah canım
herkese merhaba,
özgey, öncelikle geçirdiğin minik kaza için geçmiş olsun. bebişinin eşyalarını güle güle kullanın. sen bunların tadını çıkarmaya bak, başkasının lafı keyfini kaçırmasın hiç. ağzı olan konuşuyor işte! ben de bebitonun odasını hazırlamaya başladım. zaten mobilya alırken de 6. aydan sonraya bırakmamak gerek diyordu herkes. zaten 4 saat kadar dolaştık, çok yorucuydu. 1-2 ay sonraya bırakmış olsak dayanamazdım herhalde. hem mobilyalar kurulunca evde en az bir ay havalanması gerekiyormuş.
merhaba,
ben o okunada iyiyim sanırım hiç fazla dolaşmadan beğendik ama nebilim işte hevesim kırıldı şimdi aklımda vazmı geçsek kalsamı diye düşünmüyor değilim
offf anam gerçekten çok öpülesi dudakları var kızının, aman dikkat! topiğin prensleri küçük yaşta kaçırmasınlar prensesini
bu arada ozgey geçmiş olsun canım düşmüşsün sabah.. aman dikkat et kendine..
ayy diş ağrısı nedir bu herkesde çıkmaya başladı benimde ağrıyor üff inş daha kötü olmaz benim filme gerek duymadı direk dolgu düştüğü için.geçmiş olsun sanda
teşekkür ederim ufak çaplı bir kazaydıama çok utandım
geçmiş olsun allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?