2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhabalarrr nasılsınız?ilerlemiş sayfalar valla üşendim okumaya....geç uyanınca yetişemiyorum muhabbete...3te uyuduk 1 de uyandıkkk bu düzennn nasıl değişecek bakalımm:kedi:

kızlar denizden haberdar olan var mııı?ben merak ediyorummm çokkk.inşallah iyidir iyi haberlerle dönerrr...keşke teli falan olsaydı arayabilseydikkk:a015:

kızlar merhabalarrr nasılsınız?ilerlemiş sayfalar valla üşendim okumaya....geç uyanınca yetişemiyorum muhabbete...3te uyuduk 1 de uyandıkkk bu düzennn nasıl değişecek bakalımm:kedi:

canım hoşgeldin
boşver bugünlerin kıymetini bilelim
ilerde nasıl olsa uyku,dinlenmek yok :icecream:

biz geldik teyzeleri
herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum dün işten çıkınca annem gile geldik burda kaldık bu saate kadar dinlendim hep daha iyiyim dün iğnemizide vurulduk kanamam olmadı bir daha çok şükür Allah ım kimseye yaşatmasın çok korktum gerçekten hiç bir şey yokken birden böyle olunca

hepinizi çok seviyorummm opuyorumnanaktan

belguncum kızın çok tatlı maşallah,ne güzel poz vermiş:)
geçen hafta doktora gittiğimizde cd vermişti,cd yi seyrederken oğlum sürekli ağzını oynatıyordu sanki konuşuyor gibi :roflol: yüzünü yana çevirip bir şeyler söylüyor gibiydi ama çok komikti o halini sürekli seyredip gülüyorum,şimdiki veletler bir farklı galiba :uhm:

canım bu yazdığını okuyunca hayırdır dedim istatistiklerinden baktım çok geçmiş olsun canım benim çok dikkat et kendine çok şükür iğnenide vurulmuşsun hadi inş birdaha tekrarlanmaz canımcım..ii dinlenseydin kıyamam ya çok üzüldüm gerçekten ama şimdi ii olmanada çok sevindim rabbim bebişlerimizi bize sağlıkla sıhatle bağışlasın kavuştursun inş..opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan
canım çok geçmiş olsun
inşallah bir daha yaşamassın

oh be rahatladımmm:1hug:

başak hoşgeldin canım

hoşbulduk cnm.bu arada bebinin resimlerine baktım ne güzel ya maşallhhh:)))

şu cd işini yine sormayı unuttummm dr uma:bbo:

canım görüşürüz:)

lolish bende sinir olsum şimdi
kız oğlan ayrımı yapanlara kızıyorum
ben istiyorum sana noluyosa anlamıyorum yani

Bizde de tersi oldu.. <oglumuz olcak naspse görümcem hala hayırlı olsun demedi her gün konuşuluyo nerdeyse halbuki.. Bi kere de bene konuştu ben hala ümitliyim kız olcekdiyo.. Kendinin iki oglu var bence papucu dama atılcak diye endişeli :lepi:

offf anam gerçekten çok öpülesi dudakları var kızının, aman dikkat! topiğin prensleri küçük yaşta kaçırmasınlar prensesini

heyttt benim gelinim ooo klava: :roflol: :roflol: kimse kaçıramasss

ayy koptum burda çok sağoll canım... hunnycim duy duy bak kızımı kaçırmasınlar :roflol:

Çok üzgünüm çoook guclubacismile benim oğlum un beşik kertmesi oo :roflol: :roflol:

canım hoşgeldin iyi olmana sevindimm opuyorumnanaktan aman iice dinlenn zemuszemus

sağol canım pozcu sorma:)) bende geçen hafta sonu ultrasonda bakarken sakız çiğner gibi geviş getirir yada dediğin gibi konuşur gibi ağzı oynuyordu doktorum bile çok güldü dedim napıyor öle sakız çiğniyor dedi birde bana bak seninkide öleymiş konuşmaya başladılar galiba ehhehehehe :))))))))))ayy evet şimdikiler bir farklı galiba hehehehe

hoşbulduk cnm.bu arada bebinin resimlerine baktım ne güzel ya maşallhhh:)))

sağol tatlım kurban olurum ben onaaaa çok ilginç bir şey dimi resimlerine bakmak böle bebişlerimizin zemuszemus

teşekkür ederim kızlar geçmişi okuyayım dedim ama o kadar çok yazmışsınız ki ooo yetişemem bilgileri güncelenecek arkadaşlar mesaj atarlarsa daha iyi olur çünkü geçmiş çok fazla olmuş bir kaç sayfa okuyabildim suhan ve belgün maşallah bebişlerinizine bende resmini koyayım bari

ohh nihayet işim bitti zemuszemus
artık sohbet edebilirim yeni gelen malların giriş çıkışı vardı sabahtan beri onla uğraştım gözüm ağrıdıkafamçokkarıştı
deniz iyi olmanıza sevindim cnm bende merak ediyordum seniolumunekankayizsmile
ozgey geçmiş olsun cnm düşüpte rezil olmayan varmı acaba ben hem düşerim hemde gülerim kendimekaydirigubbakcemile3
dirimcim benim eşiminde aynı senin eşininki gibi enseden çok ağrır sanırım sinüzitle alakalı bir ağrı geçmiş olsun cnm geçmezse dktra görünün yinede bilmiyorumkismile
remziye44 canım gebelikte hormonlar değiştiği için vücudumuzda hem olumlu hem olumsuz değişiklikler olabiliyor bu geçici bi durum merak etme gargara kullan ayrıca diş ipiyle dişlerini temizle birde dil ve yanak temizleyici fırça kullanmanı öneririm birde diş dktruna git bakım için geçmiş olsun sanada morelini bozmaopuyorumnanaktan
hatırladıklarım bunlar gözden kaçırdığım konu varsa lütfen kusuruma bakmayın ara ara okuyabildim çünküfisfisfis

Canım bizdede durum aynı
görümcemin iki oğlu var
kız istiyorlardı,şimdi papuc olayı bizdede var :icecream:

canım bende de bi kuzen var kendi hep erkek istiyodu dünya tatlısı bi kızı var şimdi 4 yaşında 2. düşünüyolar.
benim şimdi erkek olcak ya hiç konuşmuyorus ondan önce erkek doğurucam die
o kadar hastanede yattım annemlerde kaldım hiç arayıp sormadı
hamile olduktan sonra hiç görüşmedik kardeşinle konuşuyorum ama bi slm bile göndermio
oysa önceden her hafta olmadı her ay beraberdik
ya anlamıyorum bu insanları ama bende bundan sonra mesafeli davranıcam
şimdi bayramda karşılaşıcas hatta aynı sofraya oturucas ne yapıcak çok merak ediyorum
geçenlerde annemlere gelmişler hiç beni sormamış
çok da umrumdu :umursamaz:
ama geçen gece sabaha kadar uyuyamadım çok gücüme gitti neden böyle yaparlarki biz hep beraber büyüdük annelerimiaz aynı tabaktan mama yedirmiş düşünün yani
off neyse yine moralim bozuldu
ama takmıycam artık bende mesafemi koyucamm
Allah herkese hayırlı ewlatlar nasip etsin herkesin gönlüne göre versinn

Canım bizdede durum aynı
görümcemin iki oğlu var
kız istiyorlardı,şimdi papuc olayı bizdede var :icecream:

walla ilk önceden takıydum baktım durum bu,rhatladım :))

amin cnm..Takmıcan walla en iyisii..Kızan buz koysun :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…