- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.181
teyzeleri avatarımda ki prensesim Eylül ağzına bakın yaaa:asigim:
teşekkür ederim kızlar geçmişi okuyayım dedim ama o kadar çok yazmışsınız ki ooo yetişemem bilgileri güncelenecek arkadaşlar mesaj atarlarsa daha iyi olur çünkü geçmiş çok fazla olmuş bir kaç sayfa okuyabildim suhan ve belgün maşallah bebişlerinizine bende resmini koyayım bari
ohh nihayet işim bitti zemuszemus
kızlar göbeğimin gerilip durmasından acısından ölücemm ya..bebe yağı sürüodum şimdi vazelin de sürüyorum ama yine de kuruyup kalıyor çok geriiliyo ve acıyor:çok üzgünüm:
canım bende de bi kuzen var kendi hep erkek istiyodu dünya tatlısı bi kızı var şimdi 4 yaşında 2. düşünüyolar.
benim şimdi erkek olcak ya hiç konuşmuyorus ondan önce erkek doğurucam die
o kadar hastanede yattım annemlerde kaldım hiç arayıp sormadı
hamile olduktan sonra hiç görüşmedik kardeşinle konuşuyorum ama bi slm bile göndermio
oysa önceden her hafta olmadı her ay beraberdik
ya anlamıyorum bu insanları ama bende bundan sonra mesafeli davranıcam
şimdi bayramda karşılaşıcas hatta aynı sofraya oturucas ne yapıcak çok merak ediyorum
geçenlerde annemlere gelmişler hiç beni sormamış
çok da umrumdu :umursamaz:
ama geçen gece sabaha kadar uyuyamadım çok gücüme gitti neden böyle yaparlarki biz hep beraber büyüdük annelerimiaz aynı tabaktan mama yedirmiş düşünün yani
off neyse yine moralim bozuldu
ama takmıycam artık bende mesafemi koyucamm
Allah herkese hayırlı ewlatlar nasip etsin herkesin gönlüne göre versinn
vazelin ii canım devam et her akşam sür napalım gülü seven dikenine katlanır benim okadar acımıyor ama geriliyor
kızlar göbeğimin gerilip durmasından acısından ölücemm ya..bebe yağı sürüodum şimdi vazelin de sürüyorum ama yine de kuruyup kalıyor çok geriiliyo ve acıyor:çok üzgünüm:
amanda aman gelinimde pek güzelmişşş maşallah berakallah ağzını yerim ben onunnteyzeleri avatarımda ki prensesim Eylül ağzına bakın yaaa:asigim:
hoşgördüm canımŞenizevet nihayet bitti sabah beri pcye bakmaktan şeşi beş görüyom valla sempatiksalakcinnieve gidip ayaklarımı tavana dikmek istiyomboshayallersmilesenin kızında maşallahı var cnm ne güzel el sallamış öleekaydirigubbakcemile3sağol canımcımm hepimizinkine maşallahhh... yirim senin bebişinidee ağzını yerim ben onunnnnnn kızzz ne tatlııı bizim kızlarımızzzz ayy kurban olduklarımmm maşallah süpanallah
citoss hoşgeldin tatlım iş bitti şimdi dinlenirsinn ohhhh a.s.
kızlar bu arada etiketlerimize ne olduu aşağıdaki göremeyince şaşırıdmmm
denizcim iyi olmana sevindim,Eylül'e de kocaman bir maşallah,çok tatlı ya,o da benim oğluşum gibi açmış ağzını bir şeyler söylüyor,sevimli şeyler :kedi:
canım ben lierac kullanıyorum,çok memnunum 2 aydır kullanıyorum hiç öyle şikayetlerim yok,tavsiye ederim.
biz geldik teyzeleri
herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum dün işten çıkınca annem gile geldik burda kaldık bu saate kadar dinlendim hep daha iyiyim dün iğnemizide vurulduk kanamam olmadı bir daha çok şükür Allah ım kimseye yaşatmasın çok korktum gerçekten hiç bir şey yokken birden böyle olunca
hepinizi çok seviyorummm opuyorumnanaktan
çitosum teşekkür ederim canım opuyorumnanaktanohh nihayet işim bitti zemuszemus
artık sohbet edebilirim yeni gelen malların giriş çıkışı vardı sabahtan beri onla uğraştım gözüm ağrıdıkafamçokkarıştı
deniz iyi olmanıza sevindim cnm bende merak ediyordum seniolumunekankayizsmile
ozgey geçmiş olsun cnm düşüpte rezil olmayan varmı acaba ben hem düşerim hemde gülerim kendimekaydirigubbakcemile3
dirimcim benim eşiminde aynı senin eşininki gibi enseden çok ağrır sanırım sinüzitle alakalı bir ağrı geçmiş olsun cnm geçmezse dktra görünün yinede bilmiyorumkismile
remziye44 canım gebelikte hormonlar değiştiği için vücudumuzda hem olumlu hem olumsuz değişiklikler olabiliyor bu geçici bi durum merak etme gargara kullan ayrıca diş ipiyle dişlerini temizle birde dil ve yanak temizleyici fırça kullanmanı öneririm birde diş dktruna git bakım için geçmiş olsun sanada morelini bozmaopuyorumnanaktan
hatırladıklarım bunlar gözden kaçırdığım konu varsa lütfen kusuruma bakmayın ara ara okuyabildim çünküfisfisfis
hunnyciğim arkadaşların dediği gibi herkese gerektiği değeri vereceksincanım bende de bi kuzen var kendi hep erkek istiyodu dünya tatlısı bi kızı var şimdi 4 yaşında 2. düşünüyolar.
benim şimdi erkek olcak ya hiç konuşmuyorus ondan önce erkek doğurucam die
o kadar hastanede yattım annemlerde kaldım hiç arayıp sormadı
hamile olduktan sonra hiç görüşmedik kardeşinle konuşuyorum ama bi slm bile göndermio
oysa önceden her hafta olmadı her ay beraberdik
ya anlamıyorum bu insanları ama bende bundan sonra mesafeli davranıcam
şimdi bayramda karşılaşıcas hatta aynı sofraya oturucas ne yapıcak çok merak ediyorum
geçenlerde annemlere gelmişler hiç beni sormamış
çok da umrumdu :umursamaz:
ama geçen gece sabaha kadar uyuyamadım çok gücüme gitti neden böyle yaparlarki biz hep beraber büyüdük annelerimiaz aynı tabaktan mama yedirmiş düşünün yani
off neyse yine moralim bozuldu
ama takmıycam artık bende mesafemi koyucamm
Allah herkese hayırlı ewlatlar nasip etsin herkesin gönlüne göre versinn
hay maşallah canım yateyzeleri avatarımda ki prensesim Eylül ağzına bakın yaaa:asigim:
canım vazelin yada badem yağı iyi gelir aslında ama sık sürmeye çalışkızlar göbeğimin gerilip durmasından acısından ölücemm ya..bebe yağı sürüodum şimdi vazelin de sürüyorum ama yine de kuruyup kalıyor çok geriiliyo ve acıyor:çok üzgünüm:
kızlar bu arada etiketlerimize ne olduu aşağıdaki göremeyince şaşırıdmmm
bebeyağı kullandınmı cnm onunda faydası oluyorcnm deniyim bari saolasınn:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?