2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canımcımm hepimizinkine maşallahhh... yirim senin bebişinidee ağzını yerim ben onunnnnnn kızzz ne tatlııı bizim kızlarımızzzz ayy kurban olduklarımmm maşallah süpanallah

ohh nihayet işim bitti zemuszemus

citoss hoşgeldin tatlım iş bitti şimdi dinlenirsinn ohhhh a.s.

kızlar göbeğimin gerilip durmasından acısından ölücemm ya..bebe yağı sürüodum şimdi vazelin de sürüyorum ama yine de kuruyup kalıyor çok geriiliyo ve acıyor:çok üzgünüm:

dün sabah acele olarak gitmiştik doktora kahvaltı yapmadan yavrum açtı herhalde o yüzden ağzını açıp kapıyordu ama annesi iyi olduğunu öğrenince bir güzel doyurdu karnını sonra da mühafat olarak annesini tepiklemeye başladı

kızlar göbeğimin gerilip durmasından acısından ölücemm ya..bebe yağı sürüodum şimdi vazelin de sürüyorum ama yine de kuruyup kalıyor çok geriiliyo ve acıyor:çok üzgünüm:

vazelin ii canım devam et her akşam sür napalım gülü seven dikenine katlanır benim okadar acımıyor ama geriliyor

selammm denizcimmm çok sevindimmm iyi olmanıza... allah bebişlerimizi korusun.... evet seninki bir hayli yerinden memnun şarkılar söylüyor gibi aman maşallah...

canım mesafeli olmak zaten en iyisi...birde benim bi lafım vardırr herkese hakettiği kadar değer vericeksinnn.o insan senin için değmezse üzülmeyede değmezzz bence..:umursamaz:

teyzeleri avatarımda ki prensesim Eylül ağzına bakın yaaa:asigim:

denizcim iyi olmana sevindim,Eylül'e de kocaman bir maşallah,çok tatlı ya,o da benim oğluşum gibi açmış ağzını bir şeyler söylüyor,sevimli şeyler :kedi:

canım ben lierac kullanıyorum,çok memnunum 2 aydır kullanıyorum hiç öyle şikayetlerim yok,tavsiye ederim.

amanda aman gelinimde pek güzelmişşş maşallah berakallah ağzını yerim ben onunnŞeniz

hoşgördüm canımŞenizevet nihayet bitti sabah beri pcye bakmaktan şeşi beş görüyom valla sempatiksalakcinnieve gidip ayaklarımı tavana dikmek istiyomboshayallersmilesenin kızında maşallahı var cnm ne güzel el sallamış öleekaydirigubbakcemile3

cnm deniyim bari saolasınn:kedi:

geçmiş olsun deniz birdaha yaşamassın inşallh

çitosum teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

hunnyciğim arkadaşların dediği gibi herkese gerektiği değeri vereceksin
yaptığı çok yanlış seninde zoruna giden en yakınından gelmesi zaten
ama gücüne gitmesin
olur böyle kıskançlıklar

hay maşallah canım ya
yerim ben onu annesi çok şeker bayanssulusmile

canım vazelin yada badem yağı iyi gelir aslında ama sık sürmeye çalış

kızlar bu arada etiketlerimize ne olduu aşağıdaki göremeyince şaşırıdmmm

bende yeni farkettimsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…