2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam canlarım internetim kesikti.Giremedim neredeyse kafayı yiyecektim evde.En son burada yemek tarifi alıyordum sizden.Yemeğimi yaptım bi baktım net yok.Yazdıklarınızın da hepsini okuyamadım.O kadar geçmişki :kedi:

walla ilk önceden takıydum baktım durum bu,rhatladım :))

amin cnm..Takmıcan walla en iyisii..Kızan buz koysun :roflol:

:roflol: :roflol: haklısın canımm en iyisi buz vereyim ben de kuzene :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

teyzeleri avatarımda ki prensesim Eylül ağzına bakın yaaa:asigim:

ah yarabbim neler de görücess Şeniz opuyorumnanaktan ay yerim ben onun ağzını sırnaşık şey maşşallah barikallah Allah ım sen nelere kadirsin çok şeker yaaa :asigim:

kızlar göbeğimin gerilip durmasından acısından ölücemm ya..bebe yağı sürüodum şimdi vazelin de sürüyorum ama yine de kuruyup kalıyor çok geriiliyo ve acıyor:çok üzgünüm:

canım benim geçen hafta öyleydi gerçi hala gerilme oluo yemekten sonra ama insan ya alışıo yada hafifledi biraas sen bebeyağı vazelin filan sür hafifler yakında
eeee anne oluyorus tatlımm :asigim: olucak bunlarr boshayallersmile

canım mesafeli olmak zaten en iyisi...birde benim bi lafım vardırr herkese hakettiği kadar değer vericeksinnn.o insan senin için değmezse üzülmeyede değmezzz bence..:umursamaz:

ewet canım bundan sonra karar verdimm herkese hakettiği kadar değer vericem a.s
ama benim salaklığım tutat yine dayanamam yumuşarım hemen kendime güvenemiyorumm inşş mesafeyi koruyabilirimm daha öncede kardeşime aynı şeyi yapmıştı ondan önce bebeği oldu die doğumuna bile gelmemişti aramamıştı küsmüştü ama biz unuttuk geçti gitti dedik iyi olduk bak yine aynı sahne inşş bu sefer yumuşamamm guclubacismile

hunnyciğim arkadaşların dediği gibi herkese gerektiği değeri vereceksin
yaptığı çok yanlış seninde zoruna giden en yakınından gelmesi zaten
ama gücüne gitmesin
olur böyle kıskançlıklar

guclubacismile bu sefer pes etmiycem mesafemi koruycam inşş
dediğin gibi kardeş gibiydik ondan bu kadar gücenio insann :çok üzgünüm:

herkese çok teşekkür ediyorum canlarım benim olumunekankayizsmile

canım biz teşekkür ederis eylül hanıma bu güsel pozlar içinnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis :hooray:

HANGİ BEBE YAGINı KLLNIYOSUUZ ARKADAŞLAR?? :uhm:

canım ben dalin in mor şişeli olan bebek yağını kullanıyorumm

hoşgeldin cnmm şükür kavuşturana opuyorumnanaktan
ewet bayağ kaynattık galiba

HANGİ BEBE YAGINı KLLNIYOSUUZ ARKADAŞLAR?? :uhm:
johnson bebe yağı kullanıyom cnmboshayallersmile

baharcım zaten bebe yağı kullanıyorum her gün ama acısından duramıyorum vazelin sürüyorum 2 gündür o bile geçirmedi yane
ben daha önce kakao yağı ve badem yağı karıştırıp sürüyordum badem yağının kılları uzattığını duyunca bıraktım zaten kıldan tüyden kurtulamıyoz birde onla uğraşamam iyice ormana döncem

hızlı mı klo alıyorsun acaba en yağlı kremi kullanman gerekir cnm bol bol süreceksin susam yağıda iyi gelebilir.

cnm kilo aldımm ondanda olabilir doğru diyosunn

bende

badem yağıda iyiymiş heralde kızlar
kakao yağını da öyle

ben zeytinyağı kadar etkili görmedim ama vıcık vıcık o da...

cnm sen mesafeni koru sakında tavrından vazgeçme aslında samimi olacaın 1-2 kişi olacak tamam onun dışında herkesle mesafeliş olacaksınn çünkü samimiyet arttıkça biribirini kırmak ve üzmekten hiç çekinmiyor insanlar nasıl olsa samimiyiz diye:umursamaz:

evet cnm bende o yüzden badem yağı kullanmıyorumm...eskiden badem yağını kirpiklerim dahada gürleşsin diye kullanırdımm bir de kılları gürleştiremem doğrususempatiksalakcinni

hoşgeldin canım şükür kavuştturana:)

cnm bende kızıma nıvea ürünleri almıştım dr. sebamed ürünleri kullan nıveada parfum içeriği var sağlıklısı sebamed demişti. bende kullanmadım

canım hoşgeldin
uzun zamandır yoktun

badem yağının kılları uzattığını bilmiyordum akannehir

özgeyy,zapzup,virvir son adet tarihlerimiz aynı aynı günmü doğum yapıcaz acaba??benimmm 23 ocak gözüküyor bebeğim 1 hafta önden gidiyor sizin nasıll??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…