- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.201
bebeyağı kullandınmı cnm onunda faydası oluyor
bebeyağı kullandınmı cnm onunda faydası oluyor
HANGİ BEBE YAGINı KLLNIYOSUUZ ARKADAŞLAR?? :uhm:
baharcım zaten bebe yağı kullanıyorum her gün ama acısından duramıyorum vazelin sürüyorum 2 gündür o bile geçirmedi yane
bendecanımm ben johnsons baby ninkini kullanıyorummboshayallersmile
ben nivea yı kullanıyorum doğal badem yağlı olanı
walla ilk önceden takıydum baktım durum bu,rhatladım :))
amin cnm..Takmıcan walla en iyisii..Kızan buz koysun :roflol:
teyzeleri avatarımda ki prensesim Eylül ağzına bakın yaaa:asigim:
kızlar göbeğimin gerilip durmasından acısından ölücemm ya..bebe yağı sürüodum şimdi vazelin de sürüyorum ama yine de kuruyup kalıyor çok geriiliyo ve acıyor:çok üzgünüm:
canım mesafeli olmak zaten en iyisi...birde benim bi lafım vardırr herkese hakettiği kadar değer vericeksinnn.o insan senin için değmezse üzülmeyede değmezzz bence..:umursamaz:
hunnyciğim arkadaşların dediği gibi herkese gerektiği değeri vereceksin
yaptığı çok yanlış seninde zoruna giden en yakınından gelmesi zaten
ama gücüne gitmesin
olur böyle kıskançlıklar
herkese çok teşekkür ediyorum canlarım benim olumunekankayizsmile
Selam canlarım internetim kesikti.Giremedim neredeyse kafayı yiyecektim evde.En son burada yemek tarifi alıyordum sizden.Yemeğimi yaptım bi baktım net yok.Yazdıklarınızın da hepsini okuyamadım.O kadar geçmişki :kedi:
johnson bebe yağı kullanıyom cnmboshayallersmileHANGİ BEBE YAGINı KLLNIYOSUUZ ARKADAŞLAR?? :uhm:
ben daha önce kakao yağı ve badem yağı karıştırıp sürüyordum badem yağının kılları uzattığını duyunca bıraktım zaten kıldan tüyden kurtulamıyoz birde onla uğraşamam iyice ormana döncembaharcım zaten bebe yağı kullanıyorum her gün ama acısından duramıyorum vazelin sürüyorum 2 gündür o bile geçirmedi yane
hızlı mı klo alıyorsun acaba en yağlı kremi kullanman gerekir cnm bol bol süreceksin susam yağıda iyi gelebilir.
bende
badem yağıda iyiymiş heralde kızlar
kakao yağını da öyle
:roflol: :roflol: haklısın canımm en iyisi buz vereyim ben de kuzene :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
ah yarabbim neler de görücess Şeniz opuyorumnanaktan ay yerim ben onun ağzını sırnaşık şey maşşallah barikallah Allah ım sen nelere kadirsin çok şeker yaaa :asigim:
canım benim geçen hafta öyleydi gerçi hala gerilme oluo yemekten sonra ama insan ya alışıo yada hafifledi biraas sen bebeyağı vazelin filan sür hafifler yakında
eeee anne oluyorus tatlımm :asigim: olucak bunlarr boshayallersmile
ewet canım bundan sonra karar verdimm herkese hakettiği kadar değer vericem a.s
ama benim salaklığım tutat yine dayanamam yumuşarım hemen kendime güvenemiyorumminşş mesafeyi koruyabilirimm daha öncede kardeşime aynı şeyi yapmıştı ondan önce bebeği oldu die doğumuna bile gelmemişti aramamıştı küsmüştü ama biz unuttuk geçti gitti dedik iyi olduk bak yine aynı sahne inşş bu sefer yumuşamamm guclubacismile
guclubacismile bu sefer pes etmiycem mesafemi koruycam inşş
dediğin gibi kardeş gibiydik ondan bu kadar gücenio insann :çok üzgünüm:
canım biz teşekkür ederis eylül hanıma bu güsel pozlar içinnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis :hooray:
johnson bebe yağı kullanıyom cnmboshayallersmile
ben daha önce kakao yağı ve badem yağı karıştırıp sürüyordum badem yağının kılları uzattığını duyunca bıraktım zaten kıldan tüyden kurtulamıyoz birde onla uğraşamam iyice ormana döncem
Selam canlarım internetim kesikti.Giremedim neredeyse kafayı yiyecektim evde.En son burada yemek tarifi alıyordum sizden.Yemeğimi yaptım bi baktım net yok.Yazdıklarınızın da hepsini okuyamadım.O kadar geçmişki :kedi:
dogal badem yaglı bebe yagımıymış?? ne kadarmış??
canım 8 ya da 9 liraydı alalı baya oluyor bebeğimede niveanın ürünlerini almayı düşünüyorum
hunnyy teyzesi daha ne pozları var cd sini izleyip duruyoruz kociş senin gibi oynak olacak kızımız diyor bayanssulusmile
canım hoşgeldinSelam canlarım internetim kesikti.Giremedim neredeyse kafayı yiyecektim evde.En son burada yemek tarifi alıyordum sizden.Yemeğimi yaptım bi baktım net yok.Yazdıklarınızın da hepsini okuyamadım.O kadar geçmişki :kedi:
badem yağının kılları uzattığını bilmiyordum akannehirjohnson bebe yağı kullanıyom cnmboshayallersmile
ben daha önce kakao yağı ve badem yağı karıştırıp sürüyordum badem yağının kılları uzattığını duyunca bıraktım zaten kıldan tüyden kurtulamıyoz birde onla uğraşamam iyice ormana döncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?