2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadar güzel ya allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.:ecrin_bebek:Bizde resimlerine bakıp duruyoruz teyzeleri:kedi:

haklısın cnmm bundan sonra 1 kişiyle samimi olucam oda KK :enbuyukkk: :dance:
başka hiç kimse umrumda değill :umursamaz: opuyorumnanaktan sizi çooooookkkk seviyorummmmm :sm_cool: olumunekankayizsmile

ah desene çok canlar yakacakkk :asigim:
eeee ne demişler anasına bak kızını all aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

haklısın cnmm bundan sonra 1 kişiyle samimi olucam oda KK :enbuyukkk: :dance:
başka hiç kimse umrumda değill :umursamaz: opuyorumnanaktan sizi çooooookkkk seviyorummmmm :sm_cool: olumunekankayizsmile
Aynen tatlım herkese koydum mesafemi bir sizler varsınız benim için de.İnternet kesilince bunalıma girdim yaa aklinialirimsmile İnsanlara mesafe koymadığım için hep tepeme çıktılar ama bu bebek bana çok şey getirdi.Daha olgun düşünüp öyle hareket ediyorum galiba.Kendimi de düşünmeye başladım artık.

amannnn akannehir Allah kimseyi internetsiz bırakmasınnn sırnaşık şey
ya miğdem acayip oldu makarna yapıorum sizde yapın hee bol yoğurtlu cokacimcoook
hiç doymuyorum yaaa gelecekten endişeliyimm eyvahedigeldismile inşş bursa da kıtlığa sebep olmamm :1shok: delikafadulden

kızlar merhabaaaaaaaaaaa..
bırazdan kocıs bızı denıze goturecek..ben yatıp guneslencem.denıze gırmeye korkuyorum..
bu yaz toplam 4-5 kez gırdım galıba..gerı kalanında guneslendım..

denız avatarın senın bebegın resmımı yoksaaaaaaaaaaaaaaaa..............

aman ye kuşum zaten cımbız gıbısın..sen korksan korksan 15 kılo alsan hadı..genede kurdan gıbı gosterırsın..korkma yaniiiiiiiii kaydirigubbakcemile5

fıstığım zaten çooook zayıfsın biraz çok yiyiver de bebin de doysunnnsempatiksalakcinni

Dünyaları yiyorum ben artık ya.Hiç durmadan atıştırıyorum yanaklarım tombullaştı hep bilmiyorumkismile

evet canım güzel kızım o benim nasıl ama

yaa denize girmek yasaklandı bana kızım iyi olsun yeter ama içimde gidiyor balık kızım bennnn

ha bide doktor ilişkye girmeyede yasak koydu

neden korkuyan kıs denizdennn yemes seni naniknanik gir şööle bi yüz serin serin ohh boshayallersmile

aman ye kuşum zaten cımbız gıbısın..sen korksan korksan 15 kılo alsan hadı..genede kurdan gıbı gosterırsın..korkma yaniiiiiiiii kaydirigubbakcemile5

fıstığım zaten çooook zayıfsın biraz çok yiyiver de bebin de doysunnnsempatiksalakcinni

canlarımm kilo almakdan değilde kocişim iflas etcek eyvahedigeldismile yediklerim nerreye gidio anlamıom :sm_confused: dünyayı yiyorum ama yok cokacimcoook

Dünyaları yiyorum ben artık ya.Hiç durmadan atıştırıyorum yanaklarım tombullaştı hep bilmiyorumkismile

sırnaşık şey ne güsel keşke benimd biras löp löp et olsa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…