- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.221
canım 8 ya da 9 liraydı alalı baya oluyor bebeğimede niveanın ürünlerini almayı düşünüyorum
hunnyy teyzesi daha ne pozları var cd sini izleyip duruyoruz kociş senin gibi oynak olacak kızımız diyor bayanssulusmile
cnm sen mesafeni koru sakında tavrından vazgeçme aslında samimi olacaın 1-2 kişi olacak tamam onun dışında herkesle mesafeliş olacaksınn çünkü samimiyet arttıkça biribirini kırmak ve üzmekten hiç çekinmiyor insanlar nasıl olsa samimiyiz diye:umursamaz:
canım 8 ya da 9 liraydı alalı baya oluyor bebeğimede niveanın ürünlerini almayı düşünüyorum
hunnyy teyzesi daha ne pozları var cd sini izleyip duruyoruz kociş senin gibi oynak olacak kızımız diyor bayanssulusmile
özgeyy,zapzup,virvir son adet tarihlerimiz aynı aynı günmü doğum yapıcaz acaba??benimmm 23 ocak gözüküyor bebeğim 1 hafta önden gidiyor sizin nasıll??
cnm bende kızıma nıvea ürünleri almıştım dr. sebamed ürünleri kullan nıveada parfum içeriği var sağlıklısı sebamed demişti. bende kullanmadım
Benim 28 ocakmış şimdilik olumunekankayizsmile
Aynen tatlım herkese koydum mesafemi bir sizler varsınız benim için de.İnternet kesilince bunalıma girdim yaa aklinialirimsmile İnsanlara mesafe koymadığım için hep tepeme çıktılar ama bu bebek bana çok şey getirdi.Daha olgun düşünüp öyle hareket ediyorum galiba.Kendimi de düşünmeye başladım artık.haklısın cnmm bundan sonra 1 kişiyle samimi olucam oda KK :enbuyukkk: :dance:
başka hiç kimse umrumda değill :umursamaz: opuyorumnanaktan sizi çooooookkkk seviyorummmmm :sm_cool: olumunekankayizsmile
bak onu duymamıştım canım ama kullanan da çok kişi var araştırayım bende
cnm cinsiyeti belli oldumu:kedi:
ewet bende duyuyorum çoğu kişi kullanıyor
iyi oldu duyduğumuss KK nin faydalarıı aklinialirimsmile
sebamed alırıs bizde opuyorumnanaktan teşekkürlerr...
Aynen tatlım herkese koydum mesafemi bir sizler varsınız benim için de.İnternet kesilince bunalıma girdim yaa aklinialirimsmile İnsanlara mesafe koymadığım için hep tepeme çıktılar ama bu bebek bana çok şey getirdi.Daha olgun düşünüp öyle hareket ediyorum galiba.Kendimi de düşünmeye başladım artık.
amannnn akannehir Allah kimseyi internetsiz bırakmasınnn sırnaşık şey
ya miğdem acayip oldu makarna yapıorum sizde yapın hee bol yoğurtlu cokacimcoook
hiç doymuyorum yaaa gelecekten endişeliyimm eyvahedigeldismile inşş bursa da kıtlığa sebep olmamm :1shok: delikafadulden
ya miğdem acayip oldu makarna yapıorum sizde yapın hee bol yoğurtlu cokacimcoook
hiç doymuyorum yaaa gelecekten endişeliyimm eyvahedigeldismile inşş bursa da kıtlığa sebep olmamm :1shok: delikafadulden
kızlar merhabaaaaaaaaaaa..
bırazdan kocıs bızı denıze goturecek..ben yatıp guneslencem.denıze gırmeye korkuyorum..
bu yaz toplam 4-5 kez gırdım galıba..gerı kalanında guneslendım..
denız avatarın senın bebegın resmımı yoksaaaaaaaaaaaaaaaa..............
Dünyaları yiyorum ben artık ya.Hiç durmadan atıştırıyorum yanaklarım tombullaştı hep bilmiyorumkismile
kızlar merhabaaaaaaaaaaa..
bırazdan kocıs bızı denıze goturecek..ben yatıp guneslencem.denıze gırmeye korkuyorum..
bu yaz toplam 4-5 kez gırdım galıba..gerı kalanında guneslendım..
denız avatarın senın bebegın resmımı yoksaaaaaaaaaaaaaaaa..............
aman ye kuşum zaten cımbız gıbısın..sen korksan korksan 15 kılo alsan hadı..genede kurdan gıbı gosterırsın..korkma yaniiiiiiiii kaydirigubbakcemile5
fıstığım zaten çooook zayıfsın biraz çok yiyiver de bebin de doysunnnsempatiksalakcinni
Dünyaları yiyorum ben artık ya.Hiç durmadan atıştırıyorum yanaklarım tombullaştı hep bilmiyorumkismile
evet canım güzel kızım o benim nasıl ama
yaa denize girmek yasaklandı bana kızım iyi olsun yeter ama içimde gidiyor balık kızım bennnn
ha bide doktor ilişkye girmeyede yasak koydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?