- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.241
güldencimmm cemoş yine yokkk ortalardaaa...
zapzupp.nerlerdesın...
ıstanbulda kont.olmustun....
kız dı demı..
isim dusundunmu hiççç
ben yazmıştım zaten ilişkiye ara verin der diye...benimde ilk üç ay oleydiicnm:umursamaz:
güldencimmm cemoş yine yokkk ortalardaaa...
geçmişi okumadığımdan görmedim canım
biz kadınlarda sorun olmuyorda erkekler işte sıksınlar biraz kendilerini sempatiksalakcinni
geçmişi okumadığımdan görmedim canım
biz kadınlarda sorun olmuyorda erkekler işte sıksınlar biraz kendilerini sempatiksalakcinni
evet canım güzel kızım o benim nasıl ama
yaa denize girmek yasaklandı bana kızım iyi olsun yeter ama içimde gidiyor balık kızım bennnn
ha bide doktor ilişkye girmeyede yasak koydu
cemoş kim dur tamin edim bebish mi
evet canım güzel kızım o benim nasıl ama
yaa denize girmek yasaklandı bana kızım iyi olsun yeter ama içimde gidiyor balık kızım bennnn
ha bide doktor ilişkye girmeyede yasak koydu
A a kızlar risk falan yoksa gerek yoktur di mi ilişkiyi kesmeye.Doktor bana hiç birşey demedi çünkü
canım bendede kanama olmustu..bende rıske gırmemek ıcın gırmekten korkuyorum..
ılişki yasak..yanı zaten kanama olupta doktora gıdınce soruyor ilişkı oldumu dıye...
bebekler ıyı olsundailişkı olmasın napamm...
kızına masallah..oyy yırım kuzu...
ewett doğru tahminn :lepi:
ben lavoboya girmiştim eşimle doktor ultrason odasına geçmiş doktorum eşime sormuş zaten kanama öncesinde ilişkide bulundunuz mu diye eşimde yok bir şey yapmadık demiş sora bana anlatıyor utandım ya diyor kaydirigubbakcemile3
canım hoşgeldin
uzun zamandır yoktun
badem yağının kılları uzattığını bilmiyordum akannehir
Dünyaları yiyorum ben artık ya.Hiç durmadan atıştırıyorum yanaklarım tombullaştı hep bilmiyorumkismile
kızlar bende çıkıyorum çok oturdum gidip uzanayım
hepinize tekrardan çok teşekkürler gocaman öpüldünüz opuyorumnanaktan
A a kızlar risk falan yoksa gerek yoktur di mi ilişkiyi kesmeye.Doktor bana hiç birşey demedi çünkü
kızlar bende çıkıyorum çok oturdum gidip uzanayım
hepinize tekrardan çok teşekkürler gocaman öpüldünüz opuyorumnanaktan
görüşürüz cnm benimm öptmm seniitmm canım benim kocişde gelir şimdi
yedim yedim koydum mutfağa toparlıyayım bari
neyse bende gideyim
akşama görüşürüss kıslarrr
zapzup hadi gözün aydın kızıma bir arkadaş daha geldi hihihhii:)))
ben çıkıyorum kızlar bu akşam iftara davetliyiz büyük ihtimalde orda kalırız akşam giremeyebilirim yani..yarın görüşürüz allah izin verirse sizleri ve bebişlerinizi kocaman öptümm allaha emanet olun..kendinize ve bebişlerinize dikkat edin..
Muhabbet yine ilerlemiş valla geçmişi okumaktan nelere yorum yazacağını unutuyor insan.
Deniz ve Belgün maşallah bebişleriniz harika görünüyor bayıldım.Deniz sen renkli ultrasona mı girdin cnm?
Bu arada bebek yağı hakkında soru soran bi arkadaş vardı bende yazayım ne kullandığı fikir olsun.Dalinin jel şeklinde olan bebek yağı var benim arkadaşım 3aydan sonra sürekli kullandı ve hiç çatlağı yok.Çatlak olacaksa oluyo zaten ama önlemde almak gerekiyo tabi onun önerisiyle başladım memnunum.
İlişki hakkında bi sohbet dönmüş.Hamileyiz dergisinin bu ayki sayısı çok güzel hepinize tavsiye ederim.Hamilelikte seks konusu var ve uygun görülen pozisyonlara da yer verilmiş detaylı olarak bence alın içerik çok faydalı bilgilerle dolu.
Dergi demişken kitap ya da dergi okuyor musunuz arkadaşlar?Konu açmıştım ama yorum yapan olmamış burda sorayım sizlerede fikir alışverişi yapalım.Ben içeriklerine göre alıyorum dergileri çok eğlenceli oluyor okuması.Kitap olarak ayşe önerin kitabını almayı düşünüyorum ama daha araştırmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?