2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım güzel kızım o benim nasıl ama

yaa denize girmek yasaklandı bana kızım iyi olsun yeter ama içimde gidiyor balık kızım bennnn

ha bide doktor ilişkye girmeyede yasak koydu

canım bendede kanama olmustu..bende rıske gırmemek ıcın gırmekten korkuyorum..
ılişki yasak..yanı zaten kanama olupta doktora gıdınce soruyor ilişkı oldumu dıye...
bebekler ıyı olsundailişkı olmasın napamm...
kızına masallah..oyy yırım kuzu...

evet canım güzel kızım o benim nasıl ama

yaa denize girmek yasaklandı bana kızım iyi olsun yeter ama içimde gidiyor balık kızım bennnn

ha bide doktor ilişkye girmeyede yasak koydu

A a kızlar risk falan yoksa gerek yoktur di mi ilişkiyi kesmeye.Doktor bana hiç birşey demedi çünkü

benım buyuk oglanda doktor serbest dıye soylemıstı..hıç sıkıntıda yasamamıstım..
bu bıraz nazlı çıktı...

ben lavoboya girmiştim eşimle doktor ultrason odasına geçmiş doktorum eşime sormuş zaten kanama öncesinde ilişkide bulundunuz mu diye eşimde yok bir şey yapmadık demiş sora bana anlatıyor utandım ya diyor kaydirigubbakcemile3

canım benım..
ben kaçtımkızlar
oglan uyandı..mayosunu vs.gıydıreyım.sımdı kocış gelır..
hazır olalım demi
optum kızlar sız.mucuk.. Şeniz

canım hoşgeldin
uzun zamandır yoktun

badem yağının kılları uzattığını bilmiyordum akannehir

evet bend eduymuştum badem yağı kılları çoğaltıyor diye o yüzden kaşı seyrek olanlar kaşlarına ve kirpiklerine badem yağı sürerler ama ben hamile kaldığımdan beri badem yağı kullanmasam bile göbeğim kıllandı,sinir oluyorum bu duruma,umarım gelip geçici bir durumdur kafamçokkarıştı

Dünyaları yiyorum ben artık ya.Hiç durmadan atıştırıyorum yanaklarım tombullaştı hep bilmiyorumkismile

bende yemeğe çok düştüm sürekli canım bir şeyler yemek istiyor kendimi zor tutuyorum,ilerleyen aylarda gece acıkıp uykumuzdan uyanıp yemek yiyecekmişiz delikafadulden umarım gece acıkmam daha doğrusu bebiş acıkmaz senağlama

kızlar bende çıkıyorum çok oturdum gidip uzanayım
hepinize tekrardan çok teşekkürler gocaman öpüldünüz opuyorumnanaktan

tmm canım benim kocişde gelir şimdi
yedim yedim koydum mutfağa toparlıyayım bari
neyse bende gideyim
akşama görüşürüss kıslarrr

zapzup hadi gözün aydın kızıma bir arkadaş daha geldi hihihhii:)))

ben çıkıyorum kızlar bu akşam iftara davetliyiz büyük ihtimalde orda kalırız akşam giremeyebilirim yani..yarın görüşürüz allah izin verirse sizleri ve bebişlerinizi kocaman öptümm allaha emanet olun..kendinize ve bebişlerinize dikkat edin..

A a kızlar risk falan yoksa gerek yoktur di mi ilişkiyi kesmeye.Doktor bana hiç birşey demedi çünkü

evet cnm bendede kahverengi lekelenme olmuştu zaten düşük tehlikem vardı o yüzden 3 ay yasaktı ilişki...gerçi ben hala yanaştırmıyorumdaaa:bbo:

kızlar bende çıkıyorum çok oturdum gidip uzanayım
hepinize tekrardan çok teşekkürler gocaman öpüldünüz opuyorumnanaktan

uzan cnm dinlen öpüldünn..

tmm canım benim kocişde gelir şimdi
yedim yedim koydum mutfağa toparlıyayım bari
neyse bende gideyim
akşama görüşürüss kıslarrr
görüşürüz cnm benimm öptmm senii

cnm sende iii bak kendine..yarın görüşmek üzere..boshayallersmile

Muhabbet yine ilerlemiş valla geçmişi okumaktan nelere yorum yazacağını unutuyor insan.

Deniz ve Belgün maşallah bebişleriniz harika görünüyor bayıldım.Deniz sen renkli ultrasona mı girdin cnm?

Bu arada bebek yağı hakkında soru soran bi arkadaş vardı bende yazayım ne kullandığı fikir olsun.Dalinin jel şeklinde olan bebek yağı var benim arkadaşım 3aydan sonra sürekli kullandı ve hiç çatlağı yok.Çatlak olacaksa oluyo zaten ama önlemde almak gerekiyo tabi onun önerisiyle başladım memnunum.

İlişki hakkında bi sohbet dönmüş.Hamileyiz dergisinin bu ayki sayısı çok güzel hepinize tavsiye ederim.Hamilelikte seks konusu var ve uygun görülen pozisyonlara da yer verilmiş detaylı olarak bence alın içerik çok faydalı bilgilerle dolu.

Dergi demişken kitap ya da dergi okuyor musunuz arkadaşlar?Konu açmıştım ama yorum yapan olmamış burda sorayım sizlerede fikir alışverişi yapalım.Ben içeriklerine göre alıyorum dergileri çok eğlenceli oluyor okuması.Kitap olarak ayşe önerin kitabını almayı düşünüyorum ama daha araştırmadım.

cnm daha okumadım ama ben mehmet özün hamilelikle ilgili kaitabı var ya onu çpk istiyorum okumak alıcam inşallhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…