- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.201
slm anişler...3 gun önce ögrendim hamile oldugumu ...şoktayım arkadaslar...21 aylık 1 tane kızım var ...ikinci çocuk dusunmuyordum ...haberimde yoktu hamile oldugumdan ....doktor ultrasondan baktı kese gorunmedi ..alttan baktı kucuk bir kese var ama tam belli deil dedi ...bugun aksam belli olacak ..egerki aldırmak istersende pzt belli olur dedi....ne yapıcam bilmiorum ..çalısıyorum ..kızıma annem bakıyor....annem aldırma ben yardımcı olurum diyor amaeşim gec geliyor işte ...gelsede destegi yoktur zaten ....aldırmak kelimesi çok zor arkadaslar...kızıma bakıyorum sevgisi çok buyuk içim titriyor..rabbim 1 tane daha verdi diyorum ...ama hazır deildim ahmilige 2 tane çocuk sorumluluguna..2 çocugu olan varmı aranızda....destek olun arkadaslar...bu arada son adet tarihim 20 nisan ....dogum tarihide 25 ocak 2011
slm anişler...3 gun önce ögrendim hamile oldugumu ...şoktayım arkadaslar...21 aylık 1 tane kızım var ...ikinci çocuk dusunmuyordum ...haberimde yoktu hamile oldugumdan ....doktor ultrasondan baktı kese gorunmedi ..alttan baktı kucuk bir kese var ama tam belli deil dedi ...bugun aksam belli olacak ..egerki aldırmak istersende pzt belli olur dedi....ne yapıcam bilmiorum ..çalısıyorum ..kızıma annem bakıyor....annem aldırma ben yardımcı olurum diyor amaeşim gec geliyor işte ...gelsede destegi yoktur zaten ....aldırmak kelimesi çok zor arkadaslar...kızıma bakıyorum sevgisi çok buyuk içim titriyor..rabbim 1 tane daha verdi diyorum ...ama hazır deildim ahmilige 2 tane çocuk sorumluluguna..2 çocugu olan varmı aranızda....destek olun arkadaslar...bu arada son adet tarihim 20 nisan ....dogum tarihide 25 ocak 2011
canım inş hiç bişey olmaz bu yapılan hatalar insanın içine böyle çöküyor işte inş geçicek bu günler benim doktorumda bi garip zaten hiç kalp atışı sayısı felan söylemedi bende doktoru değiştircem ultrason kontrolu kısa sürüyo pek bi şey söylemiyo sinir oldum bu gün burda bunları okuyunca yarın sabah tekrar başka bi yere gideceğim içim pek rahat değil
kızlar ben su içmeye bile korkuyorum
birgün önce yediğim yemekten tiksiniyorum
o yüzden yemek düşünmemeye çalışıyorum
ilk 3 ay beslenme çok önemliymiş
kızlar mrb.inşallah Allah kısmet ederse bende ocak annesi olacağım.ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım.benimde sat 1 nisan yaşım 27 ve 69 kiloyum.benide listeye eklerseniz sevinirim.bizde bebeğimizi gördük ve Rabbime şükürler olsun ki kalp atışlarını da duyduk.bendede bulantı var ve sabahları çok fena oluyorum,ama öğleden sonra geçiyo pek bişey yiyemiyorum.
burdaki tüm hamilelere hayırlı gebelikler diliyorum.Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
kızlar bugün doktora gittim bebişimin kalp atışını duydum Allahıma şükür yalnız doktor kalp atışının biraz zayıf olduğunun söyledi gelişimine güzel dedi yanlız kan uyuşmazlığından dolayı %70 riskli bi gebelik dedi hala düşük riskim devam ediyormuş önemli olan karnındaki bebeğin kan gubu eğer senin kan grubunsa sorun yok dedi ama eğer pozitifse %70 düşük olur dedi moralim bozuldu açıkçası beklemekten başkada yapacak bişey olmadığını söyledimafoldumben
merhaba arkadaşlr bende ocak annesi olacağm inşallh yarın 7 haftalk olacak.Kalp atışını duymak için yarın doktora gideceğm bir problem çıkmaz umarım.
yorumlarınız için çok tşk ederim arkadaslar ..yarım saat önce drdaydım ..kese gorunuyor..istersen alalım dedi..aldırmak istiyorum diyemedim ..çok zor çoookkkk....1 hafta daha dusunebilirsin dedi ...ne dusunecegimi bilmiyorum ..etrafımdaki herkes aldırma diyor....2 çocugu olan bikaç arkadasımla konuştum ..onlarda ikinciye hamile kaldıklarında şok olmuslar..ama iiki dogurmusum diyorlar ..evlat sevgisi çok guzel bir duygu ..iki tane evlat sahibi olmak eminim çok gzl bir duygu olacak ama ...ikisine birden ilgim ne kdr olur,,,çalıısyorum ..kızım 21 aylık ..hamilelik dönemi ...sezeryan olmustum ilkinde..çok zordu ..ilk anişleri korkutmak istemem ama...genede aranızda olmak guzel :)yardımcı olun arrkadaslar bana ...
ilk hamileligimde agustos annesiydim ...suyum geldiginde bile bu siteye yazıp çıkmıstım evden :)super bir gundu :)
yorumlarınız için çok tşk ederim arkadaslar ..yarım saat önce drdaydım ..kese gorunuyor..istersen alalım dedi..aldırmak istiyorum diyemedim ..çok zor çoookkkk....1 hafta daha dusunebilirsin dedi ...ne dusunecegimi bilmiyorum ..etrafımdaki herkes aldırma diyor....2 çocugu olan bikaç arkadasımla konuştum ..onlarda ikinciye hamile kaldıklarında şok olmuslar..ama iiki dogurmusum diyorlar ..evlat sevgisi çok guzel bir duygu ..iki tane evlat sahibi olmak eminim çok gzl bir duygu olacak ama ...ikisine birden ilgim ne kdr olur,,,çalıısyorum ..kızım 21 aylık ..hamilelik dönemi ...sezeryan olmustum ilkinde..çok zordu ..ilk anişleri korkutmak istemem ama...genede aranızda olmak guzel :)yardımcı olun arrkadaslar bana ...
ilk hamileligimde agustos annesiydim ...suyum geldiginde bile bu siteye yazıp çıkmıstım evden :)super bir gundu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?