2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşım bence aldırmayı düşünme.. Rabbim onu sana bagışladıysa vardır bi hikmeti.. Kolaylıgı da bereketi de onunla gelecektir.. Yeter ki sen Rabbimden geldi deyip hayırlısıyla bebegini sevgiyle bekle..

Merhabalar butun minik meleklere ve annelerine..
bu hafta bulantisi olanlar kervanina bende katildim daha fazla artmaz umarim..

herkesin iyi oldugunu umit ediyorum, bol neseli ve saglikli gunler a.s.

hayırlı olsun canım
bebek kısmetiyle gelir
ikiz üçüz olsa ne yapacaktın
bebeğini dünyaya getir
ALLAH yardımcın olacaktır içini ferah tut
bebeği olmayanları düşün

eylülnisan canım
şaşkınlığını anlamaya çalışıyorum
gerçekten çok zor heleki kızında küçükmüş
ama annen yardımcı olacakmış
ne güzel sana yardım eden biri olacak
beraber büyütürsünüz

canım sen hangi hastaneye gidiyorsun?

kızlar ben su içmeye bile korkuyorum
birgün önce yediğim yemekten tiksiniyorum
o yüzden yemek düşünmemeye çalışıyorum
ilk 3 ay beslenme çok önemliymiş

kızlar mrb.inşallah Allah kısmet ederse bende ocak annesi olacağım.ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım.benimde sat 1 nisan yaşım 27 ve 69 kiloyum.benide listeye eklerseniz sevinirim.bizde bebeğimizi gördük ve Rabbime şükürler olsun ki kalp atışlarını da duyduk.bendede bulantı var ve sabahları çok fena oluyorum,ama öğleden sonra geçiyo pek bişey yiyemiyorum.
burdaki tüm hamilelere hayırlı gebelikler diliyorum.Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

kızlar ben su içmeye bile korkuyorum
birgün önce yediğim yemekten tiksiniyorum
o yüzden yemek düşünmemeye çalışıyorum
ilk 3 ay beslenme çok önemliymiş

canım bulantı hatta kusma bende de oluyor ama bennette farklı sitelerde okuduğum kadarıyla ilk aylarda kilo almak kadar vermek de normalmiş ve siz birşey yiyemeseniz de bebek sizden beslenir yazıyor.ancak kusma günde5i geçerse dra başvurmak gerekirmiş.ben geçen 4defa çıkarınca korkmuştum ama neyseki buara o kadar olmuyo

hayırlı olsun rabbim inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

mrblar,hamileliğiniz hayırlı olsun.benim de geçen yıl3yaşında bir kızım varken hamile olduğumu öğrenmiştim.amannnn nerden çıktı vakitsiz falan diye düşünmüş ayrıca eşim askere gideceği için çok zor olacak diye hiç istememiştim.daha sonra7haftalıkken düşük oldu.ve hiç bir ihmalim olmamasına ve kendiliğinden düşük olmasına rağmen okadar üzüldüm ki ardınadan başka sağlık problemleri yaşadım.
bence kesinlikle aldırma.rabbim öyle layık görmüş.etrafımızda çocuk için uğraşıp bulamayan nice insan var.bunu düşün ve allah onu kısmeti ve kolaylığıyla yollar hem anneniz destek olacakmış ne güzel.ani karar verip üzülmeyin bir cana kıymayın bence...

kızlar bende geçen istifra ederken
karnıma ağrı girdi,korktum açıkçası
Allah yardımcımız olsun

canım RABBİM büyük dua edelim inşallah hayırlısıyla sorunsuzca bebeğini bebeklerimizi kucağımıza alırız duadan başka elimizden ne gelir.inşallah düşük olmaz kan gurubunuz aynıdır

merhaba arkadaşlr bende ocak annesi olacağm inşallh yarın 7 haftalk olacak.Kalp atışını duymak için yarın doktora gideceğm bir problem çıkmaz umarım.

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.çok şükür migren ağrım şuan biraz daha iyi,patates sardım başıma cidden rahatlattı,aklınızda olsun.doktora da gittim,kilo kaybım olmuş ama önemli değil dedi,ilk 3 ay normal dedi.bebeğimin kalp atışını da duyduk çok şükür hiçbir problem yok dedi.ama bu mide bulantıları beni mahvediyor,nolcak böyle bilmem,bi atlatsaydık bu dönemi hayırlısıyla..

yorumlarınız için çok tşk ederim arkadaslar ..yarım saat önce drdaydım ..kese gorunuyor..istersen alalım dedi..aldırmak istiyorum diyemedim ..çok zor çoookkkk....1 hafta daha dusunebilirsin dedi ...ne dusunecegimi bilmiyorum .. etrafımdaki herkes aldırma diyor....2 çocugu olan bikaç arkadasımla konuştum ..onlarda ikinciye hamile kaldıklarında şok olmuslar..ama iiki dogurmusum diyorlar ..evlat sevgisi çok guzel bir duygu ..iki tane evlat sahibi olmak eminim çok gzl bir duygu olacak ama ...ikisine birden ilgim ne kdr olur,,,çalıısyorum ..kızım 21 aylık ..hamilelik dönemi ...sezeryan olmustum ilkinde..çok zordu ..ilk anişleri korkutmak istemem ama...genede aranızda olmak guzel :)yardımcı olun arrkadaslar bana ...
ilk hamileligimde agustos annesiydim ...suyum geldiginde bile bu siteye yazıp çıkmıstım evden :)super bir gundu :)

merhaba kızlar hepimizin derdi mide bulantıları ve istifralar malesef resmen mutfaga gıremıyorum psikolojım bozuldu sabahları kusma rutıne dondu her sabah 11 kadar devam ama guzel bır haber aldım bugun randevun vardı dr. kalp atsılarını duyduk bebegımız cok ıyı cok heycanladım anlatılmaz bısey dr cok saglıklı dedı.bulantıları anlattım saglıklı gebelıgın işaretı dedı 12 hafta oldukça azalır dedı.cok az yıyebılıyorumdedım belkı bır kek bırazda meyva yarım haslanmıs patates dr o kadar yıyıyosan cok ıyı dedı yıyememek cok kotu ınsan mahvoluyor ama en azından bebıse zararı yokmus dayanın kızlar bugunlerde geçicek Allahın izniyle

Canım benim ya okurken bile cok duygulandım bu topiği oylesine ziyaret ederken şimdi tevafuk okudum yazını yanlış anlamadıysam bebiş cok küçük ve 2 .ye hamilesin ben aslında 2009 aralık annesiyim yani o topikde takılıyorum bebişim 6 aylık . .
Yardımcı olun demişsin ya kendimi senin yerine koyuyorum gerçekten kolay degil ama inan suan hamile kaldıgımı öğrensem doğururum diye düşünüyorum . .tabi davulun sesi uzaktan kolay geliyo ama . . işin zor kısımları ayrı tabi evet çalışıyorsun evet 2 cocuga bakmak hiç kolay değil belki ama bide şu acıdan düşün şu an içinde bi can taşıyorsun artık ne olursa olsun aldırmak ona kıymak demek degilmi . .düşünsene yaşayıp yaşamamasına sen karar vericeksin sence bu bizim hakkımızmı çok sert belki bu yazdığım ama gercek değilmi . . bide işin tatlı tarafından bak 2 tane yavrun olucak mis gibi bebek kokusu unutmadın heralde . .hem baksana bu topiklerde bebeğe hasret okadar insan varki yaradan sana ikinci bir evlat daha nasip etmiş . .senin yerinde olmak için neler sarfediliyor . .bence aldırma bu yazdıklarımıda akıl vermek gibi asla düşünme belkide zaten sen bunları coktan düşündün ama buda benim fikrim ve yazmak istedim çok güzel iki evlat sahivbi olursun inşallah . .ve birgun ilerde iyikide seni doğurmuşum diyeceğin bi evladın olucak inşallah . .hadi bakalım Allaha emanet ol ve bizi güzel kararlarınla sevindir . .

canım bana ne derece söz hakkı düşer bilmem ama,ben de daha yeni anne adayıyım,ilk bebeğim 7. haftam bu hafta.sana kendi gebeliğimden değil ama annemden bahsetmek istiyorum.biz 2 kız kardeşiz ve annem hemşire emeklisi,kardeşimle aramızda 2,5 yaş var,eskiden biliyorsun çalışma koşulları çok çok zordu.annem nöbete bi giderdi kaç gün yüzünü bile göremiyorduk,babam da bir köy okulunda öğretmendi haftasonları ancak gelebiliyordu eve.buna rağmen okadar sevgi dolu bir ortamda büyüdük ki,hatta annem şuan keşke bi tane daha yapsaymışım diyor ve ben anneme milyonlarca kez dua ediyorum ki bana kardeşimi verdi diye,okadar seviyorum kardeşimi yani.demem o ki sakın bakamam,ilgi gösteremem deme,tabiki bunaldığın çok olur ama eminim senin yetemediğin yerde güzel kızın kardeşine çok da güzel ablalık yapacaktırolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…