2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sen,nle aramızda 2,5 hafta var. Biz en son salı gitmiştik 4 günde bil epey büyümüş kese şaşırdık :) Sizde kocamandır ultrason görünütüsü bize göre

evet inanılmaz derecede hızla büyüyorlar.daha önce gittiğimde siyah bi boşluk (kese) görmüştüm sadece.bu sefer görüntüyü görür görmez doktora bişey söylemesine bile fırsat vermeden 'işte bebeğim orda kesenin içinde diye' bebeğimi işaret etmeye başladım.doktor da güldü :)

umarım geçer biranönce canım cok fena böle hiçbişey yiyememek

umarım geçer biranönce canım cok fena böle hiçbişey yiyememek
selam sirinemm,
geçen sefer dr konusuna cevap vermişsinde acaba neden jimeri düşünmüyorsun?
Ben oraya basladım daha yeni jale hanıma..Hastane temiz ve iyi gozukuyor.
pembemaviye daha gitmedim hiç. Oradan niye memnun kalmadın duyduguma gore orasıda iyiymiş.

medıcalde dogum yapan 2 arkadasım var oldukca memnunlar doktorunda cok ıyı oldugunu soyledıler baya arastırdımben ahmet beyı yarında randevum var zaten bıde soyle bısey var acıkcası ben dogumu tam tesekkullu bır hastanede yapmak ıstıyorum yanı kalp uzmanı cocuk doktoru vs.olan bır hastanedeAllah göstermesınde acil müdahale gerekırse pembe mavıde ve jımerde ve benzerı dıger yerlerde malesef yok bu yuzden bır hastane tercıh ettım

Son düzenleme:

gözünaydın canım ii olmana sevindim.benim de daha önce düşük olduğu için progestan benzeri bi ilaç ve iğne kullanıyorum
rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
merhabalar herkeseopuyorumnanaktan

Çok sağol :) Bir süre daha kullanıcaz bu ilaçları umarım bu kadarla kalır sorunlarımız

kızlar slm...bende bursada yaşıyorum.bende Jale hm ın hastasıyım.ve daha önce bebek tedavisi için gitmediğim hastane kalmadı.acıbadem,pembe mavi,bursa tüp bebek,bahar hast.jale hn.beraber aşılamamı yaptık ve birkaç arkadaşımda onda doğum yaptı.ve benim gibi riskli gebeliği olan arkadaşlarımdı.acaip ilgili bi dr.sen onu aramıyosun o seni arıyo.hatta bi arkadaşımın ufacık bi sorunu için uludağdan inip acıbademe koşarak geldi.yani kendi hastanesi. olmamasına rağmen hiç düşünmedi bile. nasılsın diye.jimerde çocuk dr uda çok iyi.ama yeni doğan çocuk bakım ünitesi en iyi olan hast çekirge doruk kızlar.çocuk drlarıda acıbademden bile daha iyi deniliyo doruğun.eğer dr umu bırakabilsem ben doruğu tercih ederdim.

Bende simdilik memnunum jale hanımdan. Sizin sezeyanmı, normal dogummu oldu? Genelde sezeryanmı oluyo jale hanımın yaptırdığı dogumlar? doğumu jimerde yaptıysanız nasıldı? hastaneden memnun kaldınız mı?

merhaba arkadaşlar bende 2011 ocak annesiyim sat 26 nisan şubata da sarkabilir.aallah kucağıma almayı nasip etsinde inşallah ocak şubat farketmez.beni de aranıza alın

canım hoşgeldin
hayırlı olsun

günaydın kızlar
midem de yanma başladı
sizde de var mı böyle bi şikayet(

herkese merhaba aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz hafta sonu sınav nedeniyle giremedim hepinizi ekleyeceğim listeye kusura bakmayın opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar 2 gündür nete giremiyodum 2 gündür annemlerde kaldım geçmişi okudum yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inş sağlıklı bişekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız
kızlar

kızlar bugün doktora gittim bebişimin kalp atışını duydum Allahıma şükür yalnız doktor kalp atışının biraz zayıf olduğunun söyledi gelişimine güzel dedi yanlız kan uyuşmazlığından dolayı %70 riskli bi gebelik dedi hala düşük riskim devam ediyormuş önemli olan karnındaki bebeğin kan gubu eğer senin kan grubunsa sorun yok dedi ama eğer pozitifse %70 düşük olur dedi moralim bozuldu açıkçası beklemekten başkada yapacak bişey olmadığını söyledimafoldumben

canım geçmiş olsun bol bol dua et,hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah.

ben bugün çok kötüyüm kızlar,sabah işe gidemedim,migrenim tuttu o da haliyle mide bulantılarımı daha da tetikledi.hiçbirşey yiyip içemiyorum,eşim de işten izin alamadı,evde kaldım yalnız başıma doktora gideyim diyorum ama nasıl kalkıp da çıkıcam bilmiyorummafoldumben allahım bir an önce geçseydimafoldumben

canım inşallah uyuşmazlık yoktur bebeğinle allah yardımcın olsun :teselli:kalp atışı kaçmış cnm banada düşük demişti:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…