2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar hepinize
eylülcüm senide çok iyi anlıyorum ama ben kesinlikle bebeğini aldırmana taraftar değilim Allah ne güzel sana 2. evlat nasip etmiş gerçekten burda evlat sahibi olmak için uğraşan o kadar çok arkadaşımız varki merak etme ikisinede yetersin canım sonra iyiki doğurmuşum diyeceksin

canım herkeste aynı olmuyor bendede fazla bulantı olmaz Allaha şükür

canım gözün aydın çok sevindim çok özel bi an gerçekten

seninde gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

yaaa bana geçen komşum makas bıçak testi yaptı erkek olcak dedi.ama rus ve çin takvimine göre kız çıkıyo.daha önce bunları deneyen birileri var mı?sizce hangisine inanıyımbilmiyorumkismile

hiç birisinekaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaslar, benide listenize ekleye bilirseniz cok sevinirim.

Cok sükür Allahima ikinci cocugum yolda su an, daha yolun basindayiz ama Allah´im insallah yolun sonunda bana saglikli hayirli bir evlat bagislar. Cok mutluyum, Allah tüm isteyenlerede nasip eder insallah.

Hepinize Allahtan hayirli ve saglik dolu hamilelik diliyorum arkadaslar ... burdan paylasimlari devam ettire biliriz ...

Bebisimin dogum tarihi: 16.01.2011
Benim yasim 33
SAT: 11.04.2010
Kilom: 64

tesekkür ederim güldeseker ...amin insallah saglikli sihhatli aliriz bebislerimizi kucagimiza ...

seninde gözün aydin canim, hatta tüm arkaslara gözün aydinlar diliyorum ... opuyorumnanaktan

kızlar benide ekleyin bu benim ilk bebeğim ama 2 hamileliğim olucak inş allahım hepimizin kucağına almayı nasip eder sağlıklı bi şekilde.. daha yeni öğrendim hamileliğimi yaşım 23 kilom 58 son adet tarihim 26 nisan bebeğimin tahmini doğum tarihi31 ocak hayırlısı olsun tüm arkadaşlarımında bebeişleri sağlıkla kucaklarımızı doldursunlar...

canım hoş geldin aramıza hayırlı olsun ocak ayının son annelerindensin

kızlar hafta sonu aöf sınavına girmiştim tek dersten sorular açıklanmış mezun oluyorum göbüşümde fasulyem uğur getirdi bana

tatlımm tebrik ederim seni gözünaydınn fasülye annesine uğur getirmişş:CüvCüv:

denizcim bnide eklesene listene

kilo:64
sat:16 nisan
tahmini dğm trhi:21 ocak

hayırlr olsun canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın ikinci bebişini de

ben nerdeyse her hafta doktordayım ilk ben öğrencem bayanssulusmile şaka tabi sağlıklı olsun da öğrenmesem de olur:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…