- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.221
ya arkadaşlar ben 9+3 deyim ama şimdiye kadar ne bulantı ne tiksinme ne ağrı sızı ne başka birşey oldu. sadece göğüslerim şişti o kadar. şimdide bu kafama takıldı acaba beimkide normal mi?? yarın randevum var.. içime korku giriyor hep.. inşallah herşey yolundadır..
canım benim ya aynı benimde öyle,bugün daha bi kötü midemmerhaba kızlar hepimizin derdi mide bulantıları ve istifralar malesef resmen mutfaga gıremıyorum psikolojım bozuldu sabahları kusma rutıne dondu her sabah 11 kadar devam ama guzel bır haber aldım bugun randevun vardı dr. kalp atsılarını duyduk bebegımız cok ıyı cok heycanladım anlatılmaz bısey dr cok saglıklı dedı.bulantıları anlattım saglıklı gebelıgın işaretı dedı 12 hafta oldukça azalır dedı.cok az yıyebılıyorumdedım belkı bır kek bırazda meyva yarım haslanmıs patates dr o kadar yıyıyosan cok ıyı dedı yıyememek cok kotu ınsan mahvoluyor ama en azından bebıse zararı yokmus dayanın kızlar bugunlerde geçicek Allahın izniyle
canım tanıdığım kişilerdede bulantı olmamış hiçya arkadaşlar ben 8+4 deyim ama şimdiye kadar ne bulantı ne tiksinme ne ağrı sızı ne başka birşey oldu. sadece göğüslerim şişti o kadar. şimdide bu kafama takıldı acaba beimkide normal mi?? yarın randevum var.. içime korku giriyor hep.. inşallah herşey yolundadır..
canım yeni girdim topiğe :kedi:küstümsize kızlarr kimse gözün aydın dememiş amaaşk olsun
Allah bağışlasın canım benimherkese merhaba... öncelikle melek bekleyen tüm anne adaylarına güzel bir hamilelik dönemi diliyorum ... benim 1 oğlum var 12 aylık henüz ve tekrar hamile kaldım isteyerek olmadı ama çok düşünüp meleğimi dünyaya getirmeye karar verdim... öğretmenim ... zor olacak ama bakacağız bi çaresine... ilk bebeğim 6 haftalık düşmüştü ve yaşadığım yıkımı anlatamam... sonra tekrar hamile kaldım ve çok stresli bi hamilelik geçirdim... size tavsiyem lütfen bu anlarınızın tadını çıkarın bulantılarınız olacaktır bazen baş dönmeleri bazen iç sıkıntıları ama 40 haftanın sonunda yaşayacağınız mutlulukla her şeyi unutacaksınız...dünyanın en güzel şeyi olacak kucağınızda ve onunla büyüyeceksiniz... hep olumlu düşünün... dilerim sağlıkla alırsınız meleklerinizi kucağınıza ... 20 nisan sat. tahmini d. tarihi 25 ocak fakat ilki sezeryan olduğu için 9-15 ocak arasında alırız dedi dr'um.
2. ye hamile olan bi arkadaşın yazısını okudum
ve seni çok iyi anlıyorum demek istiyorum sana... yaşadığım şok berbattı. bebeğimi ne yazık ki sütten kesmek zorunda kaldım... ama ileriyi düşününce rahatlıyo insan birliktre büyüyüverecekler... hamile kalmışsan vardır bi hikmeti diyorum onun dünyaya gelmesi için sen seçilmişsin ... ona bu şansı ver... bunları kendime çok söyledim umarım işine yarar... yine de en iyisini sen bilirsin
canım iyi olmana sevindim olumunekankayizsmilegözün aydın bebişinin kalp atışınıda duymuşun alkisalkisalkisiyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.çok şükür migren ağrım şuan biraz daha iyi,patates sardım başıma cidden rahatlattı,aklınızda olsun.doktora da gittim,kilo kaybım olmuş ama önemli değil dedi,ilk 3 ay normal dedi.bebeğimin kalp atışını da duyduk çok şükür hiçbir problem yok dedi.ama bu mide bulantıları beni mahvediyor,nolcak böyle bilmem,bi atlatsaydık bu dönemi hayırlısıyla..
canım rabbim o bebeği sana verdiyse kolaylığınıda beraberinde vericektir merak etme şuan yapamam deyip aldırırsan bi ömür boyu vicdanın sana rahat vermez bence iyi düşün yerimsenibenyorumlarınız için çok tşk ederim arkadaslar ..yarım saat önce drdaydım ..kese gorunuyor..istersen alalım dedi..aldırmak istiyorum diyemedim ..çok zor çoookkkk....1 hafta daha dusunebilirsin dedi ...ne dusunecegimi bilmiyorum ..etrafımdaki herkes aldırma diyor....2 çocugu olan bikaç arkadasımla konuştum ..onlarda ikinciye hamile kaldıklarında şok olmuslar..ama iiki dogurmusum diyorlar ..evlat sevgisi çok guzel bir duygu ..iki tane evlat sahibi olmak eminim çok gzl bir duygu olacak ama ...ikisine birden ilgim ne kdr olur,,,çalıısyorum ..kızım 21 aylık ..hamilelik dönemi ...sezeryan olmustum ilkinde..çok zordu ..ilk anişleri korkutmak istemem ama...genede aranızda olmak guzel :)yardımcı olun arrkadaslar bana ...
ilk hamileligimde agustos annesiydim ...suyum geldiginde bile bu siteye yazıp çıkmıstım evden :)super bir gundu :)
gözün aydın sirinemm senin adınada çok sevindimalkisalkisalkisbu bulantılarda geçicek canım üzülme hepsi tatlı anı olarak aklımıza gelicek bebişlerimizi kucamıza alınca:asigim:merhaba kızlar hepimizin derdi mide bulantıları ve istifralar malesef resmen mutfaga gıremıyorum psikolojım bozuldu sabahları kusma rutıne dondu her sabah 11 kadar devam ama guzel bır haber aldım bugun randevun vardı dr. kalp atsılarını duyduk bebegımız cok ıyı cok heycanladım anlatılmaz bısey dr cok saglıklı dedı.bulantıları anlattım saglıklı gebelıgın işaretı dedı 12 hafta oldukça azalır dedı.cok az yıyebılıyorumdedım belkı bır kek bırazda meyva yarım haslanmıs patates dr o kadar yıyıyosan cok ıyı dedı yıyememek cok kotu ınsan mahvoluyor ama en azından bebıse zararı yokmus dayanın kızlar bugunlerde geçicek Allahın izniyle
2011 OCAK ANNELERİNİN LİSTESİ
[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***|
1| Deniz1958|23|1 Nisan|6 Ocak|70 kg|?| .. DENİZ||
2| Belinay_85|24|28 Mart|5 OCAK|65 kg|?|?||
3| GreenPearl|33|28 Mart|2 OCAK|57 kg|?|?||
4| Guldeseker|25|31 Mart|5 OCAK|67 kg|?|?||
5| B.u.l.u.t|29|6 Nisan|11 OCAK|68 kg|?|?||
6| Streetpit|||4 OCAK||?|?||
7| Erazze |26|01 Nisan|6 OCAK|63 kg|?|?||
8| Oozggee|||11 OCAK||?|?||
9| YusNes|22|5 Nisan|11 OCAK|59 kg|?|?||
10| Has_bahce|28|6 Nisan|11 OCAK|52 kg|?|?||
11| Mystryy|28|4 Nisan|9 OCAK|59 kg|?|?||
12| A_L_A|34|28 Mart|2 OCAK|63 kg|?|?||
13| Kaderdincer||28 Mart|10 OCAK||?|?||
14| Betmur|22||1 OCAK|70 kg|?|?||
15| Citos2903|30||7 OCAK|70 kg|?|?||
16| Caldion78|||1 OCAK||?|?||
17| Bekleyis|24||5 OCAK|68 kg|?|?||
18| Tilsim2||1 Nisan|6 OCAK||?|?||
19| Bengusu|33|8 Nisan|13 OCAK|57 kg|?|?||
20|Sibush|26||7 OCAK|59 kg|?|?||
21|Patruska24|26|30 Mart|4 OCAK|50 kg|?|?||
22|Nehir6161|||14 OCAK|73 kg|?|?||
23|Deep|30|1 Nisan|6 OCAK|48 kg|?|?||
24|Vuslatyaren|28|6 Nisan|11 OCAK|61 kg|?|?||
25|Sinannuray|25|13 Nisan|18 OCAK|73 kg|?|?||
26|Cambazz|26|8 Nisan|13 OCAK|52 kg|?|?||
27|Ayem2007|27|31 Mart|5 OCAK|58 kg|?|?||
28|Hadibakem|28|13 Nisan||56 kg|?|?||
29|_Bulut_|
30|Sirinemm||8 Nisan|13 OCAK|50 kg|?|?||
31|Hogatoe|31|2 Nisan|7 OCAK|78 kg|?|?||
32|Bebiskom||31 Mart|||?|?||
33|Songul84||29 Mart|||?|?||
34|Ecedemir80|28|11 Nisan|16 OCAK|52 kg|?|?||
35|Cennetkokulumm|24|14 Nisan| 19 OCAK|55 kg|?|?||
36|Kyle123|28|10 Nisan|||?|?||
37|Vuslat2006|23|2 Nisan|7 OCAK|60 kg|?|?||
38|Ozlenen2010|26|25 Nisan|30 OCAK|76 kg|?|?||
39|Sonsenabd|||17 OCAK||?|?||
40|Sihirim|27|14 Nisan|19 OCAK|64 kg|?|?||
41|Loliss||8 Nisan|13 OCAK|48 kg|?|GÖRKEM||
42|Prensesss0162|25|30 Mart|4 OCAK|62 kg|?|?||
43|Egoler|25|19 Nisan||58 kg|?|?||
44|Ahmir09|||||?|?||
45|Hedarzu|25|23 Nisan|28 OCAK||?|?||
46|Crameren|23|18 Nisan|23 OCAK|63 kg|?|?||
47|Lal|21|18 Nisan|23 OCAK|65 kg|?|?||
48|Virvir|27|23 Nisan|||?|?||
49|Nesli81|23|28 Nisan|||?|?||
50|Üzgünkız|
51|Eelifes|||22 OCAK||?|?||
52|Marla16|
53|Gulayy85|24|26 Nisan|30 OCAK||?|?||
54|Nur78|
55|Gozdeati||26 Nisan|||?|?||
56|Kdr7|
57|Eylulnisan||20 Nisan|25 OCAK||?|?||
58|Demetak|27|1 Nisan|6 OCAK|69 kg|?|?||
59|Banusu|
60|Bengi_||20 Nisan|25 OCAK||?|?||
[/table]
yorumlarınız için çok tşk ederim arkadaslar ..yarım saat önce drdaydım ..kese gorunuyor..istersen alalım dedi..aldırmak istiyorum diyemedim ..çok zor çoookkkk....1 hafta daha dusunebilirsin dedi ...ne dusunecegimi bilmiyorum ..etrafımdaki herkes aldırma diyor....2 çocugu olan bikaç arkadasımla konuştum ..onlarda ikinciye hamile kaldıklarında şok olmuslar..ama iiki dogurmusum diyorlar ..evlat sevgisi çok guzel bir duygu ..iki tane evlat sahibi olmak eminim çok gzl bir duygu olacak ama ...ikisine birden ilgim ne kdr olur,,,çalıısyorum ..kızım 21 aylık ..hamilelik dönemi ...sezeryan olmustum ilkinde..çok zordu ..ilk anişleri korkutmak istemem ama...genede aranızda olmak guzel :)yardımcı olun arrkadaslar bana ...
ilk hamileligimde agustos annesiydim ...suyum geldiginde bile bu siteye yazıp çıkmıstım evden :)super bir gundu :)
kızlar atlamış olduklarım varsa tekrar yazarsınız ve eksik bilgileri olanlar yazarsa sevinirim...
canım benim ya aynı benimde öyle,bugün daha bi kötü midem
eşimde diyor çocuğu besinsiz bırakıyorsun diye(
benden alır diyorum ama anlatamıyorum(
doktor senden beslenıyor dedı bı zararı yokmus suanda cokyıyemememızın üzülme canım
lolis benimde rus takviminde kız çin takviminde erkek çıkıyo :))
bakalım hangisi tutacakk
kızlar beni silebilirsiniz doktor şubatın başı dediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?