2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya arkadaşlar ben 8+4 deyim ama şimdiye kadar ne bulantı ne tiksinme ne ağrı sızı ne başka birşey oldu. sadece göğüslerim şişti o kadar. şimdide bu kafama takıldı acaba beimkide normal mi?? yarın randevum var.. içime korku giriyor hep.. inşallah herşey yolundadır..

Son düzenleme:

Canını sıkma cnm. İnşallah herşey yolundadır.. Zaten herkeste aynı tepkiler olmaz.. Kimisi çok bulantılı kimisi ise hiç farketmeden yaşarmış hamileliği.. O yüzden sen kalbini ferah tut...

herkese merhaba... öncelikle melek bekleyen tüm anne adaylarına güzel bir hamilelik dönemi diliyorum ... benim 1 oğlum var 12 aylık henüz ve tekrar hamile kaldım isteyerek olmadı ama çok düşünüp meleğimi dünyaya getirmeye karar verdim... öğretmenim ... zor olacak ama bakacağız bi çaresine... ilk bebeğim 6 haftalık düşmüştü ve yaşadığım yıkımı anlatamam... sonra tekrar hamile kaldım ve çok stresli bi hamilelik geçirdim... size tavsiyem lütfen bu anlarınızın tadını çıkarın bulantılarınız olacaktır bazen baş dönmeleri bazen iç sıkıntıları ama 40 haftanın sonunda yaşayacağınız mutlulukla her şeyi unutacaksınız...dünyanın en güzel şeyi olacak kucağınızda ve onunla büyüyeceksiniz... hep olumlu düşünün... dilerim sağlıkla alırsınız meleklerinizi kucağınıza ... 20 nisan sat. tahmini d. tarihi 25 ocak fakat ilki sezeryan olduğu için 9-15 ocak arasında alırız dedi dr'um.
2. ye hamile olan bi arkadaşın yazısını okudum
ve seni çok iyi anlıyorum demek istiyorum sana... yaşadığım şok berbattı. bebeğimi ne yazık ki sütten kesmek zorunda kaldım... ama ileriyi düşününce rahatlıyo insan birliktre büyüyüverecekler... hamile kalmışsan vardır bi hikmeti diyorum onun dünyaya gelmesi için sen seçilmişsin ... ona bu şansı ver... bunları kendime çok söyledim umarım işine yarar... yine de en iyisini sen bilirsin

canım benim ya aynı benimde öyle,bugün daha bi kötü midem
eşimde diyor çocuğu besinsiz bırakıyorsun diye(
benden alır diyorum ama anlatamıyorum(

canım benim çok sevindim,problem olmadığına
kimbilir nasıl bir duygudur,inşallah bizlerde yaşarız:)
bulantılarada katlanacağız artık ama nerdeyse 1 aydan fazla var ya akannehir

canım tanıdığım kişilerdede bulantı olmamış hiç
aklına kötü bişey getirme sakın
inşallah problem olmaz

küstümsize kızlarr kimse gözün aydın dememiş amaaşk olsun
canım yeni girdim topiğe :kedi:

Allah bağışlasın canım benim
ne güzel anlatmışsın
yazdıklarının hepsine katılıyorum

canım iyi olmana sevindim olumunekankayizsmilegözün aydın bebişinin kalp atışınıda duymuşun alkisalkisalkis

canım rabbim o bebeği sana verdiyse kolaylığınıda beraberinde vericektir merak etme şuan yapamam deyip aldırırsan bi ömür boyu vicdanın sana rahat vermez bence iyi düşün yerimseniben

gözün aydın sirinemm senin adınada çok sevindimalkisalkisalkisbu bulantılarda geçicek canım üzülme hepsi tatlı anı olarak aklımıza gelicek bebişlerimizi kucamıza alınca:asigim:

kızlar atlamış olduklarım varsa tekrar yazarsınız ve eksik bilgileri olanlar yazarsa sevinirim...

Merhaba eylülnisan ben senin şu an ne hissettiğini aşağı yukarı anlayabiliyorum. benimde kızım şuan 1 yaşında bende hamileyim. ve beklenmedik süpriz bir hamilelik oldu ama asla aldırmayı düşünmedim. şuan 1 yaşında olan kuzucuğuma nasıl kıayamazsam karnımdakinede kıyamam çünkü oda yaşıyor. bende çalışıyorum. ne yapacağım diye düşünmeden duramıyorum.bu düşüncelerin hamilelik psikolojisinden olduğu kanaatindeyim ama asla aldırmayı düşünmüyorum. lütfen sende bu fikri kafandan at. aslında ben eminim aldırmayacağından yazın bana bunu hissettirdi. iki bebeğinide güzel bir şekilde büyütmeni diliyorum. Allah yardımcımız olsun...

kızlar atlamış olduklarım varsa tekrar yazarsınız ve eksik bilgileri olanlar yazarsa sevinirim...

ooooooooooooooooohhhh yaşasın listemiz bayaaaaa kalabalıklaşmışhihoyyyt bebişlerimizin bissssürü yaşıt arkadaşı olcak demekki:CüvCüv:alsanaalsanasmile maşallah hepsine rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin işşşşaaaalllahbenm yaşım eksik canım 21 eklersin sana zahmet.öptüüümma.s.

yaaa bana geçen komşum makas bıçak testi yaptı erkek olcak dedi.ama rus ve çin takvimine göre kız çıkıyo.daha önce bunları deneyen birileri var mı?sizce hangisine inanıyımbilmiyorumkismile

slm kızlaarrr herkesler iyidir inş.
pek yoğunum uzak kaldım bu aralar perşembe dr a gideceğim bende kalp atışlarını bile duymadım daha duyarım inş herşey yolundadır..

bende merak ediyorum birsürü ciciler görüyorum ama almıyorum bilmediğim için içim gidiyo biraz daha beklememiz lazımm olsun sağlıklı olsunda bebişler biz bekleriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…