- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.181
belkide korkulacak düzeyde değildir cnm onun için söylememiştir a.sbize 88 demişti 100ün altında olunca biraz sorun oluyor demişti hafta içi tekrar kontrolümüz var inşallah normale döner çok korkuyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:çok teşekkür ederim sanada geçmiş olsun iyice dinlen canım ya ilaçta kullanamadığın için zor bi durum
inş canım Allah hepimizin yardımcısı olsun kalp atışının kaç olduğunu bilmiyorumki canım ya söylemedi sorsamıydımki:uhm:
hoşgeldin canım aramıza
canım benim yaVAR ARKADAŞIM HEMDE NASIL 6. HAFTADAN BERİ ÇEKsenağlamasenağlamasenağlamaİYORUM
kyle inşallah bi problem olmazkızlar bugün doktora gittim bebişimin kalp atışını duydum Allahıma şükür yalnız doktor kalp atışının biraz zayıf olduğunun söyledi gelişimine güzel dedi yanlız kan uyuşmazlığından dolayı %70 riskli bi gebelik dedi hala düşük riskim devam ediyormuş önemli olan karnındaki bebeğin kan gubu eğer senin kan grubunsa sorun yok dedi ama eğer pozitifse %70 düşük olur dedi moralim bozuldu açıkçası beklemekten başkada yapacak bişey olmadığını söyledimafoldumben
canım benim ya ağrı kesici de alamassıncanım geçmiş olsun bol bol dua et,hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah.
ben bugün çok kötüyüm kızlar,sabah işe gidemedim,migrenim tuttu o da haliyle mide bulantılarımı daha da tetikledi.hiçbirşey yiyip içemiyorum,eşim de işten izin alamadı,evde kaldım yalnız başıma doktora gideyim diyorum ama nasıl kalkıp da çıkıcam bilmiyorummafoldumben allahım bir an önce geçseydimafoldumben
canım hayırlı olsun bebeğin hoşgeldinselam arkadaşlar bende yeniyim bebeişim 6 haftalık beni lütfen aranıza alın
kızlar bugün doktora gittim bebişimin kalp atışını duydum Allahıma şükür yalnız doktor kalp atışının biraz zayıf olduğunun söyledi gelişimine güzel dedi yanlız kan uyuşmazlığından dolayı %70 riskli bi gebelik dedi hala düşük riskim devam ediyormuş önemli olan karnındaki bebeğin kan gubu eğer senin kan grubunsa sorun yok dedi ama eğer pozitifse %70 düşük olur dedi moralim bozuldu açıkçası beklemekten başkada yapacak bişey olmadığını söyledimafoldumben
kızlar bugün doktora gittim bebişimin kalp atışını duydum Allahıma şükür yalnız doktor kalp atışının biraz zayıf olduğunun söyledi gelişimine güzel dedi yanlız kan uyuşmazlığından dolayı %70 riskli bi gebelik dedi hala düşük riskim devam ediyormuş önemli olan karnındaki bebeğin kan gubu eğer senin kan grubunsa sorun yok dedi ama eğer pozitifse %70 düşük olur dedi moralim bozuldu açıkçası beklemekten başkada yapacak bişey olmadığını söyledimafoldumben
kızlar benimde ara ara midem ekşiyor
çubuk yemekten ekmek yemekten öldüm
kızlar bugün dikkat ettimde
karnım az çıkmış eskiden göbek yoktu ama şimdi
göbek gibi bişey çıktı önden:)))
sizde durum nasıl kızlar
slm kızlar
ben daha iyi sayılırım yarın işe başlıycam
1 kilo vermişim iştahsızlık var
bulantılarım ara ara geliyo
en rahatsız edense kuru öksürük hiç durmuyo
sizler nasılsınız
bende çubuk kraker kuru ekmek yiyiorum genelde ve meyve iştahsızlık ve bulantı çok zormuş gerçekten.Bende göbek normal sadece şişkinlik var cnm seninkide şişkinliktendir
cnm bende hiç öksürük olmadı bulantı,iştahsızlık ve halsizlik oluyo sürekli :sinifsinif:
Bende simdilik memnunum jale hanımdan. Sizin sezeyanmı, normal dogummu oldu? Genelde sezeryanmı oluyo jale hanımın yaptırdığı dogumlar? doğumu jimerde yaptıysanız nasıldı? hastaneden memnun kaldınız mı?
belkide korkulacak düzeyde değildir cnm onun için söylememiştir a.sbize 88 demişti 100ün altında olunca biraz sorun oluyor demişti hafta içi tekrar kontrolümüz var inşallah normale döner çok korkuyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
canım benim Rabbim yanında olsun inş. bebeğinin kanın seninkindendir.Herşey yolunda gitsin sağlıkla bebeğini alırsın kucağına.Pek ibunun bir aşısı iğnesi tedavisi yokmu tek yol düşükmü oluyo :gitme:
ya canım inş bişey olmaz bende de kan uyuşmazlığı var aslında hiç duymadım hani düşük riski olur bende yaşadım ama kan uyuşmazlığı ile ilgili olmasını hiç duymadım allah bebeğine güç versin size bağışlasın inş geçer bu günlşer sağlıkla kucağına alırsın.:Saruboceq:
benimki biraz farklı canım yani ilk başta yanlış bakılmış kanıma
bundan önceki düşüğümde belli oldu kan uyuşmazlığı olduğu
yani önce pozitiftim şimdi negatif:1shok:
canım inş hiç bişey olmaz bu yapılan hatalar insanın içine böyle çöküyor işte inş geçicek bu günler benim doktorumda bi garip zaten hiç kalp atışı sayısı felan söylemedi bende doktoru değiştircem ultrason kontrolu kısa sürüyo pek bi şey söylemiyo sinir oldum bu gün burda bunları okuyunca yarın sabah tekrar başka bi yere gideceğim içim pek rahat değil
aslında bendemi değiştirsem bilemiyorum sorarsam cevap alıyorum
kalbi yavaşmı atıyor evet
rahimde kanama varmı hayır
bebek gelişmiş mi evet
ya nolur bunları kendiliğinden söylesen :dilcikar:
çok gıcık bu doktorlar
kızlar herkeze hayırlı haftalar.bu hafta bebeklerimiz hızla büyüsünler inşallah.
yeni eklenen arkadaşlara hayırlı olsun.bulantı yaşayan arkadaşlara allah kolaylık versin.sorun yaşayanlarsa kafanıza takmayın lütfen.ve bol bol dua edin.çünki rabbimden başka herşey boş.o ne isterse o oluyo.rabbim bebeklerimizi kucaklarımızda sağlıkla hayırla gösrecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?