2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

belkide korkulacak düzeyde değildir cnm onun için söylememiştir a.sbize 88 demişti 100ün altında olunca biraz sorun oluyor demişti hafta içi tekrar kontrolümüz var inşallah normale döner çok korkuyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

VAR ARKADAŞIM HEMDE NASIL 6. HAFTADAN BERİ ÇEKsenağlamasenağlamasenağlamaİYORUM
canım benim ya
inşallah geçer,dediğin gibi doktor ilaç veriyormuş ama faydası olmuyormuş fazla

kyle inşallah bi problem olmaz
bebeğin senle aynı kan grubundandır inşallahh canım benim

canım benim ya ağrı kesici de alamassın
bezi ıslatıp alnına koysan canım bazen iyi geliyor
uyumaya çalış
selam arkadaşlar bende yeniyim bebeişim 6 haftalık beni lütfen aranıza alın
canım hayırlı olsun bebeğin hoşgeldin

kızlar benimde ara ara midem ekşiyor
çubuk yemekten ekmek yemekten öldüm
kızlar bugün dikkat ettimde
karnım az çıkmış eskiden göbek yoktu ama şimdi
göbek gibi bişey çıktı önden:)))
sizde durum nasıl kızlar

slm kızlar
ben daha iyi sayılırım yarın işe başlıycam
1 kilo vermişim iştahsızlık var
bulantılarım ara ara geliyo
en rahatsız edense kuru öksürük hiç durmuyo
sizler nasılsınız

canım benim Rabbim yanında olsun inş. bebeğinin kanın seninkindendir.Herşey yolunda gitsin sağlıkla bebeğini alırsın kucağına.Pek ibunun bir aşısı iğnesi tedavisi yokmu tek yol düşükmü oluyo :gitme:

ya canım inş bişey olmaz bende de kan uyuşmazlığı var aslında hiç duymadım hani düşük riski olur bende yaşadım ama kan uyuşmazlığı ile ilgili olmasını hiç duymadım allah bebeğine güç versin size bağışlasın inş geçer bu günlşer sağlıkla kucağına alırsın.:Saruboceq:

bende çubuk kraker kuru ekmek yiyiorum genelde ve meyve iştahsızlık ve bulantı çok zormuş gerçekten.Bende göbek normal sadece şişkinlik var cnm seninkide şişkinliktendir

slm kızlar
ben daha iyi sayılırım yarın işe başlıycam
1 kilo vermişim iştahsızlık var
bulantılarım ara ara geliyo
en rahatsız edense kuru öksürük hiç durmuyo
sizler nasılsınız

cnm bende hiç öksürük olmadı bulantı,iştahsızlık ve halsizlik oluyo sürekli :sinifsinif:

canım inşallah şişkinliktir:))
eskiye göre gözüme batıyor ön taraf
kiloda değişim yok zaten

bende aşermek istiyorum artık
ne ceviz yiyorum nede süt içebiliyorum
herşeyi zorla,sabah akşam ekmek
ayranda bastırıyor,çubuk kraker görmek istemiyorum uzun bi zaman

cnm ben henüz doğum yapmadım.6+5 haftalık hamileyim.arkadaşımdan birinin ikizleri vardı ona sezeryan yaptı,diğer arkadaşımında tüp bebekti oda sezeryan oldu.bi arkadaşımda kendi sezeryan istedi diye biliyorum.jale hn ın kkda sayfası var oraya girip sorarsan daha ayrıntılı bilgi alırsın bu konuda.hastane çok iyi.acıbedemden sonra bursadaki an lüks hastane.arkadaşımın doğumunda yanındaydım.hasta bakıcılar hemşireler falan acaip ilgiliydi.hasta bakıcı sezeryandan sonra öle güzel temizleyip giydirdiki arkadaşımı.bende doğum konusunda henüz konuşmadım jale hnla.ilk 3 ay bi geçsinde durum belirlicek diye düşünyorum bu konuyu.

inş güzel haberler alırsın canım

malesef öyleymiş canım yapacak bişey yok dedi doktor

benimki biraz farklı canım yani ilk başta yanlış bakılmış kanıma
bundan önceki düşüğümde belli oldu kan uyuşmazlığı olduğu
yani önce pozitiftim şimdi negatif:1shok:

kızlar herkeze hayırlı haftalar.bu hafta bebeklerimiz hızla büyüsünler inşallah.

yeni eklenen arkadaşlara hayırlı olsun.bulantı yaşayan arkadaşlara allah kolaylık versin.sorun yaşayanlarsa kafanıza takmayın lütfen.ve bol bol dua edin.çünki rabbimden başka herşey boş.o ne isterse o oluyo.rabbim bebeklerimizi kucaklarımızda sağlıkla hayırla gösrecek inşallah.

benimki biraz farklı canım yani ilk başta yanlış bakılmış kanıma
bundan önceki düşüğümde belli oldu kan uyuşmazlığı olduğu
yani önce pozitiftim şimdi negatif:1shok:

canım inş hiç bişey olmaz bu yapılan hatalar insanın içine böyle çöküyor işte inş geçicek bu günler benim doktorumda bi garip zaten hiç kalp atışı sayısı felan söylemedi bende doktoru değiştircem ultrason kontrolu kısa sürüyo pek bi şey söylemiyo sinir oldum bu gün burda bunları okuyunca yarın sabah tekrar başka bi yere gideceğim içim pek rahat değil

merhaba kızlar, bebişlerinize ve size güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum.
yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmiş, sefalar getirmiş.

slm anişler...3 gun önce ögrendim hamile oldugumu ...şoktayım arkadaslar...21 aylık 1 tane kızım var ...ikinci çocuk dusunmuyordum ...haberimde yoktu hamile oldugumdan ....doktor ultrasondan baktı kese gorunmedi ..alttan baktı kucuk bir kese var ama tam belli deil dedi ...bugun aksam belli olacak ..egerki aldırmak istersende pzt belli olur dedi....ne yapıcam bilmiorum ..çalısıyorum ..kızıma annem bakıyor....annem aldırma ben yardımcı olurum diyor ama eşim gec geliyor işte ...gelsede destegi yoktur zaten ....aldırmak kelimesi çok zor arkadaslar...kızıma bakıyorum sevgisi çok buyuk içim titriyor..rabbim 1 tane daha verdi diyorum ...ama hazır deildim ahmilige 2 tane çocuk sorumluluguna..2 çocugu olan varmı aranızda....destek olun arkadaslar...bu arada son adet tarihim 20 nisan ....dogum tarihide 25 ocak 2011

aslında bendemi değiştirsem bilemiyorum sorarsam cevap alıyorum
kalbi yavaşmı atıyor evet
rahimde kanama varmı hayır
bebek gelişmiş mi evet
ya nolur bunları kendiliğinden söylesen :dilcikar:
çok gıcık bu doktorlar

evet aynen bi de benim ki bana çok pimpiriklisin diyor böyle sorunca kötü bişey olsa söylerim ben diyo ne bilim ama ben kesin değiştireceğim ama bulamadım bi yer

amin cnm inş. bol bol dua edelim başka bişey gelmiyor elimziden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…