2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doktor kesin demişti zaten ama benim kociş bir türlü ikna olmuyordu hala bir umudu var gibi ben bebek doğsun değişir o diye beklersin diyorum kaydirigubbakcemile3

bende işten ayrılmayı düşünüyorum napcak patronlar bakalım daha konuşamadık ben gidince büro baya kötü olur ama napalım bizim patronlar eşler bayan olanda 2010 ocakda doğurdu hala başlamadı işe banada 2 ay iznini doğumdan sonra kullan 4 ay kalmış olursun bebeğinle demez mi eşime söyledim oda çalışma diyor benim yavrumun ne günahı varda az vakit geçircelim hıhhh

BENDE DİYİM BEBEK SANA KÜSTÜ BEBEK AĞLAMAYA BAŞLADI AYYY SÜPERR:))))

TEŞEKKÜR EDERİZ TEYZESİ KIZLARIMIZ SAĞLIKLI OLSUNDA..OLURMU OLURMUŞ SENİNKİDE KIZ OLURMUŞ BİRDEN:)))BU ARADA İSİM SEN DÜŞÜNDÜNMÜ NE OLCAK?

ben de çok istiyorum tekme atsın diye ama atmıyor atmıyor (((

evett atmıyor atmıyor atmıyorrrrrr ühühühüühühü :icecream: senağlama

SLM KIZLARR ÇOKK GEÇMİŞ VARDI OKUYAMADIM HERKES İYİDİR UMARIM

YAA BENİM BEBİŞİM GECEDEN BERİ KIPIRDAMIYO KIZLAR YAA KORKMAYA BAŞLADIM BİŞEYİ YOKTUR UMARIMmafoldumben

belgünümm sana da selam canım.. nasılsın bugün? ben hala gaz şikayetiyle boğuşuyorum bir ishaldim şimdi kabız ve gaz hayallahım diyorum düzgün bir geçiremedim gitti...
guldesekerim korkma arada böyle sessiz kalıyorlarmış.. ama ben de senin gibi pimpirikliyim sesi soluğu çıkmadığında tatlı yiyorum hareketleniyor. istersen biraz tatlı ye bakalım napıcak senin ki??

YAA BENİM BEBİŞİM GECEDEN BERİ KIPIRDAMIYO KIZLAR YAA KORKMAYA BAŞLADIM BİŞEYİ YOKTUR UMARIMmafoldumben
cnm üzülme bazen bebişler derin uykuda olurlarmış hareket etmezlermiş belki senin bebişinde derin uyukudadır çikolata ye ve bol bol su iç birde öyle dene :teselli:

hunyy hoşgeldin cnm
kıss ne temizliği bu 2 gündür girmiyon doğru düzgün evi altüstmü ettin yoksakaydirigubbakcemile3
neyse sana kolay gelsin cnmaklinialirimsmile

hoşbulduk canımm
ya sorma dün kuzenime gittim bişey yapamadım sadece toparladım
bugün de çarşıya gidicem yine pek bişey yapamıcam gibi bilmiyorumkismile ara ara gelirim buraya zaten aklım burda
cuma vakti bişey yapmadım zaten sadece kuran okudum geldim
şimdi biras yatarımm sonra bişiiler yerim :jeyyar: herzamanki gibi sonrada işe koyulurumm akşam serinliğinde de çarşıya gider gelirimm inşş bi aksilik olmassa
he saol bu arada a.s.

saol canımm opuyorumnanaktan atar annesi merak etmee inşş yakında hissedersin ki öyle olucak zatenn yerimseniben

saol bebişim sana da ve herkese hayırlı cumalarr opuyorumnanaktan
bende ara ara gelicem denk geliris inşş sırnaşık şey

ben de çok istiyorum tekme atsın diye ama atmıyor atmıyor (((

ben dua ediyorum sizin için en kısa zamanda tekmelerden nasibinizi alın die sırnaşık şey inşş yakın zamanda hissedeceksiniss opuyorumnanaktan

canım bende hamile kaldığımdan beri (ki önceleride arada) asitli kolaymış gazozmuş hiç içmedim hatta hazır meyve sularından bile nadir içiyorum yani..
inşş canım bebişlerimiz sağlıklı hayırlı olurr yerimseniben

merhaba kızlar hayırlı cumalar nasılsınız????

saol canım sana da hayırlı cumalarrr bis iyiyiss inşş sende iyisinidirr opuyorumnanaktan

Aminn canım inşş.
sevindim canımm şimdiden hayırlı olsun kızınn kaydirigubbakcemile5
cimcimemm hemen büyür merak etme haftadan haftaya çok farkediyo gr ları 2 katına çıkıo aklinialirimsmile

hayırlı cumalara.s.

saol cnmm sana daa

ayyy topikte erkek bebiş dolmuş kalmış 32 erkek 25 kız... hakimiyet erkeklerde demekki

oleyyy :lepi: :sm_cool: egemenlik bisdeeee sositososito sositososito

o bişey değil ocakta nüfus patlaması olacak demektir demekki ocakta sadece 57 çocuk buda bildiklerimiz demekki doğum oranı baya fazla türkiyede yakında çin gibi oluruz:1rolleyes:

ewett benim akrabalarda şimdiden 4-5 tane varr benim bildiğimm sempatiksalakcinni
arkadaşlardan da o kadarr gerisini düşünemiomm

galiba çini de geçecez bu gidişle.. yeni nesil gümbür gümbür gelecek vallaa

:roflol: :roflol: :roflol:

ben şu an 160 dairelik bir lojman sitesinde oturuyorum burda en az 60 tane hamiş var... sadece bizim blokta bile 7 hamile var.. apartman 20 dairelik.. hakkaten patlama olcak galiba bu sene nufusta

maşşallah inşş hepsimis sağlıcakla kucağımıza alırıss

kıss kime çekmiş bu oynak zilli kıss aklinialirimsmile maşşallah
benimkide çok harketli hep kıpır kıpır maşşallah
Allah ım korusun hepimizin bebişlerinii

doktora bu gidişimizde tekrar kız deyince artık eşim tamam istediğini alabilirsin dedi nihayet Şeniz

oh nihayet canım hadi tekrardan hayırlı olsunn :lepi: boshayallersmile

manik cim hoşgeldin cnmm sende arada giriyosun gözümden kaçmadı :jeyyar:

canım ya oruç tutuyorum bugün dünde tutmuştum ama kıpır kıpırdı dün okadar çok oynadıki şimdi geceden beri tık yok biraz daha bekleyim oynamazsa bozacam orucu bakalım ozaman oynıcak mı
bişey yoktur canım ya uyuyordur bence cok kafana takılırsa saglık ocagına gıdıp kalp atıslarını dınletebılırsın

inşallah canım yaa biraz daha bekleyeyimde olmazsa eşimi aararım gideriz artık

canım sakın üzülme
bende çok pimpirikliyim bu kanıda geçenlerde benimki de öyle oldu gece duymadım sabah kalktım yok ay akşam üstü oldu anca kendine geldi aklinialirimsmile arada az hareket ediolar heralde ki biz duymuyoruz sırtüstü yatıpda dinle biraz karnına hafif elini gezdir filan tepki verecektir tabi tatlıda ye hiç üzülme o hareket ediodur ama sen hissetmessin Allah ın izniyle bişiicik olmass :teselli:

kızlarr bişii sorucamm
benimki bi göbek deliğimin oraya çıkıyo bi kasıklarıma inio bi yanlara kayıyo filann normal miii bilmiyorumkismile
sizde de oluomuu???

güldeciğim canım hiç üzülme bencede normal arada hissetmemen
inşallah hissedersinde rahatlarsın canım

hunny canım ben zaten hareketleri hissetmediğim için
aşağı mı inmiş,yukarı mı çıkmış hiç hissetmiyorum valla

suhancığım canım sen nasılsın?

cnm üzülme bazen bebişler derin uykuda olurlarmış hareket etmezlermiş belki senin bebişinde derin uyukudadır çikolata ye ve bol bol su iç birde öyle dene :teselli:
bende uykuyu çok severim banamı benzedi ne inş. derin uykudadır denicem canım tatlı ve suyu orucumu bozacam korkuttu beni bu velet :)

ya canım ben çok değilimdirde dün bebeğini kaybedenleri falan okudum topikte birazda psikolojik her dakikasını kolluyorum şimdi sanırım..tam dayaklığım bende niye okudum ki yanii..biraz uzanayımda yazarım size sonuçları..
kızlarr bişii sorucamm
benimki bi göbek deliğimin oraya çıkıyo bi kasıklarıma inio bi yanlara kayıyo filann normal miii bilmiyorumkismile
sizde de oluomuu???

evet bendede oluyo tam göbek deliğimde hissetmedim ama dün hep göbeğimin sağında ve solunda dolandı normal bunlar canımm..

inşş hissedersin cnmm bak bekliyorus haberlerini buarada bebekler 2 saat uyuyolarmış o arada hissetmemiş olabilirsin psikolojiktir seninki bi daha okuma sakın klava: bak etkisinde kalmışsınn :teselli:
benimkide normal o zamann
ayy çok hareketli olucak sanırım zaten doktor teyzesi her gittiğimizde dio çok harketli bu kadarını görmemiştim die kime çekti bilmemm :sm_confused:

ah canımm dua ediyorumm en kısa zamanda tepiklenin die rahat bırakmasınlar sizi

kızlarr bişii sorucamm
sizde de oluomuu???
ay benim ki zaten oynak solda hissediyordum sağa geçiş yapmış bazen de tam göbek deliğimin altında nereyi beğenirse oraya kamp kuruyor

canım sıkma canını sakın arada hissetmemek normalmiş bu haftalarda derin uykuya dalıyorlarmış ve hatta rüya bile görüyorlarmış

manik cim hoşgeldin cnmm sende arada giriyosun gözümden kaçmadı :jeyyar:

evet arada bir yazıyorum ama bütün yazdıklarınızı okuyorum ona göre takipteyim. Benim haftam sizlerden geri olduğu için bide doktor şimdilik şubat başı dediği için doğumuma pek muhabbete katılamıyorum.Ama belli olmaz benimki belki bi sürpriz yapıp ocak sonu geliverir.

ay benim ki zaten oynak solda hissediyordum sağa geçiş yapmış bazen de tam göbek deliğimin altında nereyi beğenirse oraya kamp kuruyor

:roflol: :roflol: ay ewt istediği yerde gezinio şimdi ama büyüdükçe gezemiceklerrr
şimdi gessinler bakalımm opuyorumnanaktan

tmm cnmm inşş sende ocakda doğurusun hep beraber oluruss zemuszemus ama önemli olan sağlıklı olması tabi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…