- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.601
Canım gözün aydın gönlüne göre olmuş kız bebek sahibi olmak bana görede büyük bi nimet.Hayırlı evlatlar olurlar inş.
Aynen bizim okuldada 4 hamile var biride hamile adayı.Müdür ne zman çıldıracak diye beklemedeyiz:)
Denizcim gözün aydın artık kesinleşti desene.Hayırlı olsun.
Canım aynı dertten benimde bi arkadaşım muzdaripti ne kadar zor olduğunu biliyorum Allah sana sabırlar versin.Ama hamilelik biter bitmez geçicek merak etme.Bebişlerinin yüzünü gördüğünde zaten bunlar için değer diyeceksin
ben geldim tekrar
bastet canım benim tansiyon da düşük çıkıyor genelde 8 e 6 gibi
benim ki genelde düşük çıkar,şuanda yok ama daha önceden ayakta durduğumda benim de
başım çok dönerdi,birkaç kerede bayıldım,yere düştüm,bende kansızlık,demir eksikliği çıktı
sen de bi baktır kan değerlerine
çitos,belgum çok tatlısınız kızlar
bizde arada bi tartışıyoruz
hemen diyorum bebek ağlamaya başladı diye sırnaşık şey
yada bebek sana küsmüş diyorum,eriyo resmen sempatiksalakcinni
şirinem 3 gün azmış canım,çabuk geçer merak etme,annengil olsa daha iyiydi ama
3 günmüş zaten bak benim eşim 2 aydır yoktu yeni geldi :asigim:
cancer inşallah güzel haberlerle gelirsin tekrar
deniz canım sen nasıl oldun doktoru aradın mı ilaç için?
selam kızlar bende kızım olsaydı adını zeynep koyacaktım ama ben zeynep beren koyacaktım gerçekten hiç eskimeyen şahane bir isim ve anlamı değerli demek gerçekten kızlarınıza çok yakışacak ayrıca zeynep isimli kızlar çok güzel oluyorlar hayırlı uğurlu olsun kızlarınızda isimleride olurda ilerde yanlış görülmeden dolayı kız derlerse o zaman bir zeynepte benden duyacaksınız a.s.:sm_cool:
ben de çok istiyorum tekme atsın diye ama atmıyor atmıyor(((
SLM KIZLARR ÇOKK GEÇMİŞ VARDI OKUYAMADIM HERKES İYİDİR UMARIM
YAA BENİM BEBİŞİM GECEDEN BERİ KIPIRDAMIYO KIZLAR YAA KORKMAYA BAŞLADIM BİŞEYİ YOKTUR UMARIMmafoldumben
cnm üzülme bazen bebişler derin uykuda olurlarmış hareket etmezlermiş belki senin bebişinde derin uyukudadır çikolata ye ve bol bol su iç birde öyle dene :teselli:SLM KIZLARR ÇOKK GEÇMİŞ VARDI OKUYAMADIM HERKES İYİDİR UMARIM
YAA BENİM BEBİŞİM GECEDEN BERİ KIPIRDAMIYO KIZLAR YAA KORKMAYA BAŞLADIM BİŞEYİ YOKTUR UMARIMmafoldumben
hunyy hoşgeldin cnm
kıss ne temizliği bu 2 gündür girmiyon doğru düzgün evi altüstmü ettin yoksakaydirigubbakcemile3
neyse sana kolay gelsin cnmaklinialirimsmile
canım bende hissetmiyorum daha
iltihap ilacı kullanmadım,aslında bendede oluyor du ara ara
ama doktor vermedi,anlamadım canım
hunny tünaydın şekerim opuyorumnanaktan
nasılsın?
bende tekmeleri hissedemedim
ne var dı şimdi yazarken 2 tekme atsa annesine :gitme:
günaydınlar hepiniseeee:lepi:
ayrıca hayırlı cumalar:Saruboceq:
cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun inşallah :Saruboceq:
ben birazdan ççıkıcam,muhtemelen bugün ara ara oturabilirim,çook işim var,akşam misafirim var CADIARZU
hepinizi öptümmm
hoşçakalınnnnŞeniz
ben de çok istiyorum tekme atsın diye ama atmıyor atmıyor(((
inş.. canım o günü sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne zama olcak... bebeğimin maşallahı var canımiyi bakıyorum ben ona... asitli hiç bir içecek çay kahve hiç içmiyorum.. inş. hepimizin bebekleri sağlıklı olur
merhaba kızlar hayırlı cumalar nasılsınız????
Merhabalar herkese hayirli cumalar.Bugün doktora gittim bebegimin cinsiyeti kesin degil ama büyük ihtimalle kizmis.Ben ilkimde hep kiz istiyordum kismet saglikli olsunda.200 gr cikmis daha minisim canim cok güzel bir duygu.Allah kazasiz etsin cümlemizi cuma vakti yüzü suyu hürmetine.
hayırlı cumalara.s.
ayyy topikte erkek bebiş dolmuş kalmış 32 erkek 25 kız... hakimiyet erkeklerde demekki
o bişey değil ocakta nüfus patlaması olacak demektir demekki ocakta sadece 57 çocuk buda bildiklerimiz demekki doğum oranı baya fazla türkiyede yakında çin gibi oluruz:1rolleyes:
galiba çini de geçecez bu gidişle.. yeni nesil gümbür gümbür gelecek vallaa
ben şu an 160 dairelik bir lojman sitesinde oturuyorum burda en az 60 tane hamiş var... sadece bizim blokta bile 7 hamile var.. apartman 20 dairelik.. hakkaten patlama olcak galiba bu sene nufusta
dirimcim eşim bir gün daha kullan aynı şekilde rahatsız olursan arayalım dedi
bugün daha iyiyim belki düne mahsus bir şeydi bulantı falan
kızımda maşallah dün akşamdan beri çok oynuyor oynak zilli kızım benim :asigim:
doktora bu gidişimizde tekrar kız deyince artık eşim tamam istediğini alabilirsin dedi nihayet Şeniz
Canım gözün aydın gönlüne göre olmuş kız bebek sahibi olmak bana görede büyük bi nimet.Hayırlı evlatlar olurlar inş.
Aynen bizim okuldada 4 hamile var biride hamile adayı.Müdür ne zman çıldıracak diye beklemedeyiz:)
Denizcim gözün aydın artık kesinleşti desene.Hayırlı olsun.
Canım aynı dertten benimde bi arkadaşım muzdaripti ne kadar zor olduğunu biliyorum Allah sana sabırlar versin.Ama hamilelik biter bitmez geçicek merak etme.Bebişlerinin yüzünü gördüğünde zaten bunlar için değer diyeceksin
canım ya oruç tutuyorum bugün dünde tutmuştum ama kıpır kıpırdı dün okadar çok oynadıki şimdi geceden beri tık yok biraz daha bekleyim oynamazsa bozacam orucu bakalım ozaman oynıcak mıbelgünümm sana da selam canım.. nasılsın bugün? ben hala gaz şikayetiyle boğuşuyorum bir ishaldim şimdi kabız ve gaz hayallahım diyorum düzgün bir geçiremedim gitti...
guldesekerim korkma arada böyle sessiz kalıyorlarmış.. ama ben de senin gibi pimpirikliyim sesi soluğu çıkmadığında tatlı yiyorum hareketleniyor. istersen biraz tatlı ye bakalım napıcak senin ki??
bişey yoktur canım ya uyuyordur bence cok kafana takılırsa saglık ocagına gıdıp kalp atıslarını dınletebılırsın
bende uykuyu çok severim banamı benzedi ne inş. derin uykudadır denicem canım tatlı ve suyu orucumu bozacam korkuttu beni bu velet :)cnm üzülme bazen bebişler derin uykuda olurlarmış hareket etmezlermiş belki senin bebişinde derin uyukudadır çikolata ye ve bol bol su iç birde öyle dene :teselli:
ya canım ben çok değilimdirde dün bebeğini kaybedenleri falan okudum topikte birazda psikolojik her dakikasını kolluyorum şimdi sanırım..tam dayaklığım bende niye okudum ki yanii..biraz uzanayımda yazarım size sonuçları..canım sakın üzülme
bende çok pimpirikliyim bu kanıda geçenlerde benimki de öyle oldu gece duymadım sabah kalktım yok ay akşam üstü oldu anca kendine geldi aklinialirimsmile arada az hareket ediolar heralde ki biz duymuyoruz sırtüstü yatıpda dinle biraz karnına hafif elini gezdir filan tepki verecektir tabi tatlıda ye hiç üzülme o hareket ediodur ama sen hissetmessin Allah ın izniyle bişiicik olmass :teselli:
kızlarr bişii sorucamm
benimki bi göbek deliğimin oraya çıkıyo bi kasıklarıma inio bi yanlara kayıyo filann normal miii bilmiyorumkismile
sizde de oluomuu???
bende uykuyu çok severim banamı benzedi ne inş. derin uykudadır denicem canım tatlı ve suyu orucumu bozacam korkuttu beni bu velet :)
ya canım ben çok değilimdirde dün bebeğini kaybedenleri falan okudum topikte birazda psikolojik her dakikasını kolluyorum şimdi sanırım..tam dayaklığım bende niye okudum ki yanii..biraz uzanayımda yazarım size sonuçları..
evet bendede oluyo tam göbek deliğimde hissetmedim ama dün hep göbeğimin sağında ve solunda dolandı normal bunlar canımm..
güldeciğim canım hiç üzülme bencede normal arada hissetmemen
inşallah hissedersinde rahatlarsın canım
hunny canım ben zaten hareketleri hissetmediğim için
aşağı mı inmiş,yukarı mı çıkmış hiç hissetmiyorum valla
suhancığım canım sen nasılsın?
ay benim ki zaten oynak solda hissediyordum sağa geçiş yapmış bazen de tam göbek deliğimin altında nereyi beğenirse oraya kamp kuruyorkızlarr bişii sorucamm
benimki bi göbek deliğimin oraya çıkıyo bi kasıklarıma inio bi yanlara kayıyo filann normal miii bilmiyorumkismile
sizde de oluomuu???
manik cim hoşgeldin cnmmsende arada giriyosun gözümden kaçmadı :jeyyar:
ay benim ki zaten oynak solda hissediyordum sağa geçiş yapmış bazen de tam göbek deliğimin altında nereyi beğenirse oraya kamp kuruyor
evet arada bir yazıyorum ama bütün yazdıklarınızı okuyorum ona göre takipteyim. Benim haftam sizlerden geri olduğu için bide doktor şimdilik şubat başı dediği için doğumuma pek muhabbete katılamıyorum.Ama belli olmaz benimki belki bi sürpriz yapıp ocak sonu geliverir.
TEŞEKKÜR EDERİZ TEYZESİ KIZLARIMIZ SAĞLIKLI OLSUNDA..OLURMU OLURMUŞ SENİNKİDE KIZ OLURMUŞ BİRDEN:)))BU ARADA İSİM SEN DÜŞÜNDÜNMÜ NE OLCAK?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?