- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.621
Kızlar gece 00:30 da mars görünecekmiş dolunay gibi
dirimcim merhaba canım işte olunca süre
kli yazamıyorum.. ara ara kaçıyorum :))
hunnycim benimde öyle bir bakıyorum göbek deliğimde bir bakıyorum sağa kaymış onuda tekmelerinden anlıyorum.. napsınlar oraya buraya takılıyorlar fazla yerleri de yok ..sositososito gayet normal canımmm...en büyük damat benim damat :enbuyukkk:
Ben de daha çok göebek deliğimin altında kasıklarımda hissediyorum hareketlerini bu sabah uyandığımda göbeğim çok komikti mesela sağ taraf düz sol taraf dağ gibiydi :))
mrb kızlar.
yeni doktordan geldik organ taramamız yapıldı.Rabbime şükürler olsunki bebeğim oldukça sağlıklı.burnu benim gibi kibar olacak sanırım pek tatlıydı.hatta alkış yapar gibi ellerini birbirine vuruyordu.doktorumuz organ gelişiminde sorun yok,kalp iyi durumda,suyu yeterli bebeğin oldukça sağlıklı görünüyor dedi.400 gr olmuş nerdeyse yarım kilo.bunuda sağ salim atlattık çok şükür.darısı diğer arkadaşların başına inşaallah:Saruboceq:
mrb kızlar.
yeni doktordan geldik organ taramamız yapıldı.Rabbime şükürler olsunki bebeğim oldukça sağlıklı.burnu benim gibi kibar olacak sanırım pek tatlıydı.hatta alkış yapar gibi ellerini birbirine vuruyordu.doktorumuz organ gelişiminde sorun yok,kalp iyi durumda,suyu yeterli bebeğin oldukça sağlıklı görünüyor dedi.400 gr olmuş nerdeyse yarım kilo.bunuda sağ salim atlattık çok şükür.darısı diğer arkadaşların başına inşaallah:Saruboceq:
ohh ben yokken muhabbet koyuymuş maşallah,çok bakamadım geçmişe kızlar inşallah kötü bir haber yoktur.
benim annemler yanımda bu hafta biliyorsunuz,yarın gidiyorlar kalıyorum yine bi başıma.çarşamba günü de okul açılıyor zatenbilmiyorumkismile
eşim de dün apar topar memlekete gitti,babaannesi vefat etti,çok tatlı bi kadındı allah rahmet eylesin,ben gidemedim hamilelikten ötürümafoldumben
bebişim de gayet iyi allaha şükür,akşamları öyle bir hareketleniyor ki,pır pır içimde oynuyor resmen.
benden havadisler bukadar.
ohh ben yokken muhabbet koyuymuş maşallah,çok bakamadım geçmişe kızlar inşallah kötü bir haber yoktur.
benim annemler yanımda bu hafta biliyorsunuz,yarın gidiyorlar kalıyorum yine bi başıma.çarşamba günü de okul açılıyor zatenbilmiyorumkismile
eşim de dün apar topar memlekete gitti,babaannesi vefat etti,çok tatlı bi kadındı allah rahmet eylesin,ben gidemedim hamilelikten ötürümafoldumben
bebişim de gayet iyi allaha şükür,akşamları öyle bir hareketleniyor ki,pır pır içimde oynuyor resmen.
cnm gerçektende izlemeye değer çıplak gözle rahat görebilecekmiyiz acaba antalyadanKızlar gece 00:30 da mars görünecekmiş dolunay gibi
mrb kızlar.
allah rahmet eylasin cnm gitmemen daha iyi sende üzüntülü olurdun daha çok bebeğinde üzülürdü
rahatlamak ne kelime cnm üstümden büyük bir yük kalktı sanki.inşaallah sen ve diğer arkadaşlarda güzel haberlerinizi verirsiniz burdan bize:Saruboceq:Gözün aydın canım ne kadar rahatlamışsındır şimdi.Bizim de hemen bayram sonrası detaylı organ taramamız var.İnşallah bizim de senin gibi iyi geçer...
çok güzel hemde.doktorum beni ayrı bir ultrasona sokmadı.muayenede kullandığı ultrasonda yaptı taramayı ama busefer bebişimi daha net gördüm.inşaallah sende en kısa zamanda girersin taramaya:Saruboceq:Gözün aydın canım ne güzel değil mi onu seyretmek bende biran önce zaman geçsin ve ayrıntılı ultrason vaktim gelsin istiyorum.
teşekkür ederim cnm.21+3 günlüğüm ve gelişimi kilosu gayet iyi dedi.evet darısı diğer arkadaşların başına:1rolleyes:ooo cancer 400 gr. harika maşallah senin bebişe... iyi hadi sende ben gibi bu tarama testini atlattın, allah diğer arkadaşların yardımcısı olsun...
ben herzaman hareket ettiğini görüyordum ama bu sefer daha net gördüm sanki alkış yapar gibiydi tosunum benimcnm taramanız iyi geçmiş sevindim benim tarama bayramdan sonra bakalım neler göreceğiz ne yaramazlıklar yapacakgamyoncuiremsu
mrb kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?