- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.641
kizlarrrrr bana yardimci olun .... ben tam 20 haftalik gebeyim ..amerikada yasiyorum ..burada prosedur cok farkli ... Ayrintili untrasona girdim .. Allaha sukur bir sorun yok dedi . usg ye bakan ... Ama doktorumdan randevu alamadim 1 ay sonra( Kafayi yemek uzereyim , ne yapmam gerekiyor bu aylarda baska yapilan testler varmi .. Beni bilgilendirin lutfen ...Bir de yeni geldim amerikaya ilk 3 ay turkiye de kontrollerimi yaptirmistim..
Hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan Çok sevindim bi sorun olmamasına şükürler olsun..Ayrıntılı usg den snra mı görüşemedin doktorunla?Benim bildiğim kadarıyla yok başka test ama emin değilim burdan yardımcı olurlar tecrübeli arkadaşlar bi de Türkiyedeki doktorunu arasana cnm ona sor bakalım ne dicek.Bebiş nası görünüyodu bu arada:)
canım gözün aydın biz geçen rahatsızlanınca doktor gitmişken baktı her şeyi normaldi bizimde çok şükür ama 2 eylülde hastanede randevumuz var tekrar görecez hihoyyytmrb kızlar.
yeni doktordan geldik organ taramamız yapıldı.Rabbime şükürler olsunki bebeğim oldukça sağlıklı.burnu benim gibi kibar olacak sanırım pek tatlıydı.hatta alkış yapar gibi ellerini birbirine vuruyordu.doktorumuz organ gelişiminde sorun yok,kalp iyi durumda,suyu yeterli bebeğin oldukça sağlıklı görünüyor dedi.400 gr olmuş nerdeyse yarım kilo.bunuda sağ salim atlattık çok şükür.darısı diğer arkadaşların başına inşaallah:Saruboceq:
canım hep aklımdaydı dün akşam cam piramite gittik Hüseyin Turan konseri vardı sonra kalabalıktan sıkıldım kaynanam gilde vardı onlara gittik orda da aklımdaydı onlarada söyledim sonra kalktık eve geldik 12 gibi felaket uyku bastırdı eşime diyorum ya marsı izleyecektim boşver uyu dedi zaten gitmişim o ara izleyemedim kaydirigubbakcemile3slm kızlar pek kalamıyorum net başında ama yazıları takip ediyorum herkez iyi galiba
cnm gerçektende izlemeye değer çıplak gözle rahat görebilecekmiyiz acaba antalyadan
günaydın güsel annelerr ve onlardan güsel bebişleriiii delikafadulden
show da agubugu var bebek bakımı ve bebeklerin burçlarını anlatıyo ben izliyorum sizde izleyinn zemuszemus
dün fazla gelemedim bugünde kardeşim gelicek bendeler yarın gidicekler
o yüzden şimdiden söyliyim bugün de yokum :1no2:
ama ara ara gelebilirimm yerimseniben
hepinisi şimdiden ösledimm kendinise ve bebişlerinise iyi bakınn
günaydın kızlar başım çok feci ağrıyor bugün:gitme:
günaydın kızlar başım çok feci ağrıyor bugün:gitme:
gözün aydın canım,maşallah bebeğine
canım gözün aydın biz geçen rahatsızlanınca doktor gitmişken baktı her şeyi normaldi bizimde çok şükür ama 2 eylülde hastanede randevumuz var tekrar görecez hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?