2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gözun aydın canım cok sevındım allah bebeklerımızıı korusunn

Bende dün kayınvaldemlerde kalmak zorunda kaldım.Vanamız patladı dışardan.Bugünde iftara misafirim var.Sabah geldim eve ondan giremedim hiç siteye.Yemeklerimi hazırladım evi temizledim.Görümcem yardıma geliyor.Bir haftadır sanki surat asıp trip atan o değilmiş gibi pişkin pişkin konuşuyor.Bende eşimin hatrı için konuşuyorum onlarla ama kimsenin benden özür dilediği yok.Ben eşim için babasından haklı olduğum halde özür diledim.Neyseciğime biliyorsun siz zaten o olayları falan da şimdi gelecekmiş sinirlerim hopladı.Dün e eşim istersen yardıma gelsin dedi görümcem için.Dedim hamile hamile kaç kişiyi ağırladım.Kendi işimi kendim yapabiliyorum ben.Senin yardımcı olmandan bile rahatsız oluyorum.Ben kendim rahat rahat yaparım dedim.(Bir yardım ediyorlar ama arkadalarından toplamak zorunda kalıyorum çünkü ) Öyle işte kızlar.
Hepinize iyi haftasonları diliyorum.Eşinizle ve bebişinizle huzurlu mutlu romantik günler dileğiylee...

Son düzenleme:
Ayyy kuzum sendemi burdasin ...Ben sana ozel msj yazdim ..Ayrintiliya girdim canim bir sorunumuz yok allaha sukur....parmaklarini bile gorduk ..nasil sevimli bir gorsen dunyanin en guzel duygusuydu ,,esim ve benim icin )

Cnm bnm çok sevindim yerim ben onun parmaklarını yaaaa:)Hep böle mutlu,dünyanın en güzel duygularını yaşarken görürüm seni inş.Bu arada msjın gelmedi kuşum

merhaba arkadaslar bugun doktor kontrolumuz vardı. doktorumuz bebegımızın kız oldugunu soyledi. cok şaşkınım ıkı farklı doktor erkek demişti. şaşkınım hala. eşimde bende..

kızlar merhaba;
geçmişe bi bakındım ama 2 gündür pek bi durgun sanki burası,cancer canım geçmişte okudum bebişin de sen de iyiymişsiniz şükür,gözün aydın.
çitoscum geçmiş olsun sana da.
zapzupcum sen de sıkma canını,sen üzülsen,söylensen sanki değişecekler mi boşver,bebişini de germe sakın.
ay ne güzel ayrıntılı usg girilmiş,ben de bayramdan sonraki hafta giricem.
bu arada artık bebişimin hareketleri dışardan belli oluyor,göbeğim böyle dalga dalga oluyor o hareketlenincezemuszemus
ben de evde tekim bu akşam,eşim memlekette babaannesinin cenazesi için gitmişti,yarın gelicek inşallah.annemler de döndüler memlekete,kaldım bi başımabilmiyorumkismile
hepiniz bebişlerinize ve kendinize dikkat edin kızlar.zemuszemus

merhaba arkadaslar bugun doktor kontrolumuz vardı. doktorumuz bebegımızın kız oldugunu soyledi. cok şaşkınım ıkı farklı doktor erkek demişti. şaşkınım hala. eşimde bende..

bulutcum ne güzel,sağlıklıymış ya,ne güzel küçük bir hanımefendi geliyor aranıza deseneopuyorumnanaktan hadi gözün aydın canım..

Selam kızlar bugün birkaç mağazada bebek odası baktık öyle güzel seyler var ki görünce daha da heyecanlandim :)) Karar vermek çok zor ama o kadar kafamız karıştı ki hepsi birbirine girdi sanki...Secim yapmak zor olucak galiba...

merhaba cnm.öncelikle başınız saolsun Rabbim sabır versin.iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim.
senin bebişin rahatı da yerinde anlaşılan kıpır kıpır oynadığına göre

Geçmiş olsun tatlım ya :teselli:

sağolun kızlar akşama kadar ağrıdı kafam eve gelince yattım hemen kalktığımda geçmişti çok şükür çok fena ilaçta atamıyorum :1no2:bugün iyiyim çok şükür daha yeni kalktık bebişimle zemuszemuspazar keyfi yaptık kahvaltımızı ettik teyzoşlara bakıp temizlik yapacaz bayanssulusmilecambazcım seninde başın sağolsun canım bebişine ve sana ömür versin rabbim:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…