- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.661
burada herkese günaydın.
güzel bir haftasonu diliyorum hepinize.biz karnımızı doyurduk şimdide sizle laklak yapıyoruz
bugün cnm hiçbişey yapmak istemiyor saolsun annem aradı akşama yemek yapma burdan götür dedi çok sevindim valla Allah razı olsun.1 saate kadar giderim anneme akşam üstüde gelirim.:1rolleyes:
buarada ben hamileliğimin başından beri progestan kullanıyordum düşük tehlikem ve ara ara kanamam olduğu için.dün doktorum artık hapı kullanmama gerek olmadığını bebeğimin artık yukarı çıktığını ve bu durumda tehlikenin yok denecek kadar azaldığını söyledi çok şükürr:Saruboceq:
gözun aydın canım cok sevındım allah bebeklerımızıı korusunn
Ayyy kuzum sendemi burdasin ...Ben sana ozel msj yazdim ..Ayrintiliya girdim canim bir sorunumuz yok allaha sukur....parmaklarini bile gorduk ..nasil sevimli bir gorsen dunyanin en guzel duygusuydu ,,esim ve benim icin)
slm kızlar kimsecikler yok sanırım boshayallersmile
merhaba arkadaslar bugun doktor kontrolumuz vardı. doktorumuz bebegımızın kız oldugunu soyledi. cok şaşkınım ıkı farklı doktor erkek demişti. şaşkınım hala. eşimde bende..
Ben varım cnm nasılsın?
Sende takılıyosun sanırım cnm görmedin beni
kızlar merhaba;
geçmişe bi bakındım ama 2 gündür pek bi durgun sanki burası,cancer canım geçmişte okudum bebişin de sen de iyiymişsiniz şükür,gözün aydın.
çitoscum geçmiş olsun sana da.
zapzupcum sen de sıkma canını,sen üzülsen,söylensen sanki değişecekler mi boşver,bebişini de germe sakın.
ay ne güzel ayrıntılı usg girilmiş,ben de bayramdan sonraki hafta giricem.
bu arada artık bebişimin hareketleri dışardan belli oluyor,göbeğim böyle dalga dalga oluyor o hareketlenincezemuszemus
ben de evde tekim bu akşam,eşim memlekette babaannesinin cenazesi için gitmişti,yarın gelicek inşallah.annemler de döndüler memlekete,kaldım bi başımabilmiyorumkismile
hepiniz bebişlerinize ve kendinize dikkat edin kızlar.zemuszemus
Geçmiş olsun tatlım ya :teselli:
gecmıs olsun citos,a.s.
manolya sana da gecmıs olsun canım,,, bende 1 ay önce coksıcaklarda oyleydım.cıldıyeye gıttım dr daha ben soylemeden hamılelık veya emzırme varmı dedı .
gebelıkte colt cok hassaslasırmıs,dıkkat et kendıne sekerım. kakao yagınıda hıc duymamıstım hamılelık ıcın :CüvCüv:
sağolun kızlar akşama kadar ağrıdı kafam eve gelince yattım hemen kalktığımda geçmişti çok şükür çok fena ilaçta atamıyorum :1no2:bugün iyiyim çok şükür daha yeni kalktık bebişimle zemuszemuspazar keyfi yaptık kahvaltımızı ettik teyzoşlara bakıp temizlik yapacaz bayanssulusmilecambazcım seninde başın sağolsun canım bebişine ve sana ömür versin rabbim:Saruboceq:kızlar merhaba;
geçmişe bi bakındım ama 2 gündür pek bi durgun sanki burası,cancer canım geçmişte okudum bebişin de sen de iyiymişsiniz şükür,gözün aydın.
çitoscum geçmiş olsun sana da.
zapzupcum sen de sıkma canını,sen üzülsen,söylensen sanki değişecekler mi boşver,bebişini de germe sakın.
ay ne güzel ayrıntılı usg girilmiş,ben de bayramdan sonraki hafta giricem.
bu arada artık bebişimin hareketleri dışardan belli oluyor,göbeğim böyle dalga dalga oluyor o hareketlenincezemuszemus
ben de evde tekim bu akşam,eşim memlekette babaannesinin cenazesi için gitmişti,yarın gelicek inşallah.annemler de döndüler memlekete,kaldım bi başımabilmiyorumkismile
hepiniz bebişlerinize ve kendinize dikkat edin kızlar.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?