- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.681
canım ya yanılgılar olabiliyo ama 2 dr unda yanılması ilginç..hayırlısı olsun allah gönlünüze göre versin..merhaba arkadaslar bugun doktor kontrolumuz vardı. doktorumuz bebegımızın kız oldugunu soyledi. cok şaşkınım ıkı farklı doktor erkek demişti. şaşkınım hala. eşimde bende..
kızlar merhaba;
geçmişe bi bakındım ama 2 gündür pek bi durgun sanki burası,cancer canım geçmişte okudum bebişin de sen de iyiymişsiniz şükür,gözün aydın.
çitoscum geçmiş olsun sana da.
zapzupcum sen de sıkma canını,sen üzülsen,söylensen sanki değişecekler mi boşver,bebişini de germe sakın.
ay ne güzel ayrıntılı usg girilmiş,ben de bayramdan sonraki hafta giricem.
bu arada artık bebişimin hareketleri dışardan belli oluyor,göbeğim böyle dalga dalga oluyor o hareketlenincezemuszemus
ben de evde tekim bu akşam,eşim memlekette babaannesinin cenazesi için gitmişti,yarın gelicek inşallah.annemler de döndüler memlekete,kaldım bi başımabilmiyorumkismile
hepiniz bebişlerinize ve kendinize dikkat edin kızlar.zemuszemus
günaydın kızlar.
hepinize güzel bir pazar diliyorum bebişinizin kıpırtıları eşliğinde:CüvCüv:
evet görmedim kusura bakma.ben iyiyim sen nasılsın?bebiş nasıl?:1hug:
teşekkürler cnm a.s.canım seninde gözün aydın herşey yolundaymış organ taramasında
iyi olmanıza sevindim cnm:1hug:İkimizde iyiyiz cnm çok şükür.Estğfrllh olabilir.Sıcaklardan muzdaribiz sadece
yaşasıııınn sonunda kavuştukolumunekankayizsmile
çarşambadan beri giremiyorum hep bakımda yazıyo
ama hepiniz burdaymişiniz:çok üzgünüm:
geçmiş çok kalabalık valla okuyamam lülülülülülü
saten çook acıktım:gitme::gitme:
hoşgeldin loliss nasılsın,bebiş nasıl?a.s.
kızlar yaa hep merak ettiğim bişey var benim soriyim soriyim diyorum unutuyorum hep
özellikle deneyimli anneler bu sorum size:
hani bebişin kordon bağı var ya o kesilincebizde kalan kısmı nooluyo:uhm:
kızlar yaa hep merak ettiğim bişey var benim soriyim soriyim diyorum unutuyorum hep
özellikle deneyimli anneler bu sorum size:
hani bebişin kordon bağı var ya o kesilincebizde kalan kısmı nooluyo:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?