2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi pazarlarropuyorumnanaktan
sıcak ve sıkıcı bir günnboshayallersmile

merhaba arkadaslar bugun doktor kontrolumuz vardı. doktorumuz bebegımızın kız oldugunu soyledi. cok şaşkınım ıkı farklı doktor erkek demişti. şaşkınım hala. eşimde bende..
canım ya yanılgılar olabiliyo ama 2 dr unda yanılması ilginç..hayırlısı olsun allah gönlünüze göre versin..

allah sabır versin tatlım geride kalanlara..

merhaba anneler ,

topık ne kadar bos,tum yazıları okuyabıldım. bende yavas yavas bebgımın odasını bosaltıyorum orayı gıyınme odası olarak kullanıyorduk.yvas yavas boşaltıyoruz ev ayaklandı:roflol:

yaşasıııınn sonunda kavuştukolumunekankayizsmile
çarşambadan beri giremiyorum hep bakımda yazıyo
ama hepiniz burdaymişiniz
:çok üzgünüm:
geçmiş çok kalabalık valla okuyamam lülülülülülü
saten çook acıktım:gitme::gitme:

Son düzenleme:
canım seninde gözün aydın herşey yolundaymış organ taramasında
teşekkürler cnm a.s.
İkimizde iyiyiz cnm çok şükür.Estğfrllh olabilir.Sıcaklardan muzdaribiz sadece
iyi olmanıza sevindim cnm:1hug:
o sıcaklar bizdede aynı aslında bikaç gündür sıcaklara hafif esinti eşlik ediyordu ama bugün hem mezarlığa gidelim eltimi ziyaret edelim dedik ordanda bebişime ciciler bakmaya gidelim dedik ooo piştik resmen delikafadulden

hoşgeldin loliss nasılsın,bebiş nasıl?a.s.

kızlar yaa hep merak ettiğim bişey var benim soriyim soriyim diyorum unutuyorum hep
özellikle deneyimli anneler bu sorum size:
hani bebişin kordon bağı var ya o kesilincebizde kalan kısmı nooluyo:uhm:

slm lolis nasılsınn??
bende 2 gündür doğru düzün giremedimm misafirlerim vardı dışarıdaydık gezdik filan acayip yorulmuşum :1rolleyes: ama tatlı bi yorgunluk çok güsel geçti çok eğlendikkzemuszemus
kimseler gelmemiş galiba fazla
sende 1 haftadır girememişsin inş çok şey kaçırmamışısdırr
şöle böle yolu yarıladık boshayallersmile artık geri saymaya başlıcas :1rolleyes: günler çabuk geçioo delikafadulden

kızlar yaa hep merak ettiğim bişey var benim soriyim soriyim diyorum unutuyorum hep
özellikle deneyimli anneler bu sorum size:
hani bebişin kordon bağı var ya o kesilincebizde kalan kısmı nooluyo:uhm:

canım bende bilmiyorum hiç sormakda aklıma gelmedi ama bi video da izlediğme göre düşüo sanırım :uhm:

o kordonun bir ucu bebeğe bağlı diğer ucu plasentaya. Bebek doğduğunda kordonu kesiyorlar,daha sonra da halk arasında eş denilen plasenta da çıkıyor.Yani kordonun anneyle ilgisi kalmıyor.

iyi olmanıza sevindim cnm:1hug:
o sıcaklar bizdede aynı aslında bikaç gündür sıcaklara hafif esinti eşlik ediyordu ama bugün hem mezarlığa gidelim eltimi ziyaret edelim dedik ordanda bebişime ciciler bakmaya gidelim dedik ooo piştik resmen delikafadulden[/QUOTE]

Valla burada hafifte olsa esinti yok cnm ya dal kıpırdamıyor resmen.Çok bunaldım havuza başlıcam inş bu hafta brz bari serinleyim.Ciciler aldın mı cnm bebişine?

hafta sonu kayınvalidem gildeydik hep şimdi ne sayfa birikmiştir diyordum ama umduğum gibi çıkmadı hoşuma da gitti hemen okuyuverdim herkes iyi sanırım çok şükür kahvaltı yapmaya gidiyoruz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…