- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.701
hoşbuldum canım
iyiyiz çok şükür bebeişim de yavaş yavaş büyüyo
dün babamıza tekme attık ilk kez
sen nasılsın organ taraman güzel geçmiş çok sevindim
bebiş kaç haftalıktı senin
iyi olmanıza sevindim cnm:1hug:
o sıcaklar bizdede aynı aslında bikaç gündür sıcaklara hafif esinti eşlik ediyordu ama bugün hem mezarlığa gidelim eltimi ziyaret edelim dedik ordanda bebişime ciciler bakmaya gidelim dedik ooo piştik resmen delikafadulden
günaydın hanımlar.denizcim bikaç gündür topic oldukça sakin okuması kolay oluyor kaydirigubbakcemile2
bizde dün hiç bir şey aklımızda yokken 8 aylık hamile arkadaş ve eşiyle dışarı çıktık onlar beşik alacakmış bizde bebek arabası puset ve park yatak aldık eşim mobilyadan caydırdı beni
valla bende park yatak almayı düşünüyorum.evim sobalı onun için beşiği yatak odama koyacağım.odamda baya dar o yüzden park yatak bana en mantıklısı geldi hem katlanabilir olmasıda işime geliyor.ne kadara aldınız cnm yatağıyla birlikte?
Günaydınn arkadaşlarrrr bugün iş yokkk yuppiiiii evdeyim:))gerçi eve getirmiştim biraz iş yapıcam bugün birazda evimi temizlicem sonra yemek faslı akşamı ederiz :)))))))bende bugün ev hanımı oldummmm..nasılsınız güzel anneler bebişler keyifler nasıl geçmişi okiyim biraz bakalım neler olmuş ben yokken haftasonu..şu anda kahvalttımızı yapıyoruz kızımla acıkmışımmmm...
220 lira canım yatak dahil normalde 265 yapıyordu yanında birde su termometresi hediye aldık
merhaba canım maalesef bana tatil değil(
keşke olsaymış tatilk ne acayip bir ülkedeyiz ya resmi tatil özeller faydalanamıyor..bizim şirkette tatil değilde cmt günleri ben normalde çalışmıyorum bu cmt iş vardı ay başından önce yetişmesi gerekiyordu limitlerin değişimi gerekiyordu toplantıda yaptık yarım gün diye çağırdılar akşam 5.30 kadar kaldım şirkette ordan iftara gittik ve çok yoruldum dün akşam müdürümü aradım dedim çalışcakmıyız yarın valla bende bilmiyorum dedi varmı bir prog dedi dinlenmek istiyorum çok yorgunum dedim oda allah razı olsun sen dinlen yarın dedi.. ama evden işi bitirmeye çalış dedi. bu arada bacağıma cumartesi gecesi inanılmaz bir kramp girdi ve o günden beri üstüne basarken çok zorlanıyorum sizdede oluyormu hamile kaldığımdn beri her hafta kramp giriyor nerdeyse bu hafta biraz daha fazla oldu ve hala üstüne basarken acıyor((
herkese günaydınlarrropuyorumnanaktan
30 ağustos zafer bayramınız kutlu olsun kızlarturkbayragi
denizcim güle güle kullansın eylül kızımız beşiğinikaydirigubbakcemile2
güle güle kullanın cnm.peki uyku seti falan aldınız mı?ben burda sordum 150 liradan başlıyordu fiyatlar sadece beşik.yatağada 60 lira demişti.
dün netten baktım beşik,yatak,uyku seti hepsi 250 lirayı buluyorCADIARZU
günaydın belgüncüm Şenizkeşke olsaymış tatilk ne acayip bir ülkedeyiz ya resmi tatil özeller faydalanamıyor..bizim şirkette tatil değilde cmt günleri ben normalde çalışmıyorum bu cmt iş vardı ay başından önce yetişmesi gerekiyordu limitlerin değişimi gerekiyordu toplantıda yaptık yarım gün diye çağırdılar akşam 5.30 kadar kaldım şirkette ordan iftara gittik ve çok yoruldum dün akşam müdürümü aradım dedim çalışcakmıyız yarın valla bende bilmiyorum dedi varmı bir prog dedi dinlenmek istiyorum çok yorgunum dedim oda allah razı olsun sen dinlen yarın dedi.. ama evden işi bitirmeye çalış dedi. bu arada bacağıma cumartesi gecesi inanılmaz bir kramp girdi ve o günden beri üstüne basarken çok zorlanıyorum sizdede oluyormu hamile kaldığımdn beri her hafta kramp giriyor nerdeyse bu hafta biraz daha fazla oldu ve hala üstüne basarken acıyor((
günaydın canım hoşbuldukŞenizgünaydınn cnm hoşgeldin.
seninde zafer bayramın kutlu olsun 2007'de bugün kına gecem vardı.yarında evlilik yıldönümümüz:asigim:
benimde cumartesi gecesi kramp girdi doktor bana magnezyum vermişti ben rahatsız olunca kullanıyorum işte dün akşam içtim ağrım yok şükür artık her gün bir tane içsem iyi olacakkeşke olsaymış tatilk ne acayip bir ülkedeyiz ya resmi tatil özeller faydalanamıyor..bizim şirkette tatil değilde cmt günleri ben normalde çalışmıyorum bu cmt iş vardı ay başından önce yetişmesi gerekiyordu limitlerin değişimi gerekiyordu toplantıda yaptık yarım gün diye çağırdılar akşam 5.30 kadar kaldım şirkette ordan iftara gittik ve çok yoruldum dün akşam müdürümü aradım dedim çalışcakmıyız yarın valla bende bilmiyorum dedi varmı bir prog dedi dinlenmek istiyorum çok yorgunum dedim oda allah razı olsun sen dinlen yarın dedi.. ama evden işi bitirmeye çalış dedi. bu arada bacağıma cumartesi gecesi inanılmaz bir kramp girdi ve o günden beri üstüne basarken çok zorlanıyorum sizdede oluyormu hamile kaldığımdn beri her hafta kramp giriyor nerdeyse bu hafta biraz daha fazla oldu ve hala üstüne basarken acıyor((
günaydın canım hoşbuldukŞeniz
şimdiden yıldönümünüz kutlu olsun o zaman nice nice mutlu senelere inşallah eşinle ve bebişinle mutluluklar sanaa.s.
slm cnm hoşgeldin.kramp bende pek olmuyor çok şükür,doktorum magnezyum vermişti kramp ve kasılmalar için onu kullanıyorum rahatım.sende doktoruna bir sor istersen.geçmiş olsun a.s.
günaydın belgüncüm Şeniz
evet o feci kramplar banada giriyor arada özellikle uyku aramda çığırarak uyanıyorum valla:1no2:magnezyum eksikliğinden oluyormuş bu gittiğimde söylüycem dktruma ona göre hap yazsın:sinifsinif:kızlar birde benim sağ göğsüm soldakinden daha büyük şiş gibi sizinde öyle olanınız varmıbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?