2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
HERKESE GNAYDINNN
bu arada bebeğim 2 gündür az hareket ediyo üzülüyorum
günaydın cnm seninde bayramın kutlu olsun:1hug:
aynen benim bebişimde dünden buyana az hareket ediyor herhalde uyuyorlar cnm merak etme arada bir durgunluk olur boshayallersmile

evet hergün içmek gerekiyormuş demekki doktor boşuna hergün demedi. bende şimdi içim birtane bari hazır karnımda doydu..ssağol canımcım

ay sütaş ayran çok komiksin :roflol::roflol::roflol:
benimkilerde çok sert ve uçları şişik şişik ama sağ göğsüm soldakinden bayağı bi büyükakannehir

Kızlaaar ben de geldim nasılsınız? Bayramınız kutlu olsun.

Ben yaklaşık 1 aydır hergün magnezyum kullanıyorum, şimdiye kadar kramp yaşamadım inşallah bundan sonra da olmaz.

benim memişlerde büyüdü ne zaman üstümü değiştirirken eşim görse kesin yanaşır öper :kedi: kızımız doğunca onun olcaklar zaten diyor delikafadulden

eşim beni çıplak görünce böle oluyo:1shok:sempatiksalakcinni
ben de bölebayanssulusmile
benimkide böle:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bende bölezemuszemuszemuszemus:roflol:

Kızlaaar ben de geldim nasılsınız? Bayramınız kutlu olsun.

Ben yaklaşık 1 aydır hergün magnezyum kullanıyorum, şimdiye kadar kramp yaşamadım inşallah bundan sonra da olmaz.
günaydın cnm hoşgeldin:1hug:

benim memişlerde büyüdü ne zaman üstümü değiştirirken eşim görse kesin yanaşır öper :kedi: kızımız doğunca onun olcaklar zaten diyor delikafadulden
bizim memişlerin büyümesi en çok onlara yaradı zatenkaydirigubbakcemile3
95 bedeni zorluyorum yakında 100 giyecem zaten büyüktü benimkiler şimdi devasa olma yolunda azimle ilerliyolaraklinialirimsmile

günaydın kızlarrr
şu kramplarla benimde başım dertte gerçi magnezyum verdi dr um ama bazen bende işe yaramıyor günde 2 kez içsem ancak kramp girdikten 2 gün sonrada feçi ağrı oluyo endişelenme belguncum bende basamıyorum öyle olunca..

KIZLAR ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
HERKESE GNAYDINNN
bu arada bebeğim 2 gündür az hareket ediyo üzülüyorum

bikaç gün önce aynısını bende yaşadım hatta baya korktum belki 12 satten fazla kıpırdamadı bebişim burdada paylaşmıştım arkadaşlarla..ama sonra eski formuna kavuştu endişelenme bence uyuyodur bebişin..

Günaydın kızlar.Zafer Bayramınız kutlu olsun turkbayragi.Benim bayağdır kramplarım yok allaha şükür.Benim bebeğimde öyle iki üç gün sakin oluyo sonra çoşuyo.Artık büyüdükleri için aralıklarla ama kuvveetli hareket etmeleri normalmiş.Gittikçe hareketleri yavaşlayıp güçleniyormuş.Bir de arkadaşlar bu hafta bebeğim tekmeledi galiba.Karnımmı ara ara 3 kez acıttı.Dün akşam bi baktım acıyan yer şişip indi.Ondan öncede Çok kötü acıdı konuşurken cıyıklattı beni.Dedik kafasını mı çarptı ne yaptı. :CüvCüv:

Benimde göğüslerim büyüdü.Normalde dik gibi ama birleşik değil.Kollarımın altına giricekler kaça kaça sanki.Eşim görünce böyle oluyo :

kızlar hafta sonu birde bebişime battaniye örmeye başladım küçük ponponlu ipten adı marifetli ip diye geçiyor çok hoş pembe beyaz yapıyorum
ben hiç beceremiyorum bu örgü işlerini daha doğrusu kafam gelmiyor başladımmı hemen bitmeli yoksa cinnet getiriyorum örerkenkaydirigubbakcemile3bitirince paylaşırsın denizcim bende ablama gösteririm belki fikir olur bizedeaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…