- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.721
günaydın cnm seninde bayramın kutlu olsun:1hug:KIZLAR ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
HERKESE GNAYDINNN
bu arada bebeğim 2 gündür az hareket ediyo üzülüyorum
benimde cumartesi gecesi kramp girdi doktor bana magnezyum vermişti ben rahatsız olunca kullanıyorum işte dün akşam içtim ağrım yok şükür artık her gün bir tane içsem iyi olacak
sağol canım teşekkür ederiz
opuyorumnanaktan
KIZLAR ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
HERKESE GNAYDINNN
ay sütaş ayran çok komiksin :roflol::roflol::roflol:hoşbuldum cnm banada doktorum magnezyum verdi kullanıyordum geçmişti kramplar iki gün içemedim işte o iki gün içöinde oldu ne olduysa yatarken bir anda çığlıkla uyandım eşimde korktu demek bırakmamak gerek.çok sağol cnm
günaydın canım..evettt 30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun hepimize.. turkbayragi
aynen işte bende çığlıklarla uyanıyordum magnezyumdan sonra rahatlamıştım ama iki gün içmedim böle oldum şimdi üstüne basarken çok canım yanıyor ama hiç magnezyumu kesince böle olacağını düşünmemiştim.. benim iki göğsümde sütaş ayranlar gibi valla :))))))eşit ve kocaman yayıldıııııı zaten iriydi şimdi dahada iri oldu korkuyorum valla aynaya bakınca ve çok sertler
Kızlaaar ben de geldim nasılsınız? Bayramınız kutlu olsun.
Ben yaklaşık 1 aydır hergün magnezyum kullanıyorum, şimdiye kadar kramp yaşamadım inşallah bundan sonra da olmaz.
benimkide böle:jeyyar::jeyyar::jeyyar:eşim beni çıplak görünce böle oluyo:1shok:sempatiksalakcinni
ben de bölebayanssulusmile
günaydın cnm hoşgeldin:1hug:Kızlaaar ben de geldim nasılsınız? Bayramınız kutlu olsun.
Ben yaklaşık 1 aydır hergün magnezyum kullanıyorum, şimdiye kadar kramp yaşamadım inşallah bundan sonra da olmaz.
bizim memişlerin büyümesi en çok onlara yaradı zatenkaydirigubbakcemile3benim memişlerde büyüdü ne zaman üstümü değiştirirken eşim görse kesin yanaşır öper :kedi: kızımız doğunca onun olcaklar zaten diyor delikafadulden
KIZLAR ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
HERKESE GNAYDINNN
bikaç gün önce aynısını bende yaşadım hatta baya korktum belki 12 satten fazla kıpırdamadı bebişim burdada paylaşmıştım arkadaşlarla..ama sonra eski formuna kavuştu endişelenme bence uyuyodur bebişin..
ben hiç beceremiyorum bu örgü işlerini daha doğrusu kafam gelmiyor başladımmı hemen bitmeli yoksa cinnet getiriyorum örerkenkaydirigubbakcemile3bitirince paylaşırsın denizcim bende ablama gösteririm belki fikir olur bizedeaklinialirimsmilekızlar hafta sonu birde bebişime battaniye örmeye başladım küçük ponponlu ipten adı marifetli ip diye geçiyor çok hoş pembe beyaz yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?