- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.741
h.b saol canımcımolumunekankayizsmilegüldeşeker hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan
eee kızlar niye konuşmuyorsunuzboshayallersmile
kızlar hafta sonu birde bebişime battaniye örmeye başladım küçük ponponlu ipten adı marifetli ip diye geçiyor çok hoş pembe beyaz yapıyorum
ben normalde tığ işi yapıyordum hep ilk defa denedim çok kolay ben yapıyorsam herkes yapar bence biter bitmez eklerim resmini canımben hiç beceremiyorum bu örgü işlerini daha doğrusu kafam gelmiyor başladımmı hemen bitmeli yoksa cinnet getiriyorum örerkenkaydirigubbakcemile3bitirince paylaşırsın denizcim bende ablama gösteririm belki fikir olur bizedeaklinialirimsmile
h.b saol canımcımolumunekankayizsmile
evet suskunluk hakim topiğe bu aralar
aa ne güzel ben bu örgü işlerinden pek anlamıyorum hemde yaz şimdi nasıl örüyosun denizcim ya ellerin terlemiyo mubilmiyorumkismile
günaydın herkeseeeopuyorumnanaktan
kordon meselesini çözdüm sağolun ben plesentaya bağlı olduğunu bilmiyodum:kedi:
yaav benim memişler de kocaman oldu tabi dediğiniz gibi bu da kocike yaradı
bide benim damarlar normalde de belirgindi şimdi nerdeyse dışardakaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar doğum çantası ne zaman hazırlamaya başlayacaksınız.Benim hemen başlayasım var .Günler su gibi geçiyo 18 haftam bitti benim eyvahedigeldismile
selam kızlarrrr sabah bağlantım koptu bir an sonra kalktım ev işimi bitirdim sildim süpürdüm tertemiz oldu evim ancak gelebildim allahtan çok birikmemiş sayfalar ben yokken:))üfff ne çok iş birikmişşş tatildi allahtan bugün duşumuda aldımmm ohhh mis misss..bu arada muz ve sodayı denicem soda gerçi hergün birtane içiyorum az sonra bir muz yerim magnezyumu içtim saabah kahvaltıdan sonra inş şu ağrısı geçerde rahatlarım az. ben bir namazımı kılim gelicem yine kızlarrr öptüm
neden konuşmuosunuz ki
geçmişimi okuo herkesssbilmiyorumkismile
ayyy tam üstüne bastın zap
valla nasıl içim gidio başlamaya ama eşim almıo daha bişiy..
ama sizin bana göre alınacaklarını daha fazla tabii
abartmadan ufak ufak almaya başlarsak hem herşeyi almış bişiy unutmamış olurz hemde masrafı koymaz bütçemize..
bende ilk başta bi ufak valiz almakla başlıcam..biberon,emzik burun aspiratörü falan..bebişim için bikaç takım alıcam.kışa doğru kışın soğukluğna göre kalın pijama alıcam kendime terlik falan...iç çamaşırı...
ayy anlatmaya başlayınca ne çok alıncak çıkıo yaa...
ben kaç defa liste yaptım listeyi yeniledim falan....
ekimde başlıcaz biz alışverişe inşallah..
eylülde bütçemiz sıkıntıda çünki biraz..
hımm aynı durumdayız zapcım,bizde merkezde deiliz
denizliye gittikçe alıncak alışverişler..
sağlık olsun zaten başlasam şimdiden elleye elleye eskitirim ben onları
gözüm alışıncada hoşuma gitmez artık biliorum huyumu sona gider yenilerini alcam die tuttururum:))
Ne kadar benzer yönümüz var olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?